15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Proč můj iPad nezamkne, když zavřu kryt?




Shrnutí problému s inteligentním krytem iPadu

souhrn

Pokud se váš iPad neprobudí a nespí, když se otevřete a zavřete kryt, můžete vyzkoušet následující řešení:

1. Přejděte na Nastavení> Displej a jas a zapněte zámek/odemknutí.

2. Chcete -li vyřešit problém iPadu, který se nevypne, když je kryt uzavřen, přejděte na Nastavení> Displej a jas a zapněte zámek/odemknutí.

3. Pokud váš iPad není automatické zamykání, můžete znovu povolit automatické zámek tím, že přejdete na Nastavení> Displej a jas> Automatické zámek a výběr požadované časové délky.

4. Chcete -li zapnout inteligentní kryt na vašem iPadu, jednoduše nainstalujte inteligentní kryt a nechte magnety zavléknout se na sebe. Poté složte inteligentní kryt na obličej tabletu, abyste jej vložili do režimu spánku.

5. Pokud chcete zapnout svůj inteligentní kryt, přejděte na Nastavení> Funkce dostupnosti> Inteligentní kryt a povolte inteligentní kryt. Pokud má kryt okno zobrazení, povolte také použití okna zobrazení.

6. Chcete -li zamknout iPhone krytem, ​​přejděte na Nastavení> Displej a jas a ujistěte se, že je možnost zámku/odemknutí přepínána.

7. IPad má funkci automatického vypnutí, kterou lze nastavit pod nastavením> General> Auto Lock. Vyberte požadovanou dobu spánku a obrazovka zčerná, až bude spát.

8. Chcete -li donutit iPad, aby se vypnul, aniž byste se dotkli obrazovky, můžete použít kombinaci klíčů nebo sklouznutí na dotykové obrazovce, pokud to funguje.

9. Pokud automatický blok nefunguje, může to být problém s baterií klíčového FOB, takže ji zkuste nahradit. Alternativně může být klíčová fob samotná vadná.

10. Chcete-li zapnout automatický zámek, přejděte na obrazovku zámku kruhu, klepněte na ikonu nastavení v pravém horním rohu, vyberte zámek z zobrazených zařízení a povolte automatické zámek v nabídce Automations.

11. Pokud váš iPad nespává, když nasadíte kryt, přejděte na Nastavení> Displej a jas a zapněte zámek/odemknutí.

12. Pokud váš inteligentní kryt iPadu nefunguje, ujistěte se, že je možnost zámku/odemknutí povolena v nastavení displeje a jasu.

Otázky a odpovědi

1. Jak mohu přimět svůj iPad, aby se zavřel, když zavřu případ?

Pokud se váš iPad neprobudí a nespí, když se otevřete a zavřete kryt, přejděte na Nastavení> Displej a jas a zapněte zámek/odemknutí.

2. Proč se můj iPad nevypne, když zavřu kryt?

Chcete -li tento problém vyřešit, přejděte na Nastavení> Displej a jas a zapněte zámek/odemknutí.

3. Proč můj iPad není automatické blokování?

Chcete-li znovu povolit automatické zámek, přejděte na Nastavení> Displej a jas> Automatické zámek a vyberte požadovanou délku času.

4. Jak zapnu inteligentní kryt na iPadu?

Chcete -li zapnout inteligentní kryt, nainstalujte jej a nechte se na sebe magnety zachytit. Potom přeložte kryt a vložte tablet do režimu spánku.

5. Jak zapnu svůj inteligentní kryt?

Přejděte na Nastavení> Funkce dostupnosti> Inteligentní kryt a povolte inteligentní kryt. Pokud kryt přichází s oknem zobrazení, povolte také okno zobrazení.

6. Jak zamknu svůj iPhone krytem?

Chcete -li zamknout iPhone krytem, ​​přejděte na Nastavení> Displej a jas a ujistěte se, že je možnost zámku/odemknutí přepínána.

7. Má iPad automatické vypnutí?

Ano, nastavte dobu spánku, přejděte na Nastavení> Obecné> Automatické zámek a vyberte požadovaný čas, než iPad spí.

8. Jak přinutím svůj iPad, aby se vypnul, aniž bych se dotkl obrazovky?

K vypnutí iPadu můžete sklouznout na obrazovce nebo použít kombinace klíčů. Pokud dotyková obrazovka nefunguje, kombinace klíčů stále mohou fungovat.

9. Proč můj automobilový zámek nefunguje?

Klíčová baterie FOB může být mrtvá, v případě potřeby ji vyměňte. Pokud problém přetrvává, může být klíčový fob samotný vadný.

10. Jak zapnu automobilový zámek?

Klepněte na ikonu nastavení Gear Gear na obrazovce zámku, vyberte zámek a povolte automatické zámek v nabídce Automations.

11. Proč můj iPad nespal, když jsem obal?

Váš iPad se nemusí probudit ani spát, když otevřete nebo zavřete kryt. V tomto případě přejděte na Nastavení> Displej a jas a zapněte zámek/odemknutí.

12. Proč můj iPad Smart Cover nefunguje?

Ujistěte se, že je možnost zámku/odemknutí povolena v nastavení displeje a jasu.



Proč můj iPad nezamkne, když zavřu kryt?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu přimět svůj iPad, aby se zavřel, když zavřu případ

Pokud se váš iPad neprobudí a nespí, když se otevřete a zavřete kryt, přejděte do nastavení > Zobrazit & Jas a zapněte zámek/odemknutí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se můj iPad nevypne, když zavřu kryt

Chcete -li tento problém vyřešit, přejděte do Nastavení > Zobrazit & Jas a zapněte zámek/odemknutí. Zjistěte, zda to pro vás problém vyřeší. Všechno nejlepší.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč můj iPad není automatické zamykání

Opětovné povolení automatického zámku na iPhone

Chcete -li nastavit iPhone, aby se automaticky zamkl, přejděte do Nastavení > Zobrazit & Jas > Automatické blokování na vašem zařízení. V této části najdete řadu různých možností časové délky, ze kterých si můžete vybrat, aby se zařízení automaticky zamklo.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zapnu inteligentní kryt na iPadu

Nainstalujte inteligentní kryt.Přiveďte stříbrný povrch blízko k levé straně tabletu Apple. Palce je blíž, aby se magnety zavlékly na sebe.Až to je hotovo, složte inteligentní kryt na tvář tabletu. Tím se tablet dostane do režimu spánku.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zapnu svůj inteligentní kryt

Jdi do nastavení > Funkce přístupnosti > Inteligentní kryt a povolte inteligentní kryt. Pokud převrácený kryt je dodáván s oknem zobrazení, povolte také okno zobrazení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zamknu svůj iPhone krytem

Jak používat automatické zámek a odemknout na iPhone pomocí nastavení případů ve stylu folio.Přejděte dolů a klepněte na zobrazení & Jas.Znovu přejeďte dolů a hledejte zámek / odemknutí.Ujistěte se, že je přepnutá.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Má iPad automatické vypnutí

Nastavit čas spánku přejděte do nastavení>Všeobecné>Automatické zámek a poté vyberte čas před spánkem iPadu. Jakmile bude spát, obrazovka zčernala a klepnutím na tlačítko Domů ji probudíte, pak zasuňte zámek a odemkněte iPad.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak přinutím svůj iPad, aby se vypnul, aniž bych se dotkl obrazovky

A můžete jen sklouznout tak, a to vypne iPad. Nyní, pokud máte problémy s touto kombinací klíčů. Můžete to také udělat s prací dotykové obrazovky samozřejmě.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč můj automobilový zámek nefunguje

Klíčová baterie FOB je mrtvá: Toto je jeden z nejčastějších důvodů, proč nefunguje zámek dveří vozu. Pokud vaše zámky nefungují, výměna baterie v klíčovém FOB by mohla problém vyřešit. Klíčový fob je vadný: Pokud baterie není problém, může být problém se samotným FOB.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zapnu automobilový zámek

Klepněte na ikonu nastavení ozubeného kola v pravém horním rohu na obrazovce zámku. Vyberte zámek z zobrazených zařízení. Vyberte Auto-Lock, který je uveden v nabídce Automations.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč můj iPad nespal, když jsem obal

Váš iPad se probudí nebo spí, když otevřete nebo zavíráte inteligentní folio nebo inteligentní kryt. Pokud se váš iPad neprobudí a nespí, když se otevřete a zavřete kryt, přejděte do nastavení > Zobrazit & Jas a zapněte zámek/odemknutí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč můj iPad Smart Cover nefunguje

Nastavení je pod displejem & Jas, měl by to číst zámek/odemknutí. Aby inteligentní kryt fungoval, měl by být zapnutý. Zkuste znovu zapnout zařízení. Pokud to nepomůže, může to udělat restart síly.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zamknu obrazovku s překlopným krytem

Otevřete nebo zavřete Otevřete obálku Otevřete kryt probudí vaše zařízení a zobrazí obrazovku zámku (nebo obrazovka odemknutí časopisu).Pokud bylo nastaveno heslo obrazovky zámku, uzavření překlopení zařízení zamkne obrazovku, pokud je v pohotovostním režimu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak funguje inteligentní překlopení

Když je povolen inteligentní kryt, obrazovka tabletu zapne, pokud je otevřen překlopení a vypne se, pokud je uzavřen překlopný kryt. To pomáhá poskytovat snadno použitelný zážitek a prodlužuje výdrž baterie vašeho tabletu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu přimět svůj iPhone 14, aby se vypnul, když zavřu obálku

V aplikaci Nastavení přejděte na zobrazení & Jas, posouvejte celou cestu dolů na dno a vždy přepínajte. Jdi do nastavení > Zobrazit & Jas vypnout AOD.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu udržet obrazovku iPhone a ne ji nezamykat

Jdi do nastavení > Zobrazit & Jas > Automatický zámek a poté vyberte dobu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Měli bychom každou noc uzavřít iPad

Pokud nemáte v úmyslu nechat svůj iPad nepoužitý a po mnoho dní se nenabíjí, neexistuje žádný přínos ani technický důvod k úplnému vypnutí iPadu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu přimět svůj iPad automaticky spát

Uvedení iPadu do spánku automaticky z domovské obrazovky, klepněte na nastavení. Objeví se obrazovka nastavení.Klepněte na generál.Klepněte na automatik.Klepněte na jednu z dostupných možností: 2 minuty, 5 minut, 10 minut, 15 minut nebo nikdy.Stisknutím tlačítka Home se vrátíte na domovskou obrazovku.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zamknu obrazovku iPad

Takže prostě jdete do nastavení. A přejděte na přístupnost. A je tu veden. Přístup. Pokud na to klepnete, musíte se zjevně ujistit, že je povolen. Jak vidíte, dokonce má ikonu

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho vydrží iPady

pět let

Kolik let by měl iPad Last Apple obvykle podporovat nový iPad s aktualizacemi iPados po dobu nejméně pěti let a často o několik let déle. Většina modelů iPadu se v tomto časovém rámci dobře drží ve výkonu, funkcích a skladování, což znamená, že pět let je standardní životností pro jakýkoli iPad.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se můj zámek automobilů nezamyká

Problém s jedním zámkem je pravděpodobně způsoben ovladačem zámku nebo jinou poruchou uvnitř mechanismu samotných dveří. Pokud však žádný z výkonu nefunguje, zkontrolujte políčko pojistky ve vozidle. Foukaná pojistka může způsobit, že zámky napájení přestanou fungovat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč můj zámek nezamyká

Faktory, jako je počasí, poškození klíče, a dokonce i nahromadění nečistot a špíny uvnitř mechanismu zamykání mohou zabránit zamykání dveří. Pokud máte potíže s pravidelným zamykáním předních dveří, měli byste se co nejdříve poradit s zámezkem.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co dělat, pokud automatické zámek nefunguje

Jak opravit iPhone Auto Lock nefunguje v iOS 12/11/10Turn na automatickém zámku na vašem iPhone.Vypněte režim nízkého napájení na iPhone.Zakažte asistentouch na iPhone.Těžko restartujte svůj iPhone.Resetujte všechna nastavení na iPhone.Zakázat a povolte přístupové kódy na vašem iPhone.Klepněte na opravu systému.Vyberte problémy iPhone a začněte hned.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde je nastavení automatického zámku

A ukážu vám, jak změnit časový limit na obrazovce, doba časového limitu na obrazovce je doba, po kterou může vaše obrazovka zůstat pozdě a nečinná, než se automaticky zavře, a zamkne obrazovku.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Vypne se iPad, když je případ uzavřen

Inteligentní kryty a případy mohou ovládat funkci spánku/probuzení na iPadech. Když zavřete kryt nebo pouzdro, iPad jde do režimu spánku; Když jej otevřete, zařízení se probudí. Chcete -li tuto funkci povolit, otevřete nastavení a klepněte na General. Přejděte na uzamčení/odemknutí a klepnutím na tlačítko jej zapněte.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Puede el anfitrión de Airbnb demandarme??
Next Post
Co byste měli dělat, když upustíte iPad do vody?