15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Originalidéer och vackra sovrum: design, foto i lägenheten

Ett trevligt, mysigt hus eller en lägenhet är en omhuldad dröm för någon person. Varje hus har sin egen unika atmosfär.

19

19

Kom ihåg! Det finns inga identiska hus.

Interiören i ett hus eller lägenhet kan berätta mycket om dess ägare. Sovrummet är en plats så individuell, personlig, inte för nyfikna ögon. Behandla noggrant och klokt när du inreder denna inredning. Kom ihåg: sovrummet är inte en plats för nyfikna ögon. Hon är klar för sig själv.

arton

arton

Sovrummet är en plats i sin egen värld

Ett sovrum för varje person är ett favorithörn i huset, av den anledningen

 • du kopplar av i den, letar efter lugn och komfort;
 • gömma dig för liv och rörelse och daglig stress;
 • där kan du få ordning på dina tankar.

  17

  17

Det är viktigt att insidan av sovrummet är i harmoni med ägaren. Rätten att välja en stil är endast för husets ägare. För i ditt eget sovrum slappnar du av och får den nödvändiga avkopplingen i sinnet.

Sovrummet är en plats i sin egen värld

Ett sovrum för varje person är ett favorithörn i huset

Var ska man leta efter inspiration för att skapa ett “mysigt bo”

Idag publiceras många tidskrifter och sajter där fotografier av stilar, berättelser om designers kan inspirera dig att skapa ett individuellt mästerverk. Dessa idéer för design, interiör, möbler, arkitektur låter dig hitta den stil du vill ha. Designern kommer att svara på dina frågor, hålla ett samråd och ge råd om hur du bäst skapar ett litet “paradis” hörn.

16

16

Hur man skapar ett sött sovrum

Sovrummet är skapat för att kombinera en persons själ och kreativitet med ytterligare nyanser. Elegans är fortfarande ett viktigt kriterium i utformningen av sovrum, men bara ditt beslut och din smak påverkar valet av möbler, interiörer och rummets färg. Letar efter enkelhet och harmoni. Det första är det tillgängliga utrymmet. Om området i sovrummet är litet bör du inte göra det med extra möbler, högar med böcker, oanvända stolar eller din favoritsamling. Dina ögon och sinne i sovrummet är bara inriktade på sömn och vila och fred..

15

15

Tips: För små sovrum är det klokt att använda rummets vertikala utrymme. Välj möbler som är installerade i väggen eller möbler.

Om utrymme tillåter, lägg till saker som är nödvändiga och viktiga för dig som gör att du kan vila..

Hur man skapar ett sött sovrum

Elegans är fortfarande ett viktigt kriterium i utformningen av sovrum

Tips: fastna inte i fällan av personliga önskningar, fyll utrymmet till varje pris. Experter rekommenderar att du väljer mindre möbler, men med smak och charm.

För det andra, leta efter din färg. Det är ingen hemlighet att målarfärger förändrar stämningen i ett rum. Och det är inte förvånande att färg är ett billigt material, det spelar en viktig roll i det inre av sovrummet..

fjorton

fjorton

Om du strävar efter att göra ditt sovrum med en unik karaktär och, som de säger, “för dig själv”, hitta din färg. Vissa drar mot vita toner. Det ger en känsla av renhet. Ljusa färger tenderar att visuellt utöka utrymmet. Andra föredrar mörka, mysiga, omslutande toner..

13

13

Val av färger

Denna faktor beror på personens ålder och kön:

 • för de minsta – vitt är att föredra, det ger frihet för kreativitet och fantasi, lämnar spår av sina små handflator på ljusa tapeter, dekorerar dem med teckningar av en sann framtida impressionistisk konstnär, barnet kommer att bli glad;
 • i ett äldre barns sovrum är det lämpligt att använda dämpade färger, med minimala möbler. Teen sovrumsmöbler – låg

  12

  12

 • lila och rosa är att föredra för unga tjejer. Det är möjligt att blanda och matcha toner och färger. Neutrala toner kombinerade med skugga är tilltalande för det feminina utseendet, medan pojkar är intresserade av rika toner..

Tips: bara ägaren till hans sovrum kan hitta toner som skapar en atmosfär av mys och komfort för honom.

Val av färger

Växttema är ganska populärt

Den tredje är klädsel och gardiner för ett stilrent utseende. En av de intressanta och originella metoderna för att skapa en sovrumsinredning är att inkludera olika texturer för att underhålla din känsla och dina ögon. Håller med, gips och målade fyra väggar ser ganska kalla, strikta, till och med officiella ut.

elva

elva

Mjukt tyg på tapeten ger värme. Väggarnas textilkvalitet ser mycket rikare, bekvämare och mer attraktiv ut. I modern design återupplivas en sedan länge glömd metod – användningen av fototapeter. Tack vare denna underbara metod kan många effekter uppnås, huvudfärgkombinationen, stämningen är fredlig, bär inte aggression in i sovrummet.

tio

tio

Vegetativa teman är ganska populära, dynamiska landskap är möjliga, vattenfall, havs stormblå toner, ger en person möjlighet att koppla av gråtoner, neutrala färger, figurprydnader är lämpliga för en viss stil, grön färg lugnar alltid, skoglandskap bilden av gräsgult är ganska farligt, du måste arbeta med det noggrant, aktiv energi, det kan vara ett problem att somna.

nio

nio

Tips: Om du vill uppdatera dina sovrumsväggar utan att ändra färg på väggarna kan du måla eller klippa ut en stencil för att dekorera väggarna. Eller täck panelerna med en trasa. Du kan också hänga många bilder på dig och dina nära och kära.

Den fjärde är golvbeläggningar. Ett modernt sovrum kräver vackert golv. De kan vara:

ekgolv korkgolv marmorvinylaminat

Varje typ av beläggning har sina egna positiva egenskaper och nackdelar..

Parkett- och korkgolv skapar en känsla av komfort. Mattor ger ett lyxigt utseende men är svåra att rengöra Vinyl är lätt att rengöra men giftigt. Laminerad som ek men inte tålig.

åtta

åtta

Tips: titta på dina budgetalternativ.

Femte – sovrum och möbler. Möbler bör matcha utrymmet och dina behov, med det minimum som behövs i sovrummet för att ge utrymme för rörelse. För äldre är det nödvändigt att hålla rörelsen lätt i ett bekvämt hörn av rummet, även i badet och andra familjemedlemmar.

Val av färger

Laminerad som ek men inte tålig

Utöver sängen är nattduksbordet en mycket mysig inredning som speglar personligheten hos dem som bor i huset. Om du gillar det gamla sängbordet och du inte vill rengöra det, ge det ett nytt liv, täck det med bitar av färgat papper, vykort, gratulationer från vänner, det vill säga omge det med “gott humör”. En sådan decoupage av gamla möbler ger ditt sovrum unika funktioner och lyfter ditt humör..

7

7

Tips: Ibland behöver du inte köpa nya sovrumsmöbler om det gamla passar din stil. Decoupage kan göra mirakel. Med det säkerställs individualitet och unikhet i ditt sovrum.

Sjätte – lite om taket. Traditionellt – ett vitt tak, men om höjden tillåter det kan du göra det på flera nivåer, upplyst från djupet. Ibland är en fosforescerande himmelmodell att föredra. Och belysningen ska inte förblinda dina ögon. Det är bättre att ha flera ljuskällor. Ljuskrona, lampa eller liten nattlampa vid sängen.

Sjunde – sovrumstillbehör. De kan delas upp enligt principen om tillhörighet:

6

6

 • för personens behov
 • dekorativ. Dessa tillbehör väljs beroende på personligheten hos personen själv..

Val av färger

Utöver sängen är nattduksbordet en mycket mysig inredning som speglar personligheten hos dem som bor i huset.

Åttonde är sovrumsdörren. De uppmärksammar inte dörren, men förgäves. Eftersom hon inte får släppa in ljud i din sömn. Därför är dörrar i ett stycke (inget glas) det bästa alternativet..

Tre huvudtyper av sovrum

 • Klassisk stil. Det är lätt att designa med avseende på val av inredning och färg. Tillbehör hjälper dig att välja klassisk konst i alla företag.
 • Minimalistisk stil. Användning av möbler och tillbehör till ett minimum för att ge ett snyggt utseende med elegant inredning.
 • Levande färger i medelhavsstil och lyxiga medelhavskonstformer. Lampor, kontrasterande färger, figurer, allt för att lyfta fram stilens skönhet.

  5

  5

Några krav för sovrumsdesign:

 • du borde gilla henne. När allt kommer omkring blir varje person där sig själv. Ska vara bekväm och behaglig för ögat. Om det inte finns något separat rum, då är rummet där ditt hörn för att sova ligger,
 • det måste nödvändigtvis delas. Tillämpa zonens princip för rummet. Du kan separera den med ett stativ, en skärm och andra välkända designtekniker. Om det finns ett fönster i rummet, så borde det tillhöra ditt söta sovrumshörna.

  4

  4

Klassiska misstag:

 • ett stort antal möbler, fjädrar och volanger för ljusa mattor på golvet, de reducerar visuellt

  1

  1

 • utrymme, ett spegeltak är inte ett särskilt bra alternativ, eftersom psykologer hävdar att de börjar dagen med att titta på dig själv med ett sömnigt utseende, inte den bästa starten på dagen besvärlig,
 • att sprida ljuskronor är ett minne blott.

Klassiska misstag:

Spretiga ljuskronor är ett minne blott

Små hemligheter

Vi tillbringar den tredje delen av vårt liv i sängen. Det är ingen mening att spara på sängkläder, vars höga kvalitet är tilltalande för ögat. Det är ingen hemlighet att det bästa är linnet i naturliga tyger: bomull och linne, blommor kan dekorera alla interiörer. Om du kan sätta blomkrukor på fönsterbrädan i sovrummet eller dekorera den med en bukett på sängbordet, kommer detta att ge ditt unika personlighet en unik personlighet. Huvudsaken är att doften inte är stark..

3

3

Folk tycker att vackra sovrum: design, foto i en lägenhet är inte svårt. Kanske är det så. Men kom ihåg: ditt sovrum ska vara din favoritplats. Dess interiör kommer att omge dig länge. För att han inte ska bli uttråkad måste du tänka noga innan du fortsätter med dess design..

2

2

Kom ihåg! Det viktigaste är att den skapade interiören inte stör dig, eftersom det inte kommer att vara lätt att ta bort det..

Sovrummet är en vän som hjälper dig att vila och koppla av, och att tänka om livet och överleva motgångar, att känna sig bekväm. Därför är det värt att tänka efter i förväg och behandla alla de små sakerna inuti ditt eget sovrum noggrant..

Vackra lägenheter

Vackra sovrum 41 foton design:

Previous Post
Vit golvlist i inredningen: foton, tips
Next Post
المطابخ الصيفية الحديثة في البلاد: مشاريع وصور