15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak mohu připojit zvonek na existující zvonek?

Shrnutí článku: Jak mohu připojit zvonek na existující zvonek?

1. Mohu připojit k zvonu na svůj starý zvonek? – Vrchopný zvonek s prstencovým videopajnutím může být připojen k stávajícímu zapojení zvonku a stávajícím interním zvonkem zvonkem nebo zapojeným přímo do transformátoru.

2. Jak připojíte prstencový zvonek 2 na existující zvonek? – Přímo do transformátoru. Vezměte prosím na vědomí, že většina interkomů a DC transformátorů nepodporuje. Pokud jsou vaše stávající dráty zvonku příliš krátké na to, aby se zařadily na zvonek, můžete použít další drát.

3. Mohu se zapojit do zvonku? – Pokud jste se rozhodli propojit zvonek-buď pro plug-in transformátor nebo tradiční-budete muset vyvrtat díru na vnější stěně, kde bude váš zvonek. To vám umožní spustit kabel z zásuvky napájení na váš zvonek.

4. Záleží na tom, který drát jde na zvonek? – Připojte dva vodiče zvonu ke dvěma šroubovým terminálům. Obvykle nezáleží na tom, který drát jde ke kterému terminálu. Zapněte napájení zpět na jistič.

5. Mohou se dráty zvonku dotýkat? – Druh zvonku je nízké napětí a nevyžaduje, abyste vypnuli jistič. Dotknutí se drátů dohromady by se ve vašem domácím prstenu pouze vytvořilo mechanický zvonek.

6. Jakou barvu mají dráty na zvonku? – Ground, Neutrální a horké dráty: Tyto tři dráty spojují transformátor zvonku s elektrickým systémem vašeho domova. Obvykle bude zemnící drát zelený, neutrální drát bude bílý a horký (nebo živý) drát bude černý.

7. Všechny zvonky mají dva dráty? – Zvonky jsou nízké napětí a mají tři dráty pro připojení transformátoru k elektrickému systému ve vaší domácnosti. Transformátor je nutný ke snížení vyššího napětí elektrického systému na vhodnou úroveň pro zvonek.

8. Proč má můj zvonek 2 dráty? – Systém pro zvonek má zdroj energie – transformátor s nízkým napětím. Transformátor se připojuje k vašemu standardnímu elektrickému vedení (120 voltů) a z transformátoru přichází nízké napětí, obvykle 12-16 voltů. Nízké napětí bude používat 2 dráty.

9. Je bezpečné dotknout se vodičů zvonu? – Nedotýkejte se však zapojení, dokud netestujete sílu proudu v tlačítku nebo zvonu, jak je popsáno níže, a nezvládnete živé komponenty nebo kabeláž, pokud nosíte kardiostimulátor.

10. Potřebujete elektrikáře pro zvonek? – Kabelový zvonek vyžaduje instalaci elektrické práce, zatímco bezdrátový zvonek ne. Kabelové zvonky jsou levnější na nákup, ale instalace jsou dražší. Pokud chcete investovat do inteligentního systému zvonku, bude muset být elektrikář nainstalován kabelový zvonek.

11. Kolik drátů jde na zvonek? – Zvonky jsou nízké napětí a mají tři dráty pro připojení transformátoru k elektrickému systému ve vaší domácnosti. Transformátor je nutný ke snížení vyššího napětí elektrického systému na vhodnou úroveň pro zvonek.

12. Potřebuje každý zvonek svůj vlastní transformátor? – Ano, pro všechny zvonky je vyžadován transformátor. Dvojinky jsou aplikace s nízkým napětím a vyžadují transformátor, aby snížil napětí na vhodnou úroveň pro zvonek.

Jak mohu připojit zvonek na existující zvonek?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu připojit k zvonu na svůj starý zvonek

Vrchopný zvonek s prstencovým videopajnutím může být připojen k stávajícímu zapojení zvonku a stávajícím interním zvonkem zvonkem nebo zapojeným přímo do transformátoru.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojíte prstencový zvonek 2 na existující zvonek

Přímo do transformátoru. Vezměte prosím na vědomí, že většina interkomů a DC transformátorů nepodporuje. Pokud jsou vaše stávající dráty zvonku příliš krátké na to, abyste mohli připojit zvonek. Můžete použít tento drát

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu se zapojit do zvonku

Pokud jste se rozhodli propojit zvonek-buď pro plug-in transformátor nebo tradiční-budete muset vyvrtat díru na vnější stěně, kde bude váš zvonek. To vám umožní spustit kabel z zásuvky napájení na váš zvonek.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Záleží na tom, který drát jde na zvonek

Připojte dva vodiče zvonu ke dvěma šroubovým terminálům. Obvykle nezáleží na tom, který drát jde ke kterému terminálu. Zapněte napájení zpět na jistič.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou se dráty zvonku dotýkat

Odpověď: Druh zvonku je nízké napětí a nevyžaduje, abyste vypnuli jistič. Dotknutí se drátů dohromady by se ve vašem domácím prstenu pouze vytvořilo mechanický zvonek.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jakou barvu mají dráty na zvonku

Země, neutrální & Horké dráty: Tyto tři dráty spojují transformátor zvonku s elektrickým systémem vašeho domova. Obvykle bude zemnící drát zelený, neutrální drát bude bílý a horký (nebo živý) drát bude černý.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Všechny zvonky mají dva dráty

Zvonky jsou nízké napětí a mají tři dráty pro připojení transformátoru k elektrickému systému ve vaší domácnosti. Transformátor je nutný ke snížení vyššího napětí elektrického systému na vhodnou úroveň pro zvonek.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč má můj zvonek 2 dráty

A. Jednoduše řečeno, systém zvonku má zdroj energie- nízký napěťový transformátor. Transformátor se připojuje k vašemu standardnímu elektrickému vedení (120 voltů) a z transformátoru přichází nízké napětí, obvykle 12-16 voltů. Nízké napětí bude používat 2 dráty.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je bezpečné dotknout se vodičů zvonu

Nedotýkejte se však zapojení, dokud netestujete sílu proudu v tlačítku nebo zvonu, jak je popsáno níže, a nezvládnete živé komponenty nebo kabeláž, pokud nosíte kardiostimulátor.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebujete elektrikáře pro zvonek

Kabelový zvonek vyžaduje instalaci elektrické práce, zatímco bezdrátový zvonek ne. Kabelové zvonky jsou levnější na nákup, ale instalace jsou dražší. Pokud chcete investovat do inteligentního systému zvonku, bude muset být elektrikář nainstalován kabelový zvonek.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik drátů jde na zvonek

tři dráty

Zvonky jsou nízké napětí a mají tři dráty pro připojení transformátoru k elektrickému systému ve vaší domácnosti. Transformátor je nutný ke snížení vyššího napětí elektrického systému na vhodnou úroveň pro zvonek.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebuje každý zvonek svůj vlastní transformátor

Je transformátor potřebný pro všechny zvonky ano. Zvonky jsou aplikace s nízkým napětím a nebudou fungovat bez transformátoru.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kam se připojuje vodič zvonku

Kabelové tlačítko pro zvonek je umístěno vlevo nebo vpravo od předních dveří. Za tlačítkem zvonku je díra. Dva samostatné prameny vodiče pro zvonek do otvoru a jsou připevněny k zadní části tlačítka zvonku na dvou terminálech.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Musíte vypnout sílu, abyste mohli vodit zvonek

Transformátor zvonu vezme napětí domácnosti 120 a obvykle jej snižuje na přibližně 16 voltů pro provoz zvonku. Ačkoli můžete při testování nechat napájení, vypněte ji, než začnete výměnu jakékoli části zvonku.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co když nemůžu najít transformátor zvonku

Může to být ve skříni: Transformátor zvonku může být připevněn ke zdi naproti dveřím skříně. Pohybujte se pár kabátů a může to tam být. Zkontrolujte pod schodištěm: Pokud žijete ve dvoupodlažním domě a pod schody je úložný skříň, může být tam transformátor zvonku zapojen.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik se za instalaci zvonu účtuje elektrikáře

Práce na instalaci zvonku se obvykle pohybuje od 100 do 250 $. Kabelové systémy pro zvonky jsou nejdražší instalovat, průměrně za zhruba 150 USD, ale možná jde až 350 $, pokud instalační program narazí na nějaké problémy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik drátů by mělo mít zvonek

tři dráty

Zvonky jsou nízké napětí a mají tři dráty pro připojení transformátoru k elektrickému systému ve vaší domácnosti. Transformátor je nutný ke snížení vyššího napětí elektrického systému na vhodnou úroveň pro zvonek.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak je normální zvonek zapojen

Přepínač zvonu má dva terminály, které jsou zapojeny do transformátoru zvonku umístěného v domě. Transformátor je kovová skříňka se dvěma terminály připojenými k drátě. Vezme si standardní elektrické napětí ve vaší domácnosti, ve většině případů 110 až 120 V a sníží jej na asi 10 až 24 voltů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, pokud nemáte transformátor zvonku

Pokud nemáte žádné kabeláž pro zvonek nebo transformátor zvonku, můžete protékat nový zvon. Prsten nabízí 3 různé zvonky, které nevyžadují žádné zapojení a jsou 100% poháněné baterií.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete se dotknout drátů zvonu

Kvůli jeho nízkému napětí, komponenty a kabeláž zvoní.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se vám hardwire prsten

Tak to je, jak se to dělá přímo z prstenu. Sám. Hledejte na interním dva dráty. Domovní zvonek. Pokud existují více než dva, hledejte označený drát. Přední. A jeden označený transformátor uvolňuje

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak získává kabelový zvonek

Zvomony získávají svou sílu z elektrického systému domova. Přepínač zvonu má dva terminály, které jsou zapojeny do transformátoru zvonku umístěného v domě. Transformátor je kovová skříňka se dvěma terminály připojenými k drátě.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde je transformátor umístěn pro zvonek

Místnost a transformátor krok dolů pro zvonek je ve skutečnosti právě tady na straně pece. Tento přepínač tedy poskytuje napájení pece. Ale s tímto transformátorem krok dolů není připojen

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak najdu transformátor zvonku v mém starém domě

Obecně platí, že první místo, kde najdete transformátor pro zvonek, je kolem jističe nebo elektrického panelu. Vypadá to jako kovová krabička připojená k transformátoru nainstalovanému do samotného panelu nebo ke zdi poblíž. Pokud ne, podkroví, suterén a garáž jsou jiná místa, která můžete najít.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik si údržbář účtuje za instalaci zvonu prstenu

Očekávejte, že zaplatíte 100 až 250 $ za profesionální inteligentní instalaci zvonu. Vaše konečná cena závisí na tom, zda se jedná o jednoduchou instalaci baterie, nebo zda potřebujete znovu zapojení pomocí napájecího adaptéru nebo transformátoru pro připojení k nízkému napětí.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Qué es una contraseña difícil de usar??
Next Post
Může zaměstnavatel udržet váš pas?