15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Proč tomu říkají Deadbolt?



Shrnutí článku Deadbolt

Shrnutí: Co potřebujete vědět o Deadboltech

Rozdíl mezi Deadboltem a mrtvým je, že když zavřete dveře za vámi, mrtvý pomlčení. Ještě jednou budete před odjezdem keylock mrtvý mrtvý.

Deadbolt znamená zámek, který se pohybuje otočením knoflíku nebo klíče bez působení jara.

Základní zámky válců poskytují minimální zabezpečení a lze je snadno vynutit. Na druhé straně jsou na druhé straně stále zranitelné s výběrem zámku.

Západky jsou nejčastěji používaným typem zámku, zatímco Deadbolty se prodlužují hlouběji do zárubů a poskytují vylepšené zabezpečení. Sleaty lze ovládat pomocí klíčových nebo bezklíčových zařízení.

Slepé uličky jsou bezpečnější než běžné zámky, protože se zapojí, když jsou dveře zavřeny, a zabraňují nucenému vstupu. Mají jedinečné uzamykací zařízení zabudované do šroubu, které nelze přinutit zpět ke dveřím.

Nejtěžší Deadbolt, který si můžete vybrat, je Medeco Maxum 11tr503-19, známý pro svou sílu proti vrtání, kopům a výběru.

Sleaty jsou bezpečnější než běžné zámky kvůli jejich jedinečnému uzamykatelnému mechanismu.

Linus Yale, Jr. vynalezl Deadbolt, revolucionizující zámek se svými inovacemi v klíčových a skleničkách zámků.

Většina zločinců se rozhodne zlomit sklo nebo nakopne dveře místo toho, aby si vybral zámek Deadbolt.

Zatímco slepé uličky mají méně zranitelnosti ve srovnání s tradičními západkovými zámky, mohou být stále obejít techniky, jako je výběr zámku, zámek nárazu a vrtání.

Je možné zamknout mrtvý bok bez klíče pomocí alternativních metod, jako je použití balicí pásky k zabezpečení páky a její tažení z vnější strany.

Otázky:

  1. Jaký je rozdíl mezi mrtvým a deadboltem?
  2. Rozdíl mezi Deadboltem a mrtvým je, že když zavřete dveře za vámi, mrtvý pomlčení. Ještě jednou budete před odjezdem keylock mrtvý mrtvý.

  3. Co znamená Deadbolt?
  4. Deadbolt znamená zámek, který se pohybuje otočením knoflíku nebo klíče bez působení jara.

  5. Si mohou zlodějové vybrat slepá ulička?
  6. Základní zámky válců poskytují minimální zabezpečení a lze je snadno vynutit. Deadbolti jsou však stále zranitelní při výběru zámku.

  7. Jaký je rozdíl mezi Deadboltem a zámkem?
  8. Západky jsou nejčastěji používaným typem zámku, zatímco Deadbolty se prodlužují hlouběji do zárubů a poskytují vylepšené zabezpečení. Sleaty lze ovládat pomocí klíčových nebo bezklíčových zařízení.

  9. Jsou smrti bezpečnější než běžné zámky?
  10. Slepé uličky jsou bezpečnější než běžné zámky, protože se zapojí, když jsou dveře zavřeny, a zabraňují nucenému vstupu. Mají jedinečné uzamykací zařízení zabudované do šroubu, které nelze přinutit zpět ke dveřím.

  11. Jaký je nejtěžší mrtvý bomba?
  12. Medeco Maxum 11tr503-19 je nejsilnější slepá ulička, která vyniká v odolnosti vrtání, odporu nakopné a vybírá odpor a vybírá odpor.

  13. Je slepá ulička bezpečnější než zámek?
  14. Sleaty jsou bezpečnější než běžné zámky kvůli jejich jedinečnému uzamykatelnému mechanismu.

  15. Který vynalezl Deadbolt?
  16. Linus Yale, Jr. Vytvořilo radikální inovace při výrobě zámku a byl vynálezcem moderního klíče a zámku.

  17. Může někdo kopnout do dveří s deadboltem?
  18. Většina zločinců se rozhodne zlomit sklo nebo nakopne dveře místo toho, aby si vybral zámek Deadbolt.

  19. Je těžké proniknout do deadboltu?
  20. Sleadboly mají ve srovnání s tradičními západky méně zranitelnosti, ale stále je lze obejít technikami, jako je výběr zámku, zámek nárazu a vrtání.

  21. Můžete zamknout mrtvý bolt bez klíče?
  22. Je možné zamknout mrtvý bok bez klíče pomocí alternativních metod, jako je použití balicí pásky k zabezpečení páky a její tažení z vnější strany.



Proč tomu říkají Deadbolt?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi mrtvým a deadboltem

Rozdíl mezi Deadboltem a mrtvým je, že když zavřete dveře za vámi, mrtvý pomlčení. Ještě jednou budete před odjezdem keylock mrtvý mrtvý.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co znamená Deadbolt

: Zámek, který se pohybuje otočením knoflíku nebo klíče bez působení jara.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Si mohou zlodějové vybrat slepá ulička

Základní zámky válce

Bohužel, jaro neposkytuje mnoho zabezpečení a lze jej snadno nutit. Deadbolti jsou však stále zranitelní při výběru zámku.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi Deadboltem a zámkem

Západky jsou nejčastěji používaným typem zámku. Jsou na konci nakloněny a jsou navrženy tak, aby se zasunuly, když se otočí klika dveří. Mezitím se na konci nakloní a natahují se hlouběji do západky. Sleaty mohou být ovládány klíčem, ale používají se také s bezklíčovými zařízeními.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jsou smrti bezpečnější než běžné zámky

Slepé uličky jsou nejbezpečnější, protože se musí zapojit, když jsou dveře zavřeny. Mají jedinečné uzamykací zařízení zabudované do šroubu, které nelze přinutit zpět ke dveřím, čímž se zabrání nežádoucímu vstupu. Deadbolts se vrací zpět do dveří 1 palec vs. jarní šroub, který nastaví zpět 1/2 palce.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je nejtěžší mrtvý bomba

CR’s Take: The Medeco Maxum 11tr503-19 je nejsilnějším deadboltem ve všech našich kategoriích zámku. Je to prvotřídní pro vrtání, velmi dobře vydrží kopy a je navrženo způsobem, který je docela obtížné vybrat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je slepá ulička bezpečnější než zámek

Slepé uličky jsou nejbezpečnější, protože se musí zapojit, když jsou dveře zavřeny. Mají jedinečné uzamykací zařízení zabudované do šroubu, které nelze přinutit zpět ke dveřím, čímž se zabrání nežádoucímu vstupu. Deadbolts se vrací zpět do dveří 1 palec vs. jarní šroub, který nastaví zpět 1/2 palce.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Který vynalezl Deadbolt

Linus Yale, Jr.

Linus Yale, Jr. Vytvořily radikální inovace ve výrobě zámku, které byly základem pro moderní zámek klíče a sklenice. Yale se narodil v Salisbury v New Yorku. Dobře vzdělaný a měl raný zájem o umění, pracoval několik let jako portrétista, než sledoval svého otce do zámku.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může někdo kopnout do dveří s deadboltem

Většina zločinců, kteří se chtějí dostat do vašeho domova.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je těžké proniknout do deadboltu

Deadbolti mají méně zranitelnosti než tradiční zámky kliky. V této příručce budeme diskutovat o několika populárních technikách pro odemknutí slepé kolíky, včetně sběru zámku, nárazu zámek a vrtání zámku.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete zamknout mrtvý bolt bez klíče

Zajištění můžete použít balicí pásku místo řetězce. Jeden konec dlouhého kusu na páku Deadbolt. A pak to ovine kolem boku dveří. Takže to můžete vytáhnout z vnějšku.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou být dveře Deadbolt nakopnuty

Většina zločinců, kteří se chtějí dostat do vašeho domova.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je těžké prorazit deadbolt

Mít slepý vchod do vašeho domova přinese standardní zámek k knoflíku na další úroveň. Nucené vstup je zapojen do 55.7 procent vloupání a Deadbolt způsobí, že rozbijí dveře pozoruhodně náročnější.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je snadné kopnout do Deadboltu

Zámek s hodnocením ANSI 2 dokáže odolat pěti úderům o 75 liber síly před ustoupením, takže by vetřelec musel vydat obrovské množství pozornosti, který se posouvá pozornost, aby se dostal dovnitř. Nahrazení mrtvého boje není těžké. Faktem však je, že Deadbolt je jen tak silný jako deska, do které je šroub hoden do.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je možné otevřít deadbolt

Deadbolti mají méně zranitelnosti než tradiční zámky kliky. V této příručce budeme diskutovat o několika populárních technikách pro odemknutí slepé kolíky, včetně sběru zámku, nárazu zámek a vrtání zámku.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je nejstarší přežívající zámek

Zámek vznikl na Blízkém východě; Nejstarší známý příklad byl nalezen v troskách paláce Khorsabad poblíž Niniveh. Možná 4 000 let starý, je to typ známé jako pin butbler nebo, z jeho rozšířeného použití v Egyptě, egyptský zámek.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete otevřít slepý kběh s papírem

Sběr zámku s papírovými klipy funguje téměř stejným způsobem jako výběr zámku s tradičním tahem a hraběním. Stačí jen proměnit dva papírové klipy na tyto dva stejné nástroje, a pak si s nimi vybrat zámek, jako byste normálně dělali.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může zámečník otevřít slepý deadbolt bez klíče

Můžete vnímat, že zámečníci se zabývají pouze poskytováním bezpečného vstupu do vašeho domu. Není tomu tak, protože také mají dovednosti otevřít mrtvý bolt, který byl uzamčen zevnitř. To znamená, že pokud jste uzamčeni, nemusíte rozbít okno nebo dveře, abyste získali vstup do svého domu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete otevřít deadbolt s kreditní kartou

Už jsem věděl, že Deadbolt nebyl uzamčen, že právě teď je to jen tyhle hodiny jako já. A. Takže spíše než jít celou cestu domů, řekl jsem, že víš, co Let

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou nejtěžší dveře

Nejsilnější dveře jsou obecně pevné dřevo nebo ocel, ale existují velmi robustní dveře ze skleněných vláken, některé s dřevěnými jádry, které nabízejí trochu více stylu. Tyto dveře představí skutečnou výzvu každému, kdo se snaží kopnout do dveří, a bude pevně držet upgradované zámky a hardware.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je nezákonné mít Deadbolt

I když neexistuje žádný federální zákon zakazující deadbolty vyžadující dva klíče, můžete porušit místní kódy, pokud upgradujete na sdluhovou slepého střeva.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jsou zámky Deadbolt nelegální

Nejprve potvrďte, jaký typ zámku je legálně dovoleno přidat do svého domova při pohledu na místní a státní zákony. I když neexistuje žádný federální zákon zakazující deadbolty vyžadující dva klíče, můžete porušit místní kódy, pokud upgradujete na sdluhovou slepého střeva.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může zámečník otevřít slepá ulička, aniž by jej zlomil

Můžete vnímat, že zámečníci se zabývají pouze poskytováním bezpečného vstupu do vašeho domu. Není tomu tak, protože také mají dovednosti otevřít mrtvý bolt, který byl uzamčen zevnitř. To znamená, že pokud jste uzamčeni, nemusíte rozbít okno nebo dveře, abyste získali vstup do svého domu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete si vybrat deadbolt s kreditní kartou

Bohužel nemůžete odemknout Deadbolt s kreditní kartou. Kreditní karty budou fungovat pouze s zámky ve stylu šikmého západku. Kromě toho musí být sklon západky čelit, abyste ji mohli stisknout pomocí karty.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je nejtěžší zámek

Uzavřený visací zámek je navržen tak, aby byl vystaven minimální množství pout; což znamená, že pokud to chce zločinec odvrátit, bude to mít těžký čas! Tento typ pouty má obvykle vyšší hodnocení zabezpečení ve srovnání s otevřeným nebo poloobjedným poutkem.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Puedes transmitir en vivo una cámara de senderos??
Next Post
Může být infikována?