15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jaká je nejnovější verze AVG Antivirus Free?

Shrnutí článku: Nejnovější verze AVG Antivirus Free

1. Nejnovější verze a číslo sestavení pro AVG Antivirus Free a AVG Internet Security je 19.8.3108 (sestavení 19.8.4257.552).

2. AVG Antivirus je vyvíjen společností AVG Technologies.

3. Stabilní vydání pro Windows je 21.10.3215 (9. prosince 2021) a pro Android je 6.45.1 (11. února 2022).

4. Je kompatibilní s Windows XP a později, MACOS a Android operační systémy.

5. AVG Antivirus je antivirový software s licencí Freemium.

6. Chcete -li aktualizovat AVG zdarma antivirus, otevřete aplikaci, přejděte do nabídky ▸ Nastavení, vyberte General, klikněte na aktualizaci a poté zkontrolujte aktualizace.

7. AVG Internet Security a AVG Antivirus Free Version 19.1 a vyšší již nejsou podporovány na určitých operačních systémech.

8. Upgradování z AVG Free stojí za to, pokud potřebujete další funkce, jako je zajištění vašeho síťového připojení nebo vylepšení výkonu.

9. McAfee je lepší než AVG zdarma, pokud jde o ochranu malwaru, zabezpečení webu, snadné použití a zákaznickou podporu.

10. Norton je lepší než AVG se spolehlivějším zabezpečením, více funkcí a nižšími cenami.

11. Náklady na upgrade AVG závisí na předplatném, přičemž balíček AVG Internet Security stojí asi 78 $ ročně.

12. Verze AVG Antivirus Free nemá období vypršení platnosti, ale přeinstalování může pomoci vyřešit jakékoli problémy.

13. Bezplatnou verzi AVG antiviru lze použít bez jakéhokoli časového limitu.

14. Mezi nejoblíbenější antivirové programy zdarma patří AVG, Avast, Avira a Bitdefender.

15. Nejlepší bezplatný antivirus se může lišit v závislosti na individuálních potřebách a preferencích.

Otázky a odpovědi:

1. Jaká je nejnovější verze AVG zdarma?
Aktuální verze a číslo sestavení pro AVG Antivirus Free a AVG Internet Security je 19.8.3108 (sestavení 19.8.4257.552).

2. Jaká je nejnovější verze AVG?
Poslední stabilní vydání pro Windows je 21.10.3215 (9. prosince 2021) a pro Android je 6.45.1 (11. února 2022).

3. Jak mohu aktualizovat svůj antivirus AVG zdarma?
Chcete -li aktualizovat AVG zdarma antivirus, otevřete aplikaci, přejděte do nabídky ▸ Nastavení, vyberte General, klikněte na aktualizaci a poté zkontrolujte aktualizace.

4. Je AVG zdarma ukončena?
Od ledna 2019 již AVG neposkytuje záplaty nebo technickou podporu pro verze 19.1 a vyšší na určitých operačních systémech.

5. Stojí za to upgradovat z AVG zdarma?
Je třeba upgradovat z AVG zdarma, pokud potřebujete další funkce, jako je zajištění vašeho síťového připojení nebo vylepšení výkonu.

6. Což je lepší McAfee nebo AVG zdarma?
McAfee je lepší pro ochranu malwaru, zabezpečení webu, snadné použití a zákaznickou podporu, zatímco AVG nabízí širší škálu dalších funkcí.

7. Stojí za to upgradovat z AVG zdarma?
Pokud chcete blokovat viry a chránit před malwarem, bezplatná verze AVG je dobrá, ale pro pokročilejší funkce budete muset upgradovat na placený plán.

8. Což je lepší Norton nebo AVG?
Antivirus Norton je považován za lepší než AVG, pokud jde o spolehlivost, zahrnuté funkce a náklady, ale AVG je také solidní volbou pro zabezpečení zařízení.

9. Kolik stojí upgrade AVG?
Chcete -li získat více, než nabízí bezplatná verze, budete muset upgradovat na balíček AVG Internet Security, který stojí asi 78 $ ročně.

10. Proč vyprší AVG zdarma?
Verze AVG Antivirus Free nemá období vypršení platnosti, ale přeinstalování programu může pomoci vyřešit jakékoli problémy.

11. Jak dlouho AVG vydrží?
Bez jakéhokoli časového limitu můžete použít bezplatnou verzi AVG. Jakmile vyprší existující platnost, přeinstalování programu prodlouží předplatné na roční předplatné (365 dní).

12. Jaký je nejoblíbenější volný antivirus?
Mezi nejoblíbenější bezplatné antivirové programy patří AVG, Avast, Avira a Bitdefender.

13. Což je nejlepší volný antivirus?
Nejlepší bezplatný antivirus se může lišit v závislosti na individuálních potřebách a preferencích. Doporučuje se porovnat funkce a recenze, aby se určilo nejvhodnější.

14. Mohu se spoléhat na AVG zdarma pro ochranu virů?
AVG Free poskytuje základní ochranu virů, ale pro komplexní zabezpečení se doporučuje zvážit placené antivirové řešení nebo upgradovat na AVG Internet Security.

15. Je AVG zdarma pro zařízení Android?
AVG Free nabízí antivirovou mobilní aplikaci, která je užitečná pro blokování virů a ochranu před malwarem na zařízeních Android.

Jaká je nejnovější verze AVG Antivirus Free?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je nejnovější verze AVG zdarma

Aktuální verze a číslo sestavení pro AVG Antivirus Free a AVG Internet Security je 19.8. 3108 (sestavení 19.8. 4257.552).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je nejnovější verze AVG

AVG Antivirus

Vývojáři AVG Technologies
Stabilní uvolnění Windows 21.10.3215 (9. prosince 2021) Android 6.45.1 (11. února 2022) [±]
Operační systém Windows XP a později, MacOS, Android
Typ Antivirový software
Licence Freemium

V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu aktualizovat svůj antivirus AVG zdarma

Otevřete AVG Antivirus a přejděte do nabídky ☰ Nastavení. Ujistěte se, že je generál vybrán na levém panelu a klikněte na Aktualizovat. V části aplikace klikněte na Zkontrolujte aktualizace. Počkejte, až AVG zkontroluje aktualizace aplikací.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je AVG zdarma ukončena

Od ledna 2019 již AVG neposkytuje záplaty ani technickou podporu pro zabezpečení internetu AVG a AVG Antivirus Free Version 19.1 a vyšší nainstalované v následujících operačních systémech: Microsoft Windows Vista Home Basic / Home Premium / Business / Enterprise / Ultimate – Service Pack 2, 32 /64 -bit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Stojí za to upgradovat z AVG zdarma

Mobilní aplikace AVG Antivirus

Pokud chcete blokovat viry a chránit před malwarem, bezplatná aplikace je dobrá. Pokud byste chtěli více funkcí, jako je zajištění vašeho síťového připojení nebo vylepšení výkonu, budete muset upgradovat na placený plán.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Což je lepší McAfee nebo AVG zdarma

McAfee je lepší pro ochranu malwaru, zabezpečení webu, snadné použití a zákaznickou podporu. Pokud chcete vynikající antivirový program s dobrou ochranou webu, jděte s McAfee. AVG má širší škálu dalších funkcí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Stojí za to upgradovat z AVG zdarma

Mobilní aplikace AVG Antivirus

Pokud chcete blokovat viry a chránit před malwarem, bezplatná aplikace je dobrá. Pokud byste chtěli více funkcí, jako je zajištění vašeho síťového připojení nebo vylepšení výkonu, budete muset upgradovat na placený plán.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Což je lepší Norton nebo AVG

Je Norton lepší než AVG Ano, Norton Antivirus je lepší než AVG. Tento antivirový software nabízí spolehlivější zabezpečení, má do balíčku více funkcí a je levnější než AVG. AVG je však také solidní volbou pro zabezpečení zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik stojí upgrade AVG

Chcete -li získat více, než nabízí bezplatná verze, budete muset upgradovat na balíček AVG Internet Security Package za zhruba 78 $ ročně.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč vyprší AVG zdarma

Chtěli bychom objasnit, že verze AVG Antivirus Free nemá období vypršení platnosti. Odinstalujte prosím AVG Antivirus, restartujte počítač a poté přeinstalujte program a zkontrolujte, zda to pomůže.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho AVG vydrží

Bez platnosti budete moci použít bezplatnou verzi. Jakmile vyprší existující platnost, můžete přeinstalovat & Předplatné ukáže, že je prodlouženo na roční předplatné (365 dní).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je nejoblíbenější volný antivirus

Nejlepší bezplatný antivirus 2023aviry: Nejlepší pro více platforem.Avast: Nejlepší pro ochranu malwaru.Microsoft Defender Antivirus: Nejlepší pro Microsoft.Bitdefender: Nejlepší pro skenování virů.AVG: Nejlepší pro spyware.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je avg zdarma dostatečně dobrý

Mobilní aplikace AVG Antivirus

Pokud chcete blokovat viry a chránit před malwarem, bezplatná aplikace je dobrá. Pokud byste chtěli více funkcí, jako je zajištění vašeho síťového připojení nebo vylepšení výkonu, budete muset upgradovat na placený plán.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Musím před instalací AVG odinstalovat Norton

Před instalací AVG Internet Security nebo AVG Antivirus Free, musíte nejprve zajistit, aby na počítači nebyly nainstalovány žádné jiné antivirové aplikace (včetně vypršených nebo zkušebních verzí).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi Premií AVG Free a AVG

Skenování malwaru

Zatímco bezplatná verze AVG Antivirus vám poskytuje pouze chytré skenování, plány prémiové mají ve svém arzenálu komplexnější možnosti. Chcete -li najít typy skenování, musíte kliknout na tlačítko „Spustit další skenování“ v pravém dolním rohu okna.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Což je antivirus č. 1 pro PC

Nejlepší bezplatný antivirus 2023aviry: Nejlepší pro více platforem.Avast: Nejlepší pro ochranu malwaru.Microsoft Defender Antivirus: Nejlepší pro více platforem.Bitdefender: Nejlepší pro skenování virů.AVG: Nejlepší pro spyware.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Existuje volný antivirus, který ve skutečnosti funguje

Bezplatný antivirový software bez avastu detekuje, bloky a odstraňuje všechny typy malwaru: viry, adware, spyware, trojské koně a další. Získáte také bezpečnost pro svou síť Wi-Fi a obranu v reálném čase proti phishingovým útokům, nebezpečným webům a dalším hrozbám pro vaše zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete věřit AVG Antivirus

Sečteno a podtrženo. S 99.8 % míra detekce malwaru, AVG je jedním z důvěryhodných jmen v antiviru z dobrého důvodu. Nyní je více než kdy jindy silný antivirový software nutností zdraví a bezpečnosti každého internetového zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Který z nich je lepší AVG nebo Norton

Zatímco Norton a AVG oba zaznamenávají nejvyšší skóre v nezávislých laboratorních výsledcích, Norton je jen o něco lepší volba. Bezpečnostní funkce společnosti Norton nabízejí větší přizpůsobení a pokrývají širší škálu ochrany proti malwaru než AVG.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je AVG zdarma stejně dobrý jako Norton

Zatímco Norton a AVG oba zaznamenávají nejvyšší skóre v nezávislých laboratorních výsledcích, Norton je jen o něco lepší volba. Bezpečnostní funkce společnosti Norton nabízejí větší přizpůsobení a pokrývají širší škálu ochrany proti malwaru než AVG. Získejte Nortona, nyní 66% slevu!

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je AVG zdarma lepší než obránce Windows

Test výkonu AV-Comparatives ‘říjen 2021 zjistil, že Microsoft Defender má mnohem silnější účinek na výkon než AVG Antivirus Free-brání použitelnosti při kopírování souborů, archivaci a nearchingových dat a instalaci aplikací.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nepoužívat volný antivirus

Bezplatné antivirové programy nemusí být tak spolehlivé jako placené verze. To znamená, že nemusí být schopni chránit váš počítač před všemi online hrozbami. Kromě toho mohou mít antivirové programy zdarma více pozitiv než placené verze.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nepoužívat AVG Antivirus

Antivirus AVG však nepřichází bez jeho nevýhod. Služba často detekuje falešné pozitivy a je během skenování poměrně těžká na systémové zdroje. Pokud se pro vás tyto faktory zdají jako vypínač dohody, existují různé alternativy, které zajišťují lepší celkovou bezpečnost a výkon, jako je TotalAv.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nepoužívat AVG Antivirus

Antivirus AVG však nepřichází bez jeho nevýhod. Služba často detekuje falešné pozitivy a je během skenování poměrně těžká na systémové zdroje. Pokud se pro vás tyto faktory zdají jako vypínač dohody, existují různé alternativy, které zajišťují lepší celkovou bezpečnost a výkon, jako je TotalAv.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Který antivirus je opravdu svobodný

Antivirus Avast Free je opravdu zdarma – nikdy za to budete muset platit a poskytne vám základní online zabezpečení a ochranu. Pokud hledáte více funkcí zabezpečení a ochrany osobních údajů, náš software pro prémiové bezpečnosti Avast je pro vás ten pravý produkt.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Por qué mi fogata no funciona con mi televisor??
Next Post
Jak se jmenuje strážce narušení bezpečnosti?