15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Můžete dát inteligentní žárovky do venkovních světel?

Shrnutí článku:

Inteligentní žárovky se nedoporučují pro použití venkovního nebo toalety kvůli potenciálu poškození vody nebo páry. Existují však způsoby, jak vytvořit venkovní světla chytřejší, jako je například výměna starých žárovek za Cloud připojenými žárovkami, které se synchronizují s vaší domácí sítí. Inteligentní žárovky lze použít v jakémkoli příslušenství. Kasa Smart Outdoor plug-in je speciálně vyroben pro venkovní použití.

Při používání LED žárovek venku je důležité zvolit žárovky s příslušným hodnocením UL pro expozici počasí. Žárovky s ohrazením vlhkého nebo mokrého umístění jsou vhodné pro částečně nebo zcela odkryté oblasti. Standardní žárovky lze použít venku, pokud jsou chráněny před kontaktem s deštěm nebo sněhem.

Chcete -li automatizovat vnější světla, můžete použít senzor, který se připojuje do zásuvky a připojí se k vašim světel. Techniky vyzdvihnutí a měsíčního světla lze použít k osvětlení vnější strany vašeho domu. Uplighting zahrnuje instalaci světel směřujících nahoru pod stromy nebo architektonickými prvky, zatímco měsíční svit vytváří efekt podobný měsíci umístěním světla na strom směřující dolů.

Nevýhodou inteligentních žárovek jsou jejich vyšší náklady ve srovnání s běžnými žárovkami. Inteligentní žárovky mohou stát kolem 15 USD, kromě dalších výdajů na náboj. Navíc použití inteligentních žárovek může pro instalaci vyžadovat most Lutron. Standardní žárovky mohou být použity venku, pokud nejsou přímo vystaveny dešti, ale pro exponované oblasti je důležité zvolit žárovky hodnocené pro venkovní použití.

Otázky:

  1. Můžete dát inteligentní žárovky do venkovních světel?
  2. Kromě specifických venkovních nebo toaletních žárovek se nedoporučuje používat inteligentní žárovky venku kvůli potenciálu poškození vody nebo páry.

  3. Jak děláte venkovní světla chytřejší?
  4. Nejjednodušší způsob, jak chytrém venkovním osvětlení, je nahradit staré žárovky za připojenou žárovky, které se synchronizují s vaší domácí sítí.

  5. Mohou být inteligentní žárovky použity v jakémkoli příslušenství?
  6. Inteligentní žárovky lze použít v jakémkoli příslušenství, ale jsou nejlépe vhodné pro stolní lampy a příslušenství, které nejsou připojeny k přepínačům stěn. V některých případech může být spínač inteligentního světla lepším řešením.

  7. Mohou být Kasa Smart žárovky použity venku?
  8. Kasa Smart Outdoor plug-in je speciálně vyroben pro venkovní použití.

  9. Potřebuji speciální LED žárovky?
  10. Při použití energetického osvětlení venku je důležité zvolit žárovky LED s vhodným hodnocením UL. V závislosti na úrovni expozice počasí by měly být vybrány buď vlhké nebo mokré lokality. Pro plně exponované oblasti se doporučují mokré lokality.

  11. Existují zvláštní žárovky venku?
  12. Standardní žárovky lze použít venku, pokud jsou chráněny před kontaktem s deštěm nebo sněhem. Pro exponovaná místa se však doporučuje používat venkovní žárovky, které jsou mokré pro venkovní použití.

  13. Jak automatizujete vnější světla?
  14. Chcete -li automatizovat vnější světla, můžete použít senzor, který se připojuje do zásuvky a připojí se k vašim světel. Zajistěte, aby byl senzor správně umístěn směrem ven pro efektivní automatizaci.

  15. Jak osvětlím vnější stranu mého domu?
  16. Chcete -li osvětlit vnější stranu vašeho domu, můžete použít techniky nahoru nebo měsíčního světla. Uplighting zahrnuje instalaci světel směřujících nahoru pod stromy nebo architektonickými prvky, zatímco měsíční svit vytváří efekt podobný měsíci umístěním světla na strom směřující dolů.

  17. Jaké jsou nevýhody inteligentních žárovek?
  18. Jednou z hlavních nevýhod inteligentních žárovek jsou jejich vyšší náklady ve srovnání s běžnými žárovkami. Inteligentní žárovky mohou stát kolem 15 USD, kromě dalších výdajů na náboj.

  19. Potřebuji speciální zástrčku pro inteligentní žárovku?
  20. Použití inteligentní žárovky může vyžadovat most Lutron, což je dodatečné náklady. Inteligentní zástrčky se snáze instalují než přepínače a nabízejí podobné funkce, což vám umožňuje připojit lampu do nich pro ovládání a potenciálně stmívání.

  21. Jak zjistím, zda lze žárovku použít venku?
  22. Standardní žárovky mohou být použity venku, pokud nejsou přímo vystaveny dešti. V oblastech, kde bude žárovka vystavena prvkům, je důležité zkontrolovat jeho balení pro hodnocení venkovního použití.

Můžete dát inteligentní žárovky do venkovních světel?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemohou používat inteligentní žárovky venku

Kromě této konkrétní žárovky nedoporučujeme používat inteligentní LED žárovky venku nebo v toaletách; Kondenzační povaha venku a toalety vede k možnosti poškození vody nebo páry.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak děláte venkovní světla chytřejší

Chytré žárovky

Nejjednodušší způsob, jak většina lidí, aby si upravili venkovní osvětlení svého domu, je jen vyměnit staré žárovky pro nové-konkrétně, cloudové žárovky s vestavěnými rádiami, které se synchronizují s vaší domácí sítí.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou být inteligentní žárovky použity v jakémkoli příslušenství

Můžete použít inteligentní žárovky kdekoli byste používali běžné žárovky. V těchto situacích může být spínač inteligentního světla lepší řešení.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou být Kasa Smart žárovky použity venku

Kasa Smart Outdoor plug-in stmíva je vyroben pro venkovní. Jeho materiály zajišťují, že je vhodný pro venkovní použití.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebuji speciální LED žárovky

Led světla

Pokud plánujete používat energeticky účinné osvětlení venku, zkontrolujte LED balení pro jeho hodnocení UL. V závislosti na úrovni expozice počasí si vyberte žárovku, která je buď mokré nebo mokré umístění. Pokud bude žárovka LED zcela vystavena, použijte mokré lokalizační žárovku.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Existují zvláštní žárovky venku

Standardní žárovky lze použít venku, pokud jsou chráněny před kontaktem s deštěm nebo sněhem. Pro exponovaná místa použijte venkovní žárovku, která je mokré hodnoceno pro venkovní použití.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak automatizujete vnější světla

A pak se do toho zapojí vaše světla. A chcete se jen ujistit, že senzor. Sám směřuje ven.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak osvětlím vnější stranu mého domu

Použijte nahoru a měsíční svit

Uplighting zahrnuje instalaci studny nebo směrových světel směřujících nahoru pod stromy nebo architektonickými prvky. Moonlighting napodobuje účinek rozlití měsíce na nemovitost. Na trávníku můžete vytvořit skvrny na trávníku umístěním světla na strom směřující dolů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou nevýhody inteligentních žárovek

Největší nevýhodou inteligentních žárovek je, že jsou mnohem dražší než běžné žárovky. Od tohoto psaní stojí standardní žárovka o dolar, zatímco ne-chytrá LED žárovka stojí kolem 5 $. Inteligentní žárovka stojí kolem 15 USD a to nepočítá další výdaje na rozbočovač.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebuji speciální zástrčku pro inteligentní žárovku

Vyžaduje to most Lutron, což je další přidané náklady. Inteligentní zástrčky se snáze nainstalují než přepínače: stačí připojit jeden do pravidelného výstupu a připojit lampu do inteligentního zástrčky. Mají většinu stejných funkcí jako inteligentní přepínače. Stejně jako u inteligentních přepínačů, některé přidávají schopnost tlumit své lampy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, zda lze žárovku použít venku

Standardní žárovky mohou být použity venku, pokud nejsou přímo vystaveny dešti. Krytá místa jsou nejlepší pro standardní žárovky. Pokud si myslíte, že žárovka bude vystavena prvkům, zkontrolujte jeho obaly, abyste se ujistili, že je hodnoceno pro venkovní použití.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou nejlepší venkovní žárovky pro chladné počasí

LED žárovky fungují velmi dobře v zimním počasí. Na rozdíl od jiných typů žárovek se LED žárovky nespoléhají na použití tepla nebo plynů, aby se vytvořily světlo. Z tohoto důvodu se žárovka LED okamžitě zapne za chladného počasí bez jakýchkoli zpoždění. LED žárovky jsou také obvykle vyrobeny spíše z plastu než na sklo.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je nejlepší typ žárovky pro venkovní osvětlení

Nejlepší typ osvětlení, venku a dovnitř, je veden. LED světla používají mnohem méně energie než žárovky nebo dokonce halogenové žárovky, takže je můžete nechat na dlouhou dobu, aniž byste silně ovlivnili účet za elektřinu. Také trvají dlouho, takže je nebudete muset velmi často vyměňovat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, zda je moje žárovka venkovní hodnocena

Když si přečtete online popis nebo se podíváte do pole pro žárovku, uvidíte seznam UL. Toto hodnocení představuje schopnost žárovky odolat vlhkým nebo mokrým podmínkám. Pomocí výpisu UL určete rozdíl mezi vnitřními a venkovními žárovkami.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Existuje rozdíl mezi vnitřními a venkovními žárovkami

Největší rozdíl mezi vnitřními a venkovními žárovkami je, že venkovní žárovky vydrží změny teploty a vlhkost. Venkovní žárovky by se nikdy neměly používat ve venkovních armaturech.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu aktivovat moje venkovní světla pohyb

Vše, co musíte udělat, je odpojit horký drát od světla. Místo toho, aby byl poháněn z jističe, světlo nyní získá sílu ze snímače pohybu. Po instalaci v podstatě funguje jako přepínač pro vaše světlo.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Měli byste v noci nechat veranda světla

Zatímco jste doma v noci, je dobré udržovat svá světla zapnutá. Jakmile však budete na večer připraveni jít spát, měli byste mít na paměti a vypnout světla. Měli byste zacházet se svým verandským světlem stejně jako v domě v jakékoli jiné místnosti.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč lidé rozsvítí vnější stranu svého domu

Venkovní osvětlení ve skutečnosti nepomůže udržet zločin mimo váš domov; Může udržovat zločin daleko od domovů sousedů v okolí. Venkovní osvětlení může také vytvořit slepé místo, takže ostatní nemohou do vašeho domova tak snadno nahlédnout.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká světla k použití mimo dům

Ujistěte se, že jakékoli osvětlení, které zahrnuje, může namočit, zasněžené nebo postavit se na teplo, chlad, vlhkost a další venkovní podmínky běžné ve vaší oblasti. LED diody jsou také dobrým nápadem pro vnější světla, protože mají tendenci vyžadovat méně náhrad a menší údržbu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Do inteligentních žárovek zvyšují účet za elektřinu

Upgradování současných žárovek na inteligentní žárovky bude znamenat, že při vypnutí, ale minimální, že byste si to nevšimli na svých účtech za energii. Očekávejte navíc několik centů měsíčně, nejvýše pro energii inteligentní žárovky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Smart žárovky spálí více elektřiny

Objasněme: Protože inteligentní žárovky jsou LED diody, jsou vysoce efektivní a používají mnohem méně energie než žárovky. Pokud tedy porovnáte inteligentní žárovky s protihodnocemi, pak ano. Ušetří značnou energii, a tedy – peníze!

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi inteligentní zástrčkou a inteligentní žárovkou

Inteligentní žárovka je jednoduchá – rozsvítí váš pokoj a to je vše, co dělá. Inteligentní zástrčka na druhé straně může ovládat jakékoli zařízení, které se do něj připojíte.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je lepší inteligentní zástrčka nebo inteligentní žárovka

Můžete ponořit prsty do inteligentního osvětlení získáním jedné inteligentní žárovky nebo inteligentní zástrčky. Inteligentní zástrčky bývají dostupnější, zatímco inteligentní žárovky nabízejí další funkce, jako jsou personalizované barvy (nezapomeňte si přečíst popisy produktu – funkce se liší podle žárovky).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu použít LED žárovku ve venkovním svítidle

LED žárovky jsou skvělé pro vnitřní a venkovní použití. LED, která bude použita venku, by však měla být hodnocena pro venkovní použití. Většina žárovek má hodnocení UL (Underwriters Laboratory). V závislosti na množství expozice, které bude žárovka čelit, byste měli použít žárovku LED s mokrou/vlhkovou hodnotou nebo alespoň vlhkým hodnocením.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebuji speciální žárovky pro venkovní příslušenství

Žárovky, které nejsou postaveny pro použití venku, nebudou fungovat dobře, pokud jsou vystaveny vlhkosti. I když se nedoporučuje používat vnitřní žárovky pro venkovní příslušenství, venkovní žárovky jsou o něco všestrannější. Venkovní žárovky jsou téměř vždy vhodné pro používání uvnitř.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Qué son la función del sistema operativo??
Next Post
Co dopravce dává bezplatné iPhony?