15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Měli byste nechat verandu, když jdete do postele?

g Špatné povětrnostní podmínky, měli byste mít své světlomety.

[/WPRemark]

1. Je bezpečnější nechat venkovní světla v noci?

Ponechat venkovní světla v noci není bezpečnější. Ve skutečnosti to může zvýšit riziko požáru a také přidat do vašeho účtu za elektřinu. Místo toho se doporučuje investovat do venkovního osvětlovacího systému pohybu.

2. Ponechává verandu na verandě na používání hodně elektřiny?

Ponechání verandy na delší dobu může použít značné množství elektřiny. Za předpokladu 60 wattové žárovky a 730 hodin měsíčně, může konzumovat asi 43.8 kilowatthodiny energie. V závislosti na vašem energetickém plánu to může vést ke zvýšeným nákladům.

3. Měli byste nechat zapnuté světlo, když odejdete?

Pokud budete z místnosti méně než 15 minut, doporučuje se nechat světlo zapnuté. Pokud však budete pryč déle než 15 minut, doporučuje se vypnout světlo a ušetřit energii.

4. Měla by světla v noci vypnout?

Studie naznačují, že expozice světlu v noci může narušit přirozený spánkový cyklus těla a zvýšit riziko různých zdravotních problémů, jako jsou srdeční choroby. Je vhodné minimalizovat expozici světla během noci pro lepší spánek.

5. Kterým domy se vyhýbají zlodějů?

Lupiči je méně pravděpodobné, že se zaměřují na domovy umístěné v oblastech s vysokou viditelností, jako jsou rohové pozemky. Tato místa poskytují více příležitostí pro potenciální svědky. Na druhé straně mohou být domy v slepé ulici, střední bloky nebo městské domy přitažlivější cíle.

6. Jaké je nejlepší světlo, které v noci ponechá?

Nejlepší světla v noci pro lepší spánek jsou červená a jantarová světla. Tyto barvy podporují relaxaci a nezasahují do přirozeného spánkového cyklu těla. Je vhodné se vyhnout umělým modrým světelům a jasným světelům, aby se zabránilo problémům s spánkem.

7. Je to drahé nechat světlo na celou noc?

Ponechání více světel na celou noc může výrazně zvýšit váš účet za elektřinu. Například průměrná domácnost s 45 žárovkami může stát kolem 2 $.50 za měsíc, pokud jsou světla ponechána nepřetržitě. Je nákladově efektivnější vypnout zbytečná světla.

8. Ovlivňuje lepení světla opravdu ovlivňující účet za elektřinu?

Na rozdíl od všeobecného přesvědčení, zapnutí a vypnutí světla nekonzumuje více elektřiny, než je nechají. Ve skutečnosti je vypnutí světla, když se nepoužívá, jedním z nejjednodušších způsobů, jak ušetřit energii a snížit účty za elektřinu.

9. Co se stane, když necháte své světlo přes noc?

Ponechání světel automobilu přes noc vypustí baterii automobilu, což může vést k potížím s zahájením automobilu další den. Baterie se snaží udržet světla zapnutá, i když motor neběží, což způsobuje odtok.

10. Proč je dobrý nápad vypnout světla, když opustíte místnost?

Vypnutí světla při výstupu z místnosti pomáhá šetřit energii a snižovat emise uhlíku, čímž přispívá k ochraně životního prostředí. Je to jednoduchý a účinný způsob, jak podpořit energetickou účinnost a pozitivní dopad na planetu.

11. Jaká světla by měla být v noci?

Podle kódu dálnice by se měly používat máčené světlomety, pokud je viditelnost vážně snížena, například během noční jízdy nebo za špatných povětrnostních podmínek, kde je viditelnost méně než 100 metrů dopředu.

Měli byste nechat své verandy, když jdete spát?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je bezpečnější nechat venkovní světla v noci

Ponechání lamp a režijních světla, když jste pryč, není jen nebezpečné, ale zvyšuje to váš účet za elektřinu. Žárovky mohou být velmi horké a dokonce zapálit oheň. Místo toho investujte do systému venkovního osvětlení pohybu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Ponechává verandu na verandě na používání hodně elektřiny

Ale to stojí příliš mnoho na onemocnění vašeho světla ..

Za předpokladu 60 wattových žárovky a 730 hodin měsíčně, žárovka běží po celou dobu asi 43.8 kW (kilowatthoding) energie (60 x 730/1000). Stojí nás to asi 10 centů za KW v závislosti na denní době a plánu, na kterém jste (v noci je v některých plánech mnohem nižší).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Měli byste nechat zapnuté světlo, když odejdete

Pokud budete z místnosti po dobu 15 minut nebo méně, nechte to. Pokud budete z místnosti déle než 15 minut, vypněte jej.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Měla by světla v noci vypnout

Studie naznačují, že expozice světla v noci může narušit normální cirkadiánní rytmus těla, 24hodinové vnitřní hodiny, které řídí váš cyklus spánku/probuzení. To může vyvolat kaskádu metabolických nebo biochemických změn, které ovlivňují glukózu a kardiovaskulární regulaci, což zvyšuje riziko srdečních chorob.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kterým domy se vyhýbají zlodějů

Domy na místech s vysokou viditelností, jako je na rohových pozemcích, je mnohem méně pravděpodobné, že se rozbijí. Existuje prostě příliš mnoho potenciálních způsobů, jak být vidět. Ale městské domy, domy uprostřed bloku nebo domy v slepé uličce jsou mnohem lepší cíle.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké je nejlepší světlo, které v noci ponechá

Nejlepší barvy nočního světla pro spánek jsou červené světlo a jantarové světlo, protože jsou to vřelé relaxační barvy, které podporují dobrý spánek. Vyhýbání se umělému modrému světlu a jasným světelům ve večerních hodinách vám určitě pomůže vyhnout se problémům souvisejícím se spánkem, jako je nespavost.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je to drahé nechat světlo na celou noc

Vzhledem k tomu, že průměr u.S. domácnost má 45 žárovek, ponechání je celou noc vás může stát přibližně 2 $.5 (45 žárovek x 0.06 kilowattů x 7h x 12 centů). V průběhu měsíce to může rychle sčítat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Ovlivňuje lepení světla skutečně účtu za elektřinu

Navzdory mýtům, které jste možná slyšeli, zapnutí a vypínání světla nepoužívá více elektřiny než nechala vaše světla zapnutá. Vypnutí světla, když nejste v místnosti, je jedním z nejjednodušších způsobů, jak ušetřit energii.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, když necháte své světlo přes noc

Nechala se rozsvícená světla automobilu vypustit pouze baterii, která by mohla způsobit zastavení dalšího dne nebo dokonce neschopnosti zahájit vaše auto. Když jsou světla zapnutá ve vašem autě a motor neběží, baterie se vypouští, jak se snaží udržet světla zapnutá.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč je dobrý nápad vypnout světla, když opustíte místnost

Vypnutí světla, když opustíte svůj pokoj, může pomoci ušetřit energii. Může také pomoci snížit emise uhlíku a další škodlivé skleníkové plyny. Vypnutí vašich světel je tedy jednoduchý způsob, jak pomoci chránit životní prostředí a zachránit planetu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká světla by měla být v noci

Podle kódu dálnice musíte použít máčené světlomety „pokud je viditelnost vážně snížena“, i.E., Když můžete vidět před sebou méně než 100 metrů. Takže v podstatě, kdykoli jezdíte v noci nebo během špatného počasí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká světla by měla být v noci

V noci by se měly používat světlomety s vysokým paprskem, kdykoli nemůžete vidět dost silnice, abyste mohli bezpečně řídit. Nízká viditelnost v noci může být děsivá i pro ty nejzkušenější řidiče.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Nechává světlo v noci

FAQ. Pokud v noci necháte venkovní světla, nenechání světla může přimět vetřelce, aby si mysleli, že nejste doma. Použijte světlo s pohybovým senzorem, které se zapne, když se přiblížíte, takže máte světlo, pouze když to potřebujete.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se nejvíce bojí zlodějů

Alarmové systémy nebo sirény – užitečný odrazující prostředek

Zvuk nebo zvuk odrazujícího zlomku by vyděsili ty zloděje. Lupiči nenávidí pozornost. To je hlavní důvod, proč jsou alarmy a sirény vloupání efektivní na odrazujících zloději.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká světla jsou bezpečná po celou noc

Vyberte si noční světlo s žárovkou s nízkým příkonem, abyste minimalizovali riziko požáru. LED noční světla jsou dobrou volbou, protože používají méně energie a produkují méně tepla než tradiční žárovky. Ujistěte se, že noční světlo je umístěno mimo dosah dětí, protože mohou být v pokušení dotýkat se nebo hrát si s ním.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč byste měli nechat v domě světlo v noci

Felson říká, že vnitřní světla mohou odradit zloděje od vloupání, ale často se vloupají po klepání na dveře, aby zjistili, jestli někdo odpovídá. Outdoorové bezpečnostní osvětlení je efektivní, pokud existují lidé – sousedé, chodci nebo policie – skutečně vidět podezřelé činnosti.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je levnější nechat ho zapínat a zapnout a zapnout

Navzdory mýtům, které jste možná slyšeli, zapnutí a vypínání světla nepoužívá více elektřiny než nechala vaše světla zapnutá. Vypnutí světla, když nejste v místnosti, je jedním z nejjednodušších způsobů, jak ušetřit energii.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Používá opuštění světla přes noc hodně elektřiny

Průměrné náklady na elektřinu na udržování světla

Provozování 4.8-watt LED po dobu jedné hodiny vede k 0.0048 kWh doplnění využití energie vašeho domova. Nechat to běžet nepřetržitě po dobu 24 hodin přidá 0.1152 kWh. Mluvíme pouze o jedné žárovce. Průměrný domov má asi 40 žárovek.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho by měla být světla před spaním

Bylo prokázáno, že expozice modrému světlu potlačuje produkci melatoninu a ztěžuje usnutí. Z tohoto důvodu odborníci doporučují vyhnout se používání elektroniky po dobu nejméně 30 minut před spaním a když se probudíte uprostřed noci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč byste měli vždy nechat světlo v noci

Pokud jste v noci doma, je dobré nechat na vaší verandě nějaké světlo. Světlo na tom bude upozornit ostatní, že jste doma, a to s největší pravděpodobností odradí jakékoli potenciální zloděje.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká barva podporuje spánek

Výzkumné studie zjistily, že červená je nejlepší barevné světlo, které vám pomůže spát, protože zvyšuje produkci melatoninu a plné tmy. Na druhém konci spektra je modrá nejhorší. Přestože je při většině příležitostí barvou vyvolávající klid, modrá není vhodná pro osvětlení ložnice.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká světla jsou špatná před spaním

Expozice všem barvám světla pomáhá ovládat váš přirozený cyklus spánku a bdění nebo cirkadiánní rytmus. Více než jakákoli jiná barva, modré světlo nepořádek se schopností vašeho těla připravit se na spánek, protože blokuje hormon zvaný melatonin, díky kterému je ospalý.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké světlo v domě bych měl pokračovat v noci

Noční často časté dotazy

Červená bude vždy nejvíce příznivá pro správný spánek, protože modré světlo může bránit naše produkci melatoninu, což nám ztěžuje získání nějakého shuteye.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Oddělení dávají přednost světlu nebo tmavé

Studie Úřadu pro národní statistiky také zjistila, že během dne dochází k 60% vloupání. Častěji než ne, vaše konstantní noční světla nebudou změnit, zda jste vloupaní nebo ne.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jakému světlu bych se měl vyhnout v noci

Chraňte se před modrým světlem v noci

Vyvarujte se pohledu na jasné obrazovky začínající dvě až tři hodiny před spaním. Pokud pracujete na noční směně nebo v noci použijete spoustu elektronických zařízení, zvažte nošení brýlí blokovacích brýlí nebo nainstalujte aplikaci, která v noci filtruje modrou/zelenou vlnovou délku.

[/WPRemark]

Previous Post
Hace tendencia micro escaneo para malware?
Next Post
Proč nemohu sledovat Hulu na svém počítači?