15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jaký je rozdíl mezi prstencovým zvonkem a Pro?


Shrnutí článku: Jaký je rozdíl mezi zvoněním zvonění?

Účelem Ring Chime Pro je rozšířit dosah WiFi sítě routeru a poskytnout zvukové signály pro upozornění z prstencových zařízení. Je zapojen do standardní stěnové zásuvky.

Ring Chime Pro je hlasitější než běžný zvonek. Je to asi dvakrát hlasitě a má méně komprimované zvuky. Chime Pro také nabízí celou řadu zvonkohry a lze jej nastavit na výstrahy pohybu.

Zařízení zvonění a Ring Chime Pro jsou volitelná, ale užitečná. Mohou rozšířit váš rozsah WiFi a informovat vás o novokorezích.

Ring Chime stojí za to, protože přidává do vašeho domova další zabezpečení. Může vás upozornit, když je stisknut zvonek nebo když je na zvonku nebo na jiném prstenu inteligentní kamery detekován pohyb.

Nejlepší místo pro umístění Ring Chime Pro je v okruhu 20 stop od vašeho routeru pro úspěšné nastavení. Po nastavení by se mělo přesunout na půli cesty mezi routerem a prstencovým zařízením.

Ring Chime Pro má vestavěný prodlužovač WiFi, který posílí vaši síť pro všechny vaše prstencové zvonky a kamery. Měl by být nainstalován na místě se silným signálem WiFi z vašeho routeru, aby se rozšířil silný signál na vaše zvonky a kamery.

Wifi signál Ring Chime Pro se může rozšířit až o 2000 sq. ft. Umožňuje oznámení v reálném čase pro detekci pohybu nebo když někdo zazvoní na zvonek. Nastavení je snadné připojit jej do standardního výstupu a připojení přes WiFi.

V tomto článku nejsou uvedeny žádné konkrétní nevýhody pro Ring Chime Pro.

Ring Chime Pro může dosáhnout až 30 stop. Ideální umístění je asi na půli cesty mezi routerem WiFi a připojeným zařízením. Prodlužovače WiFi fungují nejlépe se stacionárními zařízeními a vzdálenost mezi routerem a zařízením by měla být pod 30 stop pro optimální výkon.

Ring Chime Pro je účinný při rozšiřování pokrytí WiFi a poskytuje stabilní a spolehlivé pokrytí.

15 otázek a podrobných odpovědí:

1. Jaký je účel Ring Chime Pro?
Když je zapojen do standardní stěnové zásuvky, Ring Chime Pro rozšiřuje dosah sítě WiFi routeru a vytvoří zvukový signál pro upozornění z prstencových zařízení.

2. Je prsten chime pro hlasitější než zvonek?
Ano, Ring Chime Pro je asi dvakrát tak hlasitý jako pravidelný zvonění prstenu. Zvuk je také méně komprimovaný. Nabízí hojnost zvonku a lze jej nastavit na výstrahy pohybu.

3. Je nutný Chime Pro?
Ne, zařízení Ring Chime a Ring Chime Pro není pro instalaci prstencového zvonu vyžadováno. Jsou volitelné, ale užitečné, protože mohou rozšířit váš rozsah WiFi a informovat vás o nožcích lisch.

4. Stojí za to, že prsten za to?
Ano, zvonek je skvělý způsob, jak do svého domova přidat další zabezpečení. Může být použit k zazvonění, když je stisknutím zvonku a může poskytnout výstražný zvuk pro pohyb detekovaný na zvonku nebo jiné inteligentní kamery.

5. Kde je nejlepší místo pro umístění Ring Chime Pro?
Pro počáteční nastavení by měl být Ring Chime Pro umístěn do okruhu 20 stop od vašeho routeru. Po nastavení by se mělo přesunout na půli cesty mezi routerem a prstencovým zařízením.

6. Dělá prstencový chime Boost wifi?
Ano, Ring Chime Pro má vestavěný WiFi Extender, který posílí vaši síť pro všechny vaše zvonky a kamery. Měl by být nainstalován na místě se silným signálem WiFi z vašeho routeru, aby se rozšířil silný signál na vaše zvonky a kamery.

7. Zlepšuje Ring Chime WiFi?
Ano, Ring Chime Pro má vestavěný WiFi Extender, který posílí vaši síť pro všechny vaše zvonky a kamery. Měl by být nainstalován na místě se silným signálem WiFi z vašeho routeru, aby se rozšířil silný signál na vaše zvonky a kamery.

8. Jak daleko se Ring Chime Pro rozšiřuje wifi?
Ring Chime Pro může rozšířit váš signál WiFi do 2000 sq. ft. Umožňuje oznámení v reálném čase, když vaše připojené kamery a zvonky detekují pohyb nebo když někdo zazvoní váš zvonek. Lze jej snadno nastavit tím, že jej připojíte do standardního výstupu a připojím přes WiFi.

9. Jaké jsou nevýhody používání zvonku?
V tomto článku nejsou uvedeny žádné konkrétní nevýhody pro Ring Chime Pro

10. Jak daleko bude Ring Chime Pro dosáhnout?
Ring Chime Pro může dosáhnout až 30 stop. Ideální umístění je asi na půli cesty mezi vaším routerem WiFi a zařízením, ke kterému je připojeno. WiFi prodlužovače fungují nejlépe se zařízeními, která se nebudou pohybovat, a v ideálním případě by maximální vzdálenost mezi routerem a zařízením měla být pod 30 stop.

11. Je síť Chime Pro lepší?
Ano, Ring Chime Pro je účinný při rozšiřování pokrytí WiFi. Poskytuje stabilní a spolehlivé pokrytí.



Jaký je rozdíl mezi Ring Chime a Pro?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je účel Ring Chime Pro

Když je zapojen do standardní stěnové zásuvky, Ring Chime Pro rozšiřuje dosah sítě WiFi routeru a rozšiřuje ji na kamkoli jste umístili prstencové zařízení. Chime Pro také produkuje zvukový signál, kdykoli obdržíte upozornění z prstencového zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je prsten chime pro hlasitější než zvonek

To je asi dvakrát hlasitě a zvuk se zdá být méně komprimovaný ve srovnání s běžným zvonkem. Toto je pravděpodobně prvek krytu sítě, který má více děr pro zvuk, který má být slyšet. Je tu hojnost zvonku a můžete také nastavit Chime Pro for Motion Alerts.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je nutný Chime Pro

Zařízení pro zvonění a prstencovského prstenu a Ring Chime Pro nejsou vyžadována jako součást instalace vašeho zvonku. Jsou volitelné, ale užitečné: mohou rozšířit rozsah vašeho WiFi a informovat vás o nožcích lisch.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Stojí za to, že prsten za to

Ring Chime je skvělý způsob, jak přidat do svého domova další zabezpečení. Při stisknutí zvonku lze nejen použít k „zazvonění“.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde je nejlepší místo pro umístění Ring Chime Pro

Pro počáteční nastavení Chime Pro jej umístěte do okruhu 20 stop od vašeho routeru, abyste zajistili úspěšné nastavení. Jakmile je jednotka nastavena, přesuňte svůj Chime Pro na půli cesty mezi routerem a kruhovým zařízením.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Dělá prstencový chime Boost wifi

Ring Chime Pro má vestavěný prodlužovač WiFi, který posílí vaši síť pro všechny vaše prstencové zvonky a kamery. Je důležité nainstalovat Ring Chime Pro na místo, kde získává silný signál WiFi z vašeho routeru a je schopen rozšířit silný signál na vaše zvonek a kamery.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Zlepšuje Ring Chime WiFi

Ring Chime Pro má vestavěný prodlužovač WiFi, který posílí vaši síť pro všechny vaše prstencové zvonky a kamery. Je důležité nainstalovat Ring Chime Pro na místo, kde získává silný signál WiFi z vašeho routeru a je schopen rozšířit silný signál na vaše zvonek a kamery.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak daleko se Ring Chime Pro rozšiřuje wifi

Rozšiřte si signál WiFi do 2000 m2. ft pro posílení sítě pro všechny vaše prsteny a kamery. Poslechněte si oznámení v reálném čase, když vaše připojené kamery a zvonky detekují pohyb, nebo když někdo zazvoní váš zvonek. Snadno se nastavíte připojením do standardního výstupu a připojením přes wifi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou nevýhody používání chime

Nevýhody: Poplatky za vklady hotovosti a použití ATM mimo síť: Zúčastněné poplatky 2 $.50 za transakci na bankomatech mimo síť a jediný způsob, jak vložit hotovost, je v místech partnerů v uložení hotovosti (včetně maloobchodních prodejen, jako je 7-Eleven a Walmart).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak daleko bude Ring Chime Pro dosáhnout

30 stop

Ideální umístění pro váš Chime Pro je asi na půli cesty mezi vaším routerem WiFi a zařízením, ke kterému je připojeno. WiFi prodlužovače fungují nejlépe se zařízeními, která se nebudou pohybovat, a v ideálním případě by maximální vzdálenost mezi routerem a zařízením měla být pod 30 stop.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je síť Chime Pro lepší

Ring Chime Pro je účinný při rozšíření pokrytí WiFi. Testy ukázaly, že zařízení poskytuje stabilní a spolehlivé pokrytí dříve mimo dosah oblastí. Ring Chime Pro zlepšuje sílu signálu sítě WiFi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak daleko se Ring Chime Pro rozšiřuje wifi

Rozšiřte si signál WiFi do 2000 m2. ft pro posílení sítě pro všechny vaše prsteny a kamery. Poslechněte si oznámení v reálném čase, když vaše připojené kamery a zvonky detekují pohyb, nebo když někdo zazvoní váš zvonek.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde mám umístit svůj prsten chime pro

Zařízení. Doufáme, že vám toto video pomohlo seznámit se s vaším prstenem Chime Pro. Pokud potřebujete další pomoc, neváhejte a oslovte náš tým podpory nebo navštivte nápovědu Ring Comm Slash.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu získat lepší wifi s mým prstencovým fotoaparátem

Pokud je váš router WiFi uvnitř skříně, skříně nebo skrytý za nábytkem nebo pod nábytkem, přesuňte jej ven – nejméně šest palců od jakékoli zdi od jakékoli zdi. Pokud je to možné, přesuňte směrovač WiFi do místnosti, která je blíže k vašim prstencovým zařízením. Přidejte Ring Chime Pro nebo síťový systém sítě pro rozšíření řady sítě WiFi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Zlepšuje Ring Chime WiFi

Ring Chime Pro má vestavěný prodlužovač WiFi, který posílí vaši síť pro všechny vaše prstencové zvonky a kamery. Je důležité nainstalovat Ring Chime Pro na místo, kde získává silný signál WiFi z vašeho routeru a je schopen rozšířit silný signál na vaše zvonek a kamery.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Funguje zvonění, pokud je wifi dole

Zvody prstenců nefungují bez připojení WiFi. Neexistuje žádná omezená funkce, protože zvonek vyžaduje stabilní připojení k internetu, aby bylo možné fungovat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je měsíční poplatek za Chime

Chime nemá minimální zůstatek, měsíční poplatky nebo poplatky za přečerpání. Nevěříme ve skryté poplatky ani profitujeme z neštěstí našich členů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč má Chime tolik problémů

Mnoho stížností na chime se týká stejných věcí, které v uplynulém roce podnítily růst společnosti: vládní platby za stimulační pomoc, PPP, pojištění nezaměstnanosti a vrácení daně.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Do prstenců posílit wifi

Ring Chime Pro má vestavěný prodlužovač WiFi, který posílí vaši síť pro všechny vaše prstencové zvonky a kamery. Je důležité nainstalovat Ring Chime Pro na místo, kde získává silný signál WiFi z vašeho routeru a je schopen rozšířit silný signál na vaše zvonek a kamery.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Dělá prstencový chime Boost wifi

Ring Chime Pro má vestavěný prodlužovač WiFi, který posílí vaši síť pro všechny vaše prstencové zvonky a kamery. Je důležité nainstalovat Ring Chime Pro na místo, kde získává silný signál WiFi z vašeho routeru a je schopen rozšířit silný signál na vaše zvonek a kamery.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde je nejlepší místo pro umístění Chime Pro

Pro počáteční nastavení Chime Pro jej umístěte do okruhu 20 stop od vašeho routeru, abyste zajistili úspěšné nastavení. Jakmile je jednotka nastavena, přesuňte svůj Chime Pro na půli cesty mezi routerem a kruhovým zařízením.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké je nejlepší připojení k internetu pro zvonek

Většina prstencových zařízení je navržena tak, aby fungovala s 2.4 GHz WIFI signál pro nejlepší rozsah. Ostatní zařízení mohou také pracovat pomocí signálu 5 GHz.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se zvonek rozšiřuje wifi

Když tedy někdo stiskne tlačítko na prstencovém zvonu nebo triky emoční senzor, můžete slyšet upozornění v celém domě, druhý Chime Pro působí jako prodlužovač Wi-Fi, pokud je nainstalováno prstencové zařízení

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak vypnu svůj prstenový fotoaparát, aniž by to rodiče věděli

Pokud chcete vypnout prstenový fotoaparát, aniž by rodiče věděli, že můžete udělat několik věcí. Jednou z možností je jednoduše odpojit zařízení od zdroje energie. Další je deaktivovat kameru v aplikaci Ring.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou nevýhody používání chime

Nevýhody: Poplatky za vklady hotovosti a použití ATM mimo síť: Zúčastněné poplatky 2 $.50 za transakci na bankomatech mimo síť a jediný způsob, jak vložit hotovost, je v místech partnerů v uložení hotovosti (včetně maloobchodních prodejen, jako je 7-Eleven a Walmart).

[/WPRemark]

Previous Post
Camina la cámara que funciona si Wi-Fi está abajo?
Next Post
Jak mohu chránit své uzávěry?