15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak smysl detekuje moje zařízení?

Jak smysl detekuje moje zařízení?

Souhrn:

Sense je monitor domácí energie, který detekuje zařízení ve vašem domě a poskytuje podrobné informace o jejich využití energie. Používá technologii pokročilého snímání ke sledování elektrických podpisů jednotlivých zařízení, což vám umožňuje sledovat a optimalizovat vaši spotřebu energie.

Klíčové body:

  1. Sense může detekovat první zařízení ve vaší domácnosti do jednoho dne od aktivace, ale obvykle trvá několik dní, než se naučíte první zařízení a v některých případech ještě delší.
  2. Kontext je důležitý pro smysl pro přesnou identifikaci zařízení. Musí vidět opakované výskyty zařízení v jejich typickém provozním kontextu.
  3. Sense Home Energy Monitor používá dva senzory upínacího proudu k provádění měření proudu a napětí přes 1 milionkrát za sekundu, což mu umožňuje odvodit elektrické podpisy jednotlivých zařízení.
  4. Senzový monitor musí být pro účely detekce zařízení nainstalován na 240V jističi, protože musí sledovat napětí v obou fázích vašeho elektrického systému.
  5. Sense nemůže identifikovat „vždy-on“ zařízení pomocí standardních metod detekce zařízení, ale můžete použít inteligentní zástrčky nebo vyhrazenou funkci monitorování obvodů k vynucení detekce konkrétních zařízení.
  6. Sense v současné době sleduje měřič energetické společnosti s průměrem 0.024% denní chyba mezi oběma odečty, což je velmi přesné.
  7. Uživatelé Sense nahlásili vysokou spokojenost se zařízením, chválili jeho přesnost při detekci zařízení a poskytovali okamžité zpětné vazby o využití energie.
  8. Smysl však nemusí stát za investici pro ty, kteří neočekávají, že odhalí významný energetický odpad nebo má vždy na spotřebiči, které je obtížné detekovat.
  9. Identifikace senzoru nebo intuitivního lze provést pozorováním jejich stylu konverzace. Senzory se zaměřují na to, co se děje nebo se stalo, a poskytují podrobné popisy, zatímco intuitivy se zaměřují na hlubší význam nebo symboliku věcí.
  10. Odečty senzorů zařízení, jako jsou cihly Lego.
  11. Sense může monitorovat subpanely, které jsou elektricky po proudu od hlavního panelu a rozšiřovat jeho detekční schopnosti do jiných oblastí vašeho elektrického systému.

Otázky:

  1. Jak dlouho trvá smysl pro detekci zařízení?
  2. Sense může detekovat první zařízení ve vaší domácnosti do jednoho dne od aktivace, ale častěji trvá několik dní, než se naučíte první zařízení a ve vzácných případech týden nebo déle. Pravděpodobně to bude 2-3 týdny, než bylo zjištěno až několik zařízení.

  3. Jak se zjistí, že se učí zařízení?
  4. Kontext poskytuje důležitá stopy. Aby bylo možné přesně identifikovat zařízení, musí smysl vidět opakované výskyty zařízení ve svém typickém provozním kontextu. Z hlediska elektrického podpisu není mnoho zařízení jednoduše zapnuto nebo vypnuto – spíše působí v řadě různých států.

  5. Jak funguje senzor senzoru?
  6. S pouhými dvěma senzory upínacího proudu provádí monitor smyslů pro domácí energii měření proudu a napětí přes 1 milionkrát za sekundu. Z těchto neuvěřitelně dat s vysokým rozlišením odvozuje elektrické podpisy jednotlivých zařízení.

  7. Potřebuje smysl své vlastní jistič?
  8. Ačkoli Sense Monitor kreslí pouze 4W, musí být nainstalován na 240V jistič pro účely detekce zařízení. Sense musí monitorovat napětí v obou fázích vašeho elektrického systému. Instalace na 240V jistič zajišťuje, že se to provede správně.

  9. Proč je můj smyslový monitor vždy na?
  10. Povaha „vždy“ vždy na zařízeních znamená, že smysl je nemůže identifikovat pomocí standardních metod detekce zařízení. Můžete použít inteligentní zástrčky nebo vyhrazenou funkci monitorování obvodů k vynucení detekce konkrétních zařízení, včetně vždy na zatížení.

  11. Jak přesný je monitor smyslové energie?
  12. Sense v současné době sleduje měřič energetické společnosti s průměrem 0.024% Denní chyba mezi dvěma odečty.

  13. Sense Home Monitor stojí za to?
  14. „Absolutně miluji svůj smysl! Detekce trvá nějaký čas, ale jakmile něco detekuje, je to velmi přesné.”” Okamžitá zpětná vazba, kterou toto zařízení poskytuje na vaše využití energie, je působivá.”” Opravdu se mi líbí viditelnost do těchto údajů o spotřebě energie celkově i jednotlivých zařízení.

  15. Smysl stojí za peníze?
  16. Pokud doufáte, že odhalíte spoustu zbytečné elektřiny pomocí smyslu, nemusí to stát za to, finančně řečeno. Druhou nevýhodou je, že smysl vyžaduje trpělivost a někdy nezjišťuje vždy zapnuté spotřebiče, jako jsou počítače, wifi routery a další.

  17. Jak můžete zjistit, zda je někdo senzor?
  18. Některé snadné způsoby, jak identifikovat senzor nebo intuitivní: senzory raději mluví o tom, co se děje nebo co se stalo. Více se zabývají podrobnostmi a budou mít ve své konverzaci popisnější nebo doslovnější detaily. Intuitive raději mluví o tom, co věci „znamenají“ nebo symbolizují.

  19. Co čte senzor?
  20. Odečty senzorů: Například, pokud si vezmete čtení černobílé cihly Lego, vrátí dvě odlišné hodnoty. Je to proto, že množství světla odráženého z černé cihly je méně intenzivní než bílá cihla. Senzor je čtení této intenzity a převedení do čtení.

  21. Funguje smysl s subpanely?
  22. Sense může sledovat subpanely, které jsou elektricky po proudu od hlavního panelu.

Jak smysl detekuje moje zařízení?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho trvá smysl pro detekci zařízení

Sense může detekovat první zařízení ve vaší domácnosti do jednoho dne od aktivace, ale častěji trvá několik dní, než se naučíte první zařízení a ve vzácných případech týden nebo déle. Pravděpodobně to bude 2-3 týdny, než bylo zjištěno až několik zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se zjistí, že se učí zařízení

Kontext poskytuje důležitá stopy

Aby bylo možné přesně identifikovat zařízení, musí smysl vidět opakované výskyty zařízení ve svém typickém provozním kontextu. Z hlediska elektrického podpisu není mnoho zařízení jednoduše zapnuto nebo vypnuto – spíše působí v řadě různých států.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak funguje senzor senzoru

S pouhými dvěma senzory upínacího proudu provádí monitor smyslů pro domácí energii měření proudu a napětí přes 1 milionkrát za sekundu. Z těchto neuvěřitelně dat s vysokým rozlišením odvozuje elektrické podpisy jednotlivých zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebuje smysl své vlastní jistič

Ačkoli Sense Monitor kreslí pouze 4W, musí být nainstalován na 240V jistič pro účely detekce zařízení. Sense musí monitorovat napětí v obou fázích vašeho elektrického systému. Instalace na 240V jistič zajišťuje, že se to provede správně.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč je můj smyslový monitor vždy na

Povaha „vždy zapnutí“ vždy na zařízeních znamená, že smysl je nemůže identifikovat pomocí standardních metod detekce zařízení. Můžete použít inteligentní zástrčky nebo vyhrazenou funkci monitorování obvodů k vynucení detekce konkrétních zařízení, včetně vždy na zatížení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak přesný je monitor smyslové energie

Sense v současné době sleduje měřič energetické společnosti s průměrem 0.024 % Denní chyba mezi dvěma odečty.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Sense Sense Home Monitor stojí za to

"Absolutně miluji svůj smysl! Detekce trvá nějaký čas, ale jakmile smysl detekuje něco, je to velmi přesné." "Okamžitá zpětná vazba, kterou toto zařízení poskytuje na využití energie, je působivá." "Skutečně si užívám viditelnost těchto údajů o spotřebě energie celkově i jednotlivých zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Smysl stojí za peníze

Pokud doufáte, že odhalíte spoustu zbytečné elektřiny pomocí smyslu, nemusí to stát za to, finančně řečeno. Druhou nevýhodou je, že smysl vyžaduje trpělivost a někdy nezjišťuje vždy zapnuté spotřebiče, jako jsou počítače, wifi routery a další.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak můžete zjistit, zda je někdo senzor

Některé snadné způsoby identifikace senzoru nebo intuitivního:

– Senzory raději mluví o tom, co se děje nebo co se stalo. Více se zabývají podrobnostmi a budou mít ve své konverzaci popisnější nebo doslovnější detaily. – Intuitive raději mluví o tom, co věci „znamenají“ nebo symbolizují.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co čte senzor

Hodnoty senzorů

Například, pokud si vezmete čtení černobílé cihly Lego, vrátí dvě odlišné hodnoty. Je to proto, že množství světla odráženého z černé cihly je méně intenzivní než bílá cihla. Senzor je čtení této intenzity a převedení do čtení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Funguje smysl s subpanely

Sense může sledovat subpanely, které jsou elektricky po proudu od hlavního panelu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zastavit monitorování zařízení

Na Androidgo do nastavení.Vyberte místa.Vyberte oprávnění umístění aplikací.Vyberte každou aplikaci individuálně a změňte oprávnění na základě toho, co se cítíte pohodlně.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mám pokaždé vypnout monitor

Vypnutí počítače a zcela monitorujte (pomocí příkazu vypnutí pro počítač a stisknutím tlačítka napájení pro monitor) může ušetřit značné množství elektřiny v průběhu roku.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak přesný je systém monitorování smyslů

Smysl se ukáže jako 99.5% přesné, kompilace milionů měření každou sekundu, aby poskytovala užitečná a nejmodernější údaje o spotřebě energie a spotřebičů spotřebičů. Sense také identifikuje trendy podle dne, týdne, měsíce a fakturačního cyklu, aby demystifikoval mlhavé účty za elektřinu a ukázal vám způsoby, jak můžete ušetřit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Má monitor Energy Monitor má měsíční poplatek

Ne. Pro monitor smyslové energie je pouze jednorázové náklady. Zahrnuto je použití smyslových mobilních a webových aplikací. Nové funkce a vylepšení jsou zdarma prostřednictvím aktualizací aplikací a upgrade softwaru s volně vzduchem.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je smysl 2 lepší než smysl

Jasně uvedete, že mezi Sense 2 a původním smyslem Fitbit opravdu není velký rozdíl. Obě tyto chytré hodinky jsou více než schopné sledovat věci, jako je vaše srdeční frekvence, úroveň stresu, spánek a nejméně 20 různých specifických aktivit/tréninků.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu sledovat využití své domácí elektřiny

Chcete -li získat specifika týkající se využití energie, potřebujete monitor využití elektřiny, který vám přesně řekne, kolik kWh zařízení nebo zařízení nakresluje. Může to být stejně jednoduché jako "zatížení zástrčky" Monitorujte, který se připojuje k zásuvce.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co může spustit senzor

Externí vstupní spouštěče

Senzor může být spuštěn z externího zdroje, jako je fotobuňka. Externí vstup lze také použít k povolení, kdy je aktivní spuštění času nebo kodéru. Například pokud je cíl detekován fotobuňkou, externí vstup by umožnil vnitřní spouštění skenů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké údaje čtou senzory

Senzory mohou být vybaveny pro sledování různých datových bodů, ale nejběžnější patří teplota, vlhkost, tlak, blízkost, rychlost, rotace, světlo a plyn nebo chemické hladiny.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co přináší sílu z hlavního panelu na subpanely

Subpanel vyžaduje dva horké vodiče připojené k 240 voltovému dvojitému jističi v hlavním panelu. Potřebuje také neutrální drát a zemnící drát. Kabel použitý pro tento běh je známý jako a "třívodičový kabel se zemí." Dva horké dráty, nazývané vodiče podavače, poskytnou veškerý výkon subpanelu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Podvazky potřebují hlavní odpojení

Je v pořádku, aby subpanel měl hlavní odpojení, ale není to nutné.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete zjistit, zda je váš telefon sledován

Pokud však někdo píše v telefonu, existují běžné známky, na které můžete dávat pozor. Můžete si všimnout rychlého zvýšení využití dat vašeho telefonu, podezřelých souborech nebo aplikacích nebo podivných textových zpráv, které si nepamatujete na odeslání. Vaše zařízení může také vykazovat známky nefunkčního chování.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak víte, zda je vaše IP adresa sledována

Neexistuje žádný způsob, jak vědět, kdo běží vaši IP adresu prostřednictvím jakéhokoli typu IP vyhledávací služby. Mohla by to být vaše banka, váš realitní agent nebo technicky zdatný teenager, který je také hacker. Je možné vysledovat někdo – stalker, vyšetřovatel nebo dokonce zločinec – Via vaše IP adresa.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je v pořádku opustit počítač na 24 7

Obecně je v pořádku opustit stolní počítač na 24/7, za předpokladu, že je v dobře větrané oblasti se spoustou proudu vzduchu. Pravidelně kontrolujte teplotu vašich součástí, abyste zajistili, že vše běží při optimálních teplotách.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je lepší vypnout monitor nebo spát

“Záleží na tom, jak často jej používáte,” vysvětluje agent Geek Squad Steven Leslie. “Pokud používáte počítač několikrát denně, je nejlepší ho nechat dál.”. Pokud ji použijete na krátkou dobu – řekněme hodinu nebo dvě – jen jednou denně nebo dokonce méně, pak ji vypněte.“

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cómo detengo beta en crunchyroll??
Next Post
Jaké společnosti na kontrolu na pozadí používají zaměstnavatelé?