15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jsou paprsky stále vyrobeny v Itálii?




Jsou paprsky stále vyrobeny v Itálii?

Jsou paprsky stále vyrobeny v Itálii?

Okamžitě si můžete myslet, že Ray-Bans jsou knock-off, pokud nejsou vyrobeny v Itálii. Nyní si však můžete být jisti, že z Číny získáváte stejnou kvalitu, jako jste z Itálie. Luxottica, největší společnost na světě, vlastní Ray-Ban spolu s mnoha dalšími známými značkami.

Je kvalita paprsků stejná v Číně a Itálii? Ano, stejně jako mnoho mezinárodních značek, i produkt, který si koupíte na Západě. Pokud nejste zasvěcenci, je velmi těžké vědět, kde vaše paprsky pocházejí.

Jak můžete zjistit, zda jsou vaše paprsky autentické? Všechny nové paprsky mají „RB“ vyleptané na jeden objektiv (zkontrolujte krajní levou stranu levého objektivu). Na padělky bude leptání buď chybět, nebo nekvalitní kvality. Leptání „RB“ by mělo být ostré a leptané, ne namalované.

Jsou v Číně nějaké paprsky? Ano, skutečné sluneční brýle paprsků jsou vyráběny společností Luxottica, která má továrny v Itálii i v Číně. Některé modely se vyrábějí pouze v Itálii, ale vidět „vyrobené v Číně“ na paprsku neznamená, že je falešný.

Jsou ray-bans vyrobeny v Itálii lepší? Zeptal jsem se, která země dělá Ray-Ban nové Wayfarers, a oni řekli, že jsou vyrobeny v Itálii i v Číně, se stejným shromážděním, materiály a školením v obou zemích. Kromě značky „Čína“ není rozdíl. Jen se ujistěte, že jsou to legitimní páry od renomované společnosti.

Proč někteří paprsky říkají „vyrobené v Brazílii“? Jen pár měsíců po nákupu společnost zahájila výrobu proprietárních značek v Campinas: Vogue Eyewear, Ray-Ban, Oakley, Arnette. Tyto sbírky „vyrobené v Brazílii“ jsou navrženy a vytvořeny pro místní trh, s extrémně vysokou kvalitou, která rozlišuje všechny produkty skupiny.

Jsou Ray-Ban Wayfarers vyrobeni v Itálii? Když si koupíte autentické paprskové paprsky, získáváte rámy a čočky vyrobené v Itálii na náročné standardy designu, přesnosti, kvality a dokončení.

Udělejte všechny paprskové bandy, mají sériová čísla? Ano, originální paprsky budou zahrnovat sériové číslo počínaje „RB“, které je leptáno do vnitřního ramene rámu. Budou mít také značku CE vedle sériového čísla, aby znamenaly dodržování požadavků na bezpečnost.

Který paprsek je originální? Původní Wayfarer Ray-Ban je nejznámějším stylem v historii slunečních brýlí. Od svého počátečního designu v roce 1952 získal Wayfarer popularitu mezi celebritami, hudebníky, umělci a těmi, kteří mají bezvadný módní smysl.

Jsou paprsky falešné, pokud řeknou „vyrobené v Číně“? Ne, na vnitřní straně pravého chrámu byste měli vidět logo Ray-Ban, kde je vyrobeno (autentické paprsky lze vyrobit buď v Číně nebo v Itálii, takže se nepanikajte, pokud se říká „vyrobeno v Číně“), a Jediné písmeno odkazující na typ rámečku, značky CE a „polarizované“, pokud jsou vaše sluneční brýle polarizovány.

Kde jsou vyrobeny pravé paprsky? Originální paprsky jsou ručně vyrobeny v Itálii s výjimečnou kvalitou, vytvořené z vysoce kvalitních materiálů. Od cíle kolem pantů po hmotnost materiálu budete moci zjistit, zda jsou opravdové nebo ne.

Jsou v Itálii stále vyráběny paprsky?


Jsou v Itálii stále vyráběny paprsky?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Ray-Ban vyroben v Itálii originál

hned si myslíte, že se jedná o knock-off, protože nebyly vyrobeny v Itálii. Nyní si můžete jisti, že získáváte stejnou kvalitu z Číny, než jste z Itálie. Luxottica, největší společnost na světě, vlastní Ray-Ban (spolu s mnoha dalšími známými značkami).
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jsou paprsky vyráběny v Itálii vs. Čína

Kvalita je stejná v Číně a Itálii. Stejně jako mnoho mezinárodních značek, produkt, který vám na Západě mohl pocházet v Číně, pokud nejste zasvěcenci, je velmi obtížné vědět, kde vaše zákazy paprsků pocházejí.
Podobný

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zjistit, zda jsou moje paprsky autentické

Všechny nové paprsky mají a "RB" leptán na jeden objektiv (zkontrolujte krajní levou stranu levého objektivu). Na padělcích bude leptání buď chybět, nebo nekvalitní kvality. The "RB" leptání by mělo být ostré a leptané, ne namalované.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jsou v Číně nějaké paprsky

Originální sluneční brýle Ray Ban vyrábí Luxottica. Luxottica má továrny na paprsky v Itálii a Číně. Některé modely se vyrábějí pouze v Itálii, ale vidět „vyrobené v Číně“ na zákazu paprsku neznamená, že je falešný.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jsou ray-bans vyrobeny v Itálii lepší

Zeptal jsem se, která země způsobuje, že Ray zakazuje nové Wayfarers. Řekli, že jsou vyrobeny v Itálii i v Číně, se stejným shromážděním a materiály a školením v obou zemích. A že kromě označení Číny není žádný rozdíl. Jen se ujistěte, že jsou to legitimní páry od společnosti jako legitimní společnosti.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč říkají moje paprskové bandy vyrobené v Brazílii

Jen pár měsíců po nákupu společnost zahájila výrobu proprietárních značek v Campinas: Vogue Eyewear, Ray-Ban, Oakley, Arnette. Tyto "vyrobeno v Brazílii" Sbírky jsou navrženy a vytvořeny pro místní trh, s extrémně vysokou kvalitou, která rozlišuje všechny produkty skupiny.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jsou ray-ban-ban-wayfarer vyrobeny v Itálii

Když si koupíte autentické paprskové paprsky, získáváte rámy a čočky vyrobené v Itálii na náročné standardy designu, přesnosti, kvality a dokončení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Udělejte všechny paprskové bandy, mají sériová čísla

Sériové číslo a značka CE. Originální paprsky budou zahrnovat sériové číslo počínaje „RB“, které je leptáno do vnitřního ramene rámu. Budou mít také značku CE vedle sériového čísla, aby znamenaly dodržování požadavků na bezpečnost.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Který paprsek je originální

Ray-Ban Original Wayfarer je nejznámějším stylem v historii slunečních brýlí. Od svého počátečního designu v roce 1952 získal Wayfarer popularitu mezi celebritami, hudebníky, umělci a lidmi s dokonalým módním smyslem.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jsou paprsky falešné, pokud se říkají v Číně

Na vnitřní straně pravého chrámu byste měli vidět logo Ray-Ban, kde je vyrobeno (autentické paprsky mohou být vyrobeny buď v Číně nebo v Itálii, takže se nepanikajte, pokud to říká "Vyrobeno v Číně"), jediný dopis odkazující na typ rámce, CE a "Polarizovaný" Pokud jsou vaše sluneční brýle polarizovány.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde jsou vyrobeny pravé paprsky

Ručně vyrobené v Itálii jsou skutečné paprsky výjimečné kvality a jsou vytvořeny z vysoce kvalitních materiálů. Od cíle kolem kloubů až po hmotnost materiálu budete moci zjistit, zda jsou Ray-Bans opravdové nebo ne založeny na těchto nejvyšších kvalitních podrobnostech.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Ray-Ban považován za luxus

Ano, mnoho lidí považuje kousky paprsků za luxus. Obecně odpovídají definici luxusu, protože mají kvalitní zpracování a materiály a jsou k dispozici za aspirační cenové body. Sluneční brýle vintage paprsků zůstávají prakticky synonymem pro American Cool.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jsou skutečné paprsky vyrobeny v USA

Ray-Ban je klasickou americkou značkou od roku 1937, ale brýle Ray-Ban nebyly v USA vyráběny již nějakou dobu. V roce 1999 Bausch & Lomb prodal Ray-Ban italské společnosti Eayear Company Luxottica. Dnes jsou paprsky vyráběny v Itálii i v Číně.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co znamená P na paprscích

Polarizované čočky

Polarizované čočky blokují oslnění pro zlepšenou čistotu a kontrast a zároveň nabízejí 100% UVA a UVB ochranu, aby chránily vaše oči před slunečními paprsky. Objevte naši řadu ikonických mužských brýlí a stylových slunečních brýlí pro ženy s polarizovanými čočkami a oživte svět kolem sebe.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, zda jsou moje paprsky vyrobeny v Itálii

Číslo modelu na páru pravých slunečních brýlí paprsků se nachází uvnitř levého paže chrámu slunečních brýlí. Začne s RB a bude jasně leptán a správně vystředěn a zarovnán s paží. Totéž by mělo požádat o pravou paži, která bude uvést "Vyrobeno v Itálii" a zahrnout značku CE nebo UKCA.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde jsou moje paprsky vyrobeny

Ray-Ban je klasickou americkou značkou od roku 1937, ale brýle Ray-Ban nebyly v USA vyráběny již nějakou dobu. V roce 1999 Bausch & Lomb prodal Ray-Ban italské společnosti Eayear Company Luxottica. Dnes jsou paprsky vyráběny v Itálii i v Číně.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde jsou vyrobeny autentické paprsky

Ray-Ban je klasickou americkou značkou od roku 1937, ale brýle Ray-Ban nebyly v USA vyráběny již nějakou dobu. V roce 1999 Bausch & Lomb prodal Ray-Ban italské společnosti Eayear Company Luxottica. Dnes jsou paprsky vyráběny v Itálii i v Číně.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kdy Ray-Ban začal v Číně vyrábět

V Itálii se vyrábí mnoho paprsků, ale v Číně se také vyrábí mnoho autentických paprsků. Od roku 1997 má Luxottica (Pre Ray-Ban) přítomnost v Číně prostřednictvím závodu Dongguan v provincii Guangdong.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké roční období je nejlepší koupit paprsky

Sluneční brýle a léto mohou jít spolu jako ohňostroj a čtvrtý červenec, ale zima je vlastně ideální čas na nákup slunečních brýlí. Chladnější měsíce bývají tím nejlepším ročním obdobím nákupu slunečních brýlí, protože se obvykle prodávají za nižší ceny.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč jsou nyní Ray-Bans tak drahé

Otázka, proč jsou tyto sluneční brýle tak drahé, i když je to jen 10 $, je platná. Odpověď však spočívá v dynamice výkonu trhu. Luxottica má monopol a jako majitel těchto značek mohou stanovit jakoukoli cenu, kterou chtějí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde jsou nyní vyrobeny paprsky

Ray-Ban je klasickou americkou značkou od roku 1937, ale brýle Ray-Ban nebyly v USA vyráběny již nějakou dobu. V roce 1999 Bausch & Lomb prodal Ray-Ban italské společnosti Eayear Company Luxottica. Dnes jsou paprsky vyráběny v Itálii i v Číně.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Na jaké straně by mělo být logo Ray-Ban

vlevo, odjet

Logo Ray-Ban bude vyleptáno v levé horní části brýlí. Pokud to může být poškrábeno, rámy nejsou pravé. ‘RB’ bude také vyleptán vpravo dole od rámů vedle závěsu. Snímky vyrobené před rokem 2000 budou mít Bausch & Logo Lomb, ‘b&L ‘leptán tam.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je ray-ban p lepší

Výkonné anti-glare: Polarizované čočky poskytují mnohem silnější čočku, pokud jde o ochranu oslnění. Pokud jste hodně venku atd. – Polarizovaný je způsob, jak jít. >> Celková ochrana UV: Polarizované čočky zahrnují celkovou ochranu UVB / UVA před sluncem do očí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik let vydrží Ray-Bans

Pokud se dobře staráte o své paprsky, mohli by vám vydržet celý život. Pokud je však nosíte každý den a nestaráte se o ně náležitě, mohli by začít projevovat známky opotřebení po několika letech.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Vydrží ray-bans na celý život

Vzhledem k tomu, že brýle s paprsky-ban je postaveno z kvalitních čoček a rámových materiálů, můžete očekávat, že z nich získáte mnoho let použití. Samozřejmě to všechno přijde na to, jak se staráte o brýle. Pokud používáte případ a usilovněte je o jejich udržování v bezpečí, vaše brýle vám pravděpodobně vydrží na dobrý kus času.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cómo se hace la automatización en iOS 14??
Next Post
Jaký je rozdíl mezi bílou deskou a inteligentní deskou?