15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jaký je nejsilnější způsob, jak chránit vaši identitu?

Jaký je nejsilnější způsob, jak chránit vaši identitu?

Shrnutí článku: Jaké jsou nejsilnější způsoby, jak chránit vaši identitu?

1. Nechte svou kartu sociálního zabezpečení a jakékoli kreditní karty, které nepoužíváte pravidelně, doma. Uchovávejte důležité dokumenty, jakož i rodné listy, imigrační dokumenty, informace o pojistném a informacích o bankovním účtu v uzamčené schránce ohně nebo na jiném zabezpečeném místě.

2. Uchovávejte osobní dokumenty, jako je váš rodný list, karta sociálního zabezpečení a pas v bezpečném prostoru, aby se zabránilo krádeži identity.

3. Umístěte upozornění na podvod na svou kreditní zprávu. To pomáhá chránit vaši identitu automaticky oznámením tří národních úvěrových kanceláří při přidání upozornění, které trvá jeden rok. Pokud požádáte o upozornění na podvod od jednoho předsednictva, budou následovat další dva.

4. Udělejte jednoduché kroky k ochraně vašich osobních údajů, jako je zachování zabezpečení, sledování vašich kreditních zpráv a účtů a položení otázek před sdílením vašich informací.

5. Pokud bylo vaše číslo sociálního zabezpečení ohroženo, můžete požádat o blokování elektronického přístupu voláním čísla National 800 nebo TTY.

6. Zabraňte krádeži identity zmrazením vašeho kreditu, zabezpečením čísla sociálního zabezpečení, upozorněním na phishing a spoofing, pomocí silných hesel a přidáním kroku ověřování, nastavením upozornění, sledováním vaší poštovní schránky, skartováním důležitých dokumentů a pomocí digitální peněženky a pomocí digitální peněženky a pomocí digitální peněženky a pomocí digitální peněženky a pomocí digitální peněženky a pomocí digitální peněženky.

7. Ochrana vaší identity je zásadní, protože krádež identity, podvod a porušení dat ovlivňují miliony lidí v U.S. každý rok. Je důležité být opatrný s vašimi identifikačními údaji online i offline.

8. Pokud je vaše identita odcizena, musíte okamžitě podniknout několik kroků. Skenujte kreditní kartu a bankovní výpisy za neoprávněné poplatky, podejte nárok na pojištění krádeže identity, informujte společnosti o vaší ukradené identitě, podejte zprávu s Federální obchodní komisí, kontaktujte místní policejní oddělení a uložte upozornění na podvody na své kreditní zprávy.

9. Když byla vaše identita ukradena, podnikněte rychlé kroky kontrolou, zda máte pojištění krádeže identity, kontaktujte příslušné společnosti, hlásí krádež FTC a policii, přidejte upozornění na podvod do vašich kreditních zpráv a zmrazte vaše spotřebitelské zprávy.

10. Chraňte se před zloději kontrolou svého domova na slabosti bezpečnosti a jejich opravou, instalací jednoduchých bezpečnostních zařízení, investováním do poplachu a bezpečnostních kamer vloupání, obchodujte trochu soukromí pro další zabezpečení, svítí světlo a udržujte cennosti mimo snadný pohled na.

11. Chcete -li udržet číslo sociálního zabezpečení v bezpečí, zeptejte se, proč to někdo chce a jak bude s ním zacházet, nechte svou kartu sociálního zabezpečení doma a dejte ji pouze v případě potřeby, sledujte své příjmy a výhody sociálního zabezpečení a chráníte své dokumenty SSN tím je bezpečné.

Otázky a podrobné odpovědi:

1. Jaké jsou 3 způsoby, jak můžete chránit svou identitu?
Nechte svou kartu sociálního zabezpečení a jakékoli kreditní karty, které nepoužíváte pravidelně, doma. Uchovávejte důležité dokumenty, jakož i rodné listy, imigrační dokumenty, informace o pojistném a informacích o bankovním účtu v uzamčené schránce ohně nebo na jiném zabezpečeném místě.

2. Což je způsob, jak chránit vaši identitu?
Udržujte osobní dokumenty v bezpečném prostoru. Dokumenty, jako je váš rodný list, karta sociálního zabezpečení a pas, obsahují cenné informace, které mohou zlodějové identity použít pro osobní zisk, takže se chcete ujistit, že jsou drženy v bezpečném prostoru.

3. Jaký je nejdůležitější způsob, jak bojovat proti krádeži identity?
Umístěte upozornění na podvod na svou kreditní zprávu. Umístění upozornění na podvod s jakýmkoli ze tří národních úvěrových kanceláří automaticky upozorňuje další dva úřady, aby udělali totéž. Pokud tedy požádáte o upozornění na podvod od Experian, bude následovat Equifax a TransUnion. Dočasné upozornění na podvody trvá jeden rok.

4. Jaké jsou dva tipy na ochranu vaší identity?
Krádež identity se může stát komukoli, ale můžete snížit riziko, že se stanete obětí, provedením několika jednoduchých kroků k ochraně vašich osobních údajů. Udržujte své osobní údaje zabezpečené, sledujte své úvěrové zprávy, bankovní a kreditní účty a před sdílením svých informací položte otázky.

5. Jak zamknu své číslo sociálního zabezpečení?
Pokud víte, že vaše informace o sociálním zabezpečení byly ohroženy, můžete požádat o blokování elektronického přístupu. To se provádí voláním našeho národního čísla 800 (bezplatné 1-800-772-1213 nebo na našem tty číslo na 1-800-325-0778).

6. Jak se mohu ujistit, že moje identita není ukradena?
Existuje 11 způsobů, jak zabránit krádeži identity. Mezi některé z nich patří zmrazení vašeho kreditu, ochranu čísla vašeho sociálního zabezpečení, ostražití na phishing a spoofing, pomocí silných hesel a přidání ověřovacího kroku, nastavení upozornění, sledování vaší schránky, skartování důležitých dokumentů a pomocí digitální peněženky a pomocí digitální peněženky a pomocí digitální peněženky a pomocí digitální peněženky a pomocí digitální peněženky a pomocí digitální peněženky a pomocí digitální peněženky a pomocí digitální peněženky a pomocí digitální peněženky.

7. Proč chránit svou identitu?
Krádež identity, podvod a porušení dat ovlivňují desítky milionů lidí v U.S. každý rok. Proto je důležité být opatrný s vašimi identifikačními údaji – online i ve skutečném světě.

8. Jaké jsou první dvě věci, které musíte udělat, pokud je vaše identita odcizena?
Prohledávejte kreditní kartu a bankovní výpisy za neoprávněné poplatky, podejte nárok na pojištění krádeže identity, informujte společnosti o vaší odcizené identitě, podejte zprávu s Federální obchodní komisí, kontaktujte místní policejní oddělení, uveďte upozornění na podvody na vaše kreditní zprávy, a zmrazit svůj kredit.

9. Jaké jsou 4 kroky, které byste měli podniknout, když byla odcizena vaše identita?
Rychlá odpověď: Podívejte se, zda máte pojištění krádeže identity, kontaktujte příslušné společnosti, nahlásí krádež FTC a policii a přidejte do svých kreditních zpráv upozornění na podvod. Zmrazte své spotřebitelské zprávy.

10. Jak se chráníte před zlodějemi?
Zkontrolujte svůj domov, zda nejsou slabé stránky zabezpečení a opravte, nainstalujte jednoduchá bezpečnostní zařízení, investujte do poplachu v zloděsu a bezpečnostních kamer, obchodujte trochu soukromí pro přidanou bezpečnost, svítí světlo a udržujte cennosti mimo snadný pohled.

11. Jaké jsou dva způsoby, jak udržet číslo sociálního zabezpečení?
Chcete -li chránit svůj SSN, zeptejte se, proč to někdo chce a jak to bude zacházet, nechte svou kartu sociálního zabezpečení doma a dejte ji pouze v případě potřeby, sledujte své příjmy a výhody sociálního zabezpečení a chráňte své dokumenty SSN tím, že je udržujte v bezpečí.

Jaký je nejsilnější způsob, jak chránit vaši identitu?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou 3 způsoby, jak můžete chránit svou identitu

Nechte svou kartu sociálního zabezpečení a jakékoli kreditní karty, které nepoužíváte pravidelně, doma. Uchovávejte důležité dokumenty i rodné listy, imigrační dokumenty; Informace o pojistce a informace o bankovním účtu v uzamčené schránce ohně nebo na jiném zabezpečeném místě.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Což je způsob, jak chránit vaši identitu

Udržujte osobní dokumenty v bezpečném prostoru

Dokumenty, jako je váš rodný list, karta sociálního zabezpečení a pas, obsahují cenné informace, které mohou zlodějové identity použít pro osobní zisk, takže se chcete ujistit, že jsou drženy v bezpečném prostoru.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je nejdůležitější způsob, jak bojovat proti krádeži identity

Umístěte upozornění na podvod na svou kreditní zprávu

Umístění upozornění na podvod s jakýmkoli ze tří národních úvěrových kanceláří automaticky upozorňuje další dva úřady, aby udělali totéž. Pokud tedy požádáte o upozornění na podvod od Experian, bude následovat Equifax a TransUnion. Dočasné upozornění na podvody trvá jeden rok.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou dva 2 tipy na ochranu vaší identity

Krádež identity se může stát komukoli, ale můžete snížit riziko, že se stanete obětí, provedením několika jednoduchých kroků k ochraně vašich osobních údajů.Udržujte své osobní údaje zabezpečené.Sledujte své úvěrové zprávy, bankovní a úvěrové účty.Než sdílíte své informace, zeptejte se.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zamknu své číslo sociálního zabezpečení

Pokud víte, že vaše informace o sociálním zabezpečení byly ohroženy, můžete požádat o blokování elektronického přístupu. To se provádí voláním našeho národního čísla 800 (bezplatné 1-800-772-1213 nebo na našem tty číslo na 1-800-325-0778).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se mohu ujistit, že moje identita není ukradena

11 způsobů, jak zabránit krádeži identity, svůj kredit.Zaberejte své číslo sociálního zabezpečení.Buďte ostražití na phishing a spoofing.Použijte silná hesla a přidejte krok ověřování.Použijte upozornění.Sledujte svou poštovní schránku.Shred, Shred, Shred.Použijte digitální peněženku.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč chránit svou identitu

Krádež identity, podvod a porušení dat ovlivňují desítky milionů lidí v U.S. každý rok. Proto je důležité být opatrný s vašimi identifikačními údaji – online i ve skutečném světě.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou první dvě věci, které musíte udělat, pokud je vaše identita odcizena

Skenujte kreditní kartu a bankovní výpisy za neoprávněné poplatky.Podejte nárok na pojištění krádeže identity.Informujte společnosti o vaší ukradené identitě.Podat zprávu s Federální obchodní komisí.Kontaktujte místní policejní oddělení.Umístěte upozornění na podvody na své kreditní zprávy.Zmrazte svůj kredit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou 4 kroky, které byste měli podniknout, když byla odcizena vaše identita

Rychlé odpovědi, pokud máte pojištění krádeže identity.Kontaktujte příslušné společnosti.Nahlásit krádež FTC a policii.Přidejte do svých kreditních zpráv upozornění na podvod.Zmrazte své spotřebitelské zprávy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se chráníte před zlodějemi

Zkontrolujte svůj domov, zda nejsou slabiny zabezpečení a opravte nahlédnutí jednoduchých bezpečnostních zařízení.Investujte do poplachu vloupání.Investujte do bezpečnostních kamer.Obchodujte trochu soukromí pro další zabezpečení.Svítit světlo.Udržujte cennosti mimo snadný pohled.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou dva dva způsoby, jak udržet číslo sociálního zabezpečení

Jak chránit svůj ssnask, proč to chtějí a jak to bude zacházet.Nechte svou kartu doma.Skartovací pošta a dokumenty s osobními údaji.Nepoužívejte svůj SSN jako heslo.Neposílejte SSN prostřednictvím elektronického zařízení.Nevzdávejte to cizincům.Sledujte účty své banky a kreditní karty.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistit, zda někdo používá číslo vašeho sociálního zabezpečení

Zkontrolujte příjmy zveřejněné ve vašem záznamu ve vašem prohlášení o sociálním zabezpečení a nahlásit jakékoli nesrovnalosti. Kontaktujte Internal Revenue Service (IRS) na čísle 1-800-908-4490 nebo je navštivte online, pokud se domníváte, že někdo používá váš SSN k práci, získejte vrácení daně nebo jiné zneužití daně z daní.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Zamykání vašeho SSN zabraňuje krádeži identity

Self Lock vám pomáhá chránit vám před podvody s identitou související s zaměstnáním. Self Lock je jedinečná funkce, která vám umožní chránit vaši identitu v e-ověření a vlastní kontrole umístěním a "zámek" V e-ověření na vašem čísle sociálního zabezpečení (SSN). To pomáhá zabránit tomu, aby kdokoli jiný používal váš SSN pro e-ověřovací případ.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zkontrolujete, zda se můj SSN používá

Chcete -li zjistit, zda někdo používá váš SSN, zkontrolujte svou kreditní zprávu. Můžete to zkontrolovat online prostřednictvím ročníku.com, jediný autorizovaný web pro bezplatné úvěrové zprávy. Nebo můžete zavolat na jejich telefonní číslo na čísle 1-877-322-8228 a požádat o kopii zdarma.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zkontrolovat, zda někdo používá číslo vašeho sociálního zabezpečení

Zkontrolujte příjmy zveřejněné ve vašem záznamu ve vašem prohlášení o sociálním zabezpečení a nahlásit jakékoli nesrovnalosti. Kontaktujte Internal Revenue Service (IRS) na čísle 1-800-908-4490 nebo je navštivte online, pokud se domníváte, že někdo používá váš SSN k práci, získejte vrácení daně nebo jiné zneužití daně z daní.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je nejdůležitější pro vaši identitu

Osobnostní rysy, schopnosti, lajky a nelíbí se, váš systém víry nebo morální kód a věci, které vás motivují-to vše přispívá k sebevědomí nebo vaší jedinečné identitě jako člověka. Lidé, kteří mohou snadno popsat tyto aspekty své identity, mají obvykle poměrně silný pocit, kdo jsou.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zkontroluji, zda někdo používá číslo mého sociálního zabezpečení

Zkontrolujte příjmy zveřejněné ve vašem záznamu ve vašem prohlášení o sociálním zabezpečení a nahlásit jakékoli nesrovnalosti. Kontaktujte Internal Revenue Service (IRS) na čísle 1-800-908-4490 nebo je navštivte online, pokud se domníváte, že někdo používá váš SSN k práci, získejte vrácení daně nebo jiné zneužití daně z daní.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vyčistit svou odcizenou identitu

Pokud máte pojištění krádeže identity odcizení identity, 5 kroků, které můžete podniknout.Kontaktujte příslušné společnosti.Nahlásit krádež FTC a policii.Přidejte do svých kreditních zpráv upozornění na podvod.Zmrazte své kreditní zprávy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co odkládá zloděje

Živé ploty a rostliny – pichlavé keře a živé ploty kolem zahrady mohou působit jako odrazující prostředek k vloupání. Osvětlení a příjezdové cesty – Získejte venkovní světlo se senzorem, který se objeví, když je někdo kolem a nepodceňujte odrazující prostředky štěrkové jednotky. Při chůzi to vydává docela hluk a může odradit zloděje.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak si lupiči vybírají své oběti

Oběti. Pouliční lupiči hledají oběti, které se zdá, že mají peníze nebo jiné cennosti – například studenti a turisty. Zaměřují se také na lidi, kteří se zdají být nejzranitelnější – jako mladí dospělí používají samotné bankomaty v noci nebo pod vlivem alkoholu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu uzamknout své číslo sociálního zabezpečení

To se provádí voláním našeho národního čísla 800 (bezplatné 1-800-772-1213 nebo na našem tty číslo na 1-800-325-0778). Jakmile je požádán, je zablokován jakýkoli automatizovaný telefon a elektronický přístup k vašemu záznamu o sociálním zabezpečení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je nejlepší způsob, jak zajistit SSN

Jak chránit svůj ssnoffer alternativní formu ID.Zeptejte se, proč to chtějí a jak to bude zacházet.Nechte svou kartu doma.Skartovací pošta a dokumenty s osobními údaji.Nepoužívejte svůj SSN jako heslo.Neposílejte SSN prostřednictvím elektronického zařízení.Nevzdávejte to cizincům.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu zkontrolovat, zda byl můj SSN ohrožen

Zkontrolujte svou kreditní zprávu.

Pokud někdo použil váš SSN, aby požádal o kreditní kartu nebo půjčku nebo otevřel jiné účty ve vašem jménu, vaše kreditní zpráva je prvním místem, které se může aktivita objevit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zjistit, zda někdo používá mou identitu

VAROVÁNÍ ZNAMENÍ ID Theftbills pro položky, které jste nekupovali.Výběr pohledávek vyžaduje účty, které jste neotevřeli.Informace o vaší kreditní zprávě za účty, které jste neotevřeli.Odmítnutí žádostí o půjčky.Pošta přestane přicházet na – nebo chybí – vaše poštovní schránka.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu dát blok na své číslo sociálního zabezpečení

Pokud víte, že vaše informace o sociálním zabezpečení byly ohroženy, můžete požádat o blokování elektronického přístupu. To se provádí voláním našeho národního čísla 800 (bezplatné 1-800-772-1213 nebo na našem tty číslo na 1-800-325-0778).

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cómo se juega la aplicación Swann??
Next Post
Mám si nechat svou debetní kartu v peněžence?