15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jaké systémy jsou kompatibilní s domovem Google?

Kompatibilita Home Google: Klíčové body

1. S jakými zařízeními je Google Home kompatibilní s?

Google Home je kompatibilní s různými inteligentními zařízeními, jako jsou Google Nest nebo domácí reproduktory a displeje, Google WiFi, Nest WiFi, Nest Thermostat, Chromecast, Chromecast Audio, TV s vestavěným Chromecast a Chromecast s Google TV.

2. Jaké systémy pracují s Google Nest?

Nejlepší domácí bezpečnostní systémy, které spolupracují s Google Nest, zahrnují ADT pro nejlepší ovládání aplikací, Vivint pro nejlepší funkce automatizace domů, zabezpečení zátoky pro nejlepší monitorování 24/7, pokraje pro nejlepší funkce bezpečnosti a skaut pro nejdostupnější možnost.

3. Jak učinit Google domů kompatibilním se zařízeními?

Chcete -li připojit inteligentní domácí zařízení v aplikaci Google Home, otevřete aplikaci a klepněte na zařízení. Poté přidejte zařízení, která jsou kompatibilní s domovem Google, a postupujte podle kroků v aplikaci k dokončení nastavení.

4. Co je Google Home připojeno?

Home Google je připojen k různým zařízením, jako jsou termostaty Nest Google, kamery, zvonky, reproduktory a displeje, Chromecast a tisíce dalších kompatibilních zařízení. Umožňuje vám ovládat a nastavit tato zařízení prostřednictvím jedné aplikace.

5. Proč moje zařízení není kompatibilní s Google Home?

Pokud zařízení není kompatibilní s domovem Google, může to být způsobeno problémem s operačním systémem Android společnosti Google. Chcete -li tuto chybu opravit, můžete zkusit vymazat mezipaměť a data obchodu Google Play a poté restartujte obchod Google Play, než se pokusíte znovu nainstalovat aplikaci.

6. Je Google doma ukončen?

Google Home Max byl přerušen z prodeje 14. prosince 2020. Recenzenti porovnali maximum domova s ​​Sonos Smart Reproduktory a Apple HomePod.

7. Mohu připojit Simplisafe k Google Home?

Ano, můžete použít Google Home (prostřednictvím asistenta Google) k vyzbrojování systému SimpliSafe. Pro účely zabezpečení však nemůžete systém odzbrojit prostřednictvím Assistant Google pomocí hlasového příkazu.

8. Je systém zabezpečení prstenu kompatibilní s domovem Google?

Ano, můžete připojit svůj systém zabezpečení prstenu k Google Home pomocí aplikace Assistant Ring Assistant. To vám umožní přistupovat k vašim prstencovým zařízením a ovládat je prostřednictvím hlasových příkazů pomocí Google Home.

9. Proč se moje zařízení nemohou připojit k Google Home?

Pokud se vaše zařízení nemůže připojit k Home Google, můžete zkusit restartovat jak router, tak i váš reproduktor Google Smart. Pokyny k správnému restartování zařízení najdete v manuálu svého routeru.

10. Jaký je rozdíl mezi Google Home a Google Nest?

Řada zařízení Google Nest je schopna všeho, čím byl domov Google. Hlavní rozdíl spočívá v tom, že většina zařízení Google Nest má obrazovky a poskytuje další funkce a funkce ve srovnání s domácí řadou zařízení Google.

11. Co nahradilo domov Google?

Google představil nový inteligentní reproduktor s názvem The Nest Audio jako nástupce původního domova Google. Tato změna pojmenování přišla poté, co Google integroval tato zařízení pod značkou Nest.

Jaké systémy jsou kompatibilní s domovem Google?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] S jakými zařízeními je Google Home kompatibilní s

Nastavte inteligentní zařízení v hnízdě Google Appgoogle nebo domácí reproduktory a displeje.Google WiFi.Hnízdo wifi.Hrst termostat.Chromecast.Chromecast Audio.TV s vestavěním Chromecast.Chromecast s Google TV.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké systémy pracují s Google Nest

Nejlepší domácí bezpečnostní systémy, které pracují s Google Home v roce 2023Adt – nejlepší ovládání aplikací.Vivint – nejlepší funkce automatizace domů.Zabezpečení zátoky – nejlepší monitorování 24/7.Brinks – Nejlepší funkce bezpečnosti domácnosti.Scout – nejdostupnější.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vyrobit Google Home Compatible Devices

Krok 2. Připojte inteligentní domácí zařízení v domácí aplikaci Google Home .Klepnutím na zařízení Add Works with Google .Vyberte výrobce zařízení ze seznamu.Chcete-li dokončit nastavení, postupujte podle kroků v aplikaci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je Google Home připojeno

Pomáhá vám nastavit a ovládat termostaty, kamery, zvonky, reproduktory a displeje, chromecast a tisíce dalších kompatibilních zařízení. Můžete také zkontrolovat svá připomenutí a nedávná oznámení, vše z jedné aplikace.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč moje zařízení není kompatibilní s Google Home

Zdá se, že se jedná o problém s operačním systémem Android Google. Chcete -li opravit chybovou zprávu „Vaše zařízení není kompatibilní s touto verzí“, zkuste vymazat mezipaměť obchodu Google Play a poté data. Dále restartujte obchod Google Play a zkuste znovu nainstalovat aplikaci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Google doma ukončen

Recenzenti porovnali maximum domů s inteligentními reproduktory Sonos a HomePod Apple. Google Home Max byl přerušen z prodeje 14. prosince 2020.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu připojit Simplisafe k Google Home

Můžete použít Google Home (prostřednictvím asistenta Google) k vyzbrojování systému SimpliSafe. Mějte na paměti, že vám to umožňuje pouze vyzbrojit systém. Pro vaši ochranu nemůžete odzbrojit prostřednictvím Google Assistant podle hlasového příkazu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je systém zabezpečení prstenu kompatibilní s domovem Google

Nyní můžete také připojit svůj prsten s domovem Google, takže můžete přistupovat k zařízení pomocí hlasu! S aplikací pro asistenta Ring Assistant můžete požádat Google, aby zahájil novou nahrávku, získal na svých zařízeních aktualizaci zdraví a zkontroloval své poslední oznámení o prstenu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se moje zařízení nemohou připojit k Google Home

Restartování routeru nebo inteligentního reproduktoru Google

Když se vše ostatní nepodaří propojit Google Home nebo Nest s Wi-Fi, je čas vyzkoušet a restartovat jak router, tak zařízení. Abyste správně restartovali zařízení, budete muset konzultovat manuál svého routeru.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi Google Home a Google Nest

Řada zařízení Google Nest je schopna všeho, co byl domov Google. Jako inteligentní reproduktory reagují na uživatelské otázky a příkazy a mohou také přehrávat hudbu a video. Hlavní změnou z domácí řady zařízení Google je přidání obrazovek na většině zařízení Google Nest.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co nahradilo domov Google

Google oznámil svůj nový inteligentní reproduktor s názvem The Nest Audio, což je pokračování původního domova Google. Změna názvu předpony pro tato zařízení se stala poté, co je Google přinesl pod značku Nest.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co dělat, pokud vaše zařízení není kompatibilní s touto verzí

Volba. Nyní musíte přejít dolů na kompatibilitu aplikace. Změny nyní nastavují s aplikacemi dobře, říká, že žádné dostupné aplikace to znamená, že nemám žádný problém s žádnými aplikacemi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co znamená vaše zařízení kompatibilní s touto verzí

Proč k této chybě dochází na Androidu. Chyba se objeví, když si obchod přehrávání myslí, že vaše zařízení není kompatibilní s aplikací, kterou se snažíte stáhnout. To neznamená, že s zařízením je problém. Tato chyba znamená, že vývojář aplikací nevybral vaše zařízení pro svou aplikaci (z vlastních důvodů).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co nahradí Google Home

Hnízdní zvuk

Zvuk Nest je hlavním reproduktorem v rodině Google Nest Smart Reproduktorů, skvělým umělcem za skvělou cenu a náhradou za původní domov Google. Hub Google Nest (2. gen) nabízí 7palcový displej, sledování spánku a všechny funkce asistenta Google.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se nyní nazývá Google Home

Hub Google Nest

S vestavěným asistentem Google použijte svůj hlas k zobrazení svých nejnovějších událostí a připomenutí a ovládejte kompatibilní inteligentní zařízení z jednoho řídicího panelu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Funguje Nest a Simplisafe

S integrací Google Nest SimpliSafe se můžete rozhodnout, že místo toho použijete hnízdo vačky, a zatímco vačky Nest nefungují přímo s Simplisafe, můžete ovládat jednoduché a hnízdní vačky dohromady pomocí inteligentního reproduktoru nebo zobrazení Google Nest nebo zobrazení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Nabízí Google domácí bezpečnostní systém

Google a jeho sada produktů Nest může pomoci s jedním ze tří balíčků pro domácí bezpečnosti: balíček monitorování předních dveří, venkovní monitorovací balíček a celkový balíček zabezpečení. Můžete dokonce přidat další kamery a světlomet za dodatečné náklady.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Funguje Simplisafe s domovem Google

Můžete použít Google Home (prostřednictvím asistenta Google) k vyzbrojování systému SimpliSafe. Mějte na paměti, že vám to umožňuje pouze vyzbrojit systém. Pro vaši ochranu nemůžete odzbrojit prostřednictvím Google Assistant podle hlasového příkazu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Pracuje Arlo s Google Home

Zařízení Arlo jsou kompatibilní s Amazon Alexa, Apple HomeKit, Google Assistant, pokud to pak (ifttt) a Samsung Smartthings. Používání zařízení Arlo s těmito systémy umožňuje přizpůsobit si zkušenosti s domácím zabezpečením.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč jsem vyhrál můj televizor Connect to Google Home

Před čímkoli, musíte zajistit, aby účet Google přidal do vaší televize pro Android stejný jako účet propojený s vaším smartphonem. Pokud nejsou propojené účty stejné, Android TV se v Google Home neobjeví. 2. Chcete -li zkontrolovat svůj účet Google v televizi Android, přejděte do Nastavení -> Účty a přihlášení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se Google Home nepřipojí k iPhone

Další kroky odstraňování problémů, které můžete vyzkoušet:

Vynutit se zavřít a poté znovu otevřít aplikaci Google Home. Odinstalujte a poté přeinstalujte aplikaci Google Home. Zapomeňte na nedaleké sítě. Restartujte zařízení WiFi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Dostaňte Nest a Google Home spolupracovat

Produkty Nest, jako je termostat Nest Termostat a zvonek hnízda, se překvapivě snadno spárují s vašimi zařízeními Google Home Smart Home. Všechny produkty Nest se připojují k vašemu Google Home stejným způsobem, ale nejprve musíte nainstalovat hardware.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Google ukončí domov Google

Po čtyřech letech se zdá, že Google ukončil, že domácí mini je několik zemí. Online obchod Google v oblasti USA nyní ukazuje Google Home Mini, jak již není k dispozici. Obchody v jiných regionech však již dlouho přestaly prodávat domácí mini, zejména po příchodu Nest Mini.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Google doma vyřazován

Net Secure je domácí poplašný systém Google, který je dodáván spolu s Nest Guard, hnízdní značkou a hnízdní značkou, z nichž vše funguje prostřednictvím aplikace Nest. Zajímavé je, že systém, který byl představen v roce 2017, byl v roce 2020 přerušen. Podpora zařízení skončí 8. dubna 2024.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč tvrdí, že Google Play říká, že moje zařízení není kompatibilní

Zdá se, že se jedná o problém s operačním systémem Android Google. Chcete -li opravit chybovou zprávu „Vaše zařízení není kompatibilní s touto verzí“, zkuste vymazat mezipaměť obchodu Google Play a poté data. Dále restartujte obchod Google Play a zkuste znovu nainstalovat aplikaci.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Microsoft Defender se actualiza automáticamente?
Next Post
Jsou tam viry v obchodě?