15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kolik zařízení mohu použít s Hulu?

Souhrn:

Povoluje Hulu více zařízení? Můžete si stáhnout aplikaci Hulu a aktivovat svůj účet na tolik podporovaných zařízeních, kolik chcete, ale pouze dva z nich mohou streamovat současně.

Existuje limit, kolik zařízení můžete streamovat? Dva lidé mohou streamovat současně z různých zařízení najednou, pokud mají základní účet Hulu. Odběratelé živých televizorů se mohou rozhodnout pro doplněk „Neomezeného obrazovky“ pro streamování na jakémkoli zařízení připojeném k domácí síti zákazníka nebo na třech mobilních zařízeních, pokud jsou mimo síť.

Mohu sledovat Hulu ve dvou různých domech? Naše živé televizní plány jsou určeny pro použití jednoho domu. Pokud máte dva domy nebo plánujete používat Hulu na více místech, jeden z našich dalších plánů může být lepší fit. Pokud je pro vás důležitý přístup k živé televizi na obou místech, doporučujeme se zaregistrovat na druhý živý televizní účet.

Můžete sdílet svůj účet Hulu s ostatními? Hulu je docela laxní o tom, že uživatelé sdílejí hesla, s výjimkou případů, kdy jde o živou televizi. V současné době můžete mít dva souběžné proudy a až šest uživatelských profilů. Jako předplatitel HULU + Live TV můžete získat doplněk „Neomezeného obrazovky“, který streamuje na všech zařízeních připojených k vaší domácí síti současně.

Jak se dostanu kolem domova Hulu? Chcete-li obejít Hulu’s Geo-Restrictions, budete potřebovat VPN, který má servery v USA, jako je ExpressVPN.

Jak mohu sdílet hulu? Chcete -li zahájit sledovací párty, navštivte Hulu.com na podporovaném webovém prohlížeči, přejděte na stránku podrobností pořadu nebo filmu, který byste chtěli sledovat, vyberte ikonu Watch Party a klikněte na zahájení party. Poté vyberte ikonu řetězce pro zkopírování odkazu a odešlete jej jiným účastníkům, aby se mohli připojit.

Jak se určuje domovská poloha v Hulu? Hulu používá sledování GPS k určení vaší polohy kromě změny vaší IP adresy. Nejlepší VPN se doporučuje efektivně skrýt skutečnou polohu.

Jaká jsou pravidla pro sdílení účtu Hulu? Odběratelé a kdokoli, kdo má přístup k jejich účtu, jsou odpovědní za zachování důvěrnosti a zabezpečení informací o účtu. Kromě majitele primárního účtu můžete přidat pět profilů, ale HULU mohou streamovat pouze dvě zařízení současně.

Kolikrát můžete změnit umístění domova na Hulu Live? Domácí síť můžete změnit až čtyřikrát během 12měsíčního období. Pokud potřebujete více pomoci, kontaktujte Hulu.

Co se stane, když vám dojde domov na Hulu? Stále můžete sledovat Hulu mimo svou domácí síť na mobilním zařízení, ale možná nebudete moci vidět všechny místní kanály, aniž byste změnili svou polohu. Pokud se na svém mobilním zařízení přihlásíte doma alespoň jednou měsíčně, nemusí být Hulu Live TV přístupná.

Otázky:

  1. Povoluje Hulu více zařízení?
  2. Existuje limit, kolik zařízení můžete streamovat?
  3. Mohu sledovat Hulu ve dvou různých domech?
  4. Můžete sdílet svůj účet Hulu s ostatními?
  5. Jak se dostanu kolem domova Hulu?
  6. Jak mohu sdílet hulu?
  7. Jak se určuje domovská poloha v Hulu?
  8. Jaká jsou pravidla pro sdílení účtu Hulu?
  9. Kolikrát můžete změnit umístění domova na Hulu Live?
  10. Co se stane, když vám dojde domov na Hulu?

Odpovědi:

1. Hulu umožňuje stáhnout aplikaci a aktivovat váš účet na co nejvíce podporovaných zařízeních. Ale pouze dvě zařízení mohou streamovat současně.

2. Pokud máte základní účet Hulu, mohou dva lidé streamovat současně na různých zařízeních. Odběratelé živých televizorů se mohou rozhodnout pro doplněk „Neomezené obrazovky“ pro streamování na jakémkoli zařízení připojeném k domácí síti nebo až na tři mobilní zařízení, pokud jsou mimo síť.

3. Plány Hulu’s Live TV jsou určeny pro jednorázové použití. Pokud máte dva domy nebo více míst, doporučuje se zaregistrovat se na druhý živý televizní účet.

4. Hulu je obecně shovívavý ohledně uživatelů, kteří sdílejí hesla, s výjimkou živé televize. Můžete mít až dva souběžné proudy a šest profilů uživatelů. „Neomezený doplněk obrazovek“ umožňuje streamování na všech zařízeních připojených k domácí síti pro předplatitele Hulu + Live TV.

5. Chcete -li obejít omezení umístění domácího umístění Hulu, můžete použít VPN se servery v USA, jako je expressvpn.

6. Chcete -li sdílet Hulu, navštivte Hulu.com na podporovaném webovém prohlížeči, přejděte na stránku podrobností pořadu nebo filmu, který chcete sledovat, vyberte ikonu Watch Party a klikněte na zahájení party. Sdílejte poskytnutý odkaz s ostatními účastníky.

7. HULU určuje domovské umístění pomocí IP adresy i sledování GPS. Doporučuje se používat spolehlivé VPN pro efektivní skrytí vaší skutečné polohy.

8. Podle uživatelských smluvních podmínek společnosti HULU jsou předplatitelé a autorizovaní uživatelé účtu odpovědní za zachování důvěrnosti a zabezpečení informací o účtu. Lze přidat další profily, ale pouze dvě zařízení mohou streamovat Hulu současně.

9. Domácí síť můžete změnit až čtyřikrát do 12 měsíců. Pro další pomoc kontaktujte tým podpory Hulu.

10. Pokud vám na Hulu dojde domov, můžete si ho stále dívat na mobilním zařízení mimo svou domácí síť, ale některé místní kanály nemusí být k dispozici. Ujistěte se, že se doma přihlásíte na mobilním zařízení alespoň jednou měsíčně, abyste udrželi přístup k živé televizi Hulu.

Kolik zařízení mohu použít s Hulu?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Povoluje Hulu více zařízení

Můžete si stáhnout aplikaci Hulu a aktivovat svůj účet na tolik podporovaných zařízeních, kolik chcete, ale pouze dva z nich mohou streamovat současně. Pokud se pokusíte streamovat z dalšího zařízení, můžete na této obrazovce vidět chybovou zprávu.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Existuje limit, kolik zařízení můžete streamovat

Dva lidé

Dva lidé mohou streamovat současně z různých zařízení najednou, pokud mají základní účet Hulu. Odběratelé živých televize se však mohou rozhodnout pro doplněk „Neomezené obrazovky“ pro streamování na jakémkoli zařízení připojeném k domácí síti zákazníka nebo na třech mobilních zařízeních, pokud jsou mimo síť.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu sledovat Hulu ve dvou různých domech

Mohu použít Hulu v obou našich živých televizních plánech, jsou určeny pro jednorázové použití. Pokud máte dva domy nebo plánujete používat Hulu na více místech, jeden z našich dalších plánů může být lepší fit. Pokud je pro vás důležitý přístup k živé televizi na obou místech, doporučujeme se zaregistrovat na druhý živý televizní účet.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete sdílet svůj účet Hulu s ostatními

Hulu je docela laxní o tom, že uživatelé sdílejí hesla, s výjimkou případů, kdy jde o živou televizi. Právě teď můžete mít dva souběžné proudy a až šest uživatelských profilů. Jako předplatitel Hulu + Live TV můžete získat "Neomezený doplněk obrazovek" Streamovat na všech zařízeních připojených k vaší domácí síti současně.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se dostanu kolem domova Hulu

Pokud vás zajímá, jak oklamat Hulu Live Location Tracker a získat přístup k více než 70 000 televizních epizodách a filmech dostupných v knihovně Hulu, budete potřebovat dobrý VPN. OBELENÍ HULU GEO-RESTRISTICTIONS: Přihlaste se k odběru VPN, který má servery v USA, jako je ExpressVPN.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu sdílet hulu

Chcete -li zahájit sledovací párty: Navštivte Hulu.com v podporovaném webovém prohlížeči.Přejděte na stránku podrobností pořadu nebo filmu, který byste chtěli sledovat – vyhledejte tuto ikonu.Vyberte ikonu Watch Party na stránce podrobností.Klikněte na zahájení večírku.Vyberte ikonu řetězce pro zkopírování odkazu a poté jej pošlete dalším účastníkům, aby se mohli připojit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se určuje domovská poloha v Hulu

Většina VPN může změnit vaši IP adresu, ale Hulu také používá sledování GPS k určení vaší polohy. Proto doporučujeme používat pouze nejlepší VPN, protože tyto VPN jsou mnohem lepší v skrývání vaší skutečné polohy. Naše doporučení nejlepších VPN pro Hulu najdete zde.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká jsou pravidla pro sdílení účtu Hulu

HULU Uživatelské smluvní podmínky tvrdí, že předplatitelé a kdokoli, kdo má přístup k jejich účtu. Kromě majitele primárního účtu můžete přidat pět profilů, ale HULU mohou streamovat pouze dvě zařízení současně.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolikrát můžete změnit umístění domova na Hulu Live

Domácí síť můžete změnit až čtyřikrát během 12měsíčního období. Pokud potřebujete více pomoci, kontaktujte nás a uvidíme, zda můžeme pomoci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, když vám dojde domov na Hulu

HULU můžete sledovat mimo svou domácí síť na mobilním zařízení. Možná však nebudete moci vidět všechny své místní kanály bez změny umístění, a pokud se na svém mobilním zařízení nezbavíte alespoň jednou měsíčně, nemusí být Hulu Live TV dostupná.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Zakazuje sdílení účtů Hulu

Pokud máte základní plán Hulu na vyžádání, můžete své heslo sdílet s někým, kdo žije mimo vaši domácnost, alespoň v tom smyslu, že to obvykle nevede k zákazu účtu v době psaní.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolikrát můžete změnit místo HULU HULU HULU

Domácí síť můžete změnit až čtyřikrát během 12měsíčního období. Pokud potřebujete více pomoci, kontaktujte nás a uvidíme, zda můžeme pomoci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč Hulu říká, že nejsem doma, ale já jsem

Dostávám chybovou zprávu s uvedením, že nejsem doma

Nejběžnější příčinou této chybové zprávy je to, že používáte zařízení v obývacím pokoji, které je připojeno k jiné síti, než je nastavena jako domov.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik zařízení lze přihlásit do Netflixu

Se standardním předplatném můžete sledovat Netflix na dvou obrazovkách současně. Ti, kteří mají prémiový plán, jsou schopni sledovat Netflix na čtyřech obrazovkách najednou.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu změnit své místo Hulu Home několikrát

Hulu vám umožní změnit svou domácí síť až čtyřikrát v průběhu roku. Chcete-li to změnit, budete muset být ve Wi-Fi síti vašeho domova, takže pokud cestujete, možná budete potřebovat pomoc od své rodiny nebo spolubydlících.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu oklamat své místo Hulu Home

Pokud vás zajímá, jak oklamat Hulu Live Location Tracker a získat přístup k více než 70 000 televizních epizodách a filmech dostupných v knihovně Hulu, budete potřebovat dobrý VPN. OBELENÍ HULU GEO-RESTRISTICTIONS: Přihlaste se k odběru VPN, který má servery v USA, jako je ExpressVPN.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Omezuje Netflix počet zařízení

Váš plán členství určuje počet obrazovek, které můžete sledovat současně, ale neomezuje počet zařízení, která můžete spojit s vaším účtem. Pokud se chcete dívat na nové nebo jiné zařízení, přihlaste se do Netflixu na tomto zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se dostanu kolem Hulu Live Home Location

Živá televize společnosti Hulu není v zemích u u dostupná.S., Ale VPN může pomoci maskovat vaši polohu a poskytnout vám přístup. Hulu vám neumožňuje sledovat živou televizi z více míst, takže někdo nemůže sledovat Hulu z vaší domácí sítě, když jste mimo zemi, která se k ní snaží získat přístup z VPN.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemůžete používat Hulu na různých místech

Hulu + Live TV je určena pro jednu domácnost, takže nemá být sdílen na více místech (Hulu (Hulu.TV/HoNetwork-). Pokud jste přihlášeni k odběru k jednomu z našich plánů na vyžádání, můžete použít své Hulu Sub na tolik zařízeních, kolik potěšíte v U.S.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu sdílet svůj účet Netflix s rodinou v jiném domě

Účet Netflix je určen pro jednu domácnost. Každý, kdo žije v této domácnosti, může Netflix používat kdekoli – doma, na cestách, na dovolené – a využít nových funkcí, jako je profil přenosu a správa přístupu a zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete sledovat Netflix na dvou různých místech současně

Zde je, kolik obrazovek si můžete tuto službu vychutnat současně podle vašeho plánu: Netflix Basic s reklamami (6 $.99 za měsíc) – jedna obrazovka. Netflix Basic (9 $.99 za měsíc) – jedna obrazovka. Standard Netflix (15 $.49 za měsíc) – dvě obrazovky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč mě Hulu neustále nutí měnit svou domovskou polohu

Hulu umožňuje pouze 4 aktualizace domova za rok.

U některých zákazníků je možné, že tento limit byl překročen. To bude vyžadovat kontakt s podporou HULU, aby se přepsal v případě případu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolikrát můžete změnit své domovské umístění na Hulu

Domácí síť můžete změnit až čtyřikrát během 12měsíčního období. Pokud potřebujete více pomoci, kontaktujte nás a uvidíme, zda můžeme pomoci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete sledovat Netflix na 2 různých místech na stejném účtu

Základní i základní plány s reklamami vám umožňují sledovat Netflix pouze na jedné obrazovce. Se standardním předplatném můžete sledovat Netflix na dvou obrazovkách současně.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete sledovat Netflix na 2 různých televizorů současně

Pokud máte více než jedno zařízení kompatibilní s netflixem, můžete kdykoli přepínat zařízení. Váš plán členství určuje počet obrazovek, které můžete sledovat současně, ale neomezuje počet zařízení, která můžete spojit s vaším účtem.

[/WPRemark]

Previous Post
Lo que se entiende por software antivirus?
Next Post
Jak mohu změnit Wi-Fi na svém prstenu Video pro zvonek pro?