15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Hall design av olika layouter

Entrén är det första rummet som syns för alla som kommer in i lägenheten. Särskilt viktigt för dess ägare är det intryck som rummet har på släktingar, vänner, alla gäster som befinner sig i bostaden. Det viktigaste är att korridoren kan berätta mycket om ägarna. Färgerna i vilka väggarna är dekorerade, vilka möbler och inredning som väljs kommer att berätta om karaktären, humör och preferenser.

brun i korridoren

Den moderna designen på korridoren låter dig känna atmosfären i din lägenhet från de första stegen.

Den aspekt som beskrivs ovan är dock inte den enda i vikt som de stöter på när de ska välja utformningen av korridoren i lägenheten. Funktionalitet, praktisk och komfort är tre viktiga, eller snarare lika viktiga, aspekter utöver estetisk uppfattning. Det finns obligatoriska föremål som bör hållas inomhus, bland dem:

 • Plats för ytterkläder;
 • Spegel;
 • Skohylla;
 • Stativ eller krokar för små saker, tillbehör (nycklar, glasögon, paraplyer).

korridordesign i beige toner

Hallen kommer att bedöma ägarnas smak och preferenser..

Inredning av korridoren, beroende på layout

Sättet att dekorera alla rum beror på layouten. Rummets form, dess dimensioner dikterar designreglerna. Ägarna till en liten, rymlig, smal eller hörngång försöker förvandla den och visar alla fördelar med rummet, samtidigt som de döljer bristerna korrekt. 

korridordesign

Tack vare genomtänkt och skicklig dekoration kan du få ett fantastiskt resultat som kommer att glädja alla i många år..

Stor design i korridoren

Det är skönt att gå in i en lägenhet, där det alltid finns en plats att sitta ner för att byta skor, hänga ytterkläder, lägga ett paraply, skor och lägga andra småsaker på hyllan. Tack vare den stora korridoren väcks alla dessa handlingar till liv. Rummet bör dock vara utformat i samma stil, och det får inte överbelastas med ett överflöd av tillbehör och inredning..

korridordesign i vitt

Vi får inte glömma det viktigaste – syftet med denna del av huset.

Arrangemang av möbler

Ett rymligt rum låter dig installera dimensionella möbler, så det kommer att ta bort alla personliga och helt enkelt nödvändiga saker ur sikte, och inte bara. Objektets stil i korridoren och i andra rum ska vara densamma eller se harmoniska ut med varandra..

interiör i en stor hall

Detta är det sista rummet i huset vi är i innan vi lämnar, och det första som vi återvänder till..

Skåp Det är nödvändigt att köpa en garderob för att passa hela väggen. Detta val ger en möjlighet att dölja ytterkläder, skor och tillbehör som hushållen använder dagligen eller ibland..
Skåpdörrar kan dekoreras med ritningar, mönster eller speglar. Det senare alternativet sparar väggutrymme för inredning. Det var en fördel – att själv välja skåpets design (att dekorera det med familjefoton, ett valt mönster eller en prydnad).
Intern fyllning kräver många hyllor, lådor, tvärstänger för ytterkläder och tillbehör (slipsar, bälten, halsdukar).
Spegel Eftersom rummets yta tillåter, om du vill, kan du hänga en spegel i full längd, vilket blir ett trevligt tillskott till interiören. Särskilt ett sådant element kommer att tilltala det rättvisa könet för att prova sina kläder, för att se på sig själva från alla håll..
Spegelns ram är anpassad till stilen. Det kan också vara helt frånvarande och skapa en minimalistisk inredning..
Puff, soffa, fåtölj Sittande på en puff, mjuk soffa eller fåtölj kan du byta skor med komfort.
En bred puff eller soffa gör det möjligt för flera familjemedlemmar att ta på sig skor samtidigt, utan att orsaka obehag för varandra.

modern korridordesign

Funktionalitet bör ligga i framkant av vår uppmärksamhet.

Färgpaletten för möbler är vald flera toner mörkare än väggarna för att uppmärksamma den. Möbler av trä eller alternativt MDF -material skulle vara ett bra alternativ..

Belysning

Mjukt ljus kommer att vara fördelaktigt vid utformning av belysning, eftersom det spelar en stor roll i utformningen av korridoren. Miniatyrenheter placeras bäst nära spegeln..

belysning i korridoren

Huvudfokus kommer att vara en ljuskrona i harmoni med rummets stil..

Ett fantastiskt transformationsresultat kommer att visas av ett tak i flera nivåer med inbyggd belysning.

Dekorelement

Höga vaser med blommor, en eller flera målningar, familjefoton, statyetter hjälper till att dekorera tomma väggar och hörn. Dekorelement måste betona stilen utan att överbelasta den.. 

korridordesign med inredning

Det kommer att räcka med att välja ett eller tre ämnen från de föreslagna alternativen.

Land Högteknologisk Klassisk Romantik
Rummet kommer att inredas med inslag av trä, sten. Kompletteras med läderaccessoarer eller möbler. Stil innebär användning av förgyllning, monogram, massiva möbler och tillbehör. Berömd för sin vintage -inredning av porslin, glas.
Textildekorationer är lämpliga. Ovanligt formade lampor slutför transformationen. Bilder eller fotografier i förgyllda massiva ramar kommer att göra. En utmärkt lösning – eleganta lampor, speglar.

Liten hall design

Det är möjligt att skapa ett trevligt interiör och multifunktionellt område även på några kvadratmeter. Om du bestämmer alla hemligheter i rummet kommer det att vara möjligt att placera de nödvändiga sakerna utan att offra utrymme..

liten hall design

Korrekt belysning spelar en enorm roll i utformningen av en hall i modern stil..

Urval av möbler När du väljer möbler i en liten hall bör du tänka på hur mycket utrymme det kommer att ta och hur mycket det kommer att lämna för obehindrad rörelse till andra rum.
En multifunktionell hängare med ett överflöd av krokar och hyllor får plats på några kvadratmeter.
En smal rektangulär hörngarderob – ett fack med speglade dörrar eller insatser kan också vara lämpligt. Detta hjälper till att visuellt utöka utrymmet och inte slösa extra utrymme på spegeln..
Om det finns ett par tiotals centimeter kommer en liten puff att vara ett fint tillskott till den befintliga garderoben eller hängaren. Det är möjligt att använda en puff med en plats för förvaring av skor för att dölja dem i vanlig syn.
Det är bättre att välja möbler i ljusa nyanser för att skapa en ljus och trevlig atmosfär..
Belysning Ett litet utrymme måste belysas så mycket som möjligt, därför bör förutom huvudkronan i taket installeras flera lampor på väggarna.
Spotbelysning placerad längs takets omkrets blir relevant..
Innerdörren till vardagsrummet eller köket ger ljus till rummet med transparenta skär. Frånvaron av en dörr alls kommer att bidra till att solljuset tränger in i korridoren, vilket kommer att göra det mycket lättare..
Dekorelement Överdriven inredning i en liten hall kommer att överbelasta interiören och bara förvärra situationen..
Ett av de utvalda inredningselementen kommer att kunna dekorera rummet utan att skada det. Minimalism är lämplig för detta (en oansenlig bild eller en blomkruka med blommor).

foto av korridoren

I det inre av korridoren kan följande typer av belysning särskiljas: allmän, lokal, dekorativ.

Smal korridorsdesign

Det är svårt, till och med omöjligt, att placera dimensionella möbler i ett sådant rum, eftersom det kommer att ta upp, räkna allt utrymme och inte tillåter dig att bekvämt passera från ett rum till ett annat. Det blir rätt:

 • Dela upp korridoren i zoner;
 • Installera ett taklager;
 • Kombinera efterbehandlingsmaterial på väggar, tak och golv.

smal korridordesign

Det är fördelaktigt att använda speglar på långa väggar – det kan förbättra situationen..

Fototapeter med ett djupt perspektiv kommer att göra..

möbel Garderoben rör upp i rummet, därför kommer dess frånvaro att vara till nytta för korridoren. När allt kommer omkring måste receptionen vara lakonisk, rymlig (så långt det är möjligt).
Det är en bra idé att installera en hängare med skoställ. Kanske blir det plats för en puff (det blir ett trevligt inslag).
Belysning Att minska längden på korridoren kommer att visa sig på grund av mörkare ändväggar. För att göra detta måste du placera lamporna i mitten av de långa väggarna..
Resultatet av ett sådant beslut kommer att överraska både värdar och gäster..
Dekorera Ett långt rum kan framgångsrikt inredas i en minimalistisk, orientalisk, klassisk stil, lämplig för högteknologi och country.
Som tillbehör är hon eller två målningar lagom, behövs inte längre.

modern design av en smal hall

Beroende på korridors storlek kan garderoben antingen vara väldigt liten eller förvandlas till ett helt omklädningsrum.

Hörngångsdesign

Det kan tyckas att en korridor i form av en vinkel inte låter dig skapa ett intressant, mysigt och praktiskt rum. Detta är dock inte alls fallet, ännu fler saker kommer att passa här än i korridoren för en annan layout..

design av hörngång

Modern inredning i korridoren kännetecknas av användningen av möbler som samtidigt utför flera funktioner..

möbel

En hörngarderob kommer att vara ett idealiskt alternativ, eftersom det passar in i rummet utan problem och skapar en vacker, hisnande inredning värd uppmärksamhet för alla som kommer in i lägenheten..

hörnskåp i korridoren

Hörnskåpets rymlighet är helt enkelt gränslös..

Han kommer att kunna dölja nästan alla föremål från nyfikna ögon, till exempel:

 • Kläder, skor, tillbehör;
 • Dammsugare;
 • Strykbräda, järn;
 • Fällbar barnvagn eller cykel.

Skåpdörrar, trimmade med speglar eller spegelinsatser, kommer att göra dimensionella, voluminösa möbler till en viktlös inredning.

garderob i hallen med en spegel

För enkelhets skull kan du lägga till en liten puff, ett paraplyställ och en nyckelhållare.

Lampor placerade nära speglar är lämpliga som belysning, och tre små målningar placerade vertikalt som dekor.

design av en vacker hall

En nödvändig utrustning för det inre av korridoren är en stor spegel..

Entrédesign med trappor

De glada ägarna till en duplexlägenhet har en härlig entré med en trappa. Trappan ensam kan ge en fascinerande glädje till designen av lägenheten, om den är gjord av naturmaterial och är intressant designad.

korridordesign med trappor

Designers rekommenderar att inte uteslutande använda dekorativa element som inte bär en funktionell belastning..

 1. En korridor med en trappa blir ett mycket imponerande och mystiskt rum, du vill snabbt komma in i lägenheten, ta reda på vart denna höga stig leder.
 2. En sådan layout av korridoren stjäl inte alls ledigt utrymme, utan gör det tvärtom möjligt att placera allt du behöver, samtidigt som du inte glömmer rummets stilkomponent.

Råd! Huvudpunkten i rummets design är att trappan och själva korridoren måste matcha varandra med stil. Det vore olämpligt att kombinera flera inredningsstilar tillsammans (en klassisk trappa och en högteknologisk hall, eller vice versa).

foto av en hall med en trappa

Du bör styra valet av detaljer, inredning för att ordna korridoren, för att inte distrahera uppmärksamheten från huvudbetoningen – trappan.

Vi kan dra slutsatsen att möblerna endast kommer att fylla en funktionell roll. Det visar sig att möbler ska vara osynliga – inte för att locka uppmärksamhet..

Intressanta lösningar för rimlig användning av utrymmet under trappan:

 1. Installera en garderob för kläder, skor, varje liten sak.
 2. Avsätt en plats för skafferiet och ta bort alla onödiga saker i sikte.
 3. Organisera ett läshörna: installera hyllor eller en liten bokhylla, lägg flera mjuka stolar eller en mjuk soffa, tänk på spotbelysning eller sätt en golvlampa.

hall med trappor

Den moderna utformningen av korridoren kräver en sittgrupp för att ta på dig dina skor med komfort..

Hall dekoration i Chrusjtjov

Entrén i Chrusjtjov är ett smalt, långt rum med flera dörrar. Vid inredning av ett sådant rum bör särskild uppmärksamhet ägnas åt belysning och färgschema på väggarna..

korridordesign i Chrusjtjov

Oavsett rummets storlek anses minimalism vara den mest lämpliga stilen..

Några tips:

 • För att en dim korridor ska bli ett ljust, luftigt rum är det nödvändigt att installera punktbelysning på taket och väggarna, hänga speglar.
 • Färgschemat på väggar och möbler ska matcha och visas i ljusa färger.
 • Ett vitt eller beige sträcktak och ett ljust golvbeläggning hjälper till att öka utrymmet..
 • Det är bättre att byta ut en skrymmande garderob med små hyllor, en hängare och en ottoman.

liten hall i Chrusjtjov

Lämplig för design av entréområdet och den skandinaviska stilen, som kombinerar enkelhet och miljövänlighet.

Väggdekoration

När du dekorerar väggarna i korridoren används många efterbehandlingsmaterial, bland dem:

 • Tapeter av olika slag;
 • PVC- eller MDF -paneler;
 • Plattor som imiterar tegel och annat.

modern korridordesign

Färgkombinationerna som används i utformningen av korridoren i modern stil bör hjälpa till att visuellt öka och justera proportionerna..

MDF -paneler är ett av de mest populära materialen på grund av deras egenskaper:

 • Motstånd mot mekanisk påfrestning;
 • Lätt att städa.

paneler i korridoren

Den enda nackdelen är installationen, vilket kräver mycket tid, ansträngning och kunskap..

Lämplig tapet för korridoren

Det traditionella alternativet för att dekorera väggarna i korridoren är fortfarande tapetsering. Men innan du väljer tapeter efter färg, textur måste du vara uppmärksam på deras praktiska egenskaper (korridoren används ofta, så tapeten kan utsättas för friktion, mindre mekanisk påfrestning).

tapeter för en liten hall

Vitt och dess nyanser (mjölkigt, krämigt, snöigt) föredras som grundtoner..

Varianter av tapeter
Vinyl Flytande Kork För målning
Motståndskraftig mot mekanisk skada Lätt att applicera Miljövänligt material Tål upp till 5 ommålningar
Dölj små oegentligheter i väggarna Lätt att ta hand om
Lätt att tvätta Praktisk Lätt att fästa Praktiskt material
Pålitlig och hållbar Hållbar
Kan imitera naturmaterial Om den är mycket smutsig ändras en del av tapeten till en ny Tål mekanisk påfrestning Hållbar

tapeter i korridoren

Beroende på den valda stilen väljs lämpliga aktiva färger som ytterligare..

50 idéer för design av korridorer i olika layouter:

modern ljus design av korridoren modern design av en ljus hall modern design av en rymlig hall modern korridordesign i mörka färger modern design av korridoren i lägenheten modern design av korridoren i huset moderna korridordesignidéer foto moderna korridordesignfoto modern design av korridoren i lägenheten modern huskorridor design modern korridordesign för hemmet modern korridordesign moderna korridordesignfoto modern korridordesign modern korridordesign med spegel modern design hall interiör moderna idéer för korridordesign moderna korridordesignfoto modern huskorridor design modern korridordesign modern korridordesign korridordesign hall dekoration tapeter till korridoren liten hall tapet tapeter för interiörbilder i korridoren tapeter för korridoren i inredningen tapeter för dekoration i korridoren tapeter för korridoren tapeter för korridorsidéer tapeter för korridorsfoto tapeter för korridors fotoidéer tapeter för korridoren tapeter för korridorsfoto tapeter till korridoren korridordesign med tapeter entrédesignidéer för hemmet korridor design idéer foto hall designdesigner i huset entrédesignidéer i lägenheten idéer om korridordesign korridordesign i vit inredning korridordesign i vita färgfotoidéer korridordesign i vita idéer korridordesign i vitt foto korridordesign i vitt vit hall design modern korridordesign med tapeter modern korridordesign

Previous Post
Väggdekor: de mest intressanta idéerna
Next Post
ما هي الأخطاء في تصميم واختيار نمط الحديقة الشتوية التي يجب تجنبها؟