15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak otestuji svou kameru zoomu?

Shrnutí článku:

Mohu si procvičit setkání zoomu sám?

Jak mohu zkontrolovat fotoaparát před schůzkou?

Jak otestuji fotoaparát a mikrofon?

Jak zjistím, zda je moje kamera zoomu otevřená?

Existuje způsob, jak vyzkoušet zoom před schůzkou?

Jak se postavím na schůzku?

Jak otestuji vestavěnou kameru na svém notebooku?

Jak testujete kameru v týmu, aniž byste se připojili k schůzce?

Jak mohu otestovat svůj mikrofon a video zoom?

Jak zkontroluji, zda funguje moje kamera na notebook?

Jak mohu spustit fotoaparát na zoomu?

1. Mohu si procvičit setkání zoomu sám?

Můžete se připojit k testovacímu zoomu, abyste se seznámili se zoomem a vyzkoušeli si mikrofon, reproduktory a kameru před vstupem na schůzku s živým zoomem. Pokud používáte aplikaci zoom na mobilním zařízení, navštivte http: // Zoom.US/test pro připojení k testovací schůzce a poté postupujte podle pokynů a otestujte video nebo zvuk.

2. Jak mohu zkontrolovat fotoaparát před schůzkou?

Před vstupem na schůzku najdete ve spodní části dlaždice náhledu svá periferní zařízení, jako je mikrofon, reproduktor a kamera. Chcete -li zkontrolovat fotoaparát, klikněte na kameru.

3. Jak otestuji fotoaparát a mikrofon?

Otevřete nabídku startu a vyberte Nastavení. V nabídce Nastavení vyberte System a poté vyberte zvuk. V nastavení zvuku přejděte na vstup a zkontrolujte připojené mikrofony a vyberte mikrofon, který chcete testovat. Jak mluvíte, zkontrolujte, zda se lišta pohybuje.

4. Jak zjistím, zda je moje kamera zoomu otevřená?

Pro Android otevřete aplikaci Nastavení na telefonu Android. Přejděte do aplikací a klepněte na aplikaci Zoom. Poté stiskněte oprávnění> Fotoaparát. Stisknutím povolení povolit přístup kamery pro zoom. Nakonec otevřete aplikaci zoomu, připojte se k hovoru a zjistěte, zda funguje kamera.

5. Existuje způsob, jak vyzkoušet zoom před schůzkou?

Chcete -li otestovat video před schůzkou, přihlaste se k klientovi zoom. Klikněte na svůj profilový obrázek a poté klikněte na Nastavení. Klikněte na kartu Video. Zobrazíte video z kamery, která je v současné době vybrána; Pokud je k dispozici další, můžete si vybrat jinou kameru.

6. Jak se postavím na schůzku?

Pro virtuální schůzky umístěte fotoaparát na úroveň očí. Tento úhel je všeobecně přitažlivý a pomáhá vytvářet lidské spojení během schůzky.

7. Jak otestuji vestavěnou kameru na svém notebooku?

Chcete -li otevřít webovou kameru nebo fotoaparát na notebooku, vyberte tlačítko Start, poté vyberte všechny aplikace a poté vyberte kameru v seznamu aplikací. Pokud máte více kamer, můžete mezi nimi přepínat výběrem změny fotoaparátu vpravo nahoře po otevření kamery.

8. Jak testujete kameru v týmu, aniž byste se připojili k schůzce?

V týmech společnosti Microsoft uveďte testovací hovor vedle svého profilového obrázku nahoře. Zvolte Nastavení> Zařízení. Vyberte zkušební hovor pod zvukovými zařízeními. Při zkušebním hovoru uvidíte, jak fungují váš mikrofon, reproduktor a kamera.

9. Jak mohu otestovat svůj mikrofon a video zoom?

Klikněte na kartu Zvuk. V sekci reproduktoru kliknutím na testovací reproduktor přehrajte testovací tón. Pokud to neslyšíte, vyberte jiný reproduktor z rozbalovací nabídky nebo upravte hlasitost. V sekci mikrofonu kliknutím na Zkušení mikrofonu otestujte mikrofon.

10. Jak zkontroluji, zda funguje moje kamera na notebook?

Pokud jste uživatelem Windows 10, vyberte vyhledávací pole Cortana na hlavním panelu Windows 10, zadejte kameru do vyhledávacího pole. Aplikace fotoaparátu může požádat o povolení k přístupu k webové kameře, než zobrazí zdroj fotoaparátu.

11. Jak mohu spustit fotoaparát na zoomu?

Chcete -li spustit nebo se připojit ke schůzce na zoomu, klepněte na Switch Camera na ovladači. Zobrazí se menu, což vám umožní vybrat kameru, kterou chcete pro schůzku použít.
Jak mohu otestovat svou kameru zoomu?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu si procvičit setkání zoomu sám

Můžete se připojit k testovacímu zoomu, abyste se seznámili se zoomem a vyzkoušeli si mikrofon, reproduktory a kameru před vstupem na schůzku s živým zoomem. Poznámka: Pokud používáte aplikaci Zoom na mobilním zařízení, navštivte http: // Zoom.US/test pro připojení k testovací schůzce a poté postupujte podle pokynů a otestujte video nebo zvuk.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zkontrolovat fotoaparát před schůzkou

Než se připojíte k schůzce, najdete na dně dlaždice náhledu, najdete svá periferní zařízení, jako je mikrofon, reproduktor a kamera.

Zkontrolujte svůj zvuk & Videoto vyzkoušejte mikrofon, klikněte na mikrofon a promluvte.Chcete -li otestovat reproduktor, klikněte na reproduktor.Chcete -li otestovat fotoaparát, klikněte na kameru .

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak otestuji fotoaparát a mikrofon

Otevřete nabídku startu a vyberte Nastavení. V nabídce Nastavení vyberte System a poté vyberte zvuk. V nastavení zvuku přejděte na vstup a zkontrolujte připojené mikrofony a vyberte mikrofon, který chcete testovat. Jak mluvíte, zkontrolujte, zda se lišta pohybuje.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, zda je moje kamera zoomu otevřená

Androidopen Aplikace Nastavení v telefonu Android.Přejděte do aplikací a klepněte na aplikaci Zoom.Poté stiskněte oprávnění > Fotoaparát.Dále stiskněte povolení povolit přístup kamery pro zoom.Nakonec otevřete aplikaci zoomu, připojte se k hovoru a zjistěte, zda funguje kamera.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Existuje způsob, jak vyzkoušet zoom před schůzkou

Vyzkoušejte své video před schůzkou klientovi zoom.Klikněte na svůj profilový obrázek a poté klikněte na Nastavení .Klikněte na kartu Video . Zobrazíte video z kamery, která je v současné době vybrána; Pokud je k dispozici další, můžete si vybrat jinou kameru.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se postavím na schůzku

Existuje jeden úhel, který je pro virtuální schůzky všeobecně přitažlivý (a není to vysoko, aby vám ztenčila tvář, jak navrhuje mnoho lidí. Pro jakékoli setkání položte kameru na úroveň očí. Virtuální setkání potřebuje lidské spojení a pokud vaše video není relativní, bude to rozptýlení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak vyzkouším svůj vestavěný fotoaparát na svém notebooku

Chcete -li otevřít webovou kameru nebo kameru, vyberte tlačítko Start, poté vyberte všechny aplikace a poté vyberte kameru v seznamu aplikací. Pokud máte více kamer, můžete mezi nimi přepínat výběrem změny fotoaparátu vpravo nahoře po otevření kamery.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak testujete kameru v týmu, aniž byste se připojili k schůzce

Udělejte testovací hovor

Vedle vašeho profilového obrázku v horní části týmů a poté zvolte nastavení > Zařízení. Vyberte zkušební hovor pod zvukovými zařízeními. Při zkušebním hovoru uvidíte, jak fungují váš mikrofon, reproduktor a kamera.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu otestovat svůj mikrofon a video zoom

Klikněte na kartu Zvuk. V sekci reproduktoru kliknutím na testovací reproduktor přehrajte testovací tón. Pokud to neslyšíte, vyberte jiný reproduktor z rozbalovací nabídky nebo upravte hlasitost. V sekci mikrofonu kliknutím na Zkušení mikrofonu otestujte mikrofon.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zkontroluji, zda funguje moje kamera na notebook

Zkoušejte webovou kameru na Windows

Pokud jste uživatelem Windows 10, vyberte vyhledávací pole Cortana na hlavním panelu Windows 10, zadejte kameru do vyhledávacího pole. Aplikace fotoaparátu může požádat o povolení k přístupu k webové kameře, než zobrazí zdroj fotoaparátu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu spustit fotoaparát na zoomu

Začněte nebo se připojte na schůzku. Klepněte na Spínací kameru na ovladači. Nabídka zobrazí všechny dostupné kamery. Klepnutím na název fotoaparátu vyberte tuto kameru, která se okamžitě stane aktivním.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se ujistěte, že je můj fotoaparát napájen na zoom

Ujistěte se, že je video zapnuto

Ať už používáte počítač, tablet nebo jiná inteligentní zařízení, Zoom vyzve uživatele při spuštění schůzky a zaškrtněte políčko se zprávou, „Vypněte můj fotoaparát“. Po zaškrtnutím tohoto pole je vaše kamera zařízení vypnuta a nebude fungovat pro vaše schůzku zoomu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím svou kameru zoomu

A váš kabel. Stačí připojit převodník. Do počítače. A pak připojíte kabel k fotoaparátu. A to je to, že jste všichni spojeni. Takže pokud nyní otevřu zoom.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu zahájit schůzku zoomu o den dříve, abych to otestoval

Plánované schůzky mohou být zahájeny kdykoli před plánovaným časem. Odkazy nevyprší ani neplatné, pokud to nedojde k 30dennímu období pro nezaujaté setkání, nebyly na opakující se schůzce více než 365 dní použito nebo nebyly smazány z vašeho účtu Zoom.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mělo by být světlo před nebo za zoomem

Osvětlení je kritické.

(Umělé světlo přichází v mnoha různých barevných teplotách, které jsou pro vaše oko patrné, ale vypadají zvráceně na kameře.) Ujistěte se, že zdroj světla je před vámi, ne za vámi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je nejlepší barva, kterou můžete nosit na schůzce zoomu

Pevné, neutrální barvy jako levandule, citronová žlutá a béžová jsou nejlepší barvy, které se mají nosit na fotoaparátu. Klíčem však je vybrat barvu, která doplňuje tón pleti.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zkontroluji, zda je moje webová kamera zapnutá

Otestujte svou webovou kameru v systému Windows 10

Pokud používáte Windows 10, jak otestovat webovou kameru, není tajemstvím: Najděte vyhledávací pole na hlavním panelu Windows a zadejte „kameru“. Můžete získat zprávu s žádostí o povolení k přístupu k vačce, ale jinak by se mělo rychle objevit okno ukazující zdroj webové kamery.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak povolím a otestuji svou webovou kameru

Jak zkontroluji, zda moje webová kamera pracuje na vyhledávací lištu Windows v levém dolním rohu plochy.Vyhledejte aplikaci kamery a klikněte na ni.Aplikace se otevře a uvidíte oznámení, že se váš fotoaparát zapnul. Vaše světlo webové kamery by se mělo také zapnout.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete vyzkoušet zoom bez připojení k schůzce

Pokud nevidíte vyskakovací okno, můžete si vybrat tlačítko Modré spuštění. Vyberte Zoom jako aplikaci a otevřete odkaz. Tím se zahájí schůzku s testovacím zoomem. Odtud si můžete vybrat připojení bez videa nebo se připojit k videu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se ujistěte, že můj týmový fotoaparát funguje

Odstraňování problémů pro nastavení WindowsOpen.V rámci soukromí vyberte kameru.Ujistěte se, že nastavení přístupu k fotoaparátu pro toto zařízení je zapnuto. Pokud je nastavení již zapnuto, vypněte nastavení, pak znovu zapněte.Zavřete všechny aplikace a restartujte zařízení

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak otestuji svůj mikrofon a video na svém notebooku

Pro testování již nainstalovaného mikrofonu: Ujistěte se, že je mikrofon připojen k vašemu počítači.Vyberte Start > Nastavení > Systém > Zvuk.Ve vstupu vyberte mikrofon, který chcete testovat.Ve vstupních nastaveních se při mluvení do mikrofonu podívejte na vstupní objem.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vyzkoušet kameru s notebookem před schůzkou

Vyzkoušejte své video před schůzkou klientovi zoom.Klikněte na svůj profilový obrázek a poté klikněte na Nastavení .Klikněte na kartu Video . Zobrazíte video z kamery, která je v současné době vybrána; Pokud je k dispozici další, můžete si vybrat jinou kameru.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Musím zapnout kameru pro schůzku zoomu

Nechcete se uvíznout v rutině udržování fotoaparátu pro každé setkání, ale také byste se neměli cítit povinni ho udržet, pokud to povede k „únavě zoomu“ a během zbytku vás učiní méně produktivní tvůj den.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak otestuji svůj fotoaparát na notebooku

Chcete -li otevřít webovou kameru nebo kameru, vyberte tlačítko Start, poté vyberte všechny aplikace a poté vyberte kameru v seznamu aplikací. Pokud máte více kamer, můžete mezi nimi přepínat výběrem změny fotoaparátu vpravo nahoře po otevření kamery.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč vyhrál můj fotoaparát připojit se k zoomu

Software vašeho zařízení nebo bezpečnostního softwaru může zabránit zoomu v přístupu k fotoaparátu. Umožnění přiblížení správného přístupu by mohlo vyřešit problémy s fotoaparátem. Následující stránky podpory společného bezpečnostního softwaru poskytují podrobnosti o tom, jak umožnit přístup kamery k aplikacím, jako je Zoom.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Se llevan los australianos y los kiwis??
Next Post
Může někdo ukrást váš signál garážových dveří?