15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak mohu sledovat klipy Nest v telefonu?

Shrnutí článku: Jak sledovat hnízdní klipy v mém telefonu?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu sledovat videoklip hnízda?

Chcete -li sledovat videoklip hnízda v telefonu, přejděte domů.hnízdo.com a přihlaste se. Vyberte kameru, kterou chcete zobrazit, a poté klikněte na „klipy“ v pravém dolním rohu obrazovky. Vyberte klip, který chcete zobrazit, a otevře se v vyskakovacím okně. Kliknutím na „Play“ sledujte klip.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde jsou uloženy mé klipy?

Pokud máte předplatné uvědoměte hnízdo, historie videa vaší hnízda je automaticky uložena v cloudu. Můžete získat přístup a sledovat historii videa vaší hnízda v telefonu, tabletu nebo počítači.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete sledovat Nest Cam z iPhone?

Ano, můžete sledovat Nest Cam z iPhone nebo iPad s iOS 15.0 nebo později. Podobně si jej můžete také prohlédnout na telefonu nebo tabletu Android s Androidem 8.0 nebo později.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho Nest udržuje historii videa?

Nest udržuje 10 dní 24/7 Historie videa a 60 dní historie videa události. Upozorňujeme však, že historie videa 24/7 není k dispozici na zvonku Nest (baterie).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemohu sledovat moje hnízdní videa?

Pokud nemůžete sledovat svá videa s hnízdami, ujistěte se. Pokud problém přetrvává, možná budete muset odstranit problémy s Wi-Fi pro vaši kameru Nest. Pokyny pro odstraňování problémů najdete v centru nápovědy aplikace Nest.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu použít aplikaci Nest na iPhone?

Chcete -li použít aplikaci Nest na vašem iPhone, nejprve získejte vstupní klíč z termostatu nebo naskenujte QR kód. Otevřete domovskou obrazovku aplikace Nest a klepněte na “Nastavení.„Poté klepněte na„ Přidat produkt “a vyberte možnost QR kódu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vidět svou plnou historii hnízda?

Chcete -li zobrazit vaši plnou historii hnízda, otevřete aplikaci Nest a klepněte na ikonu termostatu Nest na domovské obrazovce. Poté klepněte na „Historie.„Vaše 10denní shrnutí by se mělo objevit a můžete klepnout na každý den a dozvědět se více podrobností o spotřebě energie vytápění.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak sdílím klip kamery hnízda?

Bohužel jsem nemohl najít informace o tom, jak sdílet klip kamery Nest. Sdílení klipu by však mohlo vést k nezamýšleným důsledkům. Při sdílení osobních záběrů mějte opatrnost.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu streamovat z Google Nest do svého iPhone?

Chcete -li streamovat z Google Nest do vašeho iPhone, nejprve spárujte zařízení. Otevřete aplikaci Google Home na vašem iPhone nebo iPadu, klepněte na „Domů“ na dně a dotkněte se a držte zařízení. Poté v nastavení zařízení přejděte na „Audio“ a vyberte „Párová zařízení Bluetooth“, abyste povolili režim párování.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím svou hnízdní kameru s mým iPhone?

Chcete -li připojit hnízdní kameru s iPhone, ujistěte se, že jste nastavili kameru Nest v aplikaci Nest. Poté otevřete aplikaci Google Home App, stiskněte „Přidat“ „Vyberte„ Setup zařízení “a postupujte podle pokynů a dokončete připojení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho jsou uložena hnízdní videa bez předplatného?

Bez předplatného, ​​novější modely fotoaparátu, jako je Nest Cam (Battery) nebo Nest Doorbell (Battery), ukládají až 3 hodiny historie videa. Pro většinu starších modelů hnízdní kamery a zvonku je však pro přístup k historii videa pro události nebo historii videa 24/7 nezbytné předplatné hnízda.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč moje hnízdní kamera neukládá videa?

Pokud obdržíte zprávu, v níž uvádí, že služba uvědomovaného Nest má potíže s uložením klipu, ujistěte se, že máte dobré připojení k internetu. Pokud používáte mobilní data, přejděte na Wi-Fi pro zlepšení připojení.

[/WPRemark]
Jak mohu sledovat klipy Nest v telefonu?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu sledovat videoklip hnízda

Zobrazit Clipsgo domů.hnízdo.com a přihlaste se.Vyberte kameru, kterou chcete zobrazit.Vyberte klipy v pravém dolním rohu obrazovky.Zvolte klipy Zobrazit.Vyberte klip, který chcete zobrazit, a otevře se v vyskakovacím okně.Vyberte hru. Chcete -li sledovat váš klip.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde jsou uloženy mé klipy

Pokud jste předplatitelem vědomí hnízda, bude historie videa hnízda automaticky uložena v cloudu. Můžete sledovat historii videa fotoaparátu hnízda v telefonu nebo tabletu nebo pomocí počítače.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete sledovat Nest Cam z iPhone

Jedno z následujících mobilních zařízení: telefon nebo tablet Android s Androidem 8.0 nebo později. iPhone nebo iPad s iOS 15.0 nebo později.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho Nest udržuje historii videa

Získáte 10 dní 24/7 Historie videa a 60 dní historie videa události. Poznámka: Historie videa 24/7 není k dispozici na zvonku Nest (baterie), a to i když je zapojena.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemohu sledovat moje hnízdní videa

Odstraňování problémů:

Ujistěte se, že je váš fotoaparát zapojen do zásuvky a že váš domov má sílu. Pokud to stále nefunguje, možná budete muset pro svůj hnízdní fotoaparát vyřešit připojení Wi-Fi pro připojení Wi-Fi. Pokyny k řešení problémů najdete, když se kamera Nest odpojí nebo je offline v aplikaci Nest v našem centru nápovědy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak používám aplikaci Nest na iPhone

Získejte vstupní klíč z termostatu nebo naskenujte QR kód na domovské obrazovce Nest App, klepněte na Nastavení .Klepněte na Přidat produkt.Chcete -li získat QR kód, přejděte do svého termostat a stisknutím jej otevřete nabídku rychlého zobrazení.Vyberte nastavení .Otočte prsten a vyberte aplikaci Nest a stiskněte jej a otevřete ji.Vyberte QR kód.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vidět svou plnou historii hnízda

Nest Appopen aplikaci Nest a klepněte na ikonu Nest Thermostat na domovské obrazovce.Klepněte na historii .Vaše 10denní shrnutí by se mělo ukázat. Klepnutím na kterýkoli den se dozvíte více podrobností o využití energie vašeho topného systému.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak sdílím klip kamery hnízda

Protože by to určitě mohlo být virové. Ale ne tak, jak doufáte. Pro.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu streamovat z Google Nest do svého iPhone

Spárujte své zařízení svůj iPhone nebo iPad, otevřete aplikaci Google Home .Na dně klepněte na domov .Dotkněte se a držte zařízení.Vpravo nahoře klepněte na Zvuk nastavení zařízení. Párová zařízení Bluetooth.Klepněte na režim povolení párování.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím svou hnízdní kameru s mým iPhone

Jak se připojit k Nest Cam. Než začneme, ujistěte se, že jste ve svém hnízdě nastavili hnízdní kameru. Aplikace to již udělala v pořádku a otevřete vaši aplikaci Google Home Press Add Add Setup Device Vyberte

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho jsou uložena hnízdní videa bez předplatného

Pokud máte novější kameru, jako je Nest Cam (Battery) nebo Nest Doorbell (baterie), můžete získat až 3 hodiny historie videa události bez předplatného. Ale pro většinu starších modelů hnízdní kamery a zvonku potřebujete předplatné vědomí hnízda, abyste získali historii videa nebo historie videa 24/7.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč moje hnízdní kamera neukládá videa

Pokud vidíte následující zprávu, znamená to, že služba Nest Aware má potíže s uložením klipu: "Ujistěte se, že máte dobré spojení. Pokud používáte mobilní data, přepněte na Wi-Fi nebo počkejte na lepší signál." Existuje několik dalších věcí, které můžete vyzkoušet, v závislosti na tom, kterou aplikaci používáte.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak si mohu uvědomit hnízdo na svém iPhone

Možnost buď měsíčně nebo ročně, zadejte své platební údaje a potvrďte svůj nákup. Můžete se zaregistrovat do Nest Aen Awit v aplikaci Google Home Otevřete aplikaci a klepněte na nastavení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může Google Nest se připojit k iPhone

Nepotřebujete Android pro použití zařízení Google Home Mini nebo Nest. Na vašem iPhone, otevřete domov Google, klepněte na Začněte a přihlaste se. Klepněte na nastavení a postupujte podle pokynů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Existuje aplikace Google Nest pro iPhone

Pomáhá vám nastavit a ovládat termostaty, kamery, zvonky, reproduktory a displeje, chromecast a tisíce dalších kompatibilních zařízení. Můžete také zkontrolovat svá připomenutí a nedávná oznámení, vše z jedné aplikace.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak daleko zpět jde historie hnízdního termostatu

Energetická historie vašeho Google Nest Thermostatat zaznamenává, jak často a jak dlouho váš systém trvá za posledních 10 dní. Historie energie vám ukazuje, jak se rozhodovat o preferencích rozvrhu a teploty. Svou energetickou historii si můžete prohlédnout pomocí aplikace nebo na termostat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemohu vidět historii kamery hnízda

Váš hnízdo nemusí ukazovat historii, protože mohla být náhodně vypnuta, může mít špatné spojení s internetem, nebo můžete mít problém s vaším předplatným.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Lze použít hnízdní kameru bez předplatného

Pokud máte novější kameru, jako je Nest Cam (Battery), Nest Cam (Indoor, Wired, 2. Gen) nebo Nest Doorbell (Battery), můžete získat až 3 hodiny historie videa události bez předplatného. Nest Aware Plus Plus a 1. gen hnízda mají kontinuální historii videa 24/7.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu živit kameru hnízda

Můžete sledovat živé video z vašich hnízdních kamer a zvonků v domácí aplikaci. Vyberte jednu kameru a přiblížíte se pro podrobné zobrazení nebo sledujte video z více kamer na kartě oblíbených aplikací.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu přistupovat k Google Nest z mého telefonu

Začněte se začněte ve svém reproduktoru nebo zobrazení. Pokud bylo zařízení dříve použito, před pokračováním továrna resetujte reproduktor nebo zobrazení.Na telefonu nebo tabletu otevřete aplikaci Google Home .Klepněte na zařízení Nastavení ikony přidat.Budete se moci odhlásit z některých nastavení, jako je hlasový zápas nebo osobní výsledky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete airplay Google Nest

Uživatelé inteligentních reproduktorů Google Nest mohou nyní používat Apple Airplay k streamu zvuku a videí na svých inteligentních reproduktorech a inteligentních displejích.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se moje hnízdní kamera nezobrazuje v mém telefonu

Ujistěte se, že jsou zapnuté Wi-Fi a Bluetooth vašeho telefonu a že je připojen ke stejné síti Wi-Fi, jakou chcete použít pro fotoaparát. Zkuste znovu nastavit fotoaparát v aplikaci. Pokud se kód nápovědy stále objeví a aplikaci používáte na telefonu, restartujte zařízení a zkontrolujte, zda to problém vyřeší.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se moje hnízdní kamera nepřipojí k mému telefonu

Zkontrolujte vzdálenost fotoaparátu od routeru

Váš fotoaparát může být mimo dosah nebo může být příliš blízko routeru. Pokuste se posunout fotoaparát blíže ke svému Wi-Fi routeru nebo přístupovému bodu a zkuste znovu připojit fotoaparát s aplikací.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak získám svou plnou historii na kameru hnízda

Najděte historii videa fotoaparátu

Zde je návod, jak získat přístup k historii videa vašeho fotoaparátu: Otevřete aplikaci Nest. Na domovské obrazovce vyberte fotoaparát. Historie videa vašeho fotoaparátu se objeví pod živým proudem videa.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu extrahovat videa z kamery hnízda

Jak stáhnout videoklipy z vašich bezpečnostních kamer Nest. Číslo jedna Otevřete aplikaci Google Home a vyberte v levém dolním rohu historii komory číslo dva. A pak přejděte na požadované

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cómo encuentro mi dirección IP Roku sin un control remoto??
Next Post
Je prstenčí nohou kompatibilní s telefony Android?