15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak mohu vědět své číslo CNIC?



Název článku

Shrnutí článku

Jak mohu zkontrolovat své číslo CNIC online?

Zde jsou podrobné kroky ke kontrole čísla CNIC s mobilním číslem v jakékoli síti:
1. Otevřete aplikaci pro zasílání zpráv na mobilním telefonu.
2. Vytvořte novou zprávu a nechte textové pole prázdné.
3. Pošlete tuto prázdnou zprávu na číslo 667.
4. Po několika okamžicích obdržíte zprávu v reakci ze stejného čísla.

Jak mohu získat kopii CNIC online?

O svůj inteligentní národní identifikační kartu (SNIC) můžete požádat o inteligentní národní identifikační. Z webu nemůžete požádat o čerstvý/nový CNIC. Navštivte prosím webové stránky Pak Identity a dozvíte se a dozvíte se o službách.

Co ukazuje číslo CNIC?

Při narození je přiřazeno jedinečné 13místné číslo, když legální vzestupné (y) vyplní formulář registrace narození dítěte (formulář RG-2, běžně známý jako B-forma), a poté národní identifikační karta (NIC) se stejným číslem je vydán ve věku 18 let. Až do roku 2001 byla čísla NIC dlouhá 11 číslic.

Jak mohu zkontrolovat svůj nadra cnic?

Stav své aplikace Nicop/PoC můžete sledovat na webových stránkách Nadry www.Nadra.Gov.pk. Klikněte na odkaz „Nicop / PoC Tracking“ na tomto webu a použijte 10místné ID sledování aplikace vytištěné v pravém horním rohu potvrzení obdrženého z kanceláře Nadra.

Co dělat, když jste ztratili identifikační kartu?

Výměna ztracené, odcizené nebo poškozené identifikační karty:
1. Navštivte kancelář registrační oblasti, kde žijete, abyste byli dotazováni a vydáni s formulářem A-71 a poukázkem.
2. Forma se používá k provedení prohlášení za přítomnosti komisaře pro čestné prohlášení, že karta byla ztracena.

Je cnic identifikační karta?

Počítačová národní identifikační karta (CNIC) je identifikační karta pro pákistánské občany žijící v Pákistánu. Vezměte prosím na vědomí, že CNIC a Nicop jsou národní identifikační karty.

Jak mohu zkontrolovat své číslo CNIC podle SMS?

Jak zkontrolovat ověření CNIC prostřednictvím SMS:
1. Otevřete aplikaci SMS na mobilním telefonu.
2. Napište své číslo CNIC bez spojovníku (-).
3. Odeslat na 7000.
4. Během několika sekund obdržíte všechny požadované informace.

Jak mohu zkontrolovat své detaily CNIC podle SMS?

Jednoduše napište číslo CNIC, aniž byste dal žádný prostor a pošlete jej na 7000. V reakci na zprávu můžete získat zpět jméno držitele karty a jméno jeho otce. Poplatky za odeslání této zprávy jsou Rs.

Jaký je rozdíl mezi Nicop a CNIC?

Nicop (národní identifikační karta pro zámořské Pákistánce) je identifikační karta pro Pákistánce žijící v zahraničí. CNIC (počítačová národní identifikační karta) je identifikační karta pro pákistánské občany žijící v Pákistánu.

Mohu obnovit svůj CNIC online?

Přihlaste se nebo se zaregistrujte na svůj účet NADRA online.
Jakmile se přihlásíte ke svému účtu, musíte kliknout na možnost „online CNIC“. Objeví se vyskakovací okno. Vyberte možnost „Moje CNIC vypršela“ a poté klikněte na tlačítko „Start New Application“.

Co znamená CNIC?

Počítačová národní identifikační karta (CNIC) je vydána občanům Pákistánu.

Otázky

  1. Jak mohu zkontrolovat své číslo CNIC online?
    [Odpovědět] Zde jsou podrobné kroky ke kontrole čísla CNIC s mobilním číslem v jakékoli síti:
    1. Otevřete aplikaci pro zasílání zpráv na mobilním telefonu.
    2. Vytvořte novou zprávu a nechte textové pole prázdné.
    3. Pošlete tuto prázdnou zprávu na číslo 667.
    4. Po několika okamžicích obdržíte zprávu v reakci ze stejného čísla.
  2. Jak mohu získat kopii CNIC online?
    [Odpovědět] Na svůj inteligentní národní identifikační kartu (SNIC) můžete požádat o svůj inteligentní národní identifikační kartu (SNIC) na webu Pak Identity a nechat jej doručit do prahu. Z webu nemůžete požádat o čerstvý/nový CNIC. Navštivte prosím webové stránky Pak Identity a dozvíte se a dozvíte se o službách.
  3. Co ukazuje číslo CNIC?
    [Odpovědět] Při narození je přiřazeno jedinečné 13místné číslo, když legální vzestupné (y) vyplní formulář registrace narození dítěte (formulář RG-2, běžně známý jako B-forma), a poté národní identifikační karta (NIC) se stejným číslem je vydán ve věku 18 let. Až do roku 2001 byla čísla NIC dlouhá 11 číslic.
  4. Jak mohu zkontrolovat svůj nadra cnic?
    [Odpovědět] Stav své aplikace Nicop/PoC můžete sledovat na webových stránkách Nadry www.Nadra.Gov.pk. Klikněte na odkaz „Nicop / PoC Tracking“ na tomto webu a použijte 10místné ID sledování aplikace vytištěné v pravém horním rohu potvrzení obdrženého z kanceláře Nadra.
  5. Co dělat, když jste ztratili identifikační kartu?
    [Odpovědět] Výměna ztracené, odcizené nebo poškozené identifikační karty:
    1. Navštivte kancelář registrační oblasti, kde žijete, abyste byli dotazováni a vydáni s formulářem A-71 a poukázkem.
    2. Forma se používá k provedení prohlášení za přítomnosti komisaře pro čestné prohlášení, že karta byla ztracena.
  6. Je cnic identifikační karta?
    [Odpovědět] Počítačová národní identifikační karta (CNIC) je identifikační karta pro pákistánské občany žijící v Pákistánu. Vezměte prosím na vědomí, že CNIC a Nicop jsou národní identifikační karty.
  7. Jak mohu zkontrolovat své číslo CNIC podle SMS?
    [Odpovědět] Jak zkontrolovat ověření CNIC prostřednictvím SMS:
    1. Otevřete aplikaci SMS na mobilním telefonu.
    2. Napište své číslo CNIC bez spojovníku (-).
    3. Odeslat na 7000.
    4. Během několika sekund obdržíte všechny požadované informace.
  8. Jak mohu zkontrolovat své detaily CNIC podle SMS?
    [Odpovědět] Jednoduše napište číslo CNIC, aniž byste dal žádný prostor a pošlete jej na 7000. V reakci na zprávu můžete získat zpět jméno držitele karty a jméno jeho otce. Poplatky za odeslání této zprávy jsou Rs.
  9. Jaký je rozdíl mezi Nicop a CNIC?
    [Odpovědět] Nicop (národní identifikační karta pro zámořské Pákistánce) je identifikační karta pro Pákistánce žijící v zahraničí. CNIC (počítačová národní identifikační karta) je identifikační karta pro pákistánské občany žijící v Pákistánu.
  10. Mohu obnovit svůj CNIC online?
    [Odpovědět] Přihlaste se nebo se zaregistrujte na svůj účet NADRA online.
    Jakmile se přihlásíte ke svému účtu, musíte kliknout na možnost „online CNIC“. Objeví se vyskakovací okno. Vyberte možnost „Moje CNIC vypršela“ a poté klikněte na tlačítko „Start New Application“.
  11. Co znamená CNIC?
    [Odpovědět] Počítačová národní identifikační karta (CNIC) je vydána občanům Pákistánu.



Jak mohu znát své číslo CNIC?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zkontrolovat své číslo CNIC online

Zde jsou podrobné kroky ke kontrole čísla CNIC s mobilním číslem v jakékoli síti: Otevřete aplikaci pro zasílání zpráv na mobilním telefonu.Vytvořte novou zprávu a nechte textové pole prázdné.Pošlete tuto prázdnou zprávu na číslo 667.Po několika okamžicích obdržíte zprávu v reakci ze stejného čísla.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu získat kopii CNIC online

Mohu získat svůj CNIC online, můžete požádat o svůj inteligentní národní identifikační kartu (SNIC) na webových stránkách Pak Identity a nechat jej doručit do vašich dveří. Z webových stránek nemůžete požádat o čerstvý/nový CNIC. Navštivte webové stránky Pak Identity a dozvíte se a dozvíte se o službách.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co ukazuje číslo CNIC

Jedinečné 13místné číslo je přiřazeno při narození, když legální vzestupně vyplní formulář pro registraci narození (formulář RG-2, běžně známý jako B-forma), a poté národní identifikační karta (NIC) se stejným číslem je vydán ve věku 18 let. Až do roku 2001 byla čísla NIC dlouhá 11 číslic.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zkontrolovat svůj nadra cnic

Stav své aplikace Nicop/PoC můžete sledovat na webových stránkách Nadry www.Nadra.Gov.pk. Klikněte na "Nicop / PoC sledování" Odkaz na tomto webu a použijte 10 číslicových ID sledování aplikací vytištěné v pravém horním rohu potvrzení obdrženého od kanceláře NADRA.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co dělat, když jste ztratili identifikační kartu

Výměna ztracené, odcizené nebo poškozené identifikační karty

Poté navštívíte kancelář registrační oblasti, kde žijete, abyste byli dotazováni a vydáni s formulářem A-71 a poukazem. Forma se používá k provedení prohlášení za přítomnosti komisaře pro čestné prohlášení, že karta byla ztracena.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je cnic identifikační karta

Co je počítačová národní identifikační karta CNIC (CNIC), je identifikační karta pro pákistánské občany žijící v Pákistánu. Vezměte prosím na vědomí, že CNIC a Nicop jsou národní identifikační karty.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zkontrolovat své číslo CNIC podle SMS

Jak zkontrolovat ověření CNIC pomocí SMSOpen aplikace SMS na vašem mobilním telefonu.Napište své číslo CNIC bez spojovníku (-).Odeslat na 7000.Během sekund, jako je tento, obdržíte všechny požadované informace:

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zkontrolovat své detaily CNIC podle SMS

Jednoduše napište číslo CNIC, aniž byste to poskytli jakýkoli prostor, pošlete jej na 7000, v reakci na zprávu můžete získat zpět jméno držitele karty a jméno jeho otce. Poplatky za odeslání této zprávy jsou RS.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi Nicop a CNIC

Co je NICOP národní identifikační karta pro zámořské Pákistánce (NICOP) je identifikační karta pro Pákistánce žijící v zahraničí. Co je počítačová národní identifikační karta CNIC (CNIC), je identifikační karta pro pákistánské občany žijící v Pákistánu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu obnovit svůj CNIC online

Přihlaste se nebo se zaregistrujte na svůj účet NADRA online

Jakmile se přihlásíte ke svému účtu, musíte kliknout na možnost „online CNIC“. Objeví se vyskakovací okno. Vyberte možnost „Moje CNIC vypršela“ a poté klikněte na tlačítko „Start New Application“.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co znamená CNIC

Počítačová národní identifikační karta (CNIC) je vydána občanům Pákistánu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zkontrolovat své detaily CNIC podle obrázku

Navštivte oficiální web Nadra, což je www.Nadra.Gov.pk. Do vyhledávacího pole zadejte své „číslo CNIC“ a klikněte na tlačítko „Search“. Vaše informace o CNIC se zobrazí na obrazovce spolu s vaším obrázkem. Stav CNIC si můžete také zkontrolovat kliknutím na tlačítko „Stav“.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebuji vízum pro Pákistán, pokud mám Nicop

* Všichni pákistánští státní příslušníci, kteří drží platné karty Nicop/PoC, nemusí mít vízum na své u.S Passport. Jak karta Nico/POC zajišťuje duální národnost a vstup zdarma do Pákistánu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebuji Nicop pro vstup do Pákistánu

Požadavky na vstup a odchod: platný pas. Platné pákistánské vízum. Pouze Dual Nationals: Národní identifikační karty pro zámořské Pákistánce (NICOP)

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je poplatek za obnovení CNIC

Podrobnosti o poplatku CNIC/SNIC

Kategorie/typ Servis
Duplikát CNIC PKR 400 PKR 2150
Obnovení CNIC PKR 400 PKR 2150
Nový inteligentní Nic PKR 750 PKR 2500
Inteligentní modifikace NIC PKR 750 PKR 2500

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu cestovat do Pákistánu s Just Nicop

Můžete vstoupit do pákistánského víza zdarma a zůstat tam na neomezené období pobytu, pokud držíte platný národní identifikační kartu pro zámořské Pákistánce (NICOP) nebo inteligentní národní identifikační kartu pro zámořské Pákistánce (SNICOP). Další informace naleznete na webových stránkách vysoké komise pro Pákistán v Londýně.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik stojí vízum Pákistánu pro občany USA

Pákistánské vízové ​​poplatky

Poplatek za vízum příjezdu do Pákistánu je 60-100 USD (to se může lišit v závislosti na vaší zemi a národnosti) za vízum s jedním vstupem. Poplatek za vízum do Pákistánu prostřednictvím velvyslanectví pro cizí státní příslušníky je 25-100 USD.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může občan USA cestovat do Pákistánu bez víza

Potřebuji vízum pro Pákistán ano. Američtí občané cestující do Pákistánu za jakýkoli účel výletu musí mít platné vízum, které je získáno z velvyslanectví Pákistánu. Pokud dorazíte do Pákistánu bez řádného víza, můžete být předmětem pokut, zatčení, deportace a uvěznění.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho trvá, než se v USA dostanete

U aplikací NICOP předložených prostřednictvím NRC trvá dodávka 7 až 30 dní, v závislosti na vybrané rychlosti zpracování (normální, naléhavá nebo rychlá trasa) (Pákistán n.d.E).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Lze CNIC obnovit online

Přihlaste se nebo se zaregistrujte na svůj účet NADRA online

Jakmile se přihlásíte ke svému účtu, musíte kliknout na možnost „online CNIC“. Objeví se vyskakovací okno. Vyberte možnost „Moje CNIC vypršela“ a poté klikněte na tlačítko „Start New Application“.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho trvá obnovení CNIC

Nadra Office Timings:

Centra Dny Načasování
Mega registrační centra 7 dní v týdnu 24 hodin
Normální větve od pondělí do pátku 09:00 do 17:00

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho může občan USA zůstat v Pákistánu

3 měsíce

Trvání a platnost

Jeden vstup na krátkou dobu trvání méně než 3 měsíce (poprvé vstup). Doba trvání do a delší než 6 měsíců (prodloužení). Občané z těchto zemí mohou mít nárok na turistické vízum s dvojím vstupem. Turistické vízum lze prodloužit až po dobu až 6 měsíců nebo více, s výhradou schválení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co potřebuje americký občan cestovat do Pákistánu

Američtí občané cestující do Pákistánu za jakýkoli účel výletu musí mít platné vízum, které je získáno z velvyslanectví Pákistánu. Pokud dorazíte do Pákistánu bez řádného víza, můžete být předmětem pokut, zatčení, deportace a uvěznění.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik stojí Nicop poplatek v USA

Poplatky za aplikaci, když se ucházíte ze zemí klasifikovaných jako „Zóna A“, jsou: Pro Nicop: Normal: 36 USD. Naléhavé: 54 USD.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho trvá, než získáte CNIC

přibližně 31 dní

Pro normální kategorii je doba tisku karty přibližně 31 dní po schválení případovým důstojníkem. Podobně je doba tisku pro naléhavé a výkonné kategorie přibližně 23 a 10 pracovních dnů.

[/WPRemark]

Previous Post
¿El iPhone 8 tiene cámara de modo nocturno??
Next Post
Jak trvale smazat e -maily, aby je nelze obnovit?