15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak mohu ovládat další Mac z mého Mac?

Formát HTML:

Shrnutí článku:

Jak mohu ovládat další Mac z mého Mac?

Pokud se chcete vzdálit do jiného Mac z vašeho Mac, můžete použít příkaz SSH v aplikaci Terminal. Otevřete aplikaci terminálu na druhém počítači, zadejte „SSH username@hostitelské jméno“ (nahraďte uživatelské jméno za vzdálené uživatelské jméno Mac a název hostitele pomocí IP adresy nebo názvu domény vzdáleného Mac) a zadejte své heslo pro přihlášení.

Jak ovládám svůj Mac z mého MacBooku?

Chcete -li ovládat Mac z MacBooku, přejděte na systémové preference na vašem Mac. Zkontrolujte zaškrtávací políčko vedle „Povolit přepínání platformy pro ovládání počítače.”

Jak mohu na dálku ovládat jiný počítač?

Chcete -li ovládat jiný počítač na dálku, můžete použít dálkovou plochu. Na místním počítači se systémem Windows, hledejte připojení vzdálené plochy, zadejte název počítače, ke kterému chcete připojit, a klikněte na připojení.

Jak mohu připojit svůj MacBook s bezdrátovým iMacem?

Chcete -li připojit svůj MacBook s bezdrátovým IMAC, ujistěte se, že obě zařízení jsou připojena ke stejné bezdrátové síti. Ve svém MacBooku klikněte na ikonu Wi-Fi v blízkosti horního rohu obrazovky, vyberte síť, zadejte heslo a klikněte na Připojit.

Můžete připojit jeden Mac k druhému?

Chcete -li připojit jeden Mac k druhému, otevřete asistent migrace na vašem starém Mac, klikněte na Pokračovat a vyberte možnost přenést své informace do jiného Mac.

Co je vzdálená správa na Mac?

Vzdálená správa je klientská část Apple Remote Desktop (ARD). Umožňuje vzdáleným administrátorům zobrazit aktuální obrazovku, instalovat software a spravovat klientské Mac.

Je na Mac ovládací dům?

Na klávesnici MAC můžete použít šipku FN Key + Left pro simulaci tlačítka „Domů“ na počítači se systémem Windows, které vás povede na horní část stránky v aktivní aplikaci.

Jak se připojím k jinému Mac?

Chcete -li získat přístup k Mac z jiného Mac ve stejné síti, povolte sdílení obrazovky v preferencích, vezměte na vědomí IP adresu vašeho Mac, otevřete okno Finder na druhém Mac, zadejte IP adresu prvního Mac a klikněte na připojení.

Jak mohu přistupovat k notebooku někoho jiného?

Pro přístup k notebooku někoho jiného můžete použít Chrome Remote Desktop nebo TeamViewer. Chrome Remote Desktop je nástroj založený na prohlížeči, zatímco TeamViewer je software, který umožňuje přístup na dálku.

Mohu spojit dva MacBooky dohromady?

Pokud máte starší Macs s Thunderbolt 2, můžete použít kabel Thunderbolt 2 na Thunderbolt 2 nebo kabel Thunderbolt 3 nebo 4 USB-C s adaptérem Thunderbolt 2 pro připojení dvou MacBooků.

Otázky:

1. Jak se vzdávám do jiného Mac z mého Mac?

Přihlaste se do svého Mac z jiného počítače. Na druhém počítači otevřete aplikaci terminálu (pokud je to Mac) nebo klient SSH. Zadejte příkaz SSH a poté stiskněte návrat. Základní formát příkazu SSH je: SSH uživatelské jméno@hostitelské jméno. Název hostitele může být IP adresa nebo název domény. Zadejte své heslo a poté stiskněte návrat.

2. Jak ovládám svůj Mac z mého MacBooku?

Pokud chcete ovládat Mac, vyberte nabídku Apple > Předvolby systému v počítači. Vyberte přístupnost. Na postranním panelu zvolte ovládání přepínače. Zkontrolujte zaškrtávací políčko vedle „Povolit přepínání platformy pro ovládání počítače.”

3. Jak mohu na dálku ovládat jiný počítač?

Pro připojení k PC, které jste nastavili, použijte vzdálenou plochu. Na místním počítači se systémem Windows zadejte do vyhledávacího pole „připojení vzdáleného plochy“ a vyberte připojení vzdálené plochy. Zadejte název PC, ke kterému chcete připojit (z kroku 1), a vyberte připojení.

4. Jak mohu připojit svůj MacBook s bezdrátovým iMacem?

Připojte oba Mac do stejné bezdrátové sítě. Klikněte na ikonu Wi-Fi v blízkosti horního pravého rohu obrazovky a vyberte Turn Wi-Fi zapnuto. Poté vyberte síť, zadejte heslo a klikněte na Připojit.

5. Můžete připojit jeden Mac k druhému?

Otevřete migrační asistent na vašem starém Mac. Je ve složce Utilities ve složce aplikací. Poté klikněte na Pokračovat. Na otázku, jak chcete přenést své informace, vyberte možnost převést na jiný Mac.

6. Co je vzdálená správa na Mac?

Vzdálená správa je klientská část Apple Remote Desktop (ARD). Vzdálená správa umožňuje vzdálenému administrátorům zobrazit aktuální obrazovku, instalovat software, hlásit se a obecně spravovat klientské Mac. Možnosti sdílení obrazovky ve vzdálené správě jsou totožné s možností v sekci sdílení obrazovky.

7. Je na Mac ovládací dům?

Tlačítko „Domů“ na klávesnici MAC lze simulovat stisknutím šipky FN KEY + LEFT. Tím se dostanete na vrchol stránky v aktivní aplikaci Mac OS, podobně jako zasažení tlačítka „Domů“ na počítači Windows PC.

8. Jak se připojím k jinému Mac?

Chcete -li získat přístup k vašemu Mac z jiného Mac ve stejné síti, povolte sdílení obrazovky kliknutím na příslušný tickbox. V rámci „Povolit přístup pro“ rozhodněte, kdo chcete mít přístup k Mac. Vezměte na vědomí IP adresu vašeho Mac. Na druhém Mac otevřete okno Finder, zadejte IP adresu pro první Mac a klikněte na připojení.

9. Jak mohu přistupovat k notebooku někoho jiného?

Nástroj pro vzdálenou plochu Chrome vám umožňuje přístup k dálkovým počítačům pomocí webového prohlížeče Google Chrome. TeamViewer je software pro přístup na dálku, který je zdarma pro soukromé a nekomerční použití na Windows nebo MacOS. Všimněte si, že Windows Remote Desktop se může připojit pouze k počítačům se systémem Windows 10 Pro.

10. Mohu spojit dva MacBooky dohromady?

Pokud máte jeden nebo dva starší Macs s Thunderbolt 2, můžete použít kabel Thunderbolt 2 na Thunderbolt 2 nebo kabel Thunderbolt 3 nebo 4 USB-C s adaptérem Thunderbolt 2 na jednom konci. Zde je návod, jak to nastavit: Připojte oba počítače s kabelem prostřednictvím kteréhokoli z jejich portů Thunderbolt.

Jak ovládám další Mac z mého Mac?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se vzdávám do jiného Mac z mého Mac

Přihlaste se do svého Mac z jiného počítače, druhý počítač, otevřete aplikaci terminálu (pokud je to Mac) nebo klient SSH.Zadejte příkaz SSH a poté stiskněte návrat. Základní formát příkazu SSH je: SSH uživatelské jméno@hostitelské jméno. Název hostitele může být IP adresa nebo název domény.Zadejte své heslo a poté stiskněte návrat.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak ovládám svůj Mac z mého MacBooku

Pokud chcete ovládat Mac, vyberte nabídku Apple  > Předvolby systémů ve vašem počítači. Vyberte přístupnost. Na postranním panelu zvolte ovládání přepínače. Zkontrolujte zaškrtávací políčko vedle "Povolit přepínání platformy pro ovládání počítače."

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu na dálku ovládat jiný počítač

Použijte vzdálenou plochu pro připojení k PC, které jste nastavili: Na místním počítači se systémem Windows: V vyhledávacím poli na hlavním panelu zadejte připojení vzdálené plochy a poté vyberte připojení vzdálené plochy. V připojení vzdálené plochy zadejte název počítače, ke kterému se chcete připojit (z kroku 1), a poté vyberte Connect.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu připojit svůj MacBook s bezdrátovým iMacem

Připojte oba Mac do stejné bezdrátové sítě.

V blízkosti horního pravého rohu obrazovky klikněte a poté vyberte Otočit Wi-Fi zapnuto. v pravém horním rohu obrazovky. Vyberte síť. Zadejte heslo a klikněte na Připojte se.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete připojit jeden Mac k druhému

Otevřete migrační asistent na vašem starém Mac. Je ve složce Utilities ve složce aplikací. Poté klikněte na Pokračovat. Na otázku, jak chcete přenést své informace, vyberte možnost převést na jiný Mac.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je vzdálená správa na Mac

Vzdálená správa je klientská část Apple Remote Desktop (ARD). Vzdálená správa lze použít vzdálenými administrátory k zobrazení aktuální obrazovky, instalace softwaru, hlášení a obecně spravovat klientské Mac. Možnosti sdílení obrazovky ve vzdálené správě jsou totožné s možností v sekci sdílení obrazovky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je na Mac ovládací dům

Tlačítko „Domů“ na klávesnici Mac: FN + Levá šipka

Klíč „FN“ na klávesnici MAC je tlačítko funkce, které zasáhne, že se šipkou vlevo okamžitě přeskočí na samý horní část stránky v aktivní aplikaci Mac OS. Toto je přesně stejná funkce jako stisknutí tlačítka „Domů“ na počítači se systémem Windows.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se připojím k jinému Mac

Přistupujte k Mac z jiného Mac na stejném sdílení obrazovky s kliknutím na příslušný klíšťata.V rámci povolení přístupu k rozhodnutím, kým chcete mít přístup k vašemu Mac.Vezměte na vědomí IP adresu vašeho Mac.Na druhém Mac otevřete okno Finder.Zadejte IP adresu pro první Mac a klikněte na připojení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu přistupovat k notebooku někoho jiného

Nástroj pro vzdálenou plochu Chrome vám umožňuje přístup k dálkovým počítačům pomocí webového prohlížeče Google Chrome. TeamViewer je software pro přístup na dálku, který je zdarma pro soukromé a nekomerční použití na Windows nebo MacOS. Všimněte si, že Windows Remote Desktop může připojit pouze počítače se systémem Windows 10 Pro.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu spojit dva MacBooky dohromady

Pokud máte jeden nebo dva starší Macs s Thunderbolt 2, můžete použít kabel Thunderbolt 2 na Thunderbolt 2 nebo kabel Thunderbolt 3 nebo 4 USB-C s adaptérem Thunderbolt 2 na jednom konci. Zde je návod, jak to nastavit: Připojte oba počítače s kabelem prostřednictvím kteréhokoli z jejich portů Thunderbolt.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete připojit MacBook na iMac

Připojte oba počítače pomocí příslušného kabelu Mini DisplayPort nebo Thunderbolt. Jako displej můžete použít více než jeden iMac, pokud každý iMac používá kabel Thunderbolt k připojení přímo k portům Thunderbolt na druhém Mac (ne ostatní iMac). Stiskněte Command-F2 na klávesnici IMAC.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu bezdrátově přenášet mezi dvěma maky

Zajistěte, aby byly Mac připojeny ke stejné síti Wi-Fi. Zkontrolujte, zda je Airdrop zapnutý přechodu do nastavení systému > Všeobecné > Airdrop & Předání a nastavení Airdropu buď na všechny, nebo pouze kontakty. Na Macu, z nichž chcete přenášet soubory, vyberte soubory, které chcete přenést, a na ně klikněte na ně.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu sdílet soubory mezi dvěma Mac bezdrátově

Zapněte sdílení souborů a poté klikněte na tlačítko Informace vpravo. Chcete -li vybrat konkrétní složku, pro sdílení, klikněte na tlačítko Přidat v dolní části seznamu sdílených složek, vyhledejte složku, vyberte ji a poté klikněte na Přidat. Veřejná složka každého uživatele s účtem na vašem Mac je automaticky sdílena.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, zda má můj Mac vzdálenou správu

Pokud chcete zobrazit a ovládat vzdálený Mac sdílením obrazovky, otevřete předvolby systému v cílovém Mac, klikněte na Sdílení a poté vyberte zaškrtávací políčko Remote Management. Pokud je již vybrána vzdálená správa, zrušte si jej a vyberte jej znovu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi vzdáleným přihlášením a vzdáleným řízením na Mac

Vzdálená správa poskytuje ostatním uživatelům plný přístup k počítači pomocí Apple Remote Desktop. Vzdálené přihlášení umožňuje uživatelům jiných počítačů přistupovat k tomuto počítači pomocí SSH a SFTP.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je ekvivalent Ctrl-Home na Mac

Užitečné zkratky klávesnice

Akce Kombinace klíče Windows Kombinace klíčů MAC
Skládání a úpravy
Přesunout jedno slovo Šipka Ctrl-Left Šipka vlevo opti
Přesuňte se na vrchol dokumentu Ctrl-Home ⌘-domov nebo ⌘-fn-levá šipka
Přesuňte se na spodní část dokumentu Ctrl-end ⌘-end nebo ⌘-fn-right šipka

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co dělá příkaz H

Příkaz+H v textových procesorech a textových editorech

V textových procesorech a textových editorech, Command + H otevírá nástroj Find and Reach, který vám umožní hledat znak, slovo nebo frázi a nahradit jej něčím jiným. Pokud chcete najít pouze text a nenahradit, použijte zkratku příkazu+f.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se připojím k jinému Mac bezdrátově

Jak připojím bezdrátově dva macs 2022on obou Mac, otevřené předvolby systému a kliknutím na síť.Vyberte z levé nabídky Wi-Fi a ujistěte se, že je zapnuto Wi-Fi.Klikněte na "+" Tlačítko pro přidání nové sítě.Zadejte název sítě a vyberte typ zabezpečení.Klikněte na OK a poté použijte.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu ovládat všechny počítače z jednoho počítače

3 snadné způsoby ovládání počítače z jiného připojení vzdáleného stolního počítače PCWindows.Zaregistrujte se do softwaru pro vzdálenou plochu – Přesazení vzdálené plochy na další úroveň.Ušetřete svou hotovost a získejte vzdálený přístup všeho zahrnuto s vaším softwarovým sadou IT.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu někomu dát vzdálený přístup k mému notebooku

Na zařízení, ke kterému se chcete připojit, vyberte Start a poté klikněte na ikonu Nastavení vlevo. Vyberte skupinu systému, po které následuje položka vzdálené plochy. Pomocí posuvníku povolte vzdálenou plochu. Doporučuje se také udržovat PC vzhůru a objevitelné pro usnadnění spojení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete připojit 2 macs s USB

POZNÁMKA: Pokud má některá z počítačů nainstalována MacOS 11 nebo později, musíte oba počítače připojit pomocí kabelu Thunderbolt. Pokud máte Mac s Apple Silicon, viz přenosové soubory mezi Mac s Apple Silicon a dalším Mac. Spojte dva počítače s kabelem USB, USB-C nebo Thunderbolt.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je nejrychlejší způsob přenosu souborů z Mac do Mac

Pomocí migračního asistenta zkopírujte všechny vaše dokumenty, aplikace, uživatelské účty a nastavení do nového Mac z jiného počítače.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak spojím dva počítače Mac dohromady

Pomocí Ethernetu připojte dva počítače Mac.Na každém Mac vyberte nabídku Apple > Nastavení systému, klikněte na generál na postranním panelu, klikněte na Sdílení napravo a poté si všimněte názvu počítače pro každý počítač.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu připojit dva Mac bezdrátově

Za předpokladu, že byste chtěli bezdrátově připojit dva počítače Mac: na obou Mac, otevřených preferencích systému a kliknutím na síť.Vyberte z levé nabídky Wi-Fi a ujistěte se, že je zapnuto Wi-Fi.Klikněte na "+" Tlačítko pro přidání nové sítě.Zadejte název sítě a vyberte typ zabezpečení.Klikněte na OK a poté použijte.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je možné synchronizovat dva Mac

Mohu synchronizovat soubory mezi dvěma maky ano, můžete synchronizovat své soubory mezi dvěma Mac. Chcete -li to provést, použijte vyhrazenou aplikaci. Řešení jako iCloud, Dropshare, Google Disk budou nejvhodnější, pokud hledáte odpověď na otázku, jak mohu sdílet soubory mezi dvěma počítači Mac pomocí cloudového úložiště

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cómo se desencadena un detector de humo??
Next Post
Co udělaly vlny ve druhé světové válce?