15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Vårdekor: tips, idéer, foton

När slutet av vintern närmar sig, när de första bladen är på väg att bli gröna och fåglarna glatt kommer att kvittra, vill jag verkligen få in något nytt och ljust i mitt liv. Själen kräver förändringar, och hjärtat ser redan fram emot ett upplopp av färger, som kommer att ge den närmande värmen. Så varför vänta om du kan omge dig med den efterlängtade vårstämningen med egna händer? Håll på med fantasi och inspiration, och börja skapa!

ljus vårdekor i det inre av sovrummet

Blommig dekoration i vårdekor

vacker vårdekor i utformningen av korridoren

Blommor i vårdekor

ljus vårdekor i köksdesign

Vårdekoration

Lek av ljus

Våren är alltid rymd, friskhet och strålande sol. Att använda dessa associationer hjälper till att skapa vårdekor även i den tråkigaste interiören..

Utöka utrymmet

 • Det första du ska göra om du vill förändra din lägenhet är städning. Ta bort damm och skräp, bli av med onödiga avlagringar, och resultatet väntar inte länge! Du kommer genast att känna att uppdateringarna redan har börjat.
 • För större övertalningskraft kan du göra en liten omorganisation genom att byta möbler och frigöra ytterligare utrymme, försöka ordna möbler längs väggarna.
 • Använd ett litet designtrick: placera ett ljust föremål som kommer att väcka uppmärksamhet i det bortre hörnet. Således kommer perspektivet att öka visuellt och rummet kommer att expandera..
 • För att lägga till extra volym, spela med taknivån. Gör det högre än i föregående rum – denna teknik kommer också att ge dig lite utrymme..
 • Använd endast ljusa, ljusa gardiner och persienner. Det rekommenderas inte att göra fönstren tyngre med gardiner..

ljus vårdekor i köksstil

Vacker rumsdekoration med vårdekor

ljus vårdekor i utformningen av korridoren

Vårdekor i interiören

Lägg till ljus

 • Vårdekor passar perfekt in i ljusa, rymliga rum, så välj kompakta möbler med ljus klädsel.
 • Speglar, reflekterande ljus, multiplicerar det och gör rummet visuellt större.
 • För att skapa en fjäderinredning rekommenderas att du använder vita och liknande nyanser för att måla väggar, tak, samt när du väljer möbler.
 • Själva belysningen spelar en stor roll. Du kan höja taket visuellt med hjälp av LED -belysning längs omkretsen, och vägglampor kommer att ge en känsla av komfort.

vacker vårdekor i det inre av vardagsrummet

Hängande blommor i vårdekor

ljus vårdekor i stil med en plantskola

Rumsdekoration med blommor

Välja färg

 • Att välja rätt färgschema är halva kampen. Ge företräde åt känsliga pastellfärger: vit, beige, ljusblå och ljusrosa.
 • Det lugnande gröna är vårens besked. Lägg växter till inredningen eller placera helt enkelt färg accenter.
 • Gula, orange och persika toner passar perfekt in i vårens inredning och gör den mer glad och optimistisk..
 • Utseendet i färgpaletten av nyanser av blått i samband med busiga vattendrag och en efterlängtad droppe kommer också att motiveras. Dessa färger kommer att ge lite fräschör till inredningen..
 • När du skapar vårdekor är det viktigt att inte överdriva det med ljusstyrka. Den ljusa färgen ska förbli den främsta, och de mer mättade nyanserna används endast för accenter och ovanliga detaljer..

ljus vårdekor i köksdesign

Blommor i vårdekor

ljus vårdekor i stil med korridoren

Vårdekor

Vårtappning och shabby chic

Vårstämning är först och främst romantik, ömhet och kärlek. Det är möjligt att förmedla en så svår atmosfär med hjälp av vintage eller shabby chic stil, som perfekt “passar” in i husets inre ovanliga gamla eller artificiellt åldrade föremål.

Fancy antikviteter är oacceptabla för att skapa vårdekor. Kläder med antikens effekt ser väldigt avslappnade och naturliga ut här..

Ett utmärkt tillskott kommer att vara transparenta behållare med ovanliga former med rent vatten och levande gröna växter. En sådan komposition är förknippad med uppvaknande av naturen, snösmältning och utseendet på den första grönskan..

vacker vårdekor i det inre av korridoren

Trädgrenar i vårdekor

ljus vårdekor i sovrumsdesign

Blommig dekoration i vårdekor

vacker vårdekor i barnkammarens design

Blommor i inredningen

Shabby chic kräver inte betydande finansiella investeringar, som det kan tyckas vid första anblicken. Faktum är att allt du hittar på vinden och mezzaninerna kommer att göra för heminredning. Dessutom finns det många idéer och metoder för artificiellt åldrande, utförda i olika tekniker. Den mest populära av dem är decoupage -tekniken, med vilken du kan göra din egen vårdekor..

Shabby chic och vintage är väldigt lika varandra, men de har vissa skillnader:

Årgång

Shabby chic

Rik, elegant

Enkelt, sofistikerat

Pretentiöshet

Lite ”raderad” lyx

Symmetri och prydlighet

Lätt vårdslöshet

Mörka toner tillåtna

Ljusa pastellfärger

Dyra vaser, speglar i lyxiga ramar, smidda föremål

Figurer av änglar, dockor, lådor, broderier

ljus vårdekor i utformningen av korridoren

Trädgrenar i vårdekor

vacker vårdekor i korridoren

Vårdekor

Uppmärksamhet på detaljer

Lägg till livfulla färger till vårens inredning med färska blommor. Du kan hitta dem när som helst på året, välja vilken färg och storlek som helst. En sådan underbar dekoration kan göras till centrum för alla interiörer, eftersom det alltid kommer att locka uppmärksamhet..

Du kan lägga till variation och visa ägarnas originalitet med hjälp av ovanliga blomkrukor i olika former och färger. En sådan vårinredningsdetalj kommer att dekorera huset även när plantorna i dessa krukor inte kommer att blomma..

En annan idé är användningen av blommotiv, och dessa blommor kan vara absolut alla, och ju mer ovanligt, desto mer intressant. Låt inte bara kungliga rosor blomma i din inredning, utan också busiga maskrosor, tulpaner och liljekonvaljer.

ljus vårdekor i det inre av köket

Tulpaner i vårdekor

ljus vårdekor i stil med sovrummet

Olika blommor i vårdekor

Många designers tar också ledningen när det gäller att skapa vårstil för fåglar och erbjuder många idéer för att använda dem i interiören. Ritningar på textilier eller målningar, ovanliga inredningsartiklar kan påminna om dem. Celler ser intressanta ut, även om de är tomma. De mest vågade ägarna kan göra pappersfågelmodeller med egna händer och komplettera designen av lägenheten med dem..

Andra ljusa representanter för våren är naturligtvis fjärilar. Dessa söta varelser kan också dekorera vilken inredning som helst och kan användas på många sätt. Lägg dem på väggar, under taket, runt ett föremål, eller dekorera växter med dem. Det är möjligt att göra dem av skrotmaterial: papper, vinyl, tyg, plast eller till och med måla med färg..

vacker vårdekor i vardagsrumsdesign

Vårdekor i interiören

ljus vårdekor i barnkammarens inredning

Blommor i vårdekor

Handgjord för inredning i vårstil

För att få våren att komma in i ditt hem är det absolut nödvändigt att ha enastående designkunskaper och speciella talanger. Några enkla handgjorda idéer hjälper dig att uppnå önskat resultat, även om designen av ett vårstil är ditt första projekt..

Trädgrenar

Det enklaste sättet att dekorera väggar eller möbler är med vinyldekaler. Det finns inget enklare än att välja rätt mönster, ta bort skyddsfilmen och placera mönstret på rätt plats..

Ett utmärkt alternativ är de blommande sakuragrenarna, som ser ovanliga och väldigt snygga ut. Om du klibbar designen på möbler med öppna dörrar eller bänkskivor, glöm inte att klippa klistermärket på rätt ställen, eftersom det kommer att bli mycket svårare att göra detta efter att du har klistrat det..

ljus vårdekor i barnkammarens inredning

Blommor i vårdekor

ljus inredning i vårstil

Trädgrenar i vårdekor

Färska blommor och växter är underbara, men inte hållbara. För att dekorationen inte behöver ändras ständigt kan du göra den själv. För att göra detta behöver du tråd, papper eller trasa. Klipp ut bladen, fäst dem på trådkvistarna, ge den nödvändiga böjningen och lägg dem i en vacker vas.

Konstnärlig talang kan helt enkelt rita ett träd på en vägg eller garderob, som visar dess skissartade silhuett eller noggrant spåra varje detalj..

ljus vårdekor i barnkammarens design

Hängande blommor som ett inslag i vårdekor

ljus vårdekor i det inre av köket

Vårdekor

Alternativ till gamla planteringar

Med rätt tillvägagångssätt kan till och med det enklaste föremålet, till exempel en blomkruka, bli ett verkligt konstverk och din vårinrednings stolthet..

Vanliga blomkrukor kan få ett helt annat utseende genom att slå in dem i färgat papper eller dekorera dem med band..

Förespråkare för mer vågade idéer kan förkroppsliga någon av deras fantasier i detta ämne. Ibland verkar det som om designers kan använda allt som kommer till deras hand för att odla blommor: gamla ljuskronor, burkar, stövlar, hattar och olika korgar. Krukorna placeras individuellt eller placeras i flera nivåer. De kan dekorera hyllor eller väggar, ett hus eller en sommarstuga..

Växter i speciella lådor ser bra ut på balkonger, och konstgjorda blommor används ofta, som nu ser väldigt naturliga ut, och dessutom bleknar de inte i solen och tappar inte sitt utseende.

vacker vårkorridor stil inredning

Vårdekor

ljus vårdekor i utformningen av korridoren

Blommor i vårdekor

Konstföremål i köket

Ett kök eller matsal kan också vara ett bra ställe att sprida vårens inredning. Alla vi bekanta köksredskap kan mycket väl bli ett fantastiskt konstobjekt..

Nästan alla har stora kryddor eller teburkar. Som en sista utväg kommer även vanliga tenn- eller genomskinliga glasburkar att göra. Fyll dem med jord, plantera en växt och lägg den djärvt på en hylla eller fönsterbrädan. Kombinera burkar i olika storlekar och former för en intressant och original komposition.

De tråkiga väggarna i köket kommer inte heller att ignoreras. Att skapa en intressant inredning på temat vår med egna händer är mycket lättare än du tror. Vi limer tejp på en vanlig ljus vägg, målar den, och när färgen torkar, skala av remsorna. Som ett resultat har vi fått ett originellt geometriskt mönster på en ljus vårbakgrund..

ljus vårdekor i stil med en plantskola

Rumsdekorationsalternativ med vårdekor

ljus vårdekor i utformningen av sovrummet

Vårdekor

Och slutligen

Att skapa vårdekor i ditt hem är en uppgift som alla som verkligen vill göra det. En droppe fantasi och ett par användbara tips hjälper till att göra lägenheten mysig, lägger till ljusa färger och ger alla hushållsmedlemmar en speciell vårstämning.

Video: Vårrumsinredning

50 foton med idéer för vårens inredning:

ljus vårdekor i insidan av sovrumsbilden vacker vårdekor i utformningen av korridorsfotot ljus vårdekor i stil med korridorfotoet ljus vårdekor i det inre av en barnbild vacker vårdekor i köksdesignbild ljus vårdekor i stil med vardagsrummet foto ljus vårdekor i utformningen av sovrumsbilden vacker vårdekor i det inre av en barnbild ljus vårdekor i det inre av korridorfotoet ljus vårdekor i stil med köksfotot vacker vårdekor i utformningen av korridorsbilden vacker vårstil sovrum inredning bild ljus vårdekor i det inre av ett barnfoto ljus vårdekor i utformningen av vardagsrumsbilden ljus vårdekor i utformningen av hallen foto ljus vårdekor i det inre av korridorfotoet vacker vårkök stil inredning bild ljus vårdekor i utformningen av korridorsbilden vacker vårdekor i det inre av korridorfotot ljus vår inredning stil vardagsrum bild vacker vårdekor i det inre av köksfotot ljus vårdekor i stil med ett barns foto ljus vår stil sovrum inredning bild ljus vårdekor i det inre av vardagsrummet foto vacker vårdekor i utformningen av korridorbilden ljus vårdekor i stil med korridorsfoto vacker vårdekor i köksdesignfoto ljus vårdekor i stil med korridorfotoet ljus vårdekor i det inre av vardagsrumsbilden vacker vårdekor i utformningen av sovrumsfotot ljus vårdekor i stil med korridorsbilden ljus vårdekor i köksdesignfoto ljus vårdekor i stil med korridobilden vacker vårdekor i utformningen av ett barns bild vacker vårdekor i stil med sovrumsfotot ljus vårdekor i det inre av vardagsrumsbilden ljus vårdekor i utformningen av korridorfotoet ljus vårdekor i det inre av korridorsbilden vacker vårdekor i stil med ett barns bild vacker vårdekor i utformningen av vardagsrumsbilden ljus vårdekor i stil med sovrumsfotot vacker vårdekor i det inre av korridorbilden ljus vårdekor i stil med sovrumsfotot vacker vårdekor i det inre av korridorsbilden ljus vårdekor i stil med ett barns bild vacker vårdekor i utformningen av vardagsrummet foto ljus vårdekor i det inre av köksbilden ljus vårdekor i utformningen av sovrumsfotot vacker vårdekor i stil med korridorsfoto vacker vårdekor i barnkammarens design Blommor i inredningen

Previous Post
Hur man vackert dekorerar en vägg med fotografier
Next Post
لماذا يخرج الفرن في موقد الغاز: الأسباب الرئيسية وطرق حلها