15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Mohu použít svůj účet Amazon v jiných zemích?

Shrnutí: Mohu použít svůj účet Amazon v jiných zemích?

Funguje účet Amazon na mezinárodní úrovni? Produkty dodáváme na mezinárodní úrovni s Amanglobalem. Dostupné produktové řady, přepravní sazby a poplatky se mohou lišit v závislosti na doručovací adrese pro vaši objednávku. Chcete-li se naučit, jak hledat a procházet předměty, které jsou způsobilé pro mezinárodní přepravu, přejděte na mezinárodní objednávky a dodávky během COVID-19.

Mohu použít svůj účet v USA Amazon v Japonsku? Na Amazon Japan nemůžete použít svůj americký, britský nebo domovský účet Amazon, abyste si objednali z tohoto regionu. Budete muset zřídit nový účet přímo s Amazon Japan, abyste si mohli odtud objednat produkty.

Jak mohu změnit svou zemi v aplikaci Amazon? Chcete -li aktualizovat nastavení vaší země, z vašeho smartphonu nebo počítače, přejděte na spravování svého obsahu a zařízení a přihlaste se pomocí stávajícího účtu Amazon. Otevřete kartu Preference, vyberte Nastavení země/regionu a poté vyberte ZMĚNĚ. Aktualizujte se zemí, ve které jste v současné době nacházíte, a vyberte aktualizaci.

Mohou být členové domácnosti Amazon v různých zemích? Vy a váš pozvaný musí žít ve stejné zemi nebo regionu a sdílet preferovaný trh, aby vytvořil domácnost Amazon.

Jaké země přijímají Amazon? Seznam podporovaných zemí (Amazon Marketplaces): Amazon Us (Amazon.com), Amazon Canada (Amazon.CA), Amazon Mexico (Amazon.com.MX), Amazon UK (Amazon.CO.UK), Amazon France (Amazon.FR), Amazon Německo (Amazon.DE), Amazon Itálie (Amazon.it), Amazon Španělsko (Amazon.es).

Mohu použít Amazon Prime Us v Kanadě? Pokud chcete sledovat obsah streamování pouze z nás zvenčí, obvykle uvidíte zprávu, která zní: „Tento titul není ve vaší poloze k dispozici“ nebo „Tato položka není ve vaší zemi k dispozici ve vaší zemi.„Pro přístup k videu Amazon Prime z jakékoli země je vaše řešení virtuální soukromá síť (VPN).

Mohu si objednat z Amazonu USA do Velké Británie? Ne, Amazon Us se neposílá do Velké Británie. S členstvím v Myus získáte americkou adresu nakupovat z Amazonu USA, odeslat na vaši adresu myus, pak Myus předá vaše balíčky do Velké Británie. Kolik stojí odeslání Amazonu do Saúdské Arábie?

Jak mohu změnit svou zemi Amazon na svém iPhone? Nejprve tedy otevřeme aplikaci Amazon. Zde půjdeme na kartu Nastavení, která se nachází právě zde. Otevřete nastavení, vyberte kategorii země a jazyka. A tady, jen…

Jak mohu změnit zemi na svém iPhone? Použijte svůj iPhone nebo iPad ke změně svého regionu. Otevřete aplikaci Nastavení, klepněte na své jméno a poté klepněte na média a nákupy. Klepněte na účet Zobrazit, klepněte na zemi/region, klepněte na změnu země nebo regionu, klepněte na novou zemi nebo region a poté zkontrolujte smluvní podmínky. Klepněte na souhlas v pravém horním rohu a poté klepněte znovu a znovu potvrďte.

Kolik zemí má přístup k Amazonu? Fakta. Amazonka je obrovský biom, který pokrývá osm rychle rozvojových zemí – Brazil, Bolívie, Peru, Ekvádor, Kolumbie, Venezuela, Guyana a Surinam – a francouzská Guyana, zámořské území Francie.

Proč se nemůžete připojit k další domácnosti Amazonu po dobu 180 dnů? Nedávno jste opustili domácnost Amazon nebo dospělý nedávno opustil vaši domácnost Amazon: Pokud jeden dospělý opustí…

1. Mohu použít svůj účet Amazon v jiných zemích?

Ano, můžete svůj účet Amazon používat mezinárodně prostřednictvím Amaglobalu. V závislosti na doručovací adrese se mohou produktové řady, přepravní sazby a poplatky lišit.

2. Mohu použít svůj účet v USA Amazon v Japonsku?

Ne, nemůžete použít svůj americký účet Amazon v Japonsku. Musíte zřídit nový účet přímo s Amazon Japan, abyste zadali objednávky do této oblasti.

3. Jak mohu změnit svou zemi v aplikaci Amazon?

Chcete -li změnit svou zemi v aplikaci Amazon, přejděte do části „Spravovat obsah a zařízení“ a přihlaste se s stávajícím účtem Amazon. Poté aktualizujte nastavení své země na kartě „Předvolby“.

4. Mohou být členové domácnosti Amazon v různých zemích?

Ne, pro domácnost Amazon musí všichni členové žít ve stejné zemi nebo regionu a sdílet preferovaný trh.

5. Které země přijímají Amazon?

Amazon působí ve více zemích, včetně Spojených států, Kanady, Mexika, Velké Británie, Francie, Německa, Itálie a Španělska.

6. Mohu použít Amazon Prime Us v Kanadě?

Ne, nemůžete použít Amazon Prime Us v Kanadě. Můžete však použít virtuální soukromou síť (VPN) k přístupu k obsahu streamování pouze z vnějšku.

7. Mohu si objednat z Amazonu USA do Velké Británie?

Amazon Us se přímo neposílá do Velké Británie. Služby jako MYUS však můžete použít k získání americké adresy a přeposlání vašich balíčků do Velké Británie.

8. Jak mohu změnit zemi v mé aplikaci Amazon pro iPhone?

Chcete -li změnit zemi v aplikaci Amazon pro iPhone, otevřete aplikaci, přejděte na nastavení, vyberte zemi a jazyk a aktualizujte nastavení země na své aktuální umístění.

9. Jak mohu změnit zemi na svém iPhone?

Na vašem iPhone přejděte na Nastavení, klepněte na své jméno, vyberte média a nákupy a poté klepněte na účet Zobrazit. V zemi/regionu, klepnutím na změnu země nebo regionu, vyberte svou novou zemi, souhlasím s podmínkami a potvrďte změnu.

10. Kolik zemí Amazon působí?

Amazon působí v osmi zemích: Brazílie, Bolívie, Peru, Ekvádor, Kolumbie, Venezuela, Guyana a Surinam. Zahrnuje také francouzskou Guyanu, což je zámořská území Francie.

Mohu použít svůj účet Amazon v jiných zemích?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Funguje účet Amazon na mezinárodní úrovni

Produkty dodáváme na mezinárodní úrovni s Amanglobalem. Dostupné produktové řady, přepravní sazby a poplatky se mohou lišit v závislosti na doručovací adrese pro vaši objednávku. Chcete-li se naučit, jak hledat a procházet předměty, které jsou způsobilé pro mezinárodní přepravu, přejděte na mezinárodní objednávky a dodávky během COVID-19.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu použít svůj účet v USA Amazon v Japonsku

Mohu použít svůj vlastní účet Amazon v Japonsku, nemůžete použít svůj americký, britský nebo domovský účet Amazon na Amazon Japan na objednávku z tohoto regionu. Budete muset zřídit nový účet přímo s Amazon Japan, abyste si mohli odtud objednat produkty.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu změnit svou zemi v aplikaci Amazon

Chcete -li aktualizovat nastavení vaší země: Z vašeho chytrého telefonu nebo počítače přejděte na spravu svého obsahu a zařízení a přihlaste se s stávajícím účtem Amazon.Otevřete kartu předvolby.Vyberte nastavení země/regionu a poté vyberte ZMĚNIT.Aktualizujte se zemí, ve které jste v současné době nacházíte, a vyberte aktualizaci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou být členové domácnosti Amazon v různých zemích

Vy a váš pozvaný musí žít ve stejné zemi nebo regionu a sdílet preferovaný trh, aby vytvořil domácnost Amazon.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké země přijímají Amazon

Seznam podporovaných zemí (Amazon Marketplaces) Amazon Us (Amazon.com) Amazon Canada (Amazon.CA) Amazon Mexico (Amazon.com.MX) Amazon UK (Amazon.CO.UK) Amazon France (Amazon.FR) Amazon Německo (Amazon.DE) Amazon Itálie (Amazon.it) Amazon Španělsko (Amazon.es)

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu použít Amazon Prime Us v Kanadě

Pokud chcete sledovat obsah streamování pouze z USA z vnější země, obvykle uvidíte zprávu, která zní: „Tento titul není ve vaší poloze k dispozici“ nebo „Tato položka není ve vaší zemi k dispozici ve vaší zemi.„Pro přístup k videu Amazon Prime z kterékoli země je vaše řešení virtuální soukromá síť (VPN).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu si objednat z Amazonu USA do Velké Británie

Je Amazon US Ship do UK NE, Amazon Us se neposílá do Velké Británie. S členstvím v Myus získáte americkou adresu nakupovat z Amazonu USA, odeslat na vaši adresu myus, pak Myus předá vaše balíčky do Velké Británie. Kolik stojí odeslání Amazonu do Saúdské Arábie

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu změnit svou zemi Amazon na svém iPhone

Nejprve tedy otevřeme Amazon. aplikace. Zde půjdeme na kartu Nastavení, která je umístěna správně. Tady. Otevřete nastavení Vyberte kategorii země a jazyka. A tady jen

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu změnit zemi na svém iPhone

Pomocí svého iPhone nebo iPadu změňte aplikaci Nastavení regionu.Klepněte na své jméno a poté klepněte na média & Nákupy.Klepněte na účet Zobrazit.Klepněte na zemi/region.Klepněte na změnu země nebo regionu.Klepněte na svou novou zemi nebo region a poté zkontrolujte podmínky & Podmínky.Klepněte na souhlas v pravém horním rohu a poté klepněte znovu a znovu potvrďte.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik zemí má přístup k Amazonu

Fakta. Chcete -li navigovat, stiskněte klávesy se šipkami. Amazonka je obrovský biom, který pokrývá osm rychle rozvojových zemí – Brazil, Bolívie, Peru, Ekvádor, Kolumbie, Venezuela, Guyana a Surinam – a francouzská Guyana, zámořské území Francie.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se nemůžete připojit k další domácnosti Amazonu po dobu 180 dnů

Nedávno jste opustili domácnost Amazon nebo dospělý nedávno opustil vaši domácnost Amazon: Pokud jeden dospělý opustí domácnost Amazonu, ani dospělý se nemůže připojit k jiné domácnosti Amazonu po dobu 180 dnů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu použít Amazon v Evropě

Amazon navrhl své tržiště po celém světě, aby byl proces prodeje konzistentní a podobný, bez ohledu na to, kde prodáváte. Mnoho služeb a procesů, které jste v USA obeznámeni, jako je naplnění Amazon (FBA), Prime a sponzorované produkty, pracuje podobně na evropských trzích Amazonu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Která země je pro Amazon nejlepší

Nejlepší země pro Amazon Product Sourcingunited States. Při získávání produktů pro váš obchod Amazon je Spojené státy nejlepším uchazečem.Čína. Pokud jde o získávání produktů pro vaše podnikání v Amazonu, Čína je skvělým místem pro začátek.Spojené království.Kanada.Itálie.Singapur.Jižní Korea.Mexiko.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu použít svůj hlavní účet v USA v jiné zemi

Členství Prime pracuje pouze v zemi, ve které jste.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu změnit svůj účet Amazon z nás do Kanady

Přejděte na správu svého obsahu a zařízení a klikněte na Preference. Klikněte na změnu v nastavení země. Vyberte nebo zadejte svou adresu a klikněte na Aktualizovat. Pokud máte nárok na nákup digitálního obsahu z jiné země, sledujte výzvy na obrazovce a dozvíte se více o tom, co se stane, pokud převedete svůj účet Amazon.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Pracuje moje americká Amazon Prime ve Velké Británii

Ano, můžete sledovat Amazon Prime ve Velké Británii s americkým účtem. Chcete -li získat přístup k obsahu Amazon Prime, budete muset použít VPN. Až budete připojeni, budete moci sledovat veškerý obsah, který je k dispozici na Amazon Prime v USA.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak funguje Amazon Global

Amazon Global Store vám umožňuje snadno objevit široký výběr mezinárodních produktů dostupných z webových stránek Amazonu po celém světě, aniž by opustil Amazon.com. Když si zakoupíte mezinárodní produkt, je vám odesláno a prodáno z mimo Spojené státy zámořskou Amazonskou přidruženou společností.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu získat aplikace z jiného regionu na mém iPhone

Pomocí svého iPhone nebo iPadu změňte aplikaci Nastavení regionu.Klepněte na své jméno a poté klepněte na média & Nákupy.Klepněte na účet Zobrazit.Klepněte na zemi/region.Klepněte na změnu země nebo regionu.Klepněte na svou novou zemi nebo region a poté zkontrolujte podmínky & Podmínky.Klepněte na souhlas v pravém horním rohu a poté klepněte znovu a znovu potvrďte.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak získám na svém iPhonu různé aplikace pro země

Stáhněte si aplikaci pro iPhone, která není k dispozici ve vašem Countryopen App Store, a klepněte na svůj profilový obrázek z pravého nahoře.Klepněte na své jméno a e -mail.Nyní klepněte na zemi/region.Klepněte na změnu země nebo regionu.Vyberte požadovanou zemi, kde je tato aplikace k dispozici.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, když změním region své země na iPhone

Pokud měníte region v nastavení->Všeobecné->Jazyk & Kraj ->Region, pak se nic neděje s vašimi aplikacemi nebo daty nebo žádnými položkami na vašem iPhone. Zůstávají stejně jako vy. Všimněte si, že to nebude mít vliv na zemi nebo region používaný pro iTunes & Obchody s aplikacemi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je legální měnit zemi na iPhone

Je naprosto legální změnit umístění na vašem iPhone. To znamená, že pokud používáte VPN. Je však důležité si uvědomit, že v obchodě Apple App nemůžete nakupovat bez platné platební metody a adresu z tohoto regionu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] V jakých zemích Amazon nefunguje

Omezení doručení v sankcionovaných nebo citlivých zemích.Írán.Severní Korea.Súdán.Sýrie.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolikrát mohu sdílet svůj účet Amazon Prime

Vaše domácnost může zahrnovat až šest členů (dva dospělí, až čtyři dospívající a až čtyři děti) a je snadné přidat nebo odstranit členy a sdílet obsah mezi sebou.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik domácností Amazonu můžete mít

Až dva dospělí (ve věku 18 a více let), každý s vlastním účtem Amazon. Až čtyři dospívající (věk 13 až 17). Dospívající mohou mít své vlastní přihlášení Amazonu, aby nakupovaly nebo streamovaly obsah a zároveň informovaly své rodiče.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu použít svůj americký Amazon v Evropě

Amazon dodává mezinárodní doprovod do více než 100 zemí a regionů mimo Spojené státy, i když výběr položek se bude lišit, pokud si vyberete mezinárodní přepravní cíl. Budete muset změnit výchozí přepravní adresu, abyste viděli položky, které jsou k dispozici pro konkrétní mezinárodní destinace.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cuáles son los planes premium para Crunchyroll??
Next Post
Jak zkontrolujete virus na Microsoft?