15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Zabrání ochránci obrazovky praskliny?



Zabrání ochránci obrazovky praskliny?

Shrnutí článku:

Zastaví ochránce obrazovky zhoršené trhliny? Doporučujeme použít chránič obrazovky, aby pomohl zastavit jakékoli škrábance nebo praskliny. Ale pokud je vaše obrazovka již poškozena, není příliš pozdě! Ochranství obrazovky může zastavit poškození, aby se zhoršilo.

Klíčové body:

1. Je dobré dát chránič obrazovky na prasklou obrazovku?

Zajímá vás, jestli můžete na prasklou obrazovku položit chránič obrazovky? Můžete, ale měli byste to udělat pouze za určitých okolností. Pro displeje, kde jsou čipy a střepy skla volné nebo chybějící, je přidání ochránce obrazovky zbytečné. Nebude schopen správně přidržet, jak je sklo v pohybu.

2. Rozšíří se trhlina na obrazovce telefonu?

Se zhoršuje prasklá obrazovka? I když máte na obrazovce jen malou trhlinu, může to růst a šířit – zejména pokud budete pokračovat v používání telefonu. Pokud trhliny rostou a šíří se na obrazovce, mohou také ovlivnit schopnosti dotykové obrazovky vašeho telefonu – a mohou usnadnit prach a vodu se dostat dovnitř.

3. Ponechám chránič obrazovky na telefonu po prasklinách?

Po přiměřeném období smutku (řekněme, deset sekund), opatrně odstraňte rozbitý ochránce a co nejdříve jej vyměňte. Pokračování používání chráněného obrazovky rozbitého skla může být nebezpečné, protože ostré praskliny mohou na prsty rozdávat drsné řezy.

4. Jak zabráníte šíření trhlin?

6 způsobů, jak zabránit šíření trhlin čelního skla při cestování:
– Uzavřete trhlinu superglue.
– Rozložte lak na nehty na prasklinu.
– Vyzkoušejte soupravu opravy čelního skla.
– Kontaktujte specialistu na opravu mobilního automobilu.
– Vyvarujte se vystavení sklenice extrémním teplotám.
– Provozujte své vozidlo opatrně.

5. Jak zviditelními trhliny?

Omotejte čistý tkaninu vlákna kolem ukazováčku a mírně ponořte do malého oleje. Otřete to škrábance. Tím se vyplní prasklinu a bude to méně zřejmé, ale možná budete muset opakovat pravidelně, dokud nezměníte obrazovku.

6. Jaké jsou nevýhody ochránce obrazovky?

– V závislosti na ochránci, který si vyberete, může to být nákladná investice.
– Někteří chrániče mohou snížit obrazovku a citlivé na dotek.
– Může bublina, odlupování a warp.

7. Co mohu dát na obrazovku prasklého telefonu?

Můžete se drhnout a čistit zubní pastou. Zubní pasta mohla být vytvořena pro mytí zubů doma, ale vyvinula svou sílu opravit popraskanou obrazovku Android i obrazovku iPhone. Je to levné a snadno použitelné. Nepotřebujete vedení třetích stran ani dlouhou poznámku o tom, jak jej používat.

8. Jak mohu chránit svou prasklou obrazovku?

Pokud chcete nadále používat prasklý telefon a nechcete riskovat, že ztratíte sklo nebo krájíte prsty, zakryjte obrazovku vrstvou balicí pásky. Postavte si vše opatrně a ořízněte ji nožem X-Acto a může to vypadat téměř jako skutečný ochránce obrazovky.

9. Můžete zanechat prasklou obrazovku?

Praskliny na obrazovce mohou ponechat vnitřek vašeho telefonu zranitelné vůči prachu a vlhkosti, které mohou způsobit další poškození.

10. Jak skrýt trhliny na obrazovce telefonu?

Otřete obrazovku čistě čistým hadříkem. Omotejte čistý tkaninu vlákna kolem ukazováčku a mírně ponořte do malého oleje. Otřete to škrábance. To vyplní trhlinu a bude to méně zřejmé, ale vy

Otázky:

1. Zabrání ochránce obrazovky zhoršení trhlin?
Odpověď: Ano, použití chrániče obrazovky může zabránit dalšímu poškození obrazovky.

2. Můžete na prasklou obrazovku položit chránič obrazovky?
Odpověď: Můžete, ale pouze pokud prasklá obrazovka nemá volné nebo chybějící skleněné střepy.

3. Rozprostírá se trhlina na obrazovce telefonu?
Odpověď: Ano, dokonce i malá trhlina může růst a šířit se, potenciálně ovlivňovat schopnosti dotykové obrazovky a umožnit vstoupit prach a vodu.

4. Měli byste mít na telefonu chránič obrazovky po prasklinách?
Odpověď: Ne, doporučujeme se odstranit a vyměnit Broken Ochrenejte chránič, aby se zabránilo možným zraněním.

5. Jak můžete zabránit šíření trhlin?
Odpověď: Existuje několik metod, jako je utěsnění trhliny superglue, pomocí soupravy na opravu čelního skla nebo kontaktování specialisty na opravu mobilního automobilu.

6. Jak můžete udělat trhliny na obrazovce telefonu méně viditelné?
Odpověď: Můžete zkusit otřet malý olej na trhlinu čistým hadříkem, aby byl méně patrný.

7. Jaké jsou nevýhody používání chrániče obrazovky?
Odpověď: Některé nevýhody zahrnují potenciální ztrátu vibrace obrazovky a citlivost dotyku, spolu s možností bublání ochránce, odlupování nebo deformace.

8. Co můžete dát na popraskanou obrazovku telefonu?
Odpověď: Zubní pasta můžete použít k čištění a potenciálně opravit trhlinu na obrazovkách Android i iPhone.

9. Jak můžete chránit prasklou obrazovku?
Odpověď: Jednou z možností je zakrýt prasklou obrazovku balicí páskou, aby se zabránilo dalšímu poškození.

10. Je bezpečné zanechat prasklou obrazovku?
Odpověď: Ne, ponechání prasklé obrazovky vystaví vnitřek telefonu prachu a vlhkosti, což může způsobit další poškození.

11. Jak můžete skrýt trhliny na obrazovce telefonu?
Odpověď: Můžete zkusit vymazat obrazovku čisté a otírat trochu oleje přes trhlinu, aby byla méně viditelná, ale toto není trvalé řešení.



Zabrání ochránci obrazovky praskliny?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Zastaví ochránce obrazovky zhoršené trhliny

Doporučujeme použít chránič obrazovky, aby pomohl zastavit jakékoli škrábance nebo praskliny. Ale pokud je vaše obrazovka již poškozena, není příliš pozdě! Ochranství obrazovky může zastavit poškození, aby se zhoršilo.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je dobré dát chránič obrazovky na prasklou obrazovku

Zajímá vás, jestli můžete na prasklou obrazovku položit ochránce obrazovky, ale měli byste to udělat pouze za určitých okolností. Pro displeje, kde jsou čipy a střepy skla volné nebo chybějící, je přidání ochránce obrazovky zbytečné. Nebude schopen správně přidržet, jak je sklo v pohybu.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Rozšíří se trhlina na obrazovce telefonu

Zhorší se popraskaná obrazovka zařízení, i když na obrazovce máte jen malou prasklinu, může to růst a šířit – zejména pokud budete pokračovat v používání telefonu. Pokud trhliny rostou a šíří se na obrazovce, mohou také ovlivnit schopnosti dotykové obrazovky vašeho telefonu – a mohou usnadnit prach a vodu se dostat dovnitř.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Ponechám chránič obrazovky na telefonu po prasklinách

Po přiměřeném období smutku (řekněme, deset sekund), opatrně odstraňte rozbitý ochránce a co nejdříve jej vyměňte. Pokračování používání chráněného obrazovky rozbitého skla může být nebezpečné, protože ostré praskliny mohou na prsty rozdávat drsné řezy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zabráníte šíření trhlin

6 způsobů, jak zabránit rozprostření trhlin čelního skla, zatímco cestujte, crack se superglue.Rozložte lak na nehty na prasklinu.Vyzkoušejte soupravu opravy čelního skla.Kontaktujte specialistu na opravu mobilního automobilu.Vyvarujte se vystavení sklenice extrémním teplotám.Provozujte své vozidlo opatrně.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zviditelními trhliny

Omotejte čistý tkaninu vlákna kolem ukazováčku a lehce ponořte do malého oleje. Otřete to škrábance. Tím se vyplní prasklinu a bude to méně zřejmé, ale možná budete muset opakovat pravidelně, dokud nezměníte obrazovku.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou nevýhody ochránce obrazovky

> Nevýhody obrazovky chráněné na ochránci, kterou si vyberete, může to být drahá investice.Někteří chrániče mohou snížit obrazovku a citlivé na dotek.Může bublina, odlupování a warp.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co mohu dát na obrazovku prasklého telefonu

Držte se a čistěte zubní pastou

Zubní pasta mohla být vytvořena pro mytí zubů doma, ale vyvinula svou sílu opravit popraskanou obrazovku Android i obrazovku iPhone. Je to levné a snadno použitelné. Nepotřebujete vedení třetích stran ani dlouhou poznámku o tom, jak jej používat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu chránit svou prasklou obrazovku

Pokud chcete nadále používat prasklý telefon a nechcete riskovat, že ztratíte sklo nebo krájíte prsty, zakryjte obrazovku vrstvou balicí pásky. Postavte si vše opatrně a ořízněte ji nožem X-Acto a může to vypadat téměř jako skutečný ochránce obrazovky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete zanechat prasklou obrazovku

Praskliny na obrazovce mohou ponechat vnitřek vašeho telefonu zranitelné vůči prachu a vlhkosti, to vše, co může způsobit další poškození.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak skrýt trhliny na obrazovce telefonu

Otřete obrazovku čistě čistým hadříkem. Omotejte čistý tkaninu vlákna kolem ukazováčku a lehce ponořte do malého oleje. Otřete to škrábance. Tím se vyplní prasklinu a bude to méně zřejmé, ale možná budete muset opakovat pravidelně, dokud nezměníte obrazovku.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je v pořádku nechat napínavý ochránce obrazovky

Dokud to neřeže prsty, když je kolem, je to v pořádku. Je to zcela na vás, pokud chcete ji nahradit novým nebo nechat ten aktuální. Nebojte se o tom, že můj skleněný ochránce měl na chvíli malé trhliny a škrábance bez nepříznivých vedlejších účinků.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zabráníte šíření cracku

6 způsobů, jak zabránit rozprostření trhlin čelního skla, zatímco cestujte, crack se superglue.Rozložte lak na nehty na prasklinu.Vyzkoušejte soupravu opravy čelního skla.Kontaktujte specialistu na opravu mobilního automobilu.Vyvarujte se vystavení sklenice extrémním teplotám.Provozujte své vozidlo opatrně.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co můžete použít k zabránění šíření trhlin

Naneste superglue nebo čirý lak na nehty

Poté jako řešení s nízkou věrností naneste na čip čistý lak na nehty nebo superglue. Nechte lesk nebo lepidlo vyschnout a pak položte kus čiré balicí pásky na oblast, aby pomohl udržet nečistoty, dokud nebudete moci opravit čip.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Což je lépe temperované sklo nebo ochránce obrazovky

Trvanlivost – chránič obrazovky vs temperované sklo

Tvrdené sklo je vždy robustnější a odolnější než plastové. Plastové chrániče se snadno poškrábají a jsou kolem 0.1 mm, zatímco chrániče skla jsou obecně 0.3-0.5 mm v tloušťce. Chrániče obrazovky mohou chránit váš smartphone až do limitu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Což je lepší chránič skleněné nebo plastové obrazovky

Křišťálově čisté sklo poskytuje více viditelnosti a jasu obrazovky než chrániče plastů. Pokud jde o ochranu smartphonu, chránící obrazovky plastu i temperovaných skla jsou lepšími možnostmi než řešením nákladů na opravy nebo výměnou popraskané nebo zlomené obrazovky telefonu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu opravit prasklou obrazovku bez placení

Naneste lak na nehty na lak na nehty na prasklé oblasti.Nechte to několik minut vyschnout.Vyškrtujte suchý lak s ostrým čepelem břitvy.Opakujte proces.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Lepidlo Gorilla opravuje popraskanou obrazovku telefonu

Tvůrci lepidla Gorilla vyšli s čistou páskou, která se postaví na tvrdé opravy. Gorilla Clear Repair lze použít k opravě většiny povrchů, jako jsou popraskané obrazovky smartphonu, rozbité světlomety a roztrhané stany. Je to odolné proti povětrnostním vlivům, odolné vůči vodě a snadno se roztrhne a drží se hladkých, drsných nebo nerovnoměrných povrchů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je nejlepší způsob, jak opravit popraskanou obrazovku telefonu

Pomocí čirého laku na nehty nebo zubní pasty zakrývající obrazovku a vyčistěte balicí pásku nebo odstranění prasklé obrazovky teplem. Můžete také zkusit použít opravnou sadu, kterou jste si koupili online, ale pokud nemáte

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu na obrazovce telefonu opravit prasknutí vlasové linie

Použijte super lepidlo. Kyanoakrylátové lepidlo, lépe známé jako super lepidlo, může utěsnit malé trhliny. Použijte co nejméně a opatrně otřete nadbytečné lepidlo bavlněným tamponem nebo látkou.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak způsobíte, že praskliny ve sklenici zmizí

Malé skleněné trhliny lze obvykle opravit pomocí epoxidu nebo skleněného lepidla. Větší a jemnější trhliny budou pravděpodobně vyžadovat profesionální opravu skla.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zabráníte rozprostření prasklé sklo

Pokud se jedná pouze o trhlinu na obrazovce telefonu, můžete použít dočasnou pečeť, abyste zabránili dalšímu šíření nebo růstu trhlin. Pro tuto dočasnou pečeť musíte použít sloučeninu zvanou kyanoakrylát. Naklonit telefon sem a tam pro správné pokrytí celé trhliny.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho trvá šíření trhlin

Za jeden den se tyto trhliny začnou šířit na mikroskopické úrovni. Během několika dnů uvidíte výrazné rozdíly v trhlině pouhým okem.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou nevýhody chráněných ochranných sklonů temperamentu

Nevýhody temperovaného skla

Ačkoli je to mnohem silnější než konvenční sklo, když se zmizelo skvrny, úplně se to rozbije. To vám ponechává ještě zranitelnější vůči nucenému vstupu, protože zločinci jsou tak snadno schopni získat přístup poškozením pouze jednoho kusu skla jen.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je nevýhoda ochránce obrazovky

Nevýhody chráničů obrazovky

A protože chrániče obrazovky nejsou tak tvrdé jako Gorilla Glass nebo Keramic Shield, vyzvednou nevzhledné poškrábání, které by ve skutečnosti nepoškrábaly obrazovku smartphonu. To vše předpokládá, že správně aplikujete ochránce obrazovky.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Qué sucede si desinstalo el lanzador de Google Now??
Next Post
Mohu nainstalovat smysl sám?