15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Potřebuji zabezpečenou linku VPN?




Článek: Potřebuji zabezpečenou linku VPN?

Shrnutí článku

VPN Secure Line poskytuje skutečné soukromí na internetu skrytí vaší IP adresy a připojením k IP adrese, kterou sdílejí ostatní uživatelé VPN AVAST VPN. Díky tomu je pro váš provoz obtížnější být s vámi spojen. Avast Secureline VPN má bezpečnostní prvky, jako je AES 256bitové šifrování, protokoly OpenVPN a přepínač zabíjení. Nemá však žádnou přímí politiku protokolu, což je hlavní problém.

Avast Secureline VPN je bezpečný poskytovatel VPN, který používá šifrování AES-256 vojenského stupně a protokol Secure OpenVPN Tunneling. Má také slušnou politiku bez logů. Je součástí systému Windows 10 a nabízí skutečné online soukromí kliknutím na tlačítko.

Ochrana smartphonu s VPN nebyla nikdy snazší. S VPN jsou vaše online aktivity soukromé a bezpečné, dokonce i od vašeho poskytovatele internetových služeb.

Mezi nejbezpečnější možnosti VPN patří ExpressVPN, která udržovala cenu CNET Editors ‘Choice Award za nejlepší celkový VPN a SurfShark, což je blízká sekunda. Mezi další zabezpečené VPN patří Ipvanish, Cyberghost, Purevpn a Nordvpn.

Avast Secureline VPN nabízí jak zdarma (7denní zkušební verze), tak placené verze. Náklady na Avast Secureline VPN se liší v závislosti na vybrané možnosti předplatného.

Windows 10 má vestavěnou podporu VPN, kterou lze ručně nakonfigurovat. Podporuje protokoly L2TP/IPsec, SSTP nebo IKEV2. OpenVPN a IKEV2/IPsec jsou doporučené protokoly pro použití ve Windows 10.

Otázky a podrobné odpovědi

Otázka: Co dělá bezpečná linka VPN?
Odpověď: Zabezpečená linka VPN skrývá vaši IP adresu a spojí vás s IP adresou, kterou sdílejí ostatní uživatelé VPN Avast, a poskytují skutečné soukromí internetu internetu.

Otázka: Je bezpečná linka VPN bezpečná?
Odpověď: AVAST Secureline VPN je bezpečné používat, protože používá 256bitové šifrování AES, OpenVPN protokoly a má přepínač zabití. Jeho politika protokolu však není přímá, což se týká.

Otázka: Funguje Avast Secureline VPN?
Odpověď: Ano, Avast Secureline VPN je bezpečný poskytovatel VPN, který používá šifrování vojenské třídy a zabezpečený protokol tunelování OpenVPN. Má také slušnou politiku bez logů.

Otázka: Je Avast Secureline VPN součástí Windows 10?
Odpověď: Ano, Avast Secureline VPN je součástí Windows 10 a nabízí skutečné online soukromí s výkonným šifrováním.

Otázka: Zajistí váš telefon?
Odpověď: Ano, použití VPN na vašem smartphonu je nezbytné pro udržení bezpečnosti vašich osobních údajů. VPN zajišťuje, že vaše online aktivity jsou soukromé a bezpečné, dokonce i od vašeho poskytovatele internetových služeb.

Otázka: Jaká je nejbezpečnější možnost VPN?
Odpověď: ExpressVPN je považována za nejbezpečnější možnost VPN a udržovala cenu CNET Editors ‘Choice Award za nejlepší celkový VPN. SurfShark je také vysoce bezpečná možnost VPN.

Otázka: Jaký je nejbezpečnější web VPN?
Odpověď: Nejvýraznější 6 nejbezpečnějších VPN jsou NordVPN, SurfShark, Ipvanish, ExpressVPN, Cyberghost a Purevpn.

Otázka: Musíte zaplatit za Avast Secureline VPN?
Odpověď: Avast Secureline VPN nabízí jak zdarma (7denní zkušební verze), tak placené verze.

Otázka: Avast Secureline VPN stojí peníze?
Odpověď: Avast Secureline VPN nabízí 7denní bezplatnou zkušební verzi, poté si můžete vybrat z několika možností předplatného s různými náklady.

Otázka: Dodává se Windows 10 s vestavěnou VPN?
Odpověď: Windows 10 má vestavěnou podporu VPN, kterou lze ručně nakonfigurovat, ale nepodporuje OpenVPN. Podporuje protokoly L2TP/IPsec, SSTP nebo IKEV2.

Otázka: Jaký typ VPN bych měl použít ve Windows 10?
Odpověď: Doporučené protokoly pro použití v systému Windows 10 jsou OpenVPN a IKEV2/IPSEC. L2TP/IPsec není tak bezpečný jako novější protokoly.



Potřebuji zabezpečenou linku VPN?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co dělá bezpečná linka VPN

Avast Secureline VPN poskytuje skutečné internetové soukromí skrytí vaší IP adresy a připojením k IP adrese, kterou sdílejí ostatní uživatelé VPN AVAST – vytváření těžšího pro provoz bude s vámi spojen.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je bezpečná linka VPN bezpečná

Je Avast Secureline VPN opravdu bezpečný ano, Avast Secureline VPN má několik bezpečnostních funkcí, které chrání vaše zařízení a udržují vaše připojení k internetu zabezpečené. To zahrnuje AES 256bitové šifrování, protokoly OpenVPN a přepínač zabití. Služba však nemá přímé politiky protokolu, což je hlavní problém.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Funguje Avast Secureline VPN

Je Avast Secureline VPN Safe Avast Secureline VPN je bezpečný poskytovatel VPN. Používá šifrování AES-256 vojenského stupně a také protokol tunelování OpenVPN, který je známý pro jeho zabezpečení a stabilitu. VPN má také slušnou politiku bez logů.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Avast Secureline VPN součástí Windows 10

Skutečné online soukromí kliknutí na tlačítko

Avast Secureline VPN pro Windows 10 se připojuje k internetu tunelem výkonného šifrování, takže nikdo nevidí, co děláte. Užijte si internet na svém počítači se systémem Windows 10, s Avast Secureline VPN.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Zajistí váš telefon

Ochrana smartphonu s VPN nebyla nikdy snazší

Pokud jste se dostali tak daleko, nyní víte, že VPN je nezbytným nástrojem, který udržuje vaše osobní údaje v bezpečí při používání smartphonu. S VPN jsou vaše online aktivity soukromé a bezpečné, dokonce i od vašeho poskytovatele internetových služeb.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je nejbezpečnější možnost VPN

ExpressVPN udržovala cenu CNET Editors ‘Choice Award za nejlepší celkovou VPN po své přezkumu 2023. Zachovává si svou pozici mimo jiné virtuální soukromé síťové služby díky své odhodlání k soukromí a silné rychlosti. SurfShark je těsně vteřina mezi našimi výběry.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je nejbezpečnější web VPN

Top 6 nejvýznamnějších VPN: ShortListNordvpn – nejbezpečnější VPN.SurfShark-nejvyšší cena za kvalitu zabezpečeného VPN.Ipvanish – Bezpečné VPN s pokročilými funkcemi.ExpressVPN – Premium VPN pro zabezpečení a soukromí.Cyberghost – VPN se spolehlivými bezpečnostními funkcemi.PureVPN-bezpečný VPN s vždy zapnutý audit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Musíte platit za Avast Secureline VPN

Avast Secureline nabízí bezplatné (7denní zkušební verze) i placené verze.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Stojí Avast Secureline VPN peníze

Kolik nákladů Avast Secureline VPN zkusí Avast Secureline VPN se 7denní bezplatnou zkušební verzí, není nutná žádná kreditní karta. Poté si můžete vybrat z několika možností předplatného: 4.39 USD/měsíc po dobu dvou nebo tří let a 4.59 USD/měsíc po dobu jednoho roku v USA (ceny se mohou lišit).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Přichází Windows 10 s vestavěným VPN

Ale pokud vám aplikace nevyhovuje, Windows 10 má vestavěnou podporu VPN, kterou lze ručně nakonfigurovat. OS však nepodporuje OpenVPN, takže doporučujeme vybrat z L2TP/IPsec, SSTP nebo IKEV2.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký typ VPN bych měl použít na Windows 10

Náš preferovaný protokol je OpenVPN, který je novější a má pověst pro spolehlivost a rychlost. IKEV2/IPsec je solidní druhá možnost a používá novou a zabezpečenou technologii. Mnoho společností VPN varuje před L2TP/IPSEC, což není tak bezpečné jako novější protokoly.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Pokud byste použili VPN na celulární

Funguje VPN na buněčných datech ano, VPN pracuje na buněčných datech. Použití VPN na mobilním telefonu však zvyšuje využití mobilních dat o 4-20% (v závislosti na protokolu, který používáte.) To znamená, že nemůžete použít VPN k obeznámení s měsíčním limitem mobilních dat nebo k získání neomezených dat roamingu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Bude mě VPN chránit před hacknutím

Když se připojíte k VPN, původní IP adresa je přiřazena před veřejným pohledem. Vše, kdo může vidět, je adresa serveru VPN, na který jste připojeni. Skrytím vaší původní IP adresy může VPN zabránit hackerům v jeho používání k dálkovému hackování nebo jinak zaútočit na vaše zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se mu vyhnout

Nikdy se nepřipojte k serveru VPN, který je umístěn v jednom z "Pět očí" země. To jsou USA, Velká Británie, Austrálie, Nový Zéland a Kanada. Vyhněte se také "Devět očí" Země (Francie, Norsko, Dánsko, Nizozemsko). A vyhnout se "Čtrnáct očí" Země (Belgie, Itálie, Německo, Španělsko, Švédsko).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] K čemu vás VPN chrání

VPN vám pomůže zůstat neviditelný a v zákulisí, ale nedává vám imunitu proti online rizikům, jako je malware, ransomware, phishingové útoky nebo dokonce počítačové viry. To je místo, kde přichází váš antivirový software.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kterému VPN se vyhnout

Nikdy se nepřipojte k serveru VPN, který je umístěn v jednom z "Pět očí" země. To jsou USA, Velká Británie, Austrálie, Nový Zéland a Kanada. Vyhněte se také "Devět očí" Země (Francie, Norsko, Dánsko, Nizozemsko). A vyhnout se "Čtrnáct očí" Země (Belgie, Itálie, Německo, Španělsko, Švédsko).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou VPN ukrást hesla

Pokud jsou vytvořeny připojení HTTPS s webovými stránkami, VPN nemůže vidět vaše hesla. Škodlivé VPN ukradnou hesla instalací malwaru, když jsou hesla zadána do webového prohlížeče. Použijte tedy renomované VPN.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Stojí bezpečná VPN peníze

Norton Secure VPN cena

Kromě toho, že jste zdarma s jakýmkoli předplatným antivirového předplatného Norton 360, si můžete zakoupit Norton Secure VPN jako samostatnou službu. To vám umožní získat VPN za 29 $.99 za první rok pro jedno zařízení, 39 $.99 ročně pro 5 zařízení a 59 $.99 ročně pro 10 zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Funguje bezplatná verze VPN

VPN zdarma s větší pravděpodobností sledují vaše data. Studie CSIRO uvedla, že 65 procent placených poskytovatelů VPN nesledovalo online aktivitu uživatelů, ale pouze 28 procent bezplatných služeb to samé.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik byste měli platit za VPN

Přibližně 5 až 10 $ měsíčně

VPN CRICING FAQ

Dobrá VPN často stojí kolem 5 až 10 $ měsíčně. Tato cena by se mohla lišit v závislosti na každém poskytovateli služby VPN, na typech, které chcete zahrnout, a na plánu předplatného, ​​který si vyberete. Výběr ročního plánu, který zaplatíte předem, obvykle snižuje celkové náklady.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je měsíční poplatek za VPN

Nejlevnější VPN pro jednoměsíční je Norton VPN, která vás bude stát 4 $.99. Pokud však chcete levnější a lepší VPN, navrhujeme nordvpn. Jeho cena předplatného začíná od 3 $.29/měsíc. Poskytovatel navíc nabízí 30denní záruku zpětného zájmu o peníze, která vám umožní vyzkoušet službu zdarma.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebuji VPN pro Windows

Používání VPN je důležité pro online soukromí, kdykoli se přihlásíte na internet z veřejného místa, protože Cyber ​​Snoops by mohl sledovat vaši online aktivitu, když používáte veřejné Wi-Fi, ať už je to na vašem počítači nebo mobilním zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Má Windows 10 vestavěný VPN

Připojení je stejně jednoduché jako přihlášení, výběr umístění a stisknutí tlačítka připojení. Ale pokud vám aplikace nevyhovuje, Windows 10 má vestavěnou podporu VPN, kterou lze ručně nakonfigurovat. OS však nepodporuje OpenVPN, takže doporučujeme vybrat z L2TP/IPsec, SSTP nebo IKEV2.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Má Microsoft vestavěnou VPN

V rámci připojení přidání VPN proveďte následující: Pro poskytovatele VPN vyberte Windows (vestavěný). Do pole názvu připojení zadejte název, který poznáte (například můj osobní VPN). Toto je název připojení VPN, který budete hledat při připojení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebuji VPN na 5G

5G sítě jsou rychlé a spolehlivé, což z nich činí ideální možnost používání VPN. VPN pracuje vytvořením bezpečného šifrovaného tunelu mezi zařízením a serverem VPN, což vám umožní přístup na internet, aniž by vaše data sledovala nebo monitorovala.

[/WPRemark]

Previous Post
Es la lente de CA legítima?
Next Post
Jaké jsou 7 zemí v Austrálii?