15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak často se na prodej blikají kamery?




Článek: často kladené otázky týkající se Blink Cameras

souhrn

Na kamerách Blink často existují obrovské obchody (včetně 50% sleva), konkrétně na Černý pátek a v průběhu ročních období. Vzhledem k tomu, že Blink je ve vlastnictví Amazonu, můžete také najít balíčky s dalšími produkty Amazon, jako je echo show.

Otázky:

  1. Jak často jsou v prodeji blikající kamery?
  2. Na kamerách Blink často existují obrovské obchody (včetně 50% sleva), konkrétně na Černý pátek a v průběhu ročních období. Vzhledem k tomu, že Blink je ve vlastnictví Amazonu, můžete také najít balíčky s dalšími produkty Amazon, jako je echo show.

  3. Kolik bylo blikání na Amazon Prime Day?
  4. Tři z nejpopulárnějších kamer Blink jsou v prodeji-Uber-doslova Blink Mini, drsné a všestranné blikající venkovní a inteligentní světlo Blink Equet. Cena Blink Mini klesla o 14 procent, což převádí slevu 5 $ ve srovnání s 34 $.99 Cena. V mezipaměti.

  5. Jsou blikající kamery za to bez předplatného?
  6. Bez plánu můžete použít kameru Blink bez měsíčního poplatku, ale není mnoho funkcí ve srovnání s bezplatnými plány od značek jako Ring, Arlo a Google Nest. Přesto je to pěkný způsob, jak ušetřit nějaké peníze, když nechcete cloudové úložiště videa.

  7. Dostavte kamery Blink opravdu 2 roky?
  8. Očekává se životnost baterie až dva roky na základě výchozího nastavení. Životnost baterie se bude lišit v závislosti na nastavení zařízení, použití a faktorů prostředí.

  9. Jak dlouho trvají venkovní kamery blikající?
  10. Dvouletá výdrž baterie: Správně, blikající venkovní by měl trvat až celé dva roky ze dvou malých baterií AA. Solid Video Performance: Ocenili jsme jasné, 1080p HD video Blink Outdoor.

  11. Jak dlouho by měly blikat kamery?
  12. Kamery Blink jsou poháněny lithium-iontovými bateriemi, které jsou navrženy tak, aby vydržely až dva roky s normálním používáním.

  13. Stojí za to Amazon Blink?
  14. Celkově je venkovní kamera Blink solidní venkovní zabezpečovací kamera a cena je docela cenově dostupně za 99 $.99. Možnost místního úložiště se nám opravdu líbila na novém modulu Sync 2, zejména s Blink, který v roce 2021 přešel na placený model předplatného pro cloudové úložiště.

  15. Můžete použít kamery Blink bez Amazon Prime?
  16. Ne. Vaše produkty Blink poskytují jejich standardní funkce (například upozornění na pohyb, živý pohled a obousměrné zvuk) bez předplatného.

  17. Co se stane, pokud se nepřihlásíte k odběru blikání?
  18. Co když se nechci přihlásit k odběru plánu předplatného nebo používat místní úložiště bez předplatného nebo bezplatného pokusu, může váš systém Blink posílat výstrahy pohybu, která vás spojí s živým pohledem této kamery v aplikaci Blink App.

  19. Jaký je měsíční poplatek za kamery Blink?
  20. Ceny Blink: Monitorování a skladování. S kabelovou kamerou BLINK Wallight, Outdoor, Indoor a Mini jsme si vybrali z jednoho ze dvou plánů předplatného: základní plán za 3 $ měsíčně, nebo plán plus za 10 $ měsíčně. Oba nabízejí 60 dní cloudového úložiště, což je podle našeho názoru docela velkorysé.

  21. Co se stane s blikajícími kamerami, když vyjde síla?
  22. Může moje bateriová kamera fungovat během kamer napájecí baterie poháněné baterie. Kamery Blink Outdoor 4, Outdoor and Indoor (3. Gen) se pokusí zaznamenat první pohybovou událost po ztrátě napájení a nahrát tento klip do cloudu, jakmile je systém zpět online.



Jak často se v prodeji dostanou kamery Blink?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak často jsou v prodeji blikající kamery

Na kamerách Blink často existují obrovské obchody (včetně 50% sleva), konkrétně na Černý pátek a v průběhu ročních období. Vzhledem k tomu, že Blink je ve vlastnictví Amazonu, můžete také najít balíčky s dalšími produkty Amazon, jako je echo show.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik bylo blikání na Amazon Prime Day

Tři z nejpopulárnějších kamer Blink jsou v prodeji-Uber-doslova Blink Mini, drsné a všestranné blikající venkovní a inteligentní světlo Blink Equet. Cena Blink Mini klesla o 14 procent, což převádí slevu 5 $ ve srovnání s 34 $.99 Cena.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jsou blikající kamery za to bez předplatného

Bez plánu

Blink Camera můžete použít bez měsíčního poplatku, ale není mnoho funkcí ve srovnání s bezplatnými plány od značek jako Ring, Arlo a Google Nest. Přesto je to pěkný způsob, jak ušetřit nějaké peníze, když nechcete cloudové úložiště videa.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Dostavte kamery Blink opravdu 2 roky

Očekává se životnost baterie až dva roky na základě výchozího nastavení. Životnost baterie se bude lišit v závislosti na nastavení zařízení, použití a faktorů prostředí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho trvají venkovní kamery blikající

dva roky

Dvouletá výdrž baterie: Správně, blikající venkovní by měl trvat až celé dva roky ze dvou malých baterií AA. Solid Video Performance: Ocenili jsme jasné, 1080p HD video Blink Outdoor.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho by měly blikat kamery

Kamery Blink jsou poháněny lithium-iontovými bateriemi, které jsou navrženy tak, aby vydržely až dva roky s normálním používáním.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Stojí za to Amazon Blink

Sečteno a podtrženo

Celkově je venkovní kamera Blink solidní venkovní zabezpečovací kamera a cena je docela cenově dostupně za 99 $.99. Možnost místního úložiště se nám opravdu líbila na novém modulu Sync 2, zejména s Blink, který v roce 2021 přešel na placený model předplatného pro cloudové úložiště.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete použít kamery Blink bez Amazon Prime

Ne. Vaše produkty Blink poskytují jejich standardní funkce (například upozornění na pohyb, živý pohled a obousměrné zvuk) bez předplatného.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, pokud se nepřihlásíte k odběru blikání

Co když se nechci přihlásit k odběru plánu předplatného nebo používat místní úložiště bez předplatného nebo bezplatného pokusu, může váš systém Blink posílat výstrahy pohybu, která vás spojí s živým pohledem této kamery v aplikaci Blink App.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je měsíční poplatek za kamery Blink

Ceny Blink: Monitorování a skladování

S kabelovou kamerou BLINK Wallight, Outdoor, Indoor a Mini jsme si vybrali z jednoho ze dvou plánů předplatného: základní plán za 3 $ měsíčně, nebo plán plus za 10 $ měsíčně. Oba nabízejí 60 dní cloudového úložiště, což je podle našeho názoru docela velkorysé.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane s blikajícími kamerami, když vyjde síla

Může moje bateriová kamera fungovat během kamer napájecí baterie poháněné baterie. Kamery Blink Outdoor 4, Outdoor and Indoor (3. Gen) se pokusí zaznamenat první pohybovou událost po ztrátě napájení a nahrát tento klip do cloudu, jakmile je systém zpět online.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou blikat kamery zaznamenat déle než 60 sekund

Chcete -li prodloužit záznam kamery Blink, přejděte na kartu Nastavení fotoaparátu na aplikaci Blink a vyberte si preferované období mezi 5 až 60 sekundami (30 sekund na Blink Mini).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou blikat venkovní kamery pršet

Zařízení odolná vůči Blink počasí vydrží venku a kontakt s vodou za určitých podmínek. Vaše zařízení odolná proti počasí však nejsou určena pro použití pod vodou a mohou mít dočasné účinky vystavení vody nebo jiných povětrnostních podmínkách.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou blikat kamery zaznamenat déle než 5 sekund

Chcete -li prodloužit záznam kamery Blink, přejděte na kartu Nastavení fotoaparátu na aplikaci Blink a vyberte si preferované období mezi 5 až 60 sekundami (30 sekund na Blink Mini).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jsou blikající kamery ukončeny

Amazon přerušil cloudové vačky pro Blink Mini Camera 2. prosince. Ikona ve tvaru úhlu směřující dolů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč je blikání lepší než prsten

Blink Outdoor (asi 100 USD) nabízí lepší výdrž baterie než baterie Cam Up Cam Up, ale postrádá kabelovou možnost a má užší zorné pole. Máme rádi, že jeho startovací soupravy s více kamerami jsou dostupnější než nákup více vačkových vaček a místní úložiště modulu Sync vám pomůže přeskočit měsíční poplatky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je tam měsíční poplatek za blikající kameru

Ceny Blink: Monitorování a skladování

S kabelovou kamerou BLINK Wallight, Outdoor, Indoor a Mini jsme si vybrali z jednoho ze dvou plánů předplatného: základní plán za 3 $ měsíčně, nebo plán plus za 10 $ měsíčně. Oba nabízejí 60 dní cloudového úložiště, což je podle našeho názoru docela velkorysé.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik je předplatné blikající ročně

Porovnejte plány předplatného Blink

Bez plánu Blink Basic Plan Blink plus plán
Cena
$ 3/měsíc za zařízení nebo se přihlaste a ušetřete za 30 $/rok 10 $/měsíc pro neomezená zařízení nebo se přihlaste a ušetřete za 100 $/rok
Počet podporovaných zařízení
N/a 1 Neomezené na účet

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik kamer Blink můžete mít na jednom předplatném

Každý modul synchronizace přidaný na váš účet umožňuje seskupit a spravovat až deset kamer v jednom systému.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik stojí roční předplatné pro blikání

30 $/rok
Porovnejte plány předplatného Blink

Bez plánu Blink Basic Plan Blink plus plán
Cena
$ 3/měsíc za zařízení nebo se přihlaste a ušetřete za 30 $/rok 10 $/měsíc pro neomezená zařízení nebo se přihlaste a ušetřete za 100 $/rok
Počet podporovaných zařízení
N/a 1 Neomezené na účet

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může někdo zasahovat do mé kamery blikající

Šifrování WPA2 Wi-Fi

Kamery Blink často streamují záběry a fungují pomocí připojení Wi-Fi. V takových případech správné šifrování zabraňuje hackování přes jakékoli bezdrátové zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co zastaví někoho, kdo ukradne blikající kameru

Existuje několik věcí, které můžete udělat, abyste pomohli chránit vaši bezpečnostní kameru před krádeží. Zajistěte, aby byla nainstalována v oblasti, na kterou nelze snadno oslovit mimo váš domov. To zahrnuje použití šroubů k zajištění kamery na zeď nebo strop, takže ji nelze odtáhnout nebo zvednout kolemjdoucí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu blikat, abych neustále nahrával

Kamery Blink nenabízejí nepřetržité nahrávání, i když můžete systém ozbrojený na jakýkoli čas ozbrojený.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je maximální vzdálenost pro kameru blikání

100 ft. pryč

Jak daleko mohou být jednotky kamery umístěny za normálních okolností, modul synchronizace je schopen komunikovat s blikajícími kamerami až do 100 ft. pryč v jakémkoli směru. Doporučujeme udržovat modul synchronizace poblíž vašeho bezdrátového routeru pro nejlepší sílu signálu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou blikat venkovní kamery vidět ve tmě

Do Blink Camera mají dobré noční vidění jak indoorová kamera Blink, tak i venkovní kamera Blink, přicházejí s IR nočním viděním, což může pomoci blikat zařízením zachytit důležité záběry v noci nebo za podmínek nízkého světla.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Hay virus en Play Store??
Next Post
Kolik to stojí, aby Xfinity přišel do vašeho domu?