15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak připojím kameru hnízda k telefonu?




Článek o připojení kamery Nest

Shrnutí článku: Proč se moje hnízdní kamera nepřipojí k mému telefonu

Zkontrolujte vzdálenost fotoaparátu od routeru. Váš fotoaparát může být mimo dosah nebo příliš blízko směrovače. Zkuste se pohybovat fotoaparátem blíže ke svému Wi-Fi routeru nebo přístupovému bodu a poté jej zkuste znovu připojit k aplikaci.

15 otázek a podrobných odpovědí

1. Jak mohu zobrazit kameru hnízda na telefonu?
Ujistěte se, že na mobilním zařízení máte nainstalovanou aplikaci Nest. Můžete si jej stáhnout z obchodu Google Play (Android) nebo App Store (iOS). Otevřete aplikaci Nest na mobilním zařízení a vyberte miniaturu hnízda Max ze seznamu zařízení.

2. Jak spáruji kameru hnízda?
Chcete -li nastavit hnízdo, stáhněte si aplikaci Nest na smartphonu nebo tabletu. Nastavte nový účet Nest. Spusťte aplikaci, klepněte na Přidat produkt a pomocí telefonu naskenujte QR kód na vačce hnízda. Připojte hnízdo vačce do zásuvky napájení a připojte ji k vaší Wi-Fi pomocí aplikace Nest.

3. Mohu s telefonem použít hnízdní kameru?
Klepnutím na tlačítko ADD začněte do aplikace přidávat zařízení Nest. Poté vám bude představen seznam zařízení Nest, která lze do aplikace přidat. Vyberte zařízení ze seznamu. Kamera smartphonu můžete použít ke skenování QR kódu hnízda.

4. Proč se moje hnízdo připojuje?
Restartujte připojení přidržením tlačítka, dokud světlo pulzuje modrou, asi 10 sekund. Poté uvolněte tlačítko a počkejte, až se světlo stane zeleně, což znamená, že restart je dokončen. Zkontrolujte, zda se vaše připojení a detekce vrátí online v aplikaci.

5. Proč můj fotoaparát Google Nest nezjišťuje?
Zkontrolujte, zda je fotoaparát zapnutý a zapojen do zásuvky. Pokud máte fotoaparát napájenou baterií, ujistěte se, že je nabita. Také se ujistěte, že váš fotoaparát je online v aplikaci.

6. Jak mohu přistupovat k Google Nest z mého telefonu?
Chcete -li začít, připojte reproduktor nebo zobrazení. Pokud bylo zařízení dříve použito, před pokračováním jej továrna resetujte. Na telefonu nebo tabletu otevřete aplikaci Google Home a klepněte na ikonu Přidat a nastavte zařízení. Můžete se odhlásit z určitých nastavení, jako je hlasový zápas nebo osobní výsledky.

7. Vidíte hnízdo z telefonu?
Ano, můžete vidět svůj domov v telefonu pomocí hnízdních kamer. Získejte upozornění, když existuje aktivita a mluvte zpět, abyste něčí pozornost věnovali. Podívejte se na snímky posledních tří hodin a zkontrolujte 24/7 s ostrým videem 1080p HD (pouze Nest Cam a DropCam Pro).

8. Proč se moje hnízdní kamera nezobrazuje v aplikaci Nest?
Ujistěte se, že Wi-Fi a Bluetooth vašeho telefonu jsou zapnuty a připojeny ke stejné síti Wi-Fi, jakou chcete použít pro fotoaparát. Zkuste znovu nastavit fotoaparát v aplikaci. Pokud problém přetrvává, restartujte zařízení a zkontrolujte, zda to problém vyřeší.

9. Jak mohu použít hnízdní kameru na iPhone?
Chcete -li nastavit Nest Max’s Nest Cam na iPhone, otevřete aplikaci Google Home a dotkněte se a podržte max. Ve spodní části klepněte na nastavení vačky Nest a postupujte podle pokynů na obrazovce. Použijte fotoaparát svého iPhone ke skenování QR kódu zobrazeného na vašem hnízdě Max.



Jak připojím kameru Nest k telefonu?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se moje hnízdní kamera nepřipojí k mému telefonu

Zkontrolujte vzdálenost fotoaparátu od routeru

Váš fotoaparát může být mimo dosah nebo může být příliš blízko routeru. Pokuste se posunout fotoaparát blíže ke svému Wi-Fi routeru nebo přístupovému bodu a zkuste znovu připojit fotoaparát s aplikací.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zobrazit kameru hnízda na telefonu

Ujistěte se, že na mobilním zařízení máte nainstalovanou aplikaci Nest. Můžete si jej stáhnout z obchodu Google Play (Android) nebo App Store (iOS). Z vašeho mobilního zařízení otevřete aplikaci Nest a vyberte z vašeho seznamu zařízení miniaturu Nest Hub Max.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak spáruji kameru hnízda

Jak nastavit hnízdo Camdownload App Nest na vašem smartphonu nebo tabletu: Nest pro Android.Nastavte nový účet Nest.Spusťte aplikaci, klepněte na Přidat produkt a pomocí telefonu naskenujte QR kód na vačce hnízda.Připojte hnízdo vačce do zásuvky napájení a připojte ji k Wi-Fi pomocí aplikace Nest.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu s telefonem použít hnízdní kameru

Klepnutím na tlačítko ADD začněte do aplikace přidávat zařízení Nest. Poté vám bude představen seznam zařízení Nest, která lze do aplikace přidat. Vyberte zařízení ze seznamu. Nyní máte příležitost použít fotoaparát vašeho smartphonu ke skenování QR kódu vašeho hnízda.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se moje hnízdo připojuje

Restartujte připojení

Podržte tlačítko Connect, dokud světlo pulzuje modrou (asi 10 sekund). Poté uvolněte tlačítko. Počkejte, až se světlo Connect ze zeleně stane, což znamená, že restart je dokončen. Zkontrolujte, zda se vaše připojení a detekce vrátí online v aplikaci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč můj fotoaparát Google Nest nezjišťuje

Zkontrolujte, zda je váš fotoaparát zapnutý. Většina hnízdních kamer musí být zapojena do zásuvky pro streamování videa a odesílání oznámení. Pokud máte fotoaparát napájenou baterií, ujistěte se, že je nabita. Ujistěte se, že váš fotoaparát je v aplikaci online.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu přistupovat k Google Nest z mého telefonu

Začněte se začněte ve svém reproduktoru nebo zobrazení. Pokud bylo zařízení dříve použito, před pokračováním továrna resetujte reproduktor nebo zobrazení.Na telefonu nebo tabletu otevřete aplikaci Google Home .Klepněte na zařízení Nastavení ikony přidat.Budete se moci odhlásit z některých nastavení, jako je hlasový zápas nebo osobní výsledky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Vidíte hnízdo z telefonu

Bezpečnostní kamery, které vám umožní vidět váš domov na telefonu, dovnitř a ven. – Získejte upozornění, když existuje aktivita, a promluvte si, abyste něčí pozornost věnovali. – Podívejte se, co jste zmeškali se snímky posledních tří hodin. – Zkontrolujte 24/7 s ostrým videem 1080p HD (pouze Nest Cam a Dropcam Pro).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se moje hnízdní kamera nezobrazuje v aplikaci Nest

Ujistěte se, že jsou zapnuté Wi-Fi a Bluetooth vašeho telefonu a že je připojen ke stejné síti Wi-Fi, jakou chcete použít pro fotoaparát. Zkuste znovu nastavit fotoaparát v aplikaci. Pokud se kód nápovědy stále objeví a aplikaci používáte na telefonu, restartujte zařízení a zkontrolujte, zda to problém vyřeší.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu použít hnízdní kameru na iPhone

Nastavit Nest Hub Max’s Nest Camopen Aplikace Google Home .Dotkněte se a držte max.Ve spodní části klepněte na nastavení vačky Nest.Postupujte podle pokynů na obrazovce a při výzvě použijte fotoaparát mobilního zařízení ke skenování QR kódu zobrazeného na vašem hnízdě Max.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kamery Nest pracují s iPhone

Jedno z následujících mobilních zařízení: telefon nebo tablet Android s Androidem 8.0 nebo později. iPhone nebo iPad s iOS 15.0 nebo později.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde najdu svůj 6místný kód hnízda

Umístění QR kódu je odlišné pro každý produkt hnízda, ale obvykle se nachází na zadní straně, dole nebo uvnitř kompartmentu baterie. Pokud potřebujete pomoc, klepněte na Pomozte mi najít kód na obrazovce QR Scanning App App App App. Aplikace vám ukáže obrázek přesně toho, kde je kód.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak znovu připojím své hnízdo na wi-fi

Váš router hnízda Wi-Fi do zásuvky napájení asi po minutě světla puls bílá, aby naznačovala, že je zapnuto a připraven k nastavení v telefonu. Nebo tablet Otevřete aplikaci Google Home Tap. Přidejte

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu resetovat kameru Google Nest

A s otevřenou stránkou kamery Stačí klepnout na nastavení ikony v pravém horním rohu. A vyberte Odstranit. Myslím, že vyberte odebrat zařízení dobře, tak klepněte na to a potvrďte, že chcete odebrat. přístroj.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde je tlačítko Resetování na hnízdě

Použijte resetovací tlačítko, navazujte resetovací díru na spodní straně hlavy kamery. Je to mezi napájecím kabelem a krkem kamery.Vložte do otvoru skříňku, palec nebo podobně. Stiskněte a podržte.Uvolněte tlačítko.Po resetování továrny se váš fotoaparát v aplikaci objeví jako „offline“.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím své hnízdo Google k telefonu přes Bluetooth

Otevřete aplikaci Google Home Ujistěte se, že jste v pravém domě, název domu je na horní části obrazovky a změňte tento klepnutím na šipku vedle názvu domů. Zařízení, které byste chtěli spárovat

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak používám aplikaci Nest na iPhone

Získejte vstupní klíč z termostatu nebo naskenujte QR kód na domovské obrazovce Nest App, klepněte na Nastavení .Klepněte na Přidat produkt.Chcete -li získat QR kód, přejděte do svého termostat a stisknutím jej otevřete nabídku rychlého zobrazení.Vyberte nastavení .Otočte prsten a vyberte aplikaci Nest a stiskněte jej a otevřete ji.Vyberte QR kód.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zobrazit kameru hnízda

Můžete sledovat historii videa fotoaparátu hnízda v telefonu nebo tabletu nebo pomocí počítače. Chcete -li sledovat historii videa na počítači, přihlaste se do svého účtu doma.hnízdo.com a vyberte fotoaparát, který má předplatné uvědomování hnízda.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Funguje Nest s iPhone

iPhone, iPod a iPad

Získejte aplikaci Nest z Apple App Store.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu resetovat aplikaci Nest Camera

Vyhledejte tlačítko Resetování na zadní straně fotoaparátu.Stiskněte a podržte tlačítko: Uvolněte tlačítko.Po resetování továrny se váš fotoaparát v aplikaci objeví jako „offline“.Chcete -li jej odstranit z aplikace, otevřete aplikaci, klepněte na zařízení a poté klepněte na Nastavení Odebrat zařízení Potvrďte potvrzení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč můj qr kód hnízda nefunguje

Pokud QR kód nefunguje, pokud váš telefon nebo tablet mají potíže s skenováním QR kódu, pokračujte bez skenování. Poté můžete místo skenování QR kódu zadat sériové číslo kamery. Na zadní straně fotoaparátu najdete 12místné sériové číslo vedle kódu QR.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojíte Google Nest k iPhone

Začněte se začněte ve svém reproduktoru nebo zobrazení. Pokud bylo zařízení dříve použito, před pokračováním továrna resetujte reproduktor nebo zobrazení.Otevřete aplikaci Google Home .Klepněte na zařízení Nastavení ikony přidat. Nové zařízení sledujte kroky v aplikaci.Budete se moci odhlásit z některých nastavení, jako je hlasový zápas nebo osobní výsledky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu přidat hnízdo do svého iPhone

párování a oni budou muset být v dosahu.Otevřete aplikaci Nest .Klepněte na Nastavení Přidat produkt .Prohledejte QR kód. na zadní straně vašeho připojení.Postupujte podle pokynů v aplikaci pro nastavení.Připojte své hnízdo připojte se do nástěnné zásuvky mezi hnízdem. produkty, které pomáhají rozšířit rozsah.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím své hnízdo k iPhone

Než začneme, ujistěte se, že jste nastavili termostat ve svém hnízdě. Aplikace to již udělala v pořádku a otevřete vaši aplikaci Google HOME App Press Add Setup Device Select mít něco již nastavení

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde je kód párování Nest

Nestůvkový termostat

Pokud váš termostat požádá o párovací kód, zkontrolujte spodní část tepelného spojení pro 6-značkový kód.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cuánto dinero necesitas para vivir cómodamente en Panamá??
Next Post
Jak mohu blokovat internetové aplikace na ESET?