15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tapetdesign i hallen under ljusa dörrar – exempel i interiören

Hallen är den del av huset eller lägenheten som gästerna ser först. De kommer in i ditt hus och bara längs en korridor kan dra slutsatser om din gästfrihet, karaktär och ännu mer smak och stilkänsla. Därför bör tänka igenom designprojektet i detta rum närmast noggrant. Men ni, husägare, är viktiga inte bara utseendet på rummet, utan också kvaliteten på renoveringen, rimlig konsumtion och användning av ledigt utrymme, liksom kostnaden för renovering..

Tapetdesign i hallen under ljusa dörrar

Tapetdesign i hallen under ljusa dörrar

Det billigaste och mest praktiska alternativet för väggdekoration är tapeter. I den här artikeln kommer vi att prata i detalj om deras typer, stilar och mycket mer. Och även om ditt hus har beige, mjölk eller vita entrédörrar, hjälper vi dig att välja den perfekta tapeten för dem..

Det billigaste och mest praktiska alternativet för väggdekoration är tapeter.

Det billigaste och mest praktiska alternativet för väggdekoration är tapeter.

Tapetdesign i hallen under ljusa dörrar. Tio exempel i interiören. Ett urval av foton

Det brukar vara vanligt att börja reparera korridoren vid den allra sista svängen. Just nu när all annan efterbehandling och reparationer i andra rum är klara. Allt på grund av att allt byggavfall, som oundvikligen dyker upp under renoveringsprocessen, tas ut genom korridoren. När du rengör det kan du röra väggarna, fläcka dem, repa eller riva tapeten som klistrats på dem. Det blir synd om det förstör alla nya renoveringar i korridoren..

För en hall med ljusa dörrar är pastellfärgade tapeter perfekta.

För en hall med ljusa dörrar är pastellfärgade tapeter perfekta.

Människor som precis börjat behärska alla finesser i efterbehandling och design kan ha frågor. Till exempel “Vilka tapeter är lämpliga för ljusa dörrar i korridoren?” Du ska inte oroa dig för det, för nu kommer vi att berätta allt i detalj och till och med visa dig. Ta en titt på ett urval av fotoexempel med bra designidéer och bli inspirerad!

Bakgrund med bilden av en stad kommer att se intressant ut

Bakgrund med bilden av en stad kommer att se intressant ut

Vi väljer tapeter för ljusa dörrar. Ett urval av foton

Färg är en av de viktigaste parametrarna inom renoveringsindustrin. Många faktorer som är viktiga i det inre av rummet beror på det. Detta är en visuell expansion av rymden, mängden ljus och dess spridning och den övergripande utformningen av rummet, dess stil. Så, i inget fall ska du glömma färg.!

Färg är en av de viktigaste parametrarna inom renoveringsindustrin. Många faktorer som är viktiga i det inre av rummet beror på det.

Färg är en av de viktigaste parametrarna inom renoveringsindustrin. Många faktorer som är viktiga i det inre av rummet beror på det.

I allmänhet är ljusa entrédörrar ett ganska djärvt beslut, som var unikt för fem år sedan, som sällan hittades i stadslägenheter. Det är trots allt inte alla som bestämmer över ett så djärvt designbeslut. En av de största svårigheterna för människor som har en ljusfärgad dörr i korridoren är valet av det bästa färgschemat. Vid denna punkt i vår artikel kommer vi att försöka förstå denna fråga i detalj och hjälpa dig att göra rätt val.

Silver tapeter i korridoren kommer att späda interiören positivt

Silver tapeter i korridoren kommer att späda interiören positivt

Använda mörka nyanser: svart och andra

Du bör inte bara ge ljusa nyanser av färger, styrt av myten att vitt visuellt expanderar rumsutrymmet, vilket förmodligen kommer att se bra ut i trånga och trånga korridorer i stadslägenheter. Mörka nyanser kommer inte att minska det visuella utrymmet med en tum; tvärtom kommer de att göra det visuellt djupare och lyxigare. Naturligtvis, om färgerna väljs professionellt och korrekt.

Mörka nyanser kommer inte att minska det visuella utrymmet med en tum; tvärtom kommer de att göra det visuellt djupare och lyxigare.

Mörka nyanser kommer inte att minska det visuella utrymmet med en tum, men tvärtom kommer det att göra det visuellt djupare och lyxigare..

Notera! Mörka dörrar skapar kontrast i kombination med ytterdörrens ljusa nyanser. Detta designalternativ kommer att se ovanligt och väldigt snyggt ut..

Använd följande färger.

● Mörkblå.

● Skarlet, vinrött.

● Mörkgrön, smaragd.

● Brun, svart.

Användning av ljusa nyanser: vit och andra

Men det faktum att ljusa, vita nyanser utvidgar utrymmet är inte alls en myt om vit eller mjölkaktig färg är en slags bas, som helst läggs till av kontrasterande nyanser. Här är exempel på framgångsrika kombinationer..

● Cyan eller blå.

● Grönt och ljusgrönt.

● Vinrött.

● Lila eller lavendel.

● Grå och pärla.

Blommig prydnad är tillbaka på modet: exempel

Blommig prydnad är ett designalternativ som aldrig kommer att gå ur modet och du bör definitivt inte glömma det. Titta på fotoexempel och bli inspirerad att skapa dina egna unika idéer!

Blommig prydnad är designalternativet som aldrig kommer att gå ur mode och du bör definitivt inte glömma det..

Ljus bakgrund och mörkt mönster

Ett utmärkt alternativ skulle vara att placera kontraster. Till exempel, om tapeten är utmärkt, ton i ton, smälter med dörren och ett mörkt mönster av blommor, monogram, spetsar visas mot deras bakgrund, kommer det att se väldigt vackert och snyggt ut.

Ett utmärkt alternativ skulle vara att placera kontraster.

Ett utmärkt alternativ skulle vara att ordna kontraster..

Vilken tapetstil är lämplig för ljusa dörrar

Mångfalden av stilar där du kan slå ett stort rum är en av de många och viktigaste punkterna i renoveringen. Det blir svårt för en nybörjare att välja en sak. Tänk bara hur många stilar som har uppstått i den moderna renoveringsvärlden! Minimalism, loft, klassiker och många andra stilar har blivit mycket enkla att implementera i en liten stadslägenhet tack vare utvecklingen av moderna designers. Låt oss ta en titt på de viktigaste stiltrenderna som finns i moderna hus och korridorer med ljusa dörrar. Om du är nybörjare, läs mycket noga och notera de alternativ som är mer lämpliga för din lägenhet och, viktigast av allt, din livrytm..

Kontrasterande tapeter kommer att ge korridoren en speciell charm

Kontrasterande tapeter kommer att ge korridoren en speciell charm

I modern stil finns det många stilar där du kan slå rummet. Och valet av stil är en av de grundläggande punkterna i samband med renovering. Det händer så att en person som precis börjat lära sig denna väg med stora svårigheter kan välja en viss stil. Tänk bara, minimalism, klassisk, modern, provence – allt detta är trendiga och relevanta stilar i renoveringsvärlden!

I modern stil finns det många stilar där du kan slå rummet.

I en modern stil finns det många stilar där du kan slå rummet..

Låt oss prata i detalj om varje nystilad stilistisk riktning som kommer att vara relevant och lämpligt att titta på i moderna hus med ljusa dörrar. Om du fortfarande är nybörjare, var särskilt uppmärksam på detta objekt och notera de stilar du gillar..

När du väljer ljus tapet i korridoren, var uppmärksam på inredningen

När du väljer ljus tapet i korridoren, var uppmärksam på inredningen

Klassisk.

Denna riktning är en av dem som inte ändras även efter decennier av dess existens. Den är inte rädd för vare sig modeförändringar eller trendernas inflytande. Det finns inte i tid och kan naturligtvis vara lämpligt för att dekorera din hall. Om du vill återskapa denna stil i ditt hem, välj sedan guld-, brons- eller kanske silverfärger av tillbehör till dörrhandtag och möbler. Välj också ljusa nyanser för tapeter. Använd parkettgolv och lyxiga möbler med grenade monogram. Installationen av vintagemöbler från tidigare århundraden kommer också att se lämplig ut..

Tapet i korridoren som en klassiker

Tapet i korridoren som en klassiker

Högteknologisk.

Denna stil är den mest relevanta i jämförelse med andra områden. Allt på grund av att han är ganska ung. Det har sitt ursprung på åttiotalet och nittiotalet av förra seklet i Amerika och några skandinaviska länder. Efter det spred han sig över hela världen och vann hjärtan hos många designers runt om i världen, både världar och nybörjare. Ursprungligen dök denna stilistiska trend upp på stadens gator och användes som design för arkitektoniska byggnader. Det är på grund av detta som material som plast, glas, metall används i högteknologiska rum. De förvandlas till rör, golvlister och många andra föremål som oftast finns på gatan..

Tapeter i hallen i högteknologisk stil

Tapeter i hallen i högteknologisk stil

Andra stilar.

Tidigare tittade vi på de mest populära stilarna på senare tid. De föredras av de flesta ägarna av stadslägenheter i panelhus och älskare av förortsbyggnader för bostäder. Men designers rekommenderar inte att bara stanna vid två stilistiska riktningar, eftersom modernt mode för utformning av bostäder ger en stor, vi skulle till och med säga ett stort, stilistiskt urval som kommer att vara lämpligt för utformningen av korridoren i ljusa färger. Låt oss överväga några av dem.

Fototapet i hallen med ljusa dörrar

Fototapet i hallen med ljusa dörrar

● Minimalism är lämplig för de människor som absolut inte gillar rörigt utrymme, som föredrar frihet och utrymme, även i ett så litet rum som en hall. Denna stil har sitt ursprung i den stigande solens land – Japan, på grund av det lilla området med lägenheter där människor tvingas bo. De använder maximalt ledigt utrymme och försöker göra utrymmet så funktionellt som möjligt. De gillar inte prickiga nyanser i utformningen av väggar och fönster, för det här är en distraktion. Håll dig till dessa grundläggande regler så lyckas du.!

Minimalism är lämplig för de människor som absolut inte gillar rörigt utrymme, som föredrar frihet och utrymme, även i ett så litet rum som en hall.

Minimalism är lämplig för de människor som absolut inte gillar rörigt utrymme, som föredrar frihet och utrymme, även i ett så litet rum som en hall.

● Provence. Ljusa nyanser, ett överflöd av textilier och blommiga prydnader i väggens dekoration och vintagemöbler, färdiga med förgyllning och sliten lack, kom till gråkallt Ryssland från soliga och mycket romantiska Frankrike.

Ljusa nyanser, ett överflöd av textilier och blommiga prydnader när du dekorerar väggarna - detta kännetecknar Provence -stilen.

Ljusa nyanser, ett överflöd av textilier och blommiga prydnader när du dekorerar väggarna – detta kännetecknar Provence -stilen.

● Loft eller skandinavisk stil. Ordet “loft” är översatt från engelska till “vind”. Detta ord bokstavligen och fullständigt karakteriserar hela den stilistiska trenden som helhet. För att dekorera ett rum i denna stil, använd ljusa färger, ett överflöd av naturliga trämassiv och glas.

För att dekorera ett rum i denna stil, använd ljusa färger, ett överflöd av naturliga trämassiv och glas.

För att dekorera ett rum i denna stil, använd ljusa färger, ett överflöd av naturliga trämassiv och glas.

Video: Tapeter i hallen under ljusa dörrar

50 fotoidéer för tapeter till en hall med ljusa dörrar

Previous Post
Barnrumsinredning är en känslig fråga!
Next Post
كيفية تزيين سطح المكتب الخاص بك بيديك