15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Obnovuje se předplatné bitdefender automaticky?

Shrnutí článku: Jak spravovat obnovení předplatného Bitdefender

Bitdefender je oblíbený antivirový software, který nabízí automatické obnovení předplatného. Pokud se však z této funkce chcete odhlásit, můžete tak snadno udělat. Chcete -li zakázat automatické obnovení, postupujte podle těchto kroků:

  1. Přejděte na svůj účet Bitdefender.
  2. Klikněte na kartu „Moje produkty“.
  3. V rámci každého produktu BitDefender najdete možnost zastavit automatické obnovení předplatného.

Pokud si nejste jisti, kdy vyprší vaše předplatné BitDefender, můžete jej zkontrolovat prostřednictvím svého účtu BitDefender Central. Jednoduše se přihlaste a přejděte na panel „Moje předplatné“. Zde najdete všechny podrobnosti o vašich předplatných, včetně data vypršení platnosti.

Bitdefender nabízí roční předplatné pro svůj celkový zabezpečovací balíček. Toto předplatné je platné po dobu jednoho roku a lze jej použít až na pět zařízení.

Pokud nejste spokojeni s nákupem BitDefender, můžete požádat o vrácení peněz do 30 dnů od nákupu. BitDefender nabízí 30denní záruku zpětného zájmu, což zajišťuje spokojenost zákazníků.

Pokud chcete zastavit automatické obnovení na zařízení Android, můžete spravovat předplatné pro automatické zasílání prostřednictvím nastavení účtu. Jednoduše přejděte na kartu „Předplatné“, vyberte předplatné, které chcete zrušit, a klikněte na tlačítko „Zrušit“.

Když vyprší předplatné BitDefender, máte 90 dní na export hesel, pokud jste používali správce hesel BitDefender. Po tomto období budou vaše hesla zálohována na dalších 30 dní.

Pro obnovení předplatného BitDefender, přihlášení ke svému účtu BitDefender Central, přejděte na „Moje předplatné“, klikněte na „Moje platby.„Odtud si můžete prohlédnout podrobnosti o předplatném a povolit automatické obnovování, pokud je to žádoucí.

Bitdefender Box je další produkt, který nabízí Bitdefender. Cena za předplatné krabice je 149 $.99 ročně po dobu jednoho roku a 99 $.99 ročně po dobu dvou nebo více let.

Pokud jde o hodnotu BitDefenderu, stojí za to zaplatit kvůli svým vysokým hodnocením v nezávislých laboratorních testech, cenově dostupném ceně ve srovnání s konkurenty a užitečnými bezpečnostními prvky.

Odinstalace bitdefenderu nevede ke ztrátě předplatného. Vaše předplatné zůstane aktivní až do konce dohodnutého období.

Je nezbytné si uvědomit, že vypnutí tlačítka automatické obnovení okamžitě nezruší předplatné. Vaše předplatné bude pokračovat až do konce dohodnutého období, bez ohledu na stav tlačítka.

Otázky a odpovědi:

  1. Otázka: Předplatné Bitdefender se automaticky obnoví?
  2. Odpověď: Ano, Bitdefender nabízí funkci obnovení předplatného, ​​ale lze jej snadno zakázat.

  3. Otázka: Jak se mohu odhlásit z automatické obnovy BitDefender?
  4. Odpověď: Chcete -li zakázat automatické obnovení, přejděte na svůj účet BitDefender, klikněte na kartu „Moje produkty“ a zastavte automatickou obnovení předplatného pro každý produkt BitDefender.

  5. Otázka: Jak zjistím, kdy platnost bitdefenderu?
  6. Odpověď: Chcete -li zkontrolovat datum vypršení platnosti bitdefenderu, přihlaste se do Bitdefender Central a přejděte na panel „Moje předplatné“, kde najdete všechny podrobnosti o vašich předplatných.

  7. Otázka: Je Bitdefender roční předplatné?
  8. Odpověď: Ano, Bitdefender nabízí roční předplatné pro svůj celkový zabezpečovací balíček, který je platný po dobu jednoho roku a lze jej použít až na pět zařízení.

  9. Otázka: Mohu zrušit bitdefender a získat vrácení peněz?
  10. Odpověď: Ano, Bitdefender nabízí 30denní záruku zpětných peněz. Pokud nejste spokojeni s nákupem, můžete požádat o plnou náhradu do 30 dnů.

  11. Otázka: Jak mohu zastavit automatické obnovení?
  12. Odpověď: Na zařízeních pro Android spravujte předplatné pro automatické propouštění prostřednictvím nastavení vašeho účtu. Klepněte na kartu „Předplatné“, vyberte předplatné pro zrušení a klikněte na tlačítko „Zrušit“.

  13. Otázka: Co se stane, když vyprší platnost bitdefenderu?
  14. Odpověď: Když vyprší vaše předplatné pro správce hesel BitDefender, máte až 90 dní na export hesel. Poté budou vaše hesla zálohována na dalších 30 dní.

  15. Otázka: Kde je automatická obnova na BitDefender?
  16. Odpověď: Přihlaste se ke svému účtu BitDefender Central, přejděte na „Moje předplatné“, poté klikněte na „Moje platby.„Odtud si můžete prohlédnout podrobnosti o předplatném a povolit automatické obnovování.

  17. Otázka: Co stojí Bitdefender po prvním roce?
  18. A: Předplatné Bitdefender Box stojí 149 $.99 ročně po dobu jednoho roku a 99 $.99 ročně po dobu dvou nebo více let.

  19. Otázka: Bitdefender stojí za to zaplatit za?
  20. Odpověď: Ano, Bitdefender stojí za to zaplatit kvůli svému vynikajícímu výkonu v nezávislých laboratorních testech, cenově dostupném ceně a užitečných bezpečnostních funkcích.

  21. Otázka: Ztrácím předplatné, pokud odinstaluji bitdefender?
  22. Odpověď: Ne, odinstalování bitdefenderu nevede ke ztrátě předplatného. Vaše předplatné zůstane aktivní až do konce dohodnutého období.

  23. Otázka: Vypne automatické obnovení zrušit vaše předplatné?
  24. Odpověď: Ne, vypnutí tlačítka automatické obnovy okamžitě nezruší předplatné. Vaše předplatné bude pokračovat až do konce dohodnutého období.

Obnovuje se předplatné BitDefender automaticky?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se mohu odhlásit z automatické obnovy BitDefender

Účet, možná budete chtít přečíst tento článek, co má pokladnu a jak k němu přistoupím. Dva na kartu pro mé produkty tři a deaktivujte automatické obnovení kliknutí Zastavte automatické obnovení předplatného pod každým bitem

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, kdy platnost bitdefenderu

Chcete -li zjistit, kdy BitDefender vyprší a zjistit, kolik sedadel je stále k dispozici pro vaše předplatné BitDefender: Přejděte do Bitdefender Central a přihlaste se.Klikněte na panel předplatného mého předplatného, ​​umístěný na levé straně stránky.Zde jsou uvedeny všechny vaše předplatné BitDefender.Každá předplacená karta se zobrazí:

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je bitdefender roční předplatné

Bitdefender Celkové zabezpečení – 5 zařízení | 1 rok předplatné | PC/MAC | Aktivační kód e -mailem. Amazon’s Choice zdůrazňuje vysoce hodnocené, dobře cenově dostupné produkty k okamžitě.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu zrušit bitdefender a získat vrácení peněz

Pokud máte pocit, že nejste 100% spokojeni s nákupem, můžete změnit názor a požádat o plnou náhradu. Proto Bitdefender nabízí 30denní záruku na zpětné peníze. Váš požadavek zpracujeme co nejdříve a vaše peníze dostanete zpět v žádném okamžiku.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zastavit automatické obnovení

Pro Android

Předplatné automatického obnovu je spravováno prostřednictvím vašeho účtu na vašem zařízení Android. ° klepněte na "Předplatné" Tab. ° Vyberte, které předplatné chcete zrušit a klikněte na něj. ° stiskněte "ZRUŠENÍ" tlačítko na zvoleném předplatném.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, když vyprší platnost bitdefenderu

Co se stane, když vyprší správce hesel Bitdefender, jakmile vyprší předplatné správce hesla a již nebude aktivní, budete mít na export hesel maximálně 90 dní. Vaše hesla budou zálohována dalších 30 dní.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde je automatická obnova na Bitdefender

Přihlaste se ke svému účtu Bitdefender Central (https: // Central.Bitdefender.com/).Klikněte na mé předplatné.Klikněte na mé platby.Klikněte na Zobrazit podrobnosti vedle předplatného, ​​které chcete obnovit.Klikněte na Enable Auto-Renewal.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co stojí Bitdefender po prvním roce

Bitdefender Box

Délka produktu a termínu Cena za rok
Bitdefender Box, 1 rok 149 $.99
Bitdefender Box, 2 nebo více let 99 $.99

19. října 2022

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Bitdefender stojí za to zaplatit

BitDefender je jedním z nejvíce hodnocených poskytovatelů antivirových služeb na trhu. Neustále vrací vynikající výsledky při nezávislých laboratorních testech, není tak drahé jako jeho konkurenti a zahrnuje užitečné bezpečnostní funkce. Během našich interních testů Bitdefender vykazoval vynikající míru detekce malwaru.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Ztratím předplatné, pokud odinstaluji bitdefender

Pokud odinstalujete Bitdefender, neztratíte své předplatné.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Vypne automatické obnovení zrušit vaše předplatné

Důležité: Vypnutí tlačítka automatické obnovy nezruší vaše předplatné. Vaše předplatné bude pokračovat v práci až do konce období, na kterém jste původně dohodli, bez ohledu na to, zda je nastaveno na nebo vypnuto. Všechno toto tlačítko je zastavit obnovení tohoto termínu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Musíte stále platit, pokud zrušíte předplatné

Pokud máte na mysli předchozí platbu, ano, pokud nemáte vrácení peněz.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je bitdefender přerušen

5. dubna 2023 začneme proces konec života (EOL) pro naši funkci Peněženky Bitdefender, která bude nahrazena správcem hesla Bitdefender, naší novou a pokročilejší nabídkou.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Funguje Bitdefender bez předplatného

Registrace také vyžaduje platný účet bitdefender, který obsahuje platnou e -mailovou adresu pro obnovení a další oznámení a platné předplatné produktu. Účet BitDefender je povinný pro použití řešení BitDefender, jak je uvedeno v dokumentaci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je bitdefender ruská společnost

Bitdefender je rumunská technologie kybernetické bezpečnosti se sídlem v Bukurešti v Rumunsku s kancelářemi ve Spojených státech, Evropě, Austrálii a na Středním východě. Společnost byla založena v roce 2001 současným generálním ředitelem a hlavním akcionářem, Florin Talpeș.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu zpochybnit automatické obnovení

Měli byste podat spor se svým vydavatelem karty o poplatku. Měli byste také podat stížnost na FTC o Autorenewal a generálním státním zástupcem, pokud váš stát má ochranu spotřebitele zabývající se autorenewals.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete zpochybnit poplatek za obnovení předplatného

Pokud společnost nepřestane účtovat účet poté, co jste se pokusili zrušit předplatné, podejte spor (nazývaný také „zpětné vazby“) s kreditní nebo debetní kartou. Online: Přihlaste se na svůj kreditní nebo debetní kartu online a projděte proces sporu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč jsem stále účtován za zrušené předplatné

Někteří obchodníci vydají zkušební poplatek před odesláním konečného poplatku jako způsob, jak zajistit, aby metoda plateb byla platná a existují finanční prostředky na pokrytí budoucích výdajů. Zkušební poplatek se může stále objevit poté, co jste zrušili předplatné. Ty obvykle zmizí za den nebo dva.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se ujistěte, že je moje předplatné zrušeno

Spravujte své předplatné na Google Playon vaše zařízení pro Android, přejděte na své předplatné v Google Play.Vyberte předplatné, které chcete zrušit.Klepněte na zrušení předplatného.Následuj instrukce.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je bitdefender ve vlastnictví Rusů

Bitdefender je rumunská technologie kybernetické bezpečnosti se sídlem v Bukurešti v Rumunsku s kancelářemi ve Spojených státech, Evropě, Austrálii a na Středním východě. Společnost byla založena v roce 2001 současným generálním ředitelem a hlavním akcionářem, Florin Talpeș.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je bitdefender bezpečný v USA

Bitdefender je bezpečná aplikace proti malwaru. Ve skutečnosti je to na vrcholu seznamu antivirového softwaru. Dokonce dostal celkový hodnocení produktu AV-Comparatives roku-více než jakýkoli jiný antivirový program.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je kontroverze bitdefenderu

V roce 2021 byl Bitdefender obviněn ze sebepropagace při uvolnění a veřejném oznámení dešifrátora na úkor skutečných obětí s ohledem na Darkside, hackerskou skupinu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co když je moje předplatné obnoveno bez povolení

Měli byste podat spor se svým vydavatelem karty o poplatku. Měli byste také podat stížnost na FTC o Autorenewal a generálním státním zástupcem, pokud váš stát má ochranu spotřebitele zabývající se autorenewals. Doufám, že jste schopni tuto záležitost vyřešit!

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zabráním obnovení předplatného

Na zařízení Android přejděte na své předplatné ve společnosti Google Play. Vyberte předplatné, které chcete zrušit. Klepněte na zrušení předplatného. Následuj instrukce.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zabráníte předplatnému

Uděláte to kontaktováním své banky a buď zrušením oprávnění k platbě, nebo požádáte o příkaz k zastavení plateb. Banka však bude muset potvrdit, že zrušení nezasahuje do smluvních závazků, které byste mohli mít se společností, která vám vyúčtuje.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Qué es el monitoreo de Kroll??
Next Post
Opravdu funguje pocit?