15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Mohu použít magnety na své inteligentní desce?

Souhrn:

V tomto článku budeme diskutovat o různých aspektech používání markerů na inteligentní desce, včetně typů značek, které lze použít, funkčnost magnetů na desce suché erazy a kompatibility různých magnetů s bílými deskami. Prozkoumáme také použití značek Expo na inteligentní desce, nástroje poskytované s inteligentní deskou a jak přimět značky pracovat na desce. Kromě toho budeme pokrývat to, co nepoužívat na tabuli, důvody, proč magnety nemusí fungovat na tabuli a značky, které se bezpečně používají na tabulkách. Nakonec budeme diskutovat o tom, zda lze ruce použít k psaní na inteligentní desce a proces psaní na nové inteligentní desce.

Otázky:

  1. Jaké značky můžete použít na inteligentní desce?
  2. Použijte standardní nebo vysoce odorovou značku suché erazy. Tyto značky obsahují rozpouštědla, která odstraňují trvalý inkoust. Nepoužívejte značky s nízkým nebo nepracovním suchou erazou, protože neobsahují příslušná rozpouštědla. Pokryjte permanentní inkoust inkoustem s vysokým obsahem.

  3. Budou magnety fungovat na desce suché erazy?
  4. Protože má ocel za tenkým plastem, magnety se na něj docela dobře drží. Je snadné zjistit, zda je vaše tabule magnetická: nejen se k ní drží magnety, ale ty s ocelovým podporovatelem jsou mnohem těžší.

  5. Dělejte všechny magnety pracující na tabulkách?
  6. Fungují dobře se všemi druhy magnetického příslušenství. Protože však potřebují rám k pokrytí ostrých okrajů, nenabízejí stejný elegantní, moderní vzhled jako náš bezrámový rozsah. Povrch psaní může být také proměnlivá v kvalitě – případ, kdy získejte to, za co zaplatíte!

  7. Můžete použít značky Expo na inteligentní desce?
  8. Interaktivní tabule na desce. Značky obvykle zobrazují varování, které je používají v dobře větraných oblastech. Nepoužívejte značky s nízkým vzhledem k suchém erase, jako jsou markery Sanford® Expo® s nízkým postupem, protože inkoust je obtížnější odstranit. Nepoužívejte trvalé značky k psaní na interaktivní tabuli.

  9. Co používáte k psaní na inteligentní desce?
  10. Interaktivní tabule inteligentní desky je dodávána se čtyřmi nástroji pera; Černá, červená, zelená a modrá a jeden guma. I když nemusíte pera používat k psaní na interaktivní tabuli, dělají psaní intuitivnější. Vyzvedněte nástroj pro pero z zásobníku pera a napište na desku.

  11. Jak získáte značky k práci na inteligentní desce?
  12. Klikněte na ikonu Windows na ploše. Klikněte na rozevírací šipku Smart Technologies ze seznamu programů. Klepněte pravým tlačítkem myši na inteligentní inkoust. Vyberte Pin na hlavní panel. Vraťte se na plochu. Klikněte na ikonu inteligentního inkoustu a zjistěte, zda pero funguje.

  13. Co nepoužívat na tabuli?
  14. Nikdy nepoužívejte jakýkoli druh čisticího masa nebo nic obsahujícího amoniak, abraziva, alkohol nebo bělidlo. Použijte mýdlo a vodu nebo akrylový čistič (jako brilalize nebo placolite plastový čistič) k otřesení povrchu.

  15. Proč magnety nefungují na mé tabuli?
  16. Protože melamin/papírové a laminátové desky nemají žádnou ocelovou podložku ani obličej, neměli jim magnetismus magnetismus. Jednoduše řečeno: Pokud vaše tabule není vyrobena z ocelové nebo porcelánové tváře, není to magnetické.

  17. Jaké značky jsou na tabulkách bezpečné?
  18. Značky suchého mazání jsou nejčastěji používaným typem značky. Stejně jako u mokrý mazací značka, suché mazací značky pracují na tabulkách, vývěsních deskách, sklenicích nebo jakémkoli jiném druhu neporézního povrchu.

  19. Můžete použít ruku k psaní na inteligentní desce?
  20. Funkce inteligentní desky lze provozovat přímo na desce se speciálním perem, rukou nebo z notebooku. Chcete -li použít některou z těchto funkcí, klikněte na šipky na dvojité pravé pomocí poskytnutého pera. Na panelu nástrojů se nyní objeví, vyberte jakoukoli z možností pomocí pera nebo myši.

  21. Jak píšete na novou inteligentní desku?
  22. Chcete -li napsat přes obrázek nebo aplikaci na plochu, vyzvedněte si jeden z pera z zásobníku pera a napište na interaktivní tabuli. Chcete -li napsat jinou barvu, vyzvedněte jiné pero. Rozpoznání barev pochází z optických senzorů v SLO…

Mohu na své inteligentní desce použít magnety?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké značky můžete použít na inteligentní desce

Použijte standardní nebo vysoce odorovou značku suché erazy. Tyto značky obsahují rozpouštědla, která odstraňují trvalý inkoust. Nepoužívejte značky s nízkým nebo nepracovním suchou erazou, protože neobsahují příslušná rozpouštědla. Pokryjte permanentní inkoust inkoustem s vysokým obsahem.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Budou magnety fungovat na desce suché erazy

Protože má ocel za tenkým plastem, magnety se na něj docela dobře drží. Je snadné zjistit, zda je vaše tabule magnetická: nejen se k ní drží magnety, ale ty s ocelovým podporovatelem jsou mnohem těžší.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Dělejte všechny magnety pracující na tabulkách

Fungují dobře se všemi druhy magnetického příslušenství. Protože však potřebují rám k pokrytí ostrých okrajů, nenabízejí stejný elegantní, moderní vzhled jako náš bezrámový rozsah. Povrch psaní může být také proměnlivá v kvalitě – případ, kdy získejte to, za co zaplatíte!

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete použít značky Expo na inteligentní desce

Interaktivní tabule na desce. Značky obvykle zobrazují varování, které je používají v dobře větraných oblastech. Nepoužívejte značky s nízkým vzhledem k suchém erase, jako jsou markery Sanford® Expo® s nízkým postupem, protože inkoust je obtížnější odstranit. Nepoužívejte trvalé značky k psaní na interaktivní tabuli.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co používáte k psaní na inteligentní desce

Interaktivní tabule inteligentní desky je dodávána se čtyřmi nástroji pera; Černá, červená, zelená a modrá a jeden guma. I když nemusíte pera používat k psaní na interaktivní tabuli, dělají psaní intuitivnější. Vyzvedněte nástroj pro pero z zásobníku pera a napište na desku.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak získáte značky k práci na inteligentní desce

Klikněte na ikonu Windows na ploše.Klikněte na rozevírací šipku Smart Technologies ze seznamu programů.Klepněte pravým tlačítkem myši na inteligentní inkoust.Vyberte Pin na hlavní panel.Vraťte se na plochu.Klikněte na ikonu inteligentního inkoustu a zjistěte, zda pero funguje.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co nepoužívat na tabuli

Nikdy nepoužívejte žádný druh čističe skla nebo nic obsahujícího amoniak, abraziva, alkohol nebo bělidlo. Použijte mýdlo a vodu nebo akrylový čistič (jako brilalize nebo placolite plastový čistič) k otřesení povrchu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč magnety nefungují na mé tabuli

Protože melamin/papírové a laminátové desky nemají žádnou ocelovou podložku ani obličej, neměli jim magnetismus magnetismus. Jednoduše řečeno: Pokud vaše tabule není vyrobena z ocelové nebo porcelánové tváře, není to magnetické.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké značky jsou na tabulce bezpečné

Značky suchého mazání jsou nejčastěji používaným typem značky. Stejně jako značka mokré mazání, suché mazací značky pracují na tabulkách, vývěsních deskách, sklenicích nebo jakémkoli jiném druhu neporézního povrchu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete použít ruku k psaní na inteligentní desce

Funkce inteligentní desky lze provozovat přímo na desce se speciálním perem, rukou nebo z notebooku. Chcete -li použít některou z těchto funkcí, klikněte na šipky na dvojité pravé pomocí poskytnutého pera. Na panelu nástrojů se nyní objeví, vyberte jakoukoli z možností pomocí pera nebo myši.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak píšete na novou inteligentní desku

Chcete -li napsat přes obrázek nebo aplikaci na plochu, vyzvedněte si jeden z pera z zásobníku pera a napište na interaktivní tabuli. Chcete -li napsat jinou barvu, vyzvedněte jiné pero. Rozpoznání barvy pochází z optických senzorů v slotech na pera a ne ze samotných pera.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč jsem vyhrál práce s inteligentními radami

Zkuste držet pero v jiném úhlu, aby vaše ruka neblokovala signál. Ujistěte se, že baterie pera mají dostatek energie. Pokud se při stisknutí tlačítka nezmění světlo na peru, musíte vyměnit baterie. Ujistěte se, že je na vašem počítači nainstalován a spuštěn snadný interaktivní ovladač.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak manipulujete s věcmi na inteligentní desce

Klepnutím na výběr .Klepněte na objekt, který chcete vybrat. Kolem objektu se objeví výběrový obdélník. Pokud stisknete objekt a místo šipky nabídky se objeví symbol zámku, je objekt uzamčen. V závislosti na typu zámku možná budete muset objekt odemknout, než s ním manipulujete.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co ničí tabuli

Vaše kůže obsahuje přírodní oleje, které zůstávají na povrchu a mohou ji v průběhu času zničit. Někteří lidé mohou používat zubní pastu, bengay nebo kometu, ale to vše jsou abrazivní čisticí prostředky a mohou poškodit vaši tabuli.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co můžete použít k přilepení věcí na tabuli

Přidejte příkazové proužky nebo magnetickou pásku do zadní části ° Clesins a připojte je k tabuli. Pak je můžete použít k poddržení letáků, oznámení a dalších papírů, jako je pátý uprostřed.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu na palubu přinést magnet

Podle webových stránek TSA můžete přivést magnety do letadla v kontrolech i v zavazadlech. Neexistují žádná omezení pro přenášení slabých magnetů prostřednictvím kontrolního bodu zabezpečení. Také je nemusíte umístit na podnos samostatně.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se věci držíte na tabuli

Zvedněte nějakou magnetickou pásku

Udělejte téměř cokoli, aby se držela na tabuli! Popadněte magnetickou pásku, kterou si můžete dát na zadní stranu značek, strávníků, lehkých regálů a spíš jako @LearningTOOMClassroom.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jsou na tabuli v pořádku

Značky Sharpie Chalk mohou psát na neporušených površích; Skvěle však pracují na tabulích, tabulích, skleněných desku, na tabulí a lighboardech.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemohu psát na svou inteligentní desku

Důvod: Senzor v tomto slotu zásobníku je špatný. Řešení: Vyberte pero ze slotu, který funguje- světlo pokračuje, když jej vyzvednete. Nebo zavolejte trenéra Edtech pro vaši školu, abyste zjistili, zda existují jiné možnosti.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu přimět svou inteligentní desku do práce

Zadejte zde na tomto náměstí. A okvětní okvětní okno, které znamená, že deska ví, že používáte inkoust. Použijte prst a jen klepněte na desku. Jde to do úst, ví, že chci něco pohnout.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se mohu dotknout své inteligentní desky

Konfigurace dotykových, myši a gesta se nastavení operačních systémů Windows klikněte na ikonu inteligentní desky (nebo.Klikněte na Nastavení inteligentního hardwaru.V rozevíracím seznamu vyberte nastavení myši a gesta.Zaškrtávací políčka vyberte pro povolení funkcí:

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké skvělé věci můžete dělat s inteligentní deskou

Můžete jej použít k: zlepšit správu učebny.Minimalizujte potřebu očí na zadní straně hlavy.Poskytněte akademické a digitální učení.Buďte pohyb do lekcí mateřských škol.Testy s výběrem s výběrem.Probuzení studentů s inteligentní technologií.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se bude držet na tabuli

Udělejte téměř cokoli, aby se držela na tabuli! Popadněte magnetickou pásku, kterou si můžete dát na zadní stranu značek, strávníků, lehkých regálů a spíš jako @LearningTOOMClassroom.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete dát pásku na inteligentní desku

Páska by neměla být umístěna na povrch inteligentní desky a mohla by zničit obrazovku. Vlhká houba (pomocí mírného mýdla) je užitečná při čištění otisků prstů nebo prachu z inteligentních desek.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jsou magnety bezpečné pro elektroniku

Všechny permanentní magnety (s výjimkou flexibilního magnetového materiálu)

Magnety by neměly být umístěny v těsné blízkosti mediálních zařízení a starší elektroniky, jako jsou diskety nebo video pásky. Moderní mobilní telefony jsou bezpečné poblíž malých magnetů. Ve skutečnosti se v reproduktoru telefonu používají magnety vzácných zemin.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Qué es un GDPR SAR??
Next Post
Proč mám ve svém srdci ostré bolesti?