15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Intressant design av korridoren 4 kvm. m.

Entrén är en av de mest gångbara utrymmena i alla hem. Därför måste dess design närma sig ur maximal praktiska synvinkel. Om området är litet ökar det bara komplexiteten. Till praktiska funktioner läggs funktionalitet till som gör att du enkelt kan placera de nödvändiga föremålen. Vi får inte glömma skönheten. Därför bör du noggrant studera frågan om att ordna en liten korridor innan du förkroppsligar alla idéer.

Vita tegelväggar i utformningen av en liten korridor

Förtvivla inte om din hall är väldigt liten. Det finns många sätt att ordna ett kompakt utrymme.

Hall interiör 4 kvm. m.

Valet av design bör hanteras ansvarsfullt. Det är viktigt att ta hänsyn till många nyanser i de nuvarande förhållandena. Funktioner som är värda att uppmärksamma återspeglas i tabellen..

Viktiga nyanser Beskrivning
Använd bara de delar du behöver Där det finns lite utrymme bör endast det väsentliga vara tillgängligt. Ett minimum av tillbehör är bättre, inga föremål som inte utför viktiga funktioner.
Kvalitet och tillförlitlighet Avser material som används. Det är mer troligt att korridoren utsätts för smuts än andra rum. Välj därför beklädnad med enkelt underhåll och hög hållbarhet..
Dörröppningsidéer Det kan byggas ut till ett angränsande rum. Det är bättre att överge dörren och lämna en vacker båge i detta område. Visuellt kommer detta tillvägagångssätt att öka området, göra utrymmet friare..
Skräddarsydda möbler Det finns många färdiga mönster i butikerna. Men anpassad utförande hjälper till att ta hänsyn till korridorens individuella egenskaper och placerar de nödvändiga föremålen mest framgångsrikt.

Skjutbar garderob med spegeldörrar i en kompakt hall

Huvuduppgiften i det inre av en liten hall är en visuell ökning av rymden.

Design av en smal korridor med begränsat område

Det är viktigt att tänka på varje liten sak, till exempel ska dörrar inte störa varandra när de öppnas

Det rekommenderas att besluta om korridorens inre när utformningen av resten av huset redan är genomtänkt. Detta hjälper dig att välja ett alternativ som är korrekt kombinerat med den allmänna atmosfären i hemmet. Det är viktigt att utformningen av varje rum matchar. Detta kommer att ge hemmet integritet..

Urval av möbler och tillbehör

När du väljer möbler är det viktigt att lita på funktionalitet, först då på ett attraktivt utseende. En av de viktigaste sakerna är en garderob. Välj modeller med flera fack för kläder, skor och hattar. Lådor kännetecknas av förmågan att kompakt lagra saker. Användningen av modulsystem gör att du kan välja de nödvändiga strukturerna och regelbundet byta plats för att uppdatera designen.

Möbeluppsättning med vita fasader för en liten hall

Möbler ska vara funktionella och rymliga så att de är bekväma för alla familjemedlemmar.

Skåp för förvaring av kläder och saker i en liten hall

Skåp med halvstängda förvaringssystem är ganska praktiska och rationella.

Vid förhållanden med en minimal mängd utrymme uppstår ofta problemet med regelbunden kollision med möbelhörnen. Du kan undvika detta genom att välja modeller med rundade kanter. Ett minimum av utskjutande handtag kommer att undvika mikrotrauma och besvär under drift.

En matta på golvet i en vit hall i ett litet område

Dekorelement hjälper till att visuellt utöka utrymmet.

Efterbehandling och alla hemligheter i färgschemat

De valda materialen måste vara hållbara, attraktiva i utseende och hållbara. Bland de vanligaste och lämpligaste är kakel, laminat, tapeter, inklusive vätska.

Det inre av korridoren med en yta på 4 kvadratmeter i ljusa nyanser

För en liten korridor är det bättre att välja lätta efterbehandlingsmaterial.

Dekorerar väggarna i en liten hall med lättare plåt

Ljust trä kan vara en utmärkt ersättning för tråkiga målade väggar, vilket ger mys och komfort till det inre av korridoren.

Interiör i en beige hall med en yta på 4 rutor

Beige ytor och möbler i mjölkiga kaffetoner är perfekta för alla stilar. Dessa är mycket ljusa, men samtidigt varma, hemtrevliga nyanser.

Design av en liten korridor i en stadslägenhet

Diskret grå är perfekt för ren design

Ett litet rum behöver visuell expansion. Ljusa nyanser, kalla toner är lämpliga för detta. Vid beklädnad med tapeter passar monokromatiska modeller eller med ett litet mönster. Dukar i horisontella ränder höjer taket visuellt. Men för att använda sådan tapet är det viktigt att uppnå perfekt plana väggar. Remsan kan markera även den minsta defekten. Ett stort mönster på väggarna ska kasseras. Det kommer att pressa det lilla rummet ännu mer..

Du kan lägga till kontrast till korridoren. Om du ordnar en sådan teknik korrekt kommer den visuellt att förstora korridoren. Att kombinera mörk och ljus tapet hjälper till att höja taket. Det är nödvändigt att skilja färgerna, beroende på “två tredjedelar” -regeln. Det mörka området går under.

Vit hall med rödbrunt golv

Golvet ska vara flera nyanser mörkare än väggarna, men inte omvänt.

Det rekommenderas inte att använda grova material, inklusive plastpaneler eller gips. Ljus tapet ska ha en ljus konsistens.

Vinyl tapeter med små prydnader i korridoren i en stadslägenhet

Tapeter med ett litet mönster är idealiska för små utrymmen.

Klassisk hallspegel

En korrekt placerad spegel kommer att “skjuta isär” väggarna i trånga utrymmen

För att öka utrymmet och skapa effekten av lätthet, luftighet är det värt att lägga till volymetriska speglar. Om det är nödvändigt att öka takets höjd bör en vertikal modell användas. Häng spegeln horisontellt för att expandera området. Välj den längsta väggen. Häng inte speglar framför varandra. I strävan efter att öka visuellt utrymme är det viktigt att komma ihåg att behålla en mysig atmosfär..

Garderober med spegeldörrar i korridoren i en stadslägenhet

Ett bra alternativ skulle vara att använda garderober med spegeldörrar.

Modern design av korridorer 2×2 m

För att skapa en modern inredning i korridoren bör du följa några grundläggande principer:

  1. Förekomst av mestadels vanliga ytor.
  2. Färgerna domineras av brunt, grått, vitt och svart. Deras olika nyanser är tillåtna. Du kan späda ut spektrumet med ljusa fläckar, inklusive rött, blått eller gult.
  3. Främst raka linjer, skarpa hörn. Minsta avrundade, släta kurvor.
  4. Uteslutning av förekomst av ritningar. Ett minimum av dem kan användas. Endast diskret och mjukt är lämpligt. Ränder är tillåtna, de kan ha olika bredder.
  5. Enkel inredning. Begagnade föremål utan komplexa former, lakoniska. Tyngdpunkten bör ligga på naturmaterial. Ytterdörren ska vara ljus.

Interiören i korridoren 4 kvadratmeter i stil med minimalism

När du ordnar en liten hall är det lämpligt att följa minimalismens principer.

Ljusa accenter i det inre av en liten hall

En liten hall är inte en anledning att villkorslöst vägra ljusa mättade färger. De kan finnas i tillbehör och dekorativa föremål.

En matta med inskriptioner på golvet i korridoren i en stadslägenhet

Du måste ge upp allt överflödigt, till exempel vad som helst, bord och dekorerade hyllor

Modern design genomgår regelbundet några innovationer. Därför är viss inkonsekvens med de angivna principerna tillåten. Men de grundläggande reglerna för hänvisning rekommenderas att följas. Annars får du en blandning av flera olika stilar och inget bestämt..

Belysning och dekoration

Det är möjligt att med fördel slå det tillgängliga området inte bara med hjälp av tillbehör, utan också med belysning. Med tanke på rummets storlek är det viktigt att organisera allt korrekt. Det är förbjudet att använda massiva ljuskronor och sidolampor för ett litet rum. De beskrivna lamporna för visuellt närmare väggarna, vilket bara minskar utrymmet.

Svängbara lampor i taket i en smal hall

Genomtänkt belysning skapar en mysig atmosfär i korridoren

Belysningsalternativ för en liten hall

LED -lampor kan byggas in i undertaket och ett par snygga lampor kan hängas bredvid spegeln

Valet bör baseras på rationalitet och praktik. Därför blir punktljus ett utmärkt alternativ. Du kan komplettera rummet med eleganta sconces. Det fungerar inte att organisera naturlig belysning i korridoren. Därför är det värt att göra rummet så ljust som möjligt med artificiellt ljus. För att inte belasta atmosfären och utseendet rekommenderas att välja lätta och hållbara material för dekoration.

Vit tegelvägg framför spegeln i korridoren

För en hall är ett varmt, svagt ljus mer lämpligt.

Funktioner i hörngången

Nyckelfunktionen i hörngångar är layouten. Designen utförs längs krökta linjer, men ska se ut som ett enda komplex. Om du ansluter de nödvändiga elementen korrekt kommer modellen att visa sig vara bekväm och rymlig. Det är viktigt att den övergripande designen är i harmoni med resten av hemmet. Då blir det en känsla av fullständighet.

Hög garderob med galge i hörngången

Det viktigaste är att inte tro att korridoren är liten och obekväm. Föreställ dig hennes speciella och icke-standard

Hörnklädhängare med läderklädsel i hallen

Det fungerar inte att förvara alla ytterkläder i en liten korridor, det är bättre att bara använda korridoren för säsongsartiklar

Vit hörnsats för en liten hall

När du väljer möbler bör skåp med ett funktionellt lagringssystem föredras

I trånga utrymmen är det användbart att använda varje vinkel, varje centimeter. Det betyder inte att du behöver fylla på rummet med ett stort antal olika föremål. Det är nödvändigt att använda ett minimum av element som är multifunktionella, vilket tar minst ett utrymme. Detta gör att utrymmet blir friare, men inte förlorar praktisk och bekvämlighet. Med hjälp av de listade knepen kommer det att visa sig förkroppsligar en vacker och kompetent design av en liten korridor.

Öppet förvaringssystem för saker och kläder i hörngången

Förvaringssystemet i korridoren ska bestå av minst tre fack: för hattar, för kläder och för skor.

Möbeluppsättning med rundade kanter för en hörngång

Det är bättre att välja möbler med rundade hörn.

Video: intressant design av en liten korridor

Bilder på små korridorer

Hall dekoration i stil med minimalism Belysta nischer i det inre av korridoren Svarta möbler i en vit hall Dekoration av en smal korridor framför ytterdörren Tänder en långsträckt korridor i ett privat hus Snygg bänk i en smal hall Hörnhylla i korridoren i en stadslägenhet Svart dörr i en smal hall Designprojekt för en liten hall Ljus dekoration av korridoren framför entrédörren Skåpmöbler för en liten hall Öppet förvaringssystem i korridoren på ett lanthus Interiör i korridoren i Provence -stil Modern inredning i en liten hall Garderob med dörrar i Khrusjtjovs korridor Svarta plattor i korridoren med gråa väggar Vit hall i ett lanthus Interiör i en ljus hall 2x2 meter Gul färg i det inre av korridoren Kombinationen av brunt med grått i utformningen av korridoren Röd ytterdörr i en grå hall Entrédesign i pastellfärger Keramiska plattor på entrégolvet Snygg inredning i entréområdet Designprojekt för en hall på 2x2 meter Imitation av grå tegel i korridoren Tegelvägg i det inre av en liten hall Den ursprungliga dekorationen av korridorsväggen med mångfärgade remsor Brun färg i utformningen av en liten hall Stor spegel på väggen i en liten hall Vitt headset mot en gul vägg Hörn i korridoren i en stadslägenhet Garderob med spegel i möbeluppsättningen för korridoren Färgglad matta på golvet i korridoren Öppen hängare för babykläder Hall dekoration i retrostil Interiör i en liten hall i klassisk stil Entrédesign i gråtoner Golvspegel i en liten hall Speglar inuti en liten hall Sconce på en vit vägg i en smal korridor Hall i Provence -stil med öppen hängare Upphängda strålkastare i taket i en smal korridor Tapeter i det inre av en långsträckt korridor innan du lämnar huset Lagringssystem i korridoren i ett lanthus Stängda garderober i korridoren i en stadslägenhet Liten stol under klädhängaren Entrédesign i modern stil Kontrasterande färger i det inre av korridoren Mörk inredning i en liten hall

Previous Post
DIY blomsterpottdekor
Next Post
كيف تصنع تصميم حوض السمك الأصلي؟