15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kombinera tapeter i hallen – trender 2021

Trots uppkomsten av ett stort antal moderna efterbehandlingsmaterial är tapeter fortfarande populära. De är lätta att använda, lätta att ta hand om och tillgängliga på marknaden i ett brett sortiment. För dem som föredrar denna typ av väggdesign är det användbart att lära sig nya trender i kombinationen av tapeter för hallen 2021.

Tapeter till hallen är populära under 2019

Tapeter till hallen är populära år 2021

Moderna tapetkombinationer för hallen: vad trender 2021

Blomväggar var en gång populära. Detta anses vara vulgärt för tillfället. Minimalism och återhållsamhet är på modet idag. Detta gäller val av stil, färg och kombinationer.

Tapeter i rummet i stil med minimalism

Tapeter i rummet i stil med minimalism

Bland den moderna designen av tapeter för hallen är de kombinerade alternativen för följande typer år 2021 de mest populära.

3-D. Vid utvecklingen av design är detta inte längre bara en tapet, utan en ny version med moderna metoder för att applicera en 3D -bild. De skapar mer volym och närvaro..

3D -tapeter är särskilt populära under 2019

3D -tapeter är särskilt populära 2021

Svartvit. Det här utseendet kommer alltid att vara populärt, särskilt under minimalismens popularitet. Det här utseendet är också bra att kombinera.

Det här utseendet kommer alltid att vara populärt, särskilt under minimalismens popularitet.

Det här utseendet kommer alltid att vara populärt, särskilt under minimalismens popularitet..

Lutning. Detta är nytt för 2021. Detta alternativ är redan en kombination av flera färger. Smidig övergång från en färg till en annan passar på en rulle.

... Detta är nytt för 2019. Detta alternativ är redan en kombination av flera färger.

. Detta är nytt för 2021. Detta alternativ är redan en kombination av flera färger..

Originaltryck. Blommor är inte längre på modet, de ersattes av mer intressanta prydnader. Detta alternativ är lämpligt för neoklassiska stilar och ovanliga mönster..

Originaltryck. Detta alternativ är lämpligt för neoklassiska stilar och ovanliga mönster.

Originaltryck. Detta alternativ är lämpligt för neoklassiska stilar och ovanliga mönster..

Du kan kombinera de presenterade nyheterna i valfri ordning. Det finns några idéer för dig.

Alternativ för att kombinera tapeter i hallen

Det finns många kombinationsalternativ. Vanligtvis är hallen det mest rymliga rummet där det inte finns någon hög luftfuktighet. Därför kan du välja vilken typ som helst. När det gäller designen, låt oss titta på de mest populära alternativen 2021..

Det finns många kombinationsalternativ. Du kan kombinera vanlig och tryckt tapet

Det finns många kombinationsalternativ. Du kan kombinera vanlig och tryckt tapet

Ljus kombinerad tapet

Färgintervallet för ljusa tapeter är mycket brett. Det kan vara pastellfärger, vita, ljusa nyanser av varma eller kalla färger..

Kombinationen av ljusa toner av varma färger med mörka kalla ser bra ut. Men detta villkor gäller endast med en gradientkombination när det sker en smidig övergång mellan motsatta färger..

Kombinationen av ljusa toner av varma färger med mörka kalla ser bra ut.

Kombinationen av ljusa toner av varma färger med mörka kalla färger ser bra ut.

I andra fall kommer denna kombination att se onaturlig och för hård ut. En helt ljus kombination ser bra ut. I det här fallet får du ett rymligt och känsligt rum. Det viktigaste är att kompositionen är harmonisk..

På en anteckning! Använd färghjulet när du gör en kombination..

Kombination av två olika typer av tapeter

Trots det stora antalet nya typer av tapeter är pappersmaterial fortfarande de mest populära. Vi lyfter också fram andra begagnade typer.

Trots det stora antalet nya typer av tapeter är pappersmaterial fortfarande de mest populära.

Trots det stora antalet nya typer av tapeter är pappersmaterial fortfarande de mest populära..

Vinyl. De består av en pappersbas och ett toppskikt av polyvinylklorid. Motståndskraftig mot fukt och höga temperaturer, på grund av den större tjockleken, döljer de enkelt väggens brister. Av nackdelarna pekar vi ut låg luftgenomsläpplighet..

Vinyl tapeter är fortfarande populära under 2019

Vinyl tapeter är fortfarande populära 2021

Textil. Tillverkad på grundval av tyger: linne, siden, satin, sammet. Ha ett högre pris, men det motiveras av en vacker design och miljövänlighet.

Textil tapeter har ett högre pris, men det motiveras av en vacker design och miljövänlighet.

Textil tapeter har ett högre pris, men det motiveras av en vacker design och miljövänlighet..

Glasfiber. Detta är en ny art som inkluderar lera, sand, vatten och andra naturliga ingredienser. I utseende ser väggarna täckta ut med sådana tapeter som målade. Denna typ anses vara en av de dyraste, men produkten kommer att hålla upp till 30 år..

Denna typ anses vara en av de dyraste, men produkten kommer att hålla upp till 30 år.

Denna typ anses vara en av de dyraste, men produkten kommer att hålla upp till 30 år..

Den flytande tapeten. Appliceringsmetoden, liksom deras utseende, liknar gips, men kompositionen är väsentligt annorlunda. Gips, som målade väggar, är ett populärt alternativ 2021. Därför är flytande tapeter perfekta för att skapa en fashionabel design..

flytande tapeter är perfekta för att skapa en trendig design.

Flytande tapeter är perfekta för att skapa en fashionabel design.

Glöm inte harmoni när du kombinerar ovanstående typer. Välj alternativ som kompletterar varandra väl, och inte konflikter.

Kombinationer på olika väggar

Det är lättare och roligare att skapa inom ett helt rum än inom en enda vägg. Om många typer av kombinationer försvinner i den andra versionen, eftersom de inte kan realiseras i ett litet utrymme, är det i den andra versionen lättare att uttrycka idén.

Kombinerad tapet är ett bra tillfälle för kreativitet

Kombinerade tapeter är ett bra tillfälle att bli kreativa

På en anteckning! Mottagning med höjdpunkten på en vägg förblir trendig och lönsam 2021.

En vägg kan markeras med färg eller textur. I det här fallet kan du applicera olika typer av tapeter och markera ett område med tapeter av vinyl, flytande eller glas..

En vägg kan markeras med färg eller textur. I det här fallet kan du applicera olika typer av tapeter och markera ett område med tapeter av vinyl, flytande eller glas.

En vägg kan markeras med färg eller textur. I det här fallet kan du applicera olika typer av tapeter och markera ett område med vinyl-, flytande eller glas tapeter..

Att kombinera färger är ännu enklare. En vägg kan särskiljas på olika sätt:

vanlig tapet i en annan färg;

tapeter med tryck;

tapet.

Ett bra alternativ för kombinerad tapet i hallen

Ett utmärkt alternativ för kombinerad tapet i hallen

Tryck och tapeter är det mest populära och utbredda alternativet för i år. Efter att ha tagit upp den tematiska designen av denna typ av tapeter kan du med fördel komplettera rummet och skapa önskad atmosfär.

Skriv ut och fototapeter är det mest populära och utbredda alternativet för i år.

Skriv ut och fototapeter är det mest populära och utbredda alternativet för i år.

Kombination med vanlig tapet

Nu om färgkombinationerna. Vanlig tapet i olika färger är det enklaste alternativet. Det är lätt att arbeta med det både inom en vägg och i hela rummet..

Vanliga dukar gör det möjligt att bygga en intressant figurerad komposition. Till exempel en regnbåge – den är perfekt för en hall i kombination med ett lekrum för barn. Eller ett hjärta som passar in i hallens design i kombination med sovrummet. I det här fallet kommer ett intressant projekt inte att vara ett klistermärke över tapeten, utan en del av designen, och det kommer att hålla längre, respektive..

Vanliga dukar gör det möjligt att bygga en intressant figurerad komposition. Till exempel en regnbåge - den är perfekt för en hall i kombination med ett lekrum för barn.

Vanliga dukar gör det möjligt att bygga en intressant figurerad komposition. Till exempel en regnbåge – den är perfekt för en hall i kombination med ett lekrum för barn.

Det här alternativet kan också helt enkelt späda ut den tråkiga monotoni. I det här fallet är flytande eller glas tapeter perfekta. Gör alla väggar i samma färg, och på en accentuera mörk, ljus eller ljus, för att matcha andra ytor.

Gör alla väggar i samma färg, och på en accentuera mörk, ljus eller ljus för att matcha de andra ytorna.

Gör alla väggar i samma färg, och på en accentuera mörk, ljus eller ljus, för att matcha andra ytor.

Beige kombinerad tapet

Kombinerad beige tapet för hallen 2019, foton och mönster som du hittar på sidorna på vår webbplats bör markeras i en separat kategori. Denna färg är mycket populär i år på grund av förekomsten av minimalistiska trender..

Beige kombinerad tapet i hallen

Beige kombinerad tapet i hallen

På en anteckning! År 2021 är naken utbredd bland andra områden: manikyr, kläder, skor, tillbehör..

Därför kan du definitivt inte misstas när du väljer en beige färg som bas. Det finns mycket utrymme för kreativitet. För att göra en delikat design i klassiska, country- eller Provence -stilar, komplettera den beige tapeten med ljusa pastellfärger. För de två sistnämnda kan du applicera en “blek design”, det vill säga vita fläckar eller helt vitaktig färgad duk, vilket ger intrycket av blekt i solen.

För att göra en delikat design i klassiska, country- eller Provence -stilar, komplettera den beige tapeten med ljusa pastellfärger. eller mönster

För att göra en delikat design i klassiska, country- eller Provence -stilar, komplettera den beige tapeten med ljusa pastellfärger. eller mönster

vit bakgrund

Vitt är en universell färg. Det förlorar aldrig sin popularitet, eftersom det utgör grunden i alla färgkombinationer. Om inte den huvudsakliga, så är den sekundära obligatorisk. Denna färg är perfekt för att kombinera tapeter..

Med dess hjälp kan du:

  • välj en zon;
  • lägga en tonvikt;
  • späd den mörka kompositionen;
  • skapa kontrast;
  • komplettera ljuskombinationen.

Mångsidigheten i vitt gör att du kan förverkliga alla idéer. Välj den som bakgrund, lägg till valfri färg – vitt kommer att klara sig med alla. Men glöm inte den allmänna atmosfär du vill skapa. Med vitt kan du uppnå vilken atmosfär som helst:

  • mild och romantisk;
  • glad och fräsch;
  • kontrasterande.

Atmosfären i ett rum beror mycket på den valda stilen. Vitt fungerar dock bra som bakgrund för alla riktningar. Det kommer också att hjälpa till att förstora utrymmet visuellt, förutsatt att det används med ljusa nyanser..

Kombinera vanlig tapet med tryckta dukar

Nu om den populära tryckta tapeten. För att inte skapa en tung atmosfär i vardagsrummet är det bättre att kombinera tapeter med ett tryck med vanliga dukar. Glöm inte harmoni här.

Viktig! För att skapa en harmonisk kombination måste bakgrundsfärgen finnas i utskriften..

Om bakgrundsfärgen dupliceras även i en liten mängd i utskriften, kommer den övergripande kompositionen redan att se konsekvent ut. Om du inte kan hitta en sådan kombination, välj en färg nära en av dem som finns i utskriften..

Det bästa alternativet skulle vara att använda utskriften helt på en vägg och göra resten solid.

Det bästa alternativet är att använda utskriften helt på en vägg och göra resten enkelt..

Det bästa alternativet skulle vara att använda utskriften helt på en vägg och göra resten solid. I det här fallet kan du också kombinera olika typer av tapeter. Tänk till exempel på den populära fototapeten. Det viktigaste är att välja en modern och lämplig teckning. Landskapet eller blommorna har redan bleknat i bakgrunden. Var uppmärksam på mer moderna alternativ. Du kanske gillar arthouse?

Var uppmärksam på mer moderna alternativ. Kanske kommer du att gilla arthouse?

Var uppmärksam på mer moderna alternativ. Du kanske gillar arthouse?

Kombinera tapeter i olika stilar

Efter att ha studerat de framgångsrika färg- och artkombinationerna kombinerar vi tapeter av olika stilar i hallen.

På en anteckning! Tekniken att blanda olika stilar pekades ut som en separat stil, och de gav den namnet eklekticism.

Det här tricket är inte lätt att arbeta med. När allt kommer omkring behöver du inte bara kombinera de slumpmässiga manifestationerna av de två stilarna, utan för att uppnå särskild harmoni. Även i kaos finns det ordning. Och eklekticismen följer också vissa regler.

Efter att ha studerat de framgångsrika färg- och artkombinationerna kombinerar vi tapeter av olika stilar i hallen.

Efter att ha studerat de framgångsrika färg- och artkombinationerna kombinerar vi tapeter av olika stilar i hallen.

1. Minska inte utrymmet. När du kombinerar tapeter av olika stilar, se till att detta inte visuellt minskar utrymmet. För att göra detta, minska användningen av mörka färger och antalet utskrifter..

När du kombinerar tapeter av olika stilar, se till att detta inte visuellt minskar utrymmet.

När du kombinerar tapeter av olika stilar, se till att detta inte visuellt minskar utrymmet.

2. Gör inte uppfattningen tung. Detta är det vanligaste misstaget nybörjarkonstruktörer gör. För att inte göra rummet svårt att uppfatta, minska antalet komplexa kombinationer, både färg och mönster, och använd inte mer än 3 olika färger..

För att inte göra rummet svårt att uppfatta, minska antalet komplexa kombinationer, både färg och mönster, och använd inte mer än 3 olika färger.

För att inte göra rummet svårt att uppfatta, minska antalet komplexa kombinationer, både färg och mönster, och använd inte mer än 3 olika färger..

Det här är de grundläggande reglerna att följa när du skapar en eklektisk inredning. Det vill säga harmoni först och främst.

Den ursprungliga kombinationen av tapeter i hallen för 2021

När du väljer ovanlig tapet för hallen, glöm inte att titta på fotot av den ursprungliga designen, och först sedan börja kombinera. Självklart kan du självständigt komma med en originalidé, men vi erbjuder foton av arbetet med proffs som hjälper dig att förhindra vanliga misstag hos nybörjare.

När du väljer ovanlig tapet för hallen, glöm inte att titta på fotot av den ursprungliga designen, och först sedan börja kombinera.

När du väljer ovanlig tapet för hallen, glöm inte att titta på fotot av den ursprungliga designen, och först sedan börja kombinera.

När du skapar en ovanlig design, följ samma regler som när du skapar eklekticism. Och kom ihåg, original betyder inte pretentiöst.

Så, tapeter är bra för att skapa en halldesign 2021. Huvudtrenderna är intressanta kombinationer, tryck och, tillsammans med detta, minimalism..

50 fotoidéer av kombinerad tapet för hallen 2021

Previous Post
Välja en design för sträcktak
Next Post
تصميم المطبخ 2021: حلول التصميم الداخلي العصرية