15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak zapnu svou geolokaci pro Hulu?

Shrnutí: Jak zapnout geolokaci pro HULU a vyřešit problémy s umístěním

Geolocation je důležitou funkcí pro streamování služeb, jako je Hulu, protože pomáhá určit polohu a poskytuje obsah specifický pro region. Jsou však chvíle, kdy uživatelé čelí problémům s nastavením geolokace a potřebují pomoc při jejich řešení. V tomto článku se budeme zabývat běžnými otázkami a poskytneme podrobné odpovědi, které vám pomohou pochopit a opravit problémy s geolokací na Hulu.

1. Jak zapnu geolokaci?

Chcete -li zapnout geolokaci na zařízení Android, přejděte do nastavení, poté na umístění a ujistěte se, že je povoleno. Kromě toho přejděte do aplikací, vyberte čas na obrazovce, poté oprávnění a povolte tam také oprávnění k umístění.

2. Proč Hulu neuznává mou polohu?

Pokud Hulu zobrazuje nesprávné umístění, doporučuje se kontaktovat poskytovatele obsahu, jako je například web nebo poskytovatel aplikací, změnit nastavení polohy. Mohou poskytnout konkrétní kroky k řešení chyb umístění.

3. Jak mohu opravit své domovské umístění na Hulu?

Chcete -li opravit umístění domova na Hulu, přihlaste se do Hulu na zařízení v obývacím pokoji a navštivte stránku s účtem na ploše, notebooku nebo mobilním prohlížeči. Přejděte na sekci ochrany osobních údajů a nastavení a kliknutím na „Set nebo Change Home“ aktualizujte své domovské umístění.

4. Jak se dostanu kolem Hulu Live Home Location?

Pokud chcete obejít omezení Hulu’s Live Home Location, můžete použít VPN (Virtual Private Network) se servery ve Spojených státech. Přihlášením k odběru služby VPN, jako je ExpressVPN, můžete přistupovat k celé knihovně Hulu bez ohledu na vaši fyzickou polohu.

5. Jak odblokuji nastavení geolokace?

Chcete -li odblokovat nastavení geolokace na vašem zařízení Android, otevřete aplikaci Chrome, klepněte na „Více“ (reprezentované třemi tečkami) pro nastavení, přejděte do nastavení webu, poté umístění a přepněte možnost umístění podle potřeby.

6. Jak odblokuji geolokaci na chromu?

Chcete -li odblokovat geolokaci na Chrome, přejděte do nastavení kliknutím na tři tečky v pravém horním rohu prohlížeče. Poté přejděte na nastavení webu v sekci ochrany osobních údajů a zabezpečení. Klikněte na místo v sekci oprávnění a deaktivujte možnost zeptat se před přístupem k vaší poloze.

7. Jak mohu obejít Hulu’s Region Lock?

Chcete-li odblokovat Hulu a přistupovat k němu odkudkoli na světě, můžete se zaregistrovat na VPN přátelský k streamování. Stáhněte si aplikaci VPN do svého zařízení, připojte se ke serveru ve Spojených státech a poté navštivte Hulu, kde si užijte její obsah.

8. Proč nemohu sledovat, jak Hulu žije nikde?

Přístup k živé televizi Hulu a prémiových funkcích může být přerušen, pokud jste za posledních 30 dní nezachytili na svém domovském místě pomocí mobilního zařízení nebo pokud používáte zařízení v obývacím pokoji mimo určenou domácí síť.

9. Proč nemohu sledovat Hulu v jiném domě?

Podobně jako předchozí otázka může být sledování Hulu mimo vaši domácí síť omezeno, pokud jste se na svém domovském místě nepokojili pomocí mobilního zařízení nebo pokud používáte zařízení v obývacím pokoji mimo určenou domácí síť.

10. Proč můj hulu neukazuje živou televizi?

Pokud čelíte problémům s Hulu, který neukazuje živou televizi, zkuste se odhlásit z Hulu na všech zařízeních a znovu se přihlásit. Můžete také zkusit smazat a opětovné natížení aplikace Hulu. Kromě toho zkontrolujte rychlost stahování internetu, protože by to mělo být nejméně 6 Mbps pro Hulu a 8 Mbps pro Hulu s živou televizí.

Nezapomeňte, že můžete změnit svou domácí síť na Hulu až čtyřikrát do 12 měsíců.

Jak mohu zapnout geolokaci pro Hulu?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zapnu geolokaci

Otevřete nastavení Android >> Umístění a ujistěte se, že je tam zapnuto. Otevřete nastavení Android >> Aplikace >> Čas obrazovky >> Oprávnění >> Umístění a zapněte to také.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč Hulu neuznává mou polohu

Pokud se vaše poloha zobrazuje nesprávně, nejrychlejším způsobem, jak problém opravit, je kontaktovat poskytovatele obsahu (web nebo poskytovatel aplikace) a změnit nastavení polohy. Toto jsou doporučené kroky poskytované z Hulu, pokud přijímáte chyby umístění.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu opravit své domovské umístění na Hulu

Přihlaste se do Hulu na zařízení v obývacím pokoji. Navštivte stránku s účtem na stolním počítači, notebooku nebo mobilním prohlížeči. Klikněte na sekci ochrany osobních údajů a nastavení. Klikněte na „Nastavit nebo změnit domov.“
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se dostanu kolem Hulu Live Home Location

Pokud vás zajímá, jak oklamat Hulu Live Location Tracker a získat přístup k více než 70 000 televizních epizodách a filmech dostupných v knihovně Hulu, budete potřebovat dobrý VPN. OBELENÍ HULU GEO-RESTRISTICTIONS: Přihlaste se k odběru VPN, který má servery v USA, jako je ExpressVPN.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak odblokuji nastavení geolokace

Změňte výchozí nastavení umístění vašeho telefonu nebo tabletu Android, otevřete aplikaci Chrome .Napravo od adresního řádku klepněte na více. Nastavení.Klepněte na nastavení webu. Umístění.Zapněte nebo vypněte umístění.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak odblokuji geolokaci

Chromeopen a prohlížeč Chrome a klikněte na tři tečky v pravém horním rohu, vedle vašeho profilu.Klikněte na Nastavení.Klikněte na Nastavení webu, v sekci ochrany osobních údajů a zabezpečení.Klikněte na umístění v části Oprávnění.Před příjezdem přepněte možnost Zeptejte se.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak obcházím zámek regionu Hulu

Jak odblokovat Hulu zdarma odkudkoli na světovém podpisu na streaming-friendly VPN.Stáhněte si aplikaci do svého zařízení (nejlepší VPN mají aplikace pro Windows, Mac, iOS, Android, Linux a další) Otevřete aplikaci a připojte se k serveru v U.S.Navštivte Hulu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemohu sledovat, jak Hulu žije nikde

Mohu sledovat Hulu mimo svou domácí síť přístup k živé televizi (včetně DVR) nebo prémiových doplňků v následujících okolnostech: Používáte mobilní zařízení a v minulosti se nezbavíte na vašem domovském místě v minulosti 30 dní. Používáte zařízení v obývacím pokoji mimo určenou domácí síť.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemohu sledovat Hulu v jiném domě

Mohu sledovat Hulu mimo svou domácí síť přístup k živé televizi (včetně DVR) nebo prémiových doplňků v následujících okolnostech: Používáte mobilní zařízení a v minulosti se nezbavíte na vašem domovském místě v minulosti 30 dní. Používáte zařízení v obývacím pokoji mimo určenou domácí síť.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč můj hulu neukazuje živou televizi

Odstraňování problémů Hulu nebo Hulu s živou televizí

Odhlaste se z Hulu na všech zařízeních a znovu se přihlaste. Odstraňte aplikaci HULU a znovu ji stáhněte z App Store a znovu se přihlaste. Zkontrolujte rychlost stahování internetu ze zařízení, které používáte (mělo by to být nejméně 6 Mbps pro Hulu a 8 Mbps pro Hulu s živou televizí.)

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolikrát můžete změnit místo HULU HULU HULU

Domácí síť můžete změnit až čtyřikrát během 12měsíčního období. Pokud potřebujete více pomoci, kontaktujte nás a uvidíme, zda můžeme pomoci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak vyřeším problém geolokace

Odstraňování problémů s geolokací chyby. Určitě používáte moderní prohlížeč (E.G., Internet Explorer 9 a vyšší, Firefox, Chrome, Opera, Safari) Zajistěte, aby byly služby polohy povoleny v prohlížeči nebo mobilním zařízení.Nepřehlédněte výzvu svého prohlížeče ke povolení k odeslání vaší polohy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč vypnout geolokaci

Mnoho webových stránek žádá o vaši polohu tím, že vám pošle požadavek na polohu. Chcete -li udržovat své soukromí, můžete zakázat sdílení polohy v prohlížeči. Poznámka: I když jste na prohlížečích zakázal sdílení polohy, mohou některé weby použít informace, jako je vaše IP adresa, ke sledování vaší polohy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde je geolokace na nastavení iPhone

Jdi do nastavení > Soukromí & Zabezpečení a poté vyberte služby pro umístění. Vyberte aplikaci a poté zapněte nebo vypněte přesné místo.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co jsou nastavení geolokace

Geolokační akce je sada nastavení, která obsahuje seznam blokovaných zemí a výjimek, které specifikují jakékoli weby, které nikdy nechcete blokovat. Ve výchozím nastavení jsou všechny zásady původně nakonfigurovány tak, aby používaly globální geolokační akci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak obejít geografická omezení

Jak se obejít Geblockinguse a VPN. VPN je nejúčinnější způsob, jak bezpečně a soukromě obejít geblocking a další typy internetového cenzuru.Použijte proxy servery. Proxy server je prostředníkem mezi vámi a webem, které se snažíte dosáhnout.Použijte prohlížeč Tor.Použijte inteligentní DNS a DNS Changers.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Hulu Geo blokován

Hulu je geo-omezená služba na vyžádání. Je k dispozici pouze v USA, Japonsku a dalších amerických územích, včetně vojenských základů. Chcete-li se zaregistrovat do Hulu, budete muset změnit své geoky. Budete také potřebovat americký formulář platby.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč Hulu nefunguje při cestování

Hulu je jednou z předních filmových a televizních streamovacích služeb dostupných v USA pouze kvůli zákonům o geo-restrikci a licenčních zákonech. Chcete -li tento problém obejít, potřebujete VPN a IP adresu USA.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou 2 domácnosti sdílet Hulu Live

Dva lidé mohou streamovat současně z různých zařízení najednou, pokud mají základní účet Hulu. Odběratelé živých televize se však mohou rozhodnout pro doplněk „Neomezené obrazovky“ pro streamování na jakémkoli zařízení připojeném k domácí síti zákazníka nebo na třech mobilních zařízeních, pokud jsou mimo síť.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu sledovat Hulu Live na 2 místech

Hulu vám neumožňuje sledovat živou televizi z více míst, takže někdo nemůže sledovat Hulu z vaší domácí sítě, když jste mimo zemi, která se k ní snaží získat přístup z VPN. Zde je několik poskytovatelů VPN, kteří budou pracovat s Hulu + Live TV.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu použít svůj účet Hulu na více místech

S našimi plány knihovny streamingu můžete streamovat z více míst, pokud nemáte více než dva proudy najednou. Hulu + Live TV je určena pro použití na jednom domovském místě.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč mohu sledovat, jak Hulu žije na svém telefonu

Ahoj! Pokud nemůžete najít show nebo film na konkrétním zařízení, zkontrolujte, zda zařízení podporuje nejnovější aplikaci Hulu: https: // hulu.TV/_devices. Tato zařízení vám umožňují přístup k všem funkcím Hulu a jakýkoli obsah, který se přihlašuje k odběru-včetně živého televizního a prémiového doplňkového obsahu. Snad to pomůže!

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak získám živé streamování Hulu

Zaregistrujte se pro Hulu + Live TV zde. Pokud byste upřednostňovali Hulu (bez reklam) + živá televize, můžete po zaregistru přepnout svůj plán na stránce účtu. Již máte Hulu, pokud se přihlásíte k odběru Hulu nebo Hulu (bez reklam), ale také chcete živou televizi, navštivte stránku s účtem a přepněte svůj plán a spravujte své doplňky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu použít Hulu Live ve svém druhém domě

Mohu použít Hulu v obou našich živých televizních plánech, jsou určeny pro jednorázové použití. Pokud máte dva domy nebo plánujete používat Hulu na více místech, jeden z našich dalších plánů může být lepší fit. Pokud je pro vás důležitý přístup k živé televizi na obou místech, doporučujeme se zaregistrovat na druhý živý televizní účet.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak odblokuji geolokaci na mém iPhone

Běh iOS 13. Nejprve nejprve přejeme přejetím, abychom se vrátili na svou domovskou obrazovku, a klepněte na ikonu Nastavení. Dále přichází nastavení Swing Klepnutí na soukromí. Poté klepněte na místo. Služby nahoře a zde

[/WPRemark]

Previous Post
¿Por qué Warby Parker es tan barato??
Next Post
Co se stane, pokud zakážete ochranu systému?