15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Co můžete udělat, když někdo otevře firmu ve vašem jménu?

Co dělat, když někdo otevře firmu ve vašem jménu?

Pokud se domníváte, že někdo podvodně používá identifikační číslo zaměstnavatele (EIN), je důležité podniknout okamžité kroky. Okamžitě informujte IRS pomocí kontaktních informací uvedených v oznámení nebo dopisu, který jste obdrželi. Navíc podejte policejní zprávu s místním policejním oddělením. Je zásadní pečlivě zkontrolovat a sladit prohlášení o účtu, jakmile je obdržíte za účelem identifikace jakékoli neoprávněné činnosti.

Mohu žalovat společnost za používání mého křestního jména?

Podle zákona mají pouze lidské bytosti, a nikoli korporace nebo jiné organizace, práva na zájmy publicity a ochrany osobních údajů, které mohou být napadeny zneužitím jejich jména nebo podoby. Proto mohou pouze jednotlivci žalovat za nezákonné použití svého jména nebo podoby, pokud nepřenesli svá práva na organizaci.

Může jiná firma použít mé jméno?

Pokud držíte ochrannou známku pro své obchodní jméno, máte právní ochranu. Jako vlastník ochranné známky, pokud jiná firma porušuje vaše jméno, máte právo podat občanskoprávní žalobu u státu nebo federálního soudu.

Proč by někdo otevřel účet v mém jménu?

Zločinci mohou otevřít účty ve jménech jednotlivců bez jejich znalostí, aby praní peníze nebo spáchání budoucího podvodu. Obvykle získávají ukradené údaje a osobní údaje z porušení dat a dalších kompromisů údajů.

Co se může stát, pokud někdo dostane vaše číslo EIN?

Pokud někdo získá vaše číslo EIN, může jej použít ke zřízení účtů firemních kreditních karet, účtů obchodního bankovnictví a dokonce i osobních úvěrových účtů bez vašich znalostí. Tento krádež lze kombinovat s zlodějemi, kteří přistupují k vaší e -mailu, aby dále využili vaše osobní údaje.

Jak dáte upozornění na číslo svého sociálního zabezpečení zdarma?

Na číslo sociálního zabezpečení můžete na 1-800-772-1213 nebo číslo TTY na čísle 1-800-325-0778 dát upozornění na číslo svého sociálního zabezpečení voláním na 1-800-772-1213 nebo číslo TTY na 1-800-325-0778. Po vyžádání se bude zablokován jakýkoli automatický telefon a elektronický přístup k vašemu záznamu o sociálním zabezpečení.

Jak mohu někomu zabránit v používání mého obchodního jména?

Nejlepší způsob, jak zabránit ostatním v používání vašeho obchodního jména a chránit svou značku, je zaregistrovat se jako ochrannou známku. Registrací názvu vaší společnosti a jiných jmen, ve kterých obchodujete jako ochranná známka, můžete zajistit právní ochranu, abyste zabránili neoprávněnému použití.

Co se stane, když někdo ochranné známky vaše jméno?

Pokud má další firma ochranná známka pro název vaší společnosti, může narušit vaši právní ochranu pomocí stejného názvu. V takových případech možná budete muset změnit své jméno, abyste se vyhnuli potenciálním právním důsledkům vyplývajícím ze stávající ochranné známky.

Jak zabráním dalšímu podnikání v používání mého jména?

Chcete -li zabránit ostatním ve stejném nebo podobném průmyslu v používání vašeho obchodního jména ve Spojených státech, můžete získat ochrannou známku. Ochranné známky nabízejí celonárodní ochranu pro vaše obchodní jméno, zboží a služby a zakazují ostatním používat vaše registrovaná jména.

Jak mohu přimět někoho, aby přestal používat své obchodní jméno?

Pro ochranu totožnosti vaší společnosti a zabránění nesprávného používání vašeho obchodního názvu nebo značky je zásadní zabezpečit ochrannou známku. Chcete -li získat ochrannou známku, musíte podat žádost u úřadu patentu a ochranné známky Spojených států (USPTO).

Jak zabráním se otevření účtu v mém jménu?

Zvažte implementaci zmrazení úvěru nebo prodloužené upozornění na podvod, abyste zabránili otevřenosti neoprávněných účtů ve vašem jménu. Tato opatření přidávají další vrstvu zabezpečení a ztěžují každému, kdo podvodně používal vaše osobní údaje.


Co můžete dělat, když někdo otevře firmu ve vašem jménu?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co dělat, když někdo ukradne vaše ein

Pokud věří, že někdo podvodně používá své identifikační číslo zaměstnavatele, okamžitě informujte IRS pomocí kontaktních informací o oznámení nebo dopise. Podejte policejní zprávu s místním policejním oddělením. Jakmile je obdrží, pečlivě zkontrolujte a smířte prohlášení o účtech.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu žalovat společnost za používání mého křestního jména

Pouze lidské bytosti, a nikoli korporace nebo jiné organizace, mají práva na reklamní a soukromí zájmy, které lze napadnout zneužitím jména nebo podoby. Takže pouze jednotlivci mohou žalovat za nezákonné použití jména nebo podoby, ledaže by lidská bytost přenesla svá práva na organizaci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může jiná firma použít mé jméno

Scénář nejlepšího případu pro nalezení další firmy pomocí vašeho obchodního názvu je pořádání ochranné známky pro vaše jméno. Pokud jste vlastníkem ochranné známky a vaše jméno je porušeno, můžete podat občanský soud u státu nebo federálního soudu.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč by někdo otevřel účet v mém jménu

Účty se pak používají k praní peněz nebo spáchání budoucího podvodu. Zločinci používají ukradené pověření a osobní údaje k otevření účtů ve jménech jednotlivců bez jejich znalostí. Informace použité k otevření těchto účtů často pocházejí z porušení dat a dalších kompromisů dat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se může stát, pokud někdo dostane vaše číslo EIN

Jakmile někdo dostane vaše číslo EIN, může zřídit účty firemní kreditní karty, účty obchodního bankovnictví a dokonce zřídit osobní kredit, aniž byste to věděli. Krádež vašeho einu lze kombinovat s zloději přistupující k vaší poště.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dáte upozornění na číslo svého sociálního zabezpečení zdarma

To se provádí voláním našeho národního čísla 800 (bezplatné 1-800-772-1213 nebo na našem tty číslo na 1-800-325-0778). Jakmile je požádán, je zablokován jakýkoli automatizovaný telefon a elektronický přístup k vašemu záznamu o sociálním zabezpečení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu někomu zabránit v používání mého obchodního jména

Zaregistrujte ochrannou známku

Nejlepší způsob, jak zabránit ostatním lidem v používání názvu vaší společnosti (a obecně chránit vaši značku) je zaregistrovat jméno vaší společnosti (a jakékoli jiné jméno, pod nimiž se obchodujete) jako ochranná známka.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, když někdo ochranná známka vaše jméno

Pokud má další podnik ochrannou známku, může současný majitel porušit tuto právní ochranu pomocí stejného názvu společnosti. Poté bude muset změnit název, aby se vyhnul možná škodlivému soudu založeného na již používané ochranné známce.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zabráním dalšímu podnikání v používání mého jména

Ochranná známka. Ochranná známka může chránit jméno vašeho podnikání, zboží a služeb na národní úrovni. Ochranné známky zabraňují ostatním ve stejném (nebo podobném) průmyslu ve Spojených státech v používání vašich názvů ochranných známek.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu přimět někoho, aby přestal používat své obchodní jméno

Vaše značka je identita vaší společnosti, takže je důležité ji zabezpečit ochrannou známkou, která někomu zabraňuje nesprávně používat vaše obchodní jméno nebo značku. Chcete -li získat ochrannou známku, budete muset podat žádost u úřadu patentu a ochranné známky Spojených států (USPTO).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zastavit otevření účtu ve svém jménu

Zvažte zmrazení úvěru nebo prodloužené upozornění na podvod

Jako alternativu můžete také nastavit zmrazení kreditu s každým z úvěrových úřadů, což zabrání komukoli v otevření nových účtů ve vašem jménu, dokud osobně podniknete kroky k „uvolnění“ vašich zpráv.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je nezákonné otevřít účet ve jménu někoho jiného

Ano, můžete si otevřít bankovní účet pro někoho jiného. Obvykle si však budou muset být vědomi a účastnit se procesu otevírání účtu. Než však otevřete účet jménem někoho jiného, ​​ujistěte se, že pochopíte finanční důsledek tohoto rozhodnutí, jako je opuštění vašeho soukromí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Ein připojený k vašemu SSN

Ein není spojen ani spojen s vaším SSN. Jako takový poskytuje další osobní ochranu soukromí pomocí jiného čísla než SSN pro účely hlášení. Můžete snadno aplikovat online pro EIN prostřednictvím IRS. Kromě soukromí existují i ​​další výhody pro získání EIN.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zjistit, zda někdo používá mou identitu zdarma

Jak zkontrolovat, zda někdo používá vaši identitu pro neznámou aktivitu ve vaší kreditní zprávě.Zkontrolujte své záznamy o zdravotním pojištění.Zkontrolujte informace o daňovém přiznání.Ujistěte se, že nejste uzamčeni z citlivých online účtů.Zkontrolujte e -maily, texty a poštu spam.Zkontrolujte chybějící fyzickou poštu nebo odcizené odpadky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu zkontrolovat, zda byl můj SSN ohrožen

Zkontrolujte svou kreditní zprávu.

Pokud někdo použil váš SSN, aby požádal o kreditní kartu nebo půjčku nebo otevřel jiné účty ve vašem jménu, vaše kreditní zpráva je prvním místem, které se může aktivita objevit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zkontroluji, zda někdo používá číslo mého sociálního zabezpečení

Zkontrolujte příjmy zveřejněné ve vašem záznamu ve vašem prohlášení o sociálním zabezpečení a nahlásit jakékoli nesrovnalosti. Kontaktujte Internal Revenue Service (IRS) na čísle 1-800-908-4490 nebo je navštivte online, pokud se domníváte, že někdo používá váš SSN k práci, získejte vrácení daně nebo jiné zneužití daně z daní.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se tomu říká, když používáte obchodní jméno někoho jiného

Nominativní spravedlivé použití je, když použijete ochrannou známku někoho jiného k identifikaci zboží nebo služeb vlastníka ochranné známky. Nepoužíváte ochrannou známku jiného k popisu svého vlastního zboží nebo služeb, ale místo toho k popisu jejich. Nominativní spravedlivé použití lze použít jako obrana proti zředění ochranné známky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může někdo ochranné známky mého názvu LLC

Pokud máte LLC, je určitě možné označit své obchodní jméno a je to často skvělý nápad! Při registraci vaší firmy jako LLC udržuje ostatní podniky ve vašem státě před používáním vašeho obchodního názvu, můžete svou značku více chránit před kopírováním registrací ochranné známky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu chránit své jméno před ochrannou známkou

Ochranná známka ProcessStep 1: je žádost o ochrannou známku Right pro YouStep 2: Připravte se na přihlášku.Krok 3: Připravte a odešlete svou žádost.Krok 4: Pracujte s přiřazeným právním zástupcem USPTO.Krok 5: Přijetí schválení/zamítnutí vaší žádosti.Krok 6: Udržujte svou registraci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může někdo vzít mé obchodní jméno, pokud je to ochranné známky

Když USPTO schválí obchodní jméno jako registrovanou ochrannou známku, má majitel výlučná práva – na státní a federální úrovni – k použití názvu. Ochranná známka zabraňuje tomu, aby někdo jiný prodával podobné zboží a služby ve Spojených státech pod tímto obchodním názvem.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zabráním podnikání v používání mé adresy

Můžete také zavolat obecné číslo pro U.S. Poštovní inspekční služba na čísle 877-876-2455 (stisknutím možnosti „4“ nahlásit podvody s poštou) nebo podat zprávu online.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik to stojí na ochranné známce jménem

mezi 250 a 750 $

Poplatky na ochrannou známku obchodní jméno

Při podání žádosti na ochrannou známku vaše obchodní jméno na federální úrovni prostřednictvím USPTO byste měli počítat s placením mezi 250 a 750 $. Podle webových stránek USPTO jsou poplatky za ochranné známky závisí na: Počet ochranných známek, které hledáte.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co když někdo ochromil mé jméno

Pokud má další podnik ochrannou známku, může současný majitel porušit tuto právní ochranu pomocí stejného názvu společnosti. Poté bude muset změnit název, aby se vyhnul možná škodlivému soudu založeného na již používané ochranné známce.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete někomu zabránit v používání vašeho jména

Vaše značka je identita vaší společnosti, takže je důležité ji zabezpečit ochrannou známkou, která někomu zabraňuje nesprávně používat vaše obchodní jméno nebo značku. Chcete -li získat ochrannou známku, budete muset podat žádost u úřadu patentu a ochranné známky Spojených států (USPTO).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může někdo otevřít účet s mým jménem a adresou

Takové údaje mohou zahrnovat jména a adresy, čísla sociálního zabezpečení, stávající kreditní karty nebo čísla bankovních účtů nebo čísla ID karet pro zdravotní pojištění. Informace, jako je vaše jméno, adresa a číslo sociálního zabezpečení, pak mohou být použity k otevření bankovního účtu podvodně.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cómo se cubre la información confidencial en Word??
Next Post
Můžete vlastnit svou vlastní IP adresu?