15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak mohu sdílet své video kamery?




Shrnutí článku

Shrnutí článku

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak sdílím svou mi kameru s ostatními?

Takže musím stisknout tento jeden domov plus domácí sdílení. Nyní musíte vložit účet. Teď to bude účet osoby, se kterým to sdílíte, takže si zde vložím svůj účet. Nyní

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu sdílet zařízení na domově Mi?

A zde můžete zadat ID účtu e -mailu uživatele. Které chcete sdílet svůj obrázek s hudebním skútrem, děkujeme, že jste sledovali, pokud se vám líbí toto video přihlaste k odběru našeho kanálu a dejte nám. A.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může být kamera na připojení ke dvěma telefonům?

Nemusíte zřizovat podruhé pro zobrazení domácího zabezpečení MI 360 na jiném zařízení. Pokud to uděláte, fotoaparát bude vypnut a bude odpojen od prvního zařízení, které jste nastavili. Vše, co musíte udělat, je poslat pozvání na ostatní zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zobrazit uložená videa na mém MI Camera?

Domácí bezpečnostní kamera s magnetickou. Stojan, ukážu vám, tak pojďme na domácí aplikaci MI, a poté klepněte na videokameru a když jsme tady, musíme klepnout na tečky zdarma v pravém horním

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu přistupovat k kameře MI odkudkoli?

Obrázky v reálném čase a historická videa si můžete prohlédnout odkudkoli a kdykoli. Důležité obrázky a videa lze uložit lokálně prostřednictvím snímků obrazovky a videozáznamů. S aplikací můžete filtrovat videa z kamery podle data a události pro prohlížení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik telefonů může být připojeno k kameře MI?

Kamera může být spuštěna pohyb každé 3 minuty – 30 minut. Přístup k videu pro celou rodinu podporuje současné vzdálené sledování až na tři různé zařízení*, aby celá rodina mohla sledovat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak sdílíte své zařízení?

Otevřete obsah, jako je fotografie nebo webová stránka. Klepněte na sdílení. Poblíž. Možná budete muset klepnout na zapnutí. Držte telefon a zařízení vašeho přítele blízko sebe. V rámci „Hledáte nedaleká zařízení“, klepněte na zařízení, se kterým chcete sdílet. Po odeslání obsahu klepněte.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak sdílím z jednoho zařízení na druhé?

Připojte oba telefony s kabelem, pokud používáte jeden, nebo k nabíjení, pokud odesíláte data bezdrátově. Otevřete aplikaci Smart Switch na obou telefonech, aplikace si můžete stáhnout z obchodu Google Play, pokud není předinstalována. Přejděte na Nastavení> Smart Spínač na novém telefonu. Vyberte přenos dat a klikněte na Pokračovat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu do telefonu MI přidat více uživatelů?

Přidat nebo aktualizovat uživatele Otevřete aplikaci Nastavení zařízení. Klepněte na systém. Více uživatelů. Pokud toto nastavení nemůžete najít, zkuste hledat aplikaci Nastavení pro uživatele. Klepněte na Přidat uživatele. OK. Pokud nenajdete „Přidat uživatele“, klepněte na Přidat uživatele uživatele nebo profilu. OK. Zadejte jméno pro nového uživatele.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde jsou moje videa uložena?

Může to být ve složkách vašeho zařízení. Ve spodní části knihovny klepnutí. V části „Fotografie na zařízení“ zaškrtněte složky zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde jsou nahrávky uloženy v MI?

Záznam hovoru v telefonu Xiaomi Redmi Mi bude uložen ve složce „Call_REC“ s následovací cestou – „MiUi/Sound_Recorder/Call_REC“. Podle kroků můžete poslouchat předchozí uložené nahrávání jakéhokoli mobilního čísla. Otevřete mobilní číslo v aplikaci „Kontakt a vytáčení“.

[/WPRemark]



Jak mohu sdílet své video kamery?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak sdílím svou mi kameru s ostatními

Takže musím stisknout tento jeden domov plus domácí sdílení. Nyní musíte vložit účet. Teď to bude ta osoba. Účet, se kterým to sdílíte, takže sem položím svůj účet. Nyní

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu sdílet zařízení na domově Mi

A zde můžete zadat ID účtu e -mailu uživatele. Které chcete sdílet svůj obrázek s hudebním skútrem, děkujeme, že jste sledovali, pokud se vám líbí toto video přihlaste k odběru našeho kanálu a dejte nám. A.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může být kamera na připojení ke dvěma telefonům

Nemusíte zřizovat podruhé pro zobrazení domácího zabezpečení MI 360 na jiném zařízení. Pokud to uděláte, fotoaparát bude vypnut a bude odpojen od prvního zařízení, které jste nastavili. Vše, co musíte udělat, je poslat pozvání na ostatní zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zobrazit uložená videa na mém MI Camera

Domácí bezpečnostní kamera s magnetickou. Stojan, ukážu vám, takže pojďme na domácí aplikaci Me a poté klepněte na videokameru a když jsme tady, musíme klepnout na tečky zdarma v pravém horním horním

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu přistupovat k kameře MI odkudkoli

Obrázky v reálném čase a historická videa si můžete prohlédnout odkudkoli a kdykoli. Důležité obrázky a videa lze uložit lokálně prostřednictvím snímků obrazovky a videozáznamů. S aplikací můžete filtrovat videa z kamery podle data a události pro prohlížení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik telefonů může být připojeno k kameře MI

Kamera může být spuštěna pohyb každé 3 minuty – 30 minut. Přístup k videu pro celé rodinné podřízenosti Souběžné vzdálené sledování až na tři různé zařízení*, aby celá rodina mohla sledovat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak sdílíte své zařízení

Otevřete obsah, jako je fotografie nebo webová stránka.Klepněte na sdílení. Poblíž . Možná budete muset klepnout na zapnutí.Držte telefon a zařízení vašeho přítele blízko sebe.Pod "Hledáte okolní zařízení," Klepněte na zařízení, se kterým chcete sdílet.Po odeslání obsahu klepněte.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak sdílím z jednoho zařízení na druhé

Připojte oba telefony s kabelem, pokud používáte jeden, nebo k nabíjení, pokud odesíláte data bezdrátově. Otevřete aplikaci Smart Switch na obou telefonech, aplikace si můžete stáhnout z obchodu Google Play, pokud není předinstalována. Jdi do nastavení > Inteligentní přepínání na nový telefon. Vyberte přenos dat a klikněte na Pokračovat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu do telefonu MI přidat více uživatelů

Přidejte nebo aktualizujte aplikaci nastavení zařízení vašeho zařízení.Klepněte na systém. Více uživatelů. Pokud toto nastavení nemůžete najít, zkuste hledat aplikaci Nastavení pro uživatele .Klepněte na Přidat uživatele. OK. Pokud nenajdete "Přidat uživatele," Klepněte na Přidat uživatele uživatele nebo profilu. OK.Zadejte jméno pro nového uživatele.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde jsou moje videa uložena

Může to být ve složkách vašeho zařízení. Ve spodní části knihovny klepnutí. Pod "Fotografie na zařízení," Zkontrolujte složky zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde jsou nahrávky uloženy v MI

Záznam hovoru v telefonu Xiaomi Redmi Mi bude uložen ve složce „Call_REC“ s cestou následovníkem – „MIUI/Sound_Recorder/Call_REC“. Posloucháte předchozí uložit nahrávání volání jakéhokoli mobilního čísla podle kroků. Otevřete mobilní číslo v aplikaci „Kontaktní a dialer“.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu přistupovat k mé bezdrátové kameře z domova

Zobrazení suroviny fotoaparátu 1: Najděte adresu IP fotoaparátu.Krok 2: Přejděte na tuto IP adresu ve svém prohlížeči.Krok 3: Zkontrolujte nastavení při přihlášení prohlížeče a zjistěte, který port fotoaparát používá.Krok 4: Restartujte kameru a přihlaste se do ní v prohlížeči.Krok 5: Najděte adresu WAN/Externí IP vašeho routeru.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik lidí má přístup k fotoaparátu

Kamera může být spuštěna pohyb každé 3 minuty – 30 minut. Přístup k videu pro celé rodinné podřízenosti Souběžné vzdálené sledování až na tři různé zařízení*, aby celá rodina mohla sledovat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik telefonů může být připojeno k kameře MI 360

Přístup k videu pro celé rodinné podřízenosti Souběžné vzdálené sledování až na tři různé zařízení*, aby celá rodina mohla sledovat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak sdílím video z mého telefonu

Budete muset pouze stisknout video, vybrat sdílení a odeslat jej na příslušného uživatele Google Photos. Nyní můžete odesílat velké video soubory z jakéhokoli zařízení Android.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak vypadá tlačítko sdílení

Tlačítko Sdílet tedy umožňuje sdílet s jakoukoli aplikací, kterou máte v telefonu. Zde v možnostech sdílení, které máte všechny různé aplikace, které se můžete připojit, tak řekni, že chci

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu přenést videa z jednoho telefonu do druhého

Část 1: Přenos videí z Androidu na Android s Bluetoothturn na Bluetooth na Androidu.Sdílejte videa s Bluetooth.Připojte telefony Android k počítači.Přeneste videa Android na Android se zálohou Google.Otevřete AnyDroid a připojte k němu Android.Kliknutím na Videa Kategorie začnete spravovat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde je sdílení napříč zařízeními v nastavení

Jdi do nastavení > Zaměřte se a poté zapněte sdílení napříč zařízeními. Poznámka: Filtry zaostření se nesynchrované napříč zařízeními – jsou pouze na zařízení, kde je nastavíte.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu povolit více uživatelů

Přidejte nebo aktualizujte aplikaci nastavení zařízení vašeho zařízení.Klepněte na systém. Více uživatelů. Pokud toto nastavení nemůžete najít, zkuste hledat aplikaci Nastavení pro uživatele .Klepněte na Přidat uživatele. OK. Pokud nenajdete "Přidat uživatele," Klepněte na Přidat uživatele uživatele nebo profilu. OK.Zadejte jméno pro nového uživatele.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde se na mém telefonu uloží videa

Chcete -li najít nedávno přidanou fotografii nebo video: Na vašem telefonu nebo tabletu Android otevřete aplikaci Google Photos App .Přihlaste se ke svému účtu Google.Ve spodní části klepněte na vyhledávání.Typ nedávno přidán.Procházejte své nedávno přidané položky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde jsou video soubory uloženy v Androidu

Obrázky, včetně fotografií a snímků obrazovek, které jsou uloženy v DCIM/ a obrázcích/ adresářích. Systém přidá tyto soubory do MediaStore. Tabulka obrázků. Videa, která jsou uložena v DCIM/, Movies/ a Pictures/ Directory.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kam jde všechny mé nahrávky obrazovky

V systému Windows 10 nebo 11 přejděte do nastavení > Hraní > Zachycuje. Obrazovky vypadají odlišně mezi Windows 10 a 11, ale nastavení jsou stejná. Ve výchozím nastavení jsou vaše nahrávky obrazovky uloženy ve vaší uživatelské složce pod videi \ zachycení, ale pokud si přejete, můžete změnit umístění.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu načíst své nahrávky

Otevřete telefon Android > Otevřete místní nebo cloudovou záložní jednotku > V telefonu vyberte a stahujte smazané nahrávky hovorů. Kontaktujte poskytovatele služby nahrávání hovorů > Nebo navštivte cloud Drive pro nahrávání hovorů > Najděte a obnovte smazané nahrávky do telefonu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč si nemohu prohlížet své kamery z domova

Za problém „Nelze zobrazit bezpečnostní kamery vzdáleně“, jako je nesprávné uživatelské jméno a heslo, slabé síťové signály, zastaralé verze firmwaru fotoaparátu atd.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může někdo přistupovat k mé domácí kameře

Jakékoli zařízení připojené k internetu může být napadeno, a to zahrnuje kamery pro domácí bezpečnosti. Kabelové kamery jsou méně zranitelné než Wi-Fi kamery a ty s místním úložištěm jsou méně zranitelné než kamery, které ukládají video na cloudovém serveru. Všechny kamery však mohou být napadeny.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Necesita protección contra virus en su teléfono??
Next Post
Co může školní wifi vidět?