15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Pappersdekor för alla tillfällen

Ibland, för att “återuppliva” interiören, behöver du lite – ett par dekorativa detaljer räcker, och du kan göra dem själv. Saker av papper hjälper till att skapa en festlig atmosfär i rummet. Ja, de är kortlivade, men de kan väcka en kreativ rad i varje person och förvandla ett rum..

Festdekor

Födelsedag, 8 mars, en sommarlov – du kan hitta så många anledningar till en fest som du vill. Enkel pappersinredning hjälper till att skapa en semester i huset även varje dag..

idé om ljust semesterpapper

Designdekor med pappersförfalskningar

version av den ursprungliga dekorationen av rummet med papper

Dekorera interiören med papper

alternativ för elegant rumsinredning med papper

Papper dekor

Vad du behöver för att arbeta:

Papper

· Vitt Whatman -papper;

· Färgat papper för skrivaren;

· Wellpapp;

· Cigarett;

· Scrapbookingpapper

Lim

PVA;

· “Moment”;

· “Titan”

Ytterligare material

· Trådar;

· Knappar;

· Sparkles;

Olika dekorativa element

Instrument

· Sax, inklusive lockig;

Borstar

Barn kommer att tycka om att göra en sådan inredning – de kommer gärna att dekorera sitt rum för sin födelsedag. På samma sätt kan du ordna godisbarsområdet för ett bröllop, sommarlandsfest på landet..

tanken på den vackra dekorationen av semestern med papper

DIY papper dekor

alternativ för ljus rumsdekoration med papper

Idén att inreda med pappersprodukter

Papperskransar

Det enklaste är att dekorera rummet med pappersgirlanger. Allt du behöver är tråd och färgat papper. Du kan göra valfritt antal kransalternativ:

  • från hjärtan – för alla hjärtans dag eller födelsedagen för en älskad;
  • Påsk – höns, kaniner, blommor;
  • snöflingor och julgranar, öppnade vantar – nyårsdekor;
  • en krans av trianglar, cirklar med fotografier – för ett barns födelsedag. Det kan göras i form av ett tåg, hus, andra figurer.

Att göra en krans tar inte lång tid. Figurer skärs ut, som fästs på en stark tråd med lim. Du kan fästa kranselementen med en symaskin, sy dem i mitten och lämna fria områden mellan dekorelementen.

Om du gör flaggor, hjärtan fördubblas (skär dem genom att vika papperet på mitten) kan du säkra dem genom att föra en tråd eller sladd inuti och limma kanterna på flaggorna.

tanken på att vackert dekorera ett rum med papper

Designdekor med pappersförfalskningar

alternativ för elegant semesterdekoration med papper

Dekorera interiören med papper

alternativ för ljus rumsinredning med papper

Papper dekor

Fläktar och pappersblommor

I barndomen gjorde alla fans av papper och vika det som ett dragspel. Samma princip används för att göra stora fläktar som kan placeras på väggen och blommor. För dem är det färgade papperet vikt “dragspel”, för blomman är sidorna anslutna i en cirkel. Det är viktigt att pappersarket har formen av ett långt band. En pappersblomma är limmad på mitten.

Om du tar papper med en bild – du kan köpa detta i butiker med varor för kreativitet, scrapbooking, kommer fläkten att se mer spektakulär ut. Du kan applicera glitter, och sedan under konstgjord belysning kommer de att lysa vackert..

Stora blommor och pomponger är gjorda av wellpapp eller tunt silkespapper. Skapelseprincipen är densamma som för fläkten – papperet måste vikas som ett dragspel. Veckens bredd är cirka 3 cm.Om du vill få en tät pompon behöver du minst 10-12 ark.

alternativ för elegant rumsdekoration med papper

DIY papper dekor

tanken på ett vackert semesterpapper

Idén att inreda med pappersprodukter

Knyt det vikta “dragspelet” i mitten med en stark tråd. Kanterna på den framtida blomman måste justeras, du kan ge dem en rundad form. Räta nu försiktigt, lager för lager, varje “kronblad av den framtida blomman och ge den en form..

Om du gör en blomma för montering på en vägg, sprida kronbladet i en riktning, för en pompon, öppna hälften till ena sidan, hälften till den andra. Det återstår att fästa pomponen på tråden, och för blomman på baksidan, lim en liten cirkel för montering på väggen.

alternativ för att ljust dekorera semestern med papper

Designdekor med pappersförfalskningar

tanken på rummets ursprungliga inredning med papper

Dekorera interiören med papper

idé om ljus rumsdekoration med papper

Papper dekor

“Hjärta” -inredning

Till alla hjärtans dag kan du göra gör-det-själv-pappersdekor för hemmet med huvudsymbolen-hjärtan.

Hjärtans krans

För en voluminös krans måste du klippa ut många hjärtan från färgat papper (du kan ta ljust klippbokspapper med blommönster). Vik ihop dem 2-3, sy i mitten med en stark tråd och lämna 30-40 centimeter mellan elementen. Böj försiktigt “kronblad” och ge hjärtan volym. Efter att ha förberett flera av dessa trådar, fäst dem i taket eller dörröppningen i form av en gardin..

Du kan göra kransen ännu mer intressant om du tar ämnen i olika storlekar, vik dem på detta sätt: minsta – medelstora – stora – medelstora – minsta. Ytterligare åtgärder är desamma: sy – böj – häng.

alternativ för elegant semesterinredning med papper

DIY papper dekor

tanken på att ljust dekorera ett rum med papper

Idén att inreda med pappersprodukter

Med hjälp av quillingtekniken kan du göra en ljus och ovanlig krans. Du behöver blommigt klippbokspapper, färgglada knappar och lim. För att arbeta med skrotpapper är det bättre att ta “Moment” eller “Titan”. De blir inte gula med tiden. Limma två remsor på varje sida till en liten pappersremsa (10 * 2 cm). Böj dem en efter en, limma kanterna. Du får ett hjärta, som dessutom kan dekoreras med ljusa knappar. Det återstår att fästa hjärtan på tråden och hänga kransen.

version av den ursprungliga dekorationen av semestern med papper

Designdekor med pappersförfalskningar

alternativ för ljus dekoration av semestern med papper

Dekorera interiören med papper

tanken på en vacker rumsinredning med papper

Papper dekor

“Blomma” hjärta

Du behöver vanliga pappersservetter och kartong.

Skär två hjärtformade ämnen från tät wellpapp (onödiga lådor). Anslut dem med en remsa av tjock kartong (dess bredd ska motsvara den önskade tjockleken på det dekorativa elementet). Det visar sig vara ett omfattande hjärta.

Vik servetter 20 * 20 cm (utan att fällas ut) i fyra, du får en kvadrat med sidor på 5 * 5 cm. I mitten fäster du lagren med en häftapparat, skär ut en cirkel. Lager efter lager, vrid kronbladen på pappersblomman. Resultatet är en delikat ros.

idén om den ursprungliga dekorationen av semestern med papper

DIY papper dekor

alternativ för ljus inredning av rummet med papper

Idén att inreda med pappersprodukter

Efter att ha gjort många sådana blommor, fixa dem på ett kartong “hjärta” tomt. Ett effektivt resultat kommer att uppnås om du tar servetter i en delikat rosa färg eller i två färger – vitt och rosa. Resultatet kommer inte att lämna likgiltig din “själsfrände” – ett känsligt hjärta kommer att dekorera rummet.

“Kärleksträd”

Det är väldigt enkelt att göra det – lägg flera grenar i en vacker transparent vas. Klipp ut flera hjärtan från rött, rosa, vitt papper (du kan göra dem omfattande, som för en krans), häng dem på grenarna. Du kan lägga till tunna pärlor.

tanken på att ljust dekorera ett rum med papper

Designdekor med pappersförfalskningar

alternativ för vacker dekoration av semestern med papper

Dekorera interiören med papper

alternativ för elegant rumsdekoration med papper

Papper dekor

Nyårskompositioner

Alla vet hur man gör öppet snöflingor av en pappersservett. Fönsterinredning kan göras ännu mer varierad. Delar av kompositionen skärs ut av vitt papper med hjälp av schabloner – en skog, hus, rådjur och tomtens släde. Du kan tänka dig många tomter.

Dessa element placeras på fönstret (du kan limma dem med en pasta gjord av mjöl, stärkelse). Om du vill skapa en helt magisk atmosfär på nyårsafton kan du placera små ljuskällor i närheten. De kommer att visa sig genom papper och glas, vilket skapar en ovanlig effekt..

För att göra det vackert inne i rummet, gör kompositionen tredimensionell – genom att klippa ut en annan av samma och placera höjdpunkten mellan papperslagren. Lägg glitter till den inre kompositionen.

idén om den ursprungliga dekorationen av semestern med papper

DIY papper dekor

tanken på att dekorera semestern med papper

Idén att inreda med pappersprodukter

Du kan göra volymetriska julgrankottar av papper, dekorera dem efter eget tycke, julkransar. De kommer att skapa en festlig atmosfär i ditt hem..

Ett bröllop, födelsedag, nyår och bara en önskan att göra något ovanligt med egna händer är en bra anledning att plocka upp papper. Du kan göra följande saker med det..

  • Ovanliga gardiner för en dörröppning är gjorda av långa, triangulära formade flerfärgade band, vrid dem med ett “rör”, från den breda sidan. Färdiga element är spända på trådar och fästs på öppningen. Sådana gardiner kan tillverkas av de färgade sidorna i glansiga tidskrifter..
  • Panel – lägg ut elementen från pappersremsor.
  • Volymetriska bokstäver – efter att ha gjort en blank som ett volymetriskt hjärta kan du klistra över dem med skrotpapper och dekorera med ytterligare element.

Visa din fantasi, kom med ditt eget “papper” -rum. Med sådana dekorativa föremål som håller värmen i dina händer blir huset ännu mysigare, fyllt med kärlek..

Video: Rumsinredning med papper

50 foton av inredningsidéer med papper:

alternativ för ljus inredning av rummet med pappersbild idén om den vackra dekorationen av semestern med pappersfoto idén om den ursprungliga dekorationen av semestern med pappersfoto alternativ för elegant rumsdekoration med pappersbild alternativ för att ljust dekorera rummet med pappersbild idé om ljus semester dekor papper foto version av den ursprungliga dekorationen av semesterpappersfotot tanken på att vackert inreda ett rum med pappersbild alternativ för chic rumsinredning med pappersbild idé om ljus dekoration av semestern med pappersfoto alternativ för ljus dekoration av semestern med pappersbild idén om ett vackert rumspapperfoto alternativ för elegant rumsdekoration med fotopapper idén om ljusa juldekorationer papper bild idén om den ursprungliga dekorationen av semestern med pappersbild alternativ för ljus rumsdekoration med fotopapper alternativ för en vacker rumsinredningspapperbild idén om chic rumsdekoration med pappersbild variant av den ursprungliga dekorationen av semestern med fotopapper idé om ljus rumsinredning med fotopapper version av den ursprungliga dekorationen av semestern med pappersbild idén om chic dekoration av semestern med pappersfoto alternativ för en ljus rumsinredning med pappersbild tanken på att dekorera semestern med pappersfoto alternativ för elegant dekoration av semestern med pappersbild tanken på den ursprungliga dekorationen av rummet med fotopapper alternativ för ljus dekoration av semestern med pappersfoto tanken på en vacker rumspapperbild idén om den vackra dekorationen av semestern med pappersfoto alternativ för elegant rumsdekoration med pappersbild alternativ för ljus rumsinredning med fotopapper alternativ för vacker dekoration av semestern med pappersbild version av den ursprungliga dekorationen av rummet med pappersbild alternativ för ljus semester dekor papper foto alternativ för elegant dekoration av semestern med fotopapper tanken på ett ljust rum dekor papper bild alternativ för ljus rumsdekoration med pappersbild alternativ för elegant semester dekor papper foto idé om den ursprungliga inredningen av semesterpappersfotot alternativ för vacker rumsdekoration med pappersbild idén om den ursprungliga dekorationen av semestern med pappersfoto alternativ för ljus rumsdekoration med pappersbild idén om chic dekoration av semestern med pappersfoto alternativ för ljus rumsdekoration med pappersbild version av den ursprungliga inredningen av semesterpappersfotot tanken på att dekorera ett rum med pappersbild alternativ för en vacker rumsinredning med fotopapper tanken på ljus dekoration av semestern med pappersbild idén om en chic semesterdekorpapperbild alternativ för vackert inredning av ett rum med fotopapper

Previous Post
Vi lager et design for en 2-roms leilighet (serie s 44t). Eksempler med bilder
Next Post
Stilig eksklusiv design av et rom på 18 kvm. m. i en studioleilighet