15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Vi skapar en nyårsinredning hemma med våra egna händer

Nyårshelgen närmar sig, vilket betyder att det är dags att börja inreda ditt hem. Vardagsrummets utformning hjälper till att skapa ett bra humör och ställa in önskat humör. Det kommande året är den gula hundens år, och detta djur tolererar inte banala och tråkiga inre lösningar.

heminredning för nyår

Ju ljusare och mer mångsidig designen av ditt rum är, desto mer exakt kan du förmedla all skönhet i semestern på nyårsafton.

Valet av tillbehör och julgransdekorationer måste behandlas så ansvarsfullt som möjligt. Attraktiva färgscheman, originella inredningsartiklar kommer att göra detta år annorlunda än de föregående och kommer att ge en känsla av en saga och magi.

heminredning för det nya året

Julinredning i hemmet ska inte vara spontant och tanklöst..

Nyårets inredningstrender 2021

Nyanser av blått, gult, rött och grönt anses vara de traditionella färgerna på nyårshelgerna. Men tänk om vi avviker lite från denna regel? En av inredningstrenderna i år är terrakotta och djupgröna färger. De sammanfaller med årets “färg” enligt det kinesiska horoskopet. Välj överkast, dukar, kuddfodral i detta färgschema. Detta ger rummet ett elegant, modernt och festligt utseende..

dukning för det nya året

Förbered alla material i förväg, utforma layouten, se till att för varje tillbehör finns en plats i interiören.

Vem sa att du inte kan klara dig utan en duk på nyårsbordet? Designers rekommenderar att du byter ut textilduken med presentförpackning. Det viktigaste är att papperet “passar” in i den övergripande interiören och inte har ett alltför pretentiöst, ljust tryck. Värdinnan behöver inte oroa sig för fläckarna som gästerna lämnar på en sådan duk, för efter nyårsafton kan papperet slängas.

julbord

Att skapa en harmonisk och trevlig design för nyårstemat är inte svårt, men denna process kräver också förberedelse.

Plats Designidé
Dörröppningar Snögubbar och papperssnöflingor fixerade på en fiskelinje.
Väggar Applique på väggen, upprepa formen av en julgran, lämplig för användning: LED -kransar, julbollar eller något material till hands.
Tak Torr svamp “piaflor” i form av en boll, dekorerad med tallgrenar, pappersgirlanger.

Julgransdekorationer

Levande gran anses vara en levnad från det förflutna. Moderna människor är försiktiga med naturen och föredrar att välja gran gjord av konstgjorda material. Året för den gula hunden kommer, så var uppmärksam på den gyllene färgen.

gyllene leksaker på trädet

De ljusaste och snyggaste smyckena kan inte bara köpas i butiken, utan också göras för hand med tillgängliga material..

Förgyllda julgransleksaker “passar” in i vilken inredning som helst, kommer att se positivt ut mot bakgrunden av en iriserande LED -krans. Det rekommenderas att komplettera kompositionen med hjälp av silverfärgade kottar och organza i naturliga nyanser..

träd för nyår 2018

Nyårsinredningen i en lägenhet börjar med valet av material som lämpar sig för att skapa en festlig atmosfär..

En icke-trivial lösning skulle vara att placera leksaker och kransar i en spiral. Det är nödvändigt att börja dekorera granen med kransar. Enligt den givna riktningen placeras bollar och en liten mängd glitter.

Julgransdekoration i en spiral

När det gäller att dekorera en julgran tänker jag på vanliga dekorationer som kan köpas i nästan alla butiker före semestern..

Ack, vackra julgransdekorationer kostar nu mycket pengar. Men det betyder inte att ditt nyårsträd ska lämnas utan dekoration. Ett utmärkt alternativ skulle vara nyårs snöflingor, klippta ur papper, kartong, filt eller chintz. Du kan dekorera snöflingor med förgyllning, pärlor eller pärlor..

snöflingor dekor

Allt material kan användas för dekorativa ändamål.

Utbrända glödlampor som ligger hemma? Bra! Beväpna dig med paljetter, lim, sax och breda organzaränder. Paljetter med lim ska appliceras på lampan, använd en remsa av organza som ett rep. Detta är ett bra, och viktigast av allt, kreativt alternativ till klassiska bollar..

leksaker från glödlampor

Visa din fantasi och var inte rädd för att genomföra de mest vågade idéerna.

Idéer för vardagsrumsinredning

Vardagsrummet är mittpunkten i alla hem, särskilt under semestern. Det är i detta rum som familjemedlemmar, vänner och andra inbjudna gäster samlas vid festbordet. Därför måste särskild uppmärksamhet ägnas åt att dekorera rummet..

vardagsrum för nyår

Glöm inte det harmoniska arrangemanget av tillbehör när du bestämmer hur du ska dekorera ett hus för nyåret 2021 med egna händer.

Traditionellt nyårsglas är en kvarleva från det förflutna; det passar inte alltid positivt in i det övergripande interiören. Dekorationen kommer att se särskilt olämplig ut om rummet är tillverkat i loft, Provence eller högteknologisk stil. Det är bättre att föredra mer moderna designalternativ för bostäder.

Nyårsinredning i ett skandinaviskt vardagsrum

Skugga och form på smycken spelar också en viktig roll..

  • Julkrans. Produkten ger ett nyårsstämning och kommer att se otroligt imponerande ut i nästan vilken inredning som helst. Som bas kan du ta halm, kartong, tråd eller vinrankor. Forma en cirkel av valfritt material. Vidare fästs en konstgjord grangren eller annat material på basen. Efter det kan du börja dekorera kransen.. 

julkrans av tallnålar

Torkade citrusskivor, små julgransdekorationer, torkade rönn- eller viburnumgrenar, kottar.

  • Ljus. Och ju mer de placeras i vardagsrummet, desto bättre. Du kan köpa dem från butiken eller göra din egen. Men så att ljusen inte ser avslappnade ut – dekorera dem. Öppna med förgyllning, fixa pärlor eller pärlor på ljusen med lim, gör stativ för dem från grangrenar. Men följ säkerhetsåtgärder. 

julljus dekor

Lämna inte brinnande ljus i rummet utan uppsikt.

  • Textilbågar. Att göra dem själv är ganska enkelt. Det är nödvändigt att ta en bit tyg, helst tät, och forma en rosett. Färgen på rosetterna väljs i enlighet med rummets allmänna färgschema. De kan vara av gyllene, blå, röda, gröna och silverfärger. En sådan dekoration kommer att se spektakulär ut på stolarna.. 

bugar på trädet

Bågar kan fästas med stift på soffkuddar eller gardiner.

Lägg små fat med nyårsgodis på fria ytor. Självgjorda kakor, glaserade pepparkakor, marmelad, pepparkakor kommer att vara en utmärkt fyllning av sådana behållare. 

pepparkaka

Det rekommenderas att dekorera den resulterande kompositionen med grangrenar, kottar och vinterbär..

Dekorera barnkammaren för nyåret

Nyår är den mest magiska högtiden för barn. Ge ditt barn lite festlig stämning, skapa en lämplig atmosfär av familjekomfort och gränslös glädje i väntan på nyårshelgen.

juldekor för barn

Allt ska vara måttligt, så sprid tillbehör i rummet..

  • Mönster på fönstret. För att genomföra denna idé behöver du specialfärger som kan köpas i butiken.. 

julfönsterdekor

Bjud in ditt barn att hjälpa, du kommer inte bara att dekorera glaset, utan också ha en bra tid tillsammans.

  • Girlander. Du kan göra dem med färgat papper, färgglada band, regn, plastjulleksaker.

krans av snöflingor

Häng dekorationen på väggar, längs rummet och på dörröppningar.

  • Wigwam. En bra idé för att dekorera ett barnrum. För tillverkning av strukturen behöver du 6-8 träbjälkar, linne eller bomullstyg. Du kan dekorera strukturen med en elektrisk krans eller på något annat sätt.. 

wigwam i barnrummet

En sådan wigwam kommer inte bara att dekorera rummet, utan också ge barnet mycket glädje..

  • Hemlagat träd. En bra idé för dem som inte planerar att köpa levande gran. En hemlagad julgran är gjord av alla tillgängliga material. Kartong, tråd eller julgransglas kan duga. Materialet viks på ett sådant sätt att det bildas en kon. När det gäller storleken finns det inga begränsningar. Men det är bättre att göra flera sådana hantverk, högst 20 cm höga, och fördela dem jämnt över barnkammaren. 

hemlagade träd

Dekorera den resulterande konen med pärlor och gnistrar.

Observera säkerhetsåtgärder och undvik om möjligt att använda glasleksaker i barnets rum. Sådana leksaker är ganska ömtåliga och om du hanterar dem slarvigt kan barnet skadas..

Idéer för dukning av nyårsbord

Till att börja med måste du bestämma i vilket färgschema bordet ska dekoreras och välja en lämplig bordsduk. Det kan vara vitt, rutigt eller innehålla något slags nyårstryck..

bordsdekor 2018

Så att du inte behöver göra om arbetet flera gånger, planera i förväg på vilken plats och hur nyårsstämningen kommer att skapas.

Du måste dekorera bordet noggrant noggrant, undvika högar med föremål och behålla balansen. Som dekoration kan du använda doftljus placerade i ställen dekorerade med grankvistar. Eller ta flera transparenta vaser, fyll dem med bollar, rönngrenar eller andra torkade bär, kottar, nålar och bred dem på bordet.

vaser med dekor och ljus

Se till att inte bara möbler, utan också olika ytor i huset är festligt inredda.

Ta ditt val av rätter på största allvar, för det här är ett av de viktigaste inslagen i nyårsbordet. Om du inte har tallrikar med traditionella nyårsmönster till hands kan du skapa dem själv. För att göra detta, ta vilken stencil och permanent markör du vill..

Nyårsrätter

Det är önskvärt att heminredningen för nyåret 2018 görs i samma stil..

Glöm inte att hålla disken i ugnen i minst en halvtimme efter att ha applicerat mönstret för att säkra resultatet. Om du inte har lust eller tid att göra konst, dekorera rätterna med rosmaringrenar eller vik tallrikarna i form av en snögubbe.

rätter för det nya året

De mest framgångsrika i denna design är vita, röda, guld och gröna färger..

Använd specialöverdrag för bestick. Du kan köpa dem i en presentbutik eller göra din egen. Välj bara ett lämpligt tyg och bilda rutor av det, sy längs kanterna. Lägg in gafflar, skedar och knivar inuti.

omslag för rätter för det nya året

Med tanke på att många tillbehör kan tillverkas med egna händer behöver du inte lägga pengar på snygg servering..

50 DIY juldekorationer för ditt hem:

plantskola dekoration bordsdekor för nyår glasboll och ljus DIY krans snöflingor i trä dekoration från grenar plantskolans inredning ljus som dekoration ljus med julgransgrenar träd för nyårsdekor Julgransleksaker gjorda av kottar Nyårsinredningstips glas smycken dekorera huset 2018 serverar idéer idéer för inredning av foton leksaker i form av stjärnor glaskula på julgranen sammansättning för det nya året hur man dekorerar ett julgran julkomposition julkomposition ljus på glasögon dekorationer för det nya året glasbollsfoto söt dekoration glasbollsdekor hur man inreder ett hus nyårsdekor 2018 citrus träd leksaker julgransdekoration DIY krans 2018 hur man dekorerar bordet träleksaker snöflingor i trä Nyårs dukning juldekor julgransdekoration ljus som heminredning jul heminredning söt inredning 2018 inredningsalternativ 2018 ljus i en kon dekoration på trappan enkel DIY -inredning krans på dörren ovanliga julgranar DIY glasboll papper dekoration en krans av bollar

Previous Post
Takdesign i sovrummet. Vad ska du vara uppmärksam på?
Next Post
لوحات ثلاثية الأبعاد في الداخل: صور ، تركيب ، إيجابيات وسلبيات