15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Je to špatné, když upustíte svůj MacBook Air?


Shrnutí článku: Může MacBook Air přežít pád?

Přestože upuštění MacBooku není pro jeho zdraví prospěšné, nemusí to být nutně trest smrti. MacBooks, zejména MacBook Air, jsou náchylní k poškození z toho, že jsou upuštěny kvůli jejich celokovovému designu unibody. Odhození MacBooku může způsobit promáčknutí, což může trvale poškodit počítač. Pokud po upuštění od MacBooku máte potíže, je vhodné jej vzít na profesionála k opravě. Pokud máte AppleCare+ pro Mac, může být poškození pokryty za malý poplatek. Pokud však nelze opravit, jediným řešením je koupit nový MacBook. Je důležité fyzicky chránit váš MacBook pomocí tvrdého pouzdra, chráničů obrazovky a klávesnice a rukávu nebo tašku, které jej přenáší dovnitř. Pravidelné čištění a získání správného pojištění může navíc pomoci udržet váš MacBook v případě pádů. Po upuštění mohou notebooky trpět mírnými škrábanci na hlavní praskliny, vyžadující výměnu nebo opravu obrazovky nebo závěsu. Je také možné, aby zařízení utrpělo trvalé poškození, což je k ničemu. Mezi známky poškození MacBook patří problémy se systémovými haváriemi, nesplnění, bez nabíjení baterie, nefunkční porty USB, problémy se zvukem a zobrazením a neúspěšné aktualizace systému. Pokud máte podezření na problém s hardwarem, může diagnostika Apple pomoci určit vadnou komponentu.

Otázky a odpovědi:

  1. Může MacBook Air přežít pád?
  2. Přestože upuštění MacBooku není pro jeho zdraví prospěšné, nemusí to být nutně trest smrti. Pokud jste schopni řešit a pokračovat v používání MacBooku poté, co jste jej upustili, není třeba informovat Apple o kapce, pokud se později nedojde k řešení problémů.

  3. Mohou Macbooks zvládnout spadnuté?
  4. MacBooks jsou obzvláště zranitelní vůči poškozením z toho, že jsou upuštěny kvůli jejich celokovovému designu unibody. Pokud je MacBook upuštěn, je velmi pravděpodobné, že se pronásleduje, což může počítač trvale poškodit.

  5. Co se stane, když padá váš MacBook Air?
  6. Pokud váš MacBook Air spadne, doporučuje se jej vzít na profesionála k opravě. Pokud máte AppleCare+ pro Mac, může být poškození pokryty za malý poplatek. Technik může být také schopen zachránit vaše soubory, takže neztratíte nic důležitého. Pokud to nelze opravit, jediným řešením je koupit nový MacBook.

  7. Může upustit od MacBooku způsobit poškození?
  8. Ano, upuštění MacBooku může způsobit různé škody, včetně rozbité obrazovky, poškozeného pevného disku a prasklé logické desky.

  9. Jak zjistím, zda je můj Mac zlomený?
  10. Apple Diagnostics, dříve známý jako Apple Hardware Test, může zkontrolovat vaše hardwarové problémy. Pokud máte podezření na problém s hardwarem, můžete použít diagnostiku Apple, abyste pomohli určit, která hardwarová komponenta by mohla být na vině.

  11. Jak chráním svůj Mac před pádmi?
  12. Chcete -li chránit váš Mac před pády, můžete použít tvrdé pouzdro, chrániče obrazovky a klávesnice, zakoupit rukáv nebo tašku, abyste jej přenesli, získat správné pojištění a pravidelně jej čistit.

  13. Může to upustit z poškození notebooku?
  14. Bez ohledu na to, jak robustní je váš počítač, možnost velkého poškození není nikdy nula. Po upuštění může být výsledkem mírné poškrábání nebo hlavní trhlina vyžadující obrazovku notebooku nebo výměnu nebo opravy závěsu. Nebo co je horší, trvalé poškození, které by mohlo způsobit zbytečné zařízení.

  15. Jak zjistím, zda je moje letecká obrazovka MacBook poškozena?
  16. Pokud má obrazovka MacBook Air inkoustové skvrny nebo zbarvení, je pravděpodobné, že jste zlomili LCD obrazovku.

  17. Je MacBook Air M1 křehký?
  18. Zacházejte s MacBook Air M1 jako křehkého zařízení, abyste se vyhnuli problémům. Pokud máte AppleCare, Apple pravděpodobně vyřeší jakékoli problémy zdarma.

  19. Jak zjistíte, zda je váš Mac poškozen?
  20. Apple Diagnostics může zkontrolovat vaše Mac problémy s hardwarem a pomoci určit, která hardwarová komponenta by mohla být zaviněna, pokud máte podezření na poškození.

  21. Jak zjistím, zda je moje základní deska MacBook poškozena?
  22. Mezi známky chybné logické desky MacBook patří havárie systému, baterie bez nabíjení, nezapnutí, nefunkční porty USB, problémy se zvukem a zobrazením a neúspěšné aktualizace systému.



Je to špatné, když upustíte svůj MacBook Air?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může MacBook Air přežít pád

Přestože upuštění MacBooku není pro jeho zdraví prospěšné, nemusí to být nutně trest smrti. Pokud jste schopni řešit a pokračovat v používání MacBooku poté, co jste jej upustili, není třeba informovat Apple o kapce, pokud se později nedojde k řešení problémů.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou Macbooks zvládnout spadnuté

MacBooks jsou obzvláště zranitelní vůči poškozením z toho, že jsou upuštěny kvůli jejich celokovovému designu unibody. Pokud je MacBook upuštěn, je velmi pravděpodobné, že se pronásleduje, což může počítač trvale poškodit.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, když padá váš MacBook Air

Vezměte to jako profesionálně opravené

Pokud máte AppleCare+ pro Mac, může být poškození pokryty za malý poplatek, například 99 $ za prasklou obrazovku. Technik může být také schopen zachránit vaše soubory, takže neztratíte nic důležitého. Pokud to nelze opravit, jediným řešením je koupit nový MacBook.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může upustit od MacBooku způsobit poškození

Jiná osoba může svůj notebook upustit ze stejné výšky na přesně stejný povrch a obrazovka se uzavře, pevný disk bude poškozen a logická deska dostane prasklinu vlasové linie.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, zda je můj Mac zlomený

Apple Diagnostics, dříve známý jako Apple Hardware Test, může zkontrolovat vaše hardwarové problémy. Pokud si myslíte, že váš Mac může mít problém s hardwarem, můžete použít diagnostiku Apple, abyste pomohli určit, která hardwarová komponenta by mohla být na vině.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak chráním svůj Mac před pádmi

Zde je několik tipů, jak fyzicky chránit váš MacBook a udržovat jej po dlouhou dobu.Hardcase je nezbytná – ale není to nezranitelné.Ochrana a chrániče obrazovky a klávesnice – doporučují se nakupovat rukáv nebo tašku, aby přenesli váš MacBook kolem.Získejte správné pojištění.Pravidelně vyčistěte svůj MacBook.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může to upustit z poškození notebooku

Bez ohledu na to, jak robustní je váš počítač, možnost velkého poškození není nikdy nula. Po upuštění může být výsledkem mírné poškrábání nebo hlavní trhlina, která vyžaduje, aby byla nahrazena nebo opravena obrazovka notebooku nebo závěs. Nebo co je horší, trvalé poškození, které by mohlo způsobit zbytečné zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, zda je moje letecká obrazovka MacBook poškozena

Pokud vaše sklo MacBook Unibody Glass vypadá dobře, ale vaše obrazovka vypadá, že na něm má inkoustové skvrny, je pravděpodobné, že jste zlomili LCD obrazovku. LCD je zkratka pro displej tekutých krystalů a ano, uvnitř displeje je tekutina, tedy ty skvrny, které vidíte.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je MacBook Air M1 křehký

Ošetřte vzduch M1 MacBook a 13" MacBook Pro Líbí se, že je křehký a pravděpodobně nebudete mít žádné potíže a pokud ano, je pravděpodobné, že jej Apple opraví zdarma, pokud máte Applecare.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistíte, zda je váš Mac poškozen

Apple Diagnostics, dříve známý jako Apple Hardware Test, může zkontrolovat vaše hardwarové problémy. Pokud si myslíte, že váš Mac může mít problém s hardwarem, můžete použít diagnostiku Apple, abyste pomohli určit, která hardwarová komponenta by mohla být na vině.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, zda je moje základní deska MacBook poškozena

Zde je sedm známek, že logická deska vaší Mac je vadná: Systémové havárie.Baterie vašeho MacBooku se nenabíjí.Váš Mac se nezapne.Porty USB přestanou fungovat.Zvuk již nefunguje.Grafika a problémy se zobrazením.Neúspěšný test diagnostiky systému.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Pokrývá se Apple Care Dropping MacBook

AppleCare nepokrývá žádné náhodné poškození. AppleCare vylučuje poškození únikem kapaliny, vpich nebo trhlin nebo poškození incidentů, jako je upuštění vašeho Mac (ugh).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak fyzicky chráním mac

Fyzicky chráňte svůj MacBook těmito 6 chrániči obrazovky TipsApply, aby se zabránilo poškrábání.Použijte případy těla a klávesnice.Získejte bezpečný rukáv, abyste přenesli MacBook.Pro pravidelné čištění použijte látku z mikrovlákna.Způsobte, že váš pracovní prostor bezpečnější.Zajistěte dobrou větrání a bezpečnou teplotu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, zda je můj notebook v pořádku po pádu

Pokud počítačové boty sporadicky nebo pokud se obrazovka změní na modrou a chybovou zprávu, například "Neochvějný svazek boty" se objeví, nebo pokud se systém vůbec nezavádí, mohly být kritické části pevného disku poškozeny kapkou. Spojení mezi pevným diskem a základní deskou by se také mohlo uvolnit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Měl bych se bát, kdybych upustil svůj notebook

Ve většině případů kapky nezpůsobují vážné poškození notebooků, ale pokud se vaše zařízení nezapne nebo si všimnete fyzického poškození poté, co jste jej upustili, vezměte jej na profesionála k opravě.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je MacBook Letecká obrazovka křehká

Obrazovka vzduchu MacBook, aby vyhovovala extrémní tenkosti krytu, je ve skutečnosti velmi křehká.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak delikátní je vzduchová obrazovka MacBook

Tyto obrazovky jsou velmi křehké. Použité sklo je příliš tenké a to je skutečnost.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak bezpečný je MacBook Air M1

Apple vytváří ochranu do hardwaru Mac. To platí zejména pro Mac, které získaly Apple M-Series of Chips. Systém M1 na čipu zaveden v listopadu 2020 a všechny ostatní čipy řady M od té doby mají vestavěnou zabezpečenou enklávu, která chrání vaše přihlašovací heslo a automaticky šifruje vaše data.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zkontrolujete MacBook po pádu

Vypněte počítač a poté jej zapněte pomocí tlačítka napájení umístěného na počítači. Během spuštění stiskněte klávesu „D“, ale předtím, než se objeví šedá obrazovka. Počkejte na minutu nebo dvě a vyberte svůj jazyk. Chcete -li provést rychlou kontrolu, můžete stisknout tlačítko T nebo se vrátit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může být MacBook Air základní deska opravena

Ne. Oprava základní desky MacBook nelze provést na místě, protože spotřebuje hodně času na diagnostiku a nezbytné vybavení pro provádění služby není přenosné. Co způsobuje poškození logické desky

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je to Apple Assional poškození

„Náhodné poškození“ znamená fyzické poškození, rozbití nebo selhání vašeho krytého vybavení v důsledku nepředvídané a neúmyslné události, ke které dochází buď kvůli manipulaci (E.G., upuštění zakrytého zařízení nebo kontaktem s kapalinou) nebo kvůli externí události (E.G., Extrémní environmentální nebo atmosférické podmínky).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Pokrývá poškození pádu Applecare

S AppleCare Plus bude zařízení zakryté pro všechny vady výrobce plus jakýkoli druh náhodného poškození, ke kterému by mohlo dojít. To znamená, že pokud s ním upustíte telefon a něco se s ním stane, Apple se ho pokusí opravit. Pokud jej nelze opravit, Apple jej nahradí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je nejlepší způsob, jak chránit váš MacBook Air

Nastavte mac, aby se stala zabezpečená hesla zabezpečená.Vytvořte passkeys.Vyžadují, aby se uživatelé přihlásili.Zajistěte svůj Mac, když je nečinný.Omezte počet administrativních uživatelů.Šifrujte data na vašem Mac pomocí filevault.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Dělejte tvrdé případy poškodit MacBook

V některých případech mohou špatně navržené případy také způsobit poškození hliníkového pouzdra vašeho MacBooku. Kvůli špatně padnoucím západkům několik uživatelů hlásilo, jak se případy způsobily, že se na těle jejich MacBook objeví promáčknutí. Existuje však několik důvodů, proč výhody převažují nad nevýhody pro případy MacBooku.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Upustí do poškození notebooku

Bez ohledu na to, jak robustní je váš počítač, možnost velkého poškození není nikdy nula. Po upuštění může být výsledkem mírné poškrábání nebo hlavní trhlina, která vyžaduje, aby byla nahrazena nebo opravena obrazovka notebooku nebo závěs. Nebo co je horší, trvalé poškození, které by mohlo způsobit zbytečné zařízení.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Necesito un nuevo SIM para cambiar de transportista??
Next Post
Mám ochranu McAfee na svém počítači?