15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kolik stojí HideMyass?

Shrnutí článku: HMA VPN – Klíčové body

– Jak mohu použít HMA VPN zdarma

– Jak se mohu přihlásit k odběru HMA

– Udržuje HMA VPN protokoly

– Co je HMA proxy

– Existuje zcela bezplatná služba VPN

– Je HMA VPN dobrá nebo špatná

– Funguje HMA s Netflixem

– Kolik uživatelů může použít HMA VPN

– Může můj poskytovatel služeb vidět moji historii s VPN

– Který VPN je lepší než HMA

– Jak mohu skrýt svou IP adresu zdarma

– Což je nejbezpečnější VPN zdarma

1. Jak mohu použít HMA VPN zdarma?

Chcete -li používat HMA VPN zdarma, musíte si stáhnout svůj software VPN pro své preferované zařízení (PC, Mac, Android, iPhone nebo Linux). Po instalaci se přihlaste do aplikace HMA VPN, připojte se k serveru a začněte volně procházet.

2. Jak se mohu přihlásit k odběru HMA?

Chcete -li se přihlásit k odběru HMA, navštivte jejich webové stránky (https: // my.Hidemyass.com/#přihlášení) a klikněte na „Zaregistrovat nový účet“. Poskytněte svou e -mailovou adresu, heslo a klikněte na „Vytvořit“. Obdržíte potvrzovací e -mail s dalšími pokyny.

3. Udržuje HMA VPN protokoly?

Ne, HMA VPN má přísnou politiku bez loggingu. Neshromažďují, nezaznamenávají ani nevidí vaši původní IP adresu nebo jiné identifikační údaje. Když používáte HMA VPN, vaše online aktivity zůstávají anonymní.

4. Co je HMA proxy?

HMA Proxy je anonymní webový proxy, který vám umožňuje přístup k blokovaným webovým stránkám a zároveň se jeví jako anonymní. Skryje vaši IP adresu směrováním vaší webové aktivity prostřednictvím různých serverů a IP adres, což vám poskytne online soukromí.

5. Existuje zcela bezplatná služba VPN?

I když jsou k dispozici některé bezplatné služby VPN, proton VPN je často považován za nejlepší možnost. Nenabízí žádná datová omezení a lze jej použít jako denní ovladač VPN. Může však mít omezené možnosti serveru.

6. Je HMA VPN dobrá nebo špatná?

HMA VPN je známá svou rozsáhlou serverovou sítí, se servery v 195 zemích. S celkovým počtem serverů 1080 však může dojít k přetížení a pomalejší rychlosti. Před rozhodnutím, zda je pro vás vhodná HMA VPN, je nezbytné zvážit své konkrétní potřeby.

7. Funguje HMA s Netflixem?

HMA VPN může pracovat s některými regionálními verzemi Netflixu. Během testování však bylo zjištěno, že NordVPN je spolehlivější, rychlejší a schopný bezpečně přistupovat k širším rozsahu katalogů Netflix.

8. Kolik uživatelů může použít HMA VPN?

HMA VPN umožňuje nainstalovat jejich software na více zařízení, včetně Windows, MacOS, iOS, Android a Linux. S normálním předplatném můžete připojit až 5 zařízení současně. Rodinný plán umožňuje připojení až 10 zařízení najednou.

9. Může můj poskytovatel služeb vidět moji historii s VPN?

Ne, s VPN jsou vaše data šifrována, než opustí vaše zařízení. Pouze server VPN má dešifrovací klíč, který zajišťuje, že váš router, ISP nebo zaměstnavatelé nemohou vidět vaše online aktivity.

10. Který VPN je lepší než HMA?

Ve srovnání mezi ExpressVPN a HMA bylo zjištěno, že ExpressVPN je ve většině kategorií vynikajícím VPN. Společnost ExpressVPN na pozadí, jurisdikci a výkon se oddělily a učinily z něj lepší volbu.

11. Jak mohu skrýt svou IP adresu zdarma?

Svou IP adresu můžete zdarma skrýt pomocí prohlížeče TOR, proxy serveru nebo bezplatného VPN. Můžete také zvážit připojení k veřejné síti Wi-Fi a maskovat vaši IP adresu.

12. Což je nejbezpečnější VPN zdarma?

K dispozici je několik bezplatných služeb VPN, ale nejbezpečnější možností by bylo vybrat renomovaného poskytovatele VPN, který nabízí bezplatnou zkušební verzi nebo záruku vrácení peněz. Provádění důkladného výzkumu a recenzí čtení vám může pomoci určit nejbezpečnější bezplatnou VPN pro vaše potřeby.

Kolik stojí HideMyass?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu použít HMA VPN zdarma

Jak začít s HMA VPNDownload Náš software VPN pro PC, Mac, Android, iPhone nebo Linux.Přihlaste se do své aplikace HMA VPN, připojte se a začněte volně procházet.Vyberte si jedno z více než 280 míst po celém světě.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se mohu přihlásit k odběru HMA

Přejít na https: // My.Hidemyass.com/#Přihlaste se ve svém preferovaném webovém prohlížeči a klikněte na Registrace nového účtu. Zadejte svou e -mailovou adresu, heslo a poté klikněte na Vytvořit. Potvrzovací e -mail je odeslán na e -mailovou adresu, kterou jste poskytli.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Udržuje HMA VPN protokoly

S našimi politikami bez loggingu můžete použít HMA VPN s vědomím, že nikdy nebudeme shromažďovat, zaznamenat nebo vidět: vaši původní IP adresu, která by mohla být použita k identifikaci vás. To znamená, že když používáte HMA VPN, jste pro nás anonymní.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je HMA proxy

Anonymní webový proxy umožňuje přístup k blokovanému webům a současně se jeví jako anonymní. Dělá to skrytí vaší IP adresy (což je v podstatě vaše online identita) a poskytne vám jinou adresu směrováním vaší webové aktivity prostřednictvím různých serverů a IP adres.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Existuje zcela bezplatná služba VPN

Bez datových omezení je proton VPN jedinou službou, která by mohla být skutečným denním VPN bez řidiče. Omezené možnosti serveru však znamenají, že budete chtít být (nebo relativně blízko) země, kde jsou nabízeny servery.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je HMA VPN dobrá nebo špatná

HMA má více umístění serveru než kterákoli jiná VPN

HideMyass je přední VPN pro výběr umístění serveru VPN, se servery v 195 zemích. HMA má servery v každé zemi světa. To znamená, že jeho celkový počet serverů je nízký na 1080, což může vést k přetížení a pomalejším rychlostem.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Funguje HMA s Netflixem

Skrýt můj zadek bude pracovat s některými regionálními verzemi Netflixu. Naše testování však zjistilo, že společnost NordVPN je spolehlivější, rychlejší a schopná bezpečně přistupovat k širším rozsahu katalogů Netflixu. Přečtěte si naši úplnou recenzi NordVPN zde. Nebo pokračovat pro podrobnější popis funkcí HMA.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik uživatelů může použít HMA VPN

Všechna vaše zařízení s jedním předplatným

Nainstalujte HMA VPN na tolik oken, MacOS, iOS, Android a Linux, jak chcete, a udržujte více připojených najednou: 5 normálně nebo 10 s rodinným plánem.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může můj poskytovatel služeb vidět moji historii s VPN

K šifrování dochází předtím, než data opustí vaše zařízení a pouze server VPN má dešifrovací klíč. Ani váš router, poskytovatelé internetových služeb nebo zaměstnavatelé neuvidí, co děláte online.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Který VPN je lepší než HMA

Závěr: Expressvpn vyhrává v roce 2023. Zatímco jak ExpressVPN, tak HMA jsou populární služby VPN, které získávají dobré recenze na mnoha webech, je nám jasné, že ExpressVPN je lepší VPN. Expressvpn vyšel na vrcholu téměř v každé testované kategorii: Zázemí a jurisdikce společnosti: Expressvpn.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu skrýt svou IP adresu zdarma

Jak mohu skrýt svou IP adresu zdarma, můžete skrýt svou IP adresu buď pomocí prohlížeče TOR, proxy serveru nebo bezplatný VPN. Můžete se také připojit k veřejné síti Wi-Fi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Což je nejbezpečnější VPN zdarma

Bližší pohled na nejlepší bezplatné VPNS 2023HotSpot Shield – nejlepší celkově.Limit využití dat 500 MB.Privadovpn – Nejlepší zdarma VPN s neomezenými rychlostmi.ATLAS VPN – Nejlepší zdarma VPN pro soukromí.SurfShark – Nejlepší šifrování.Tunelbear – nejlepší zdarma VPN pro začátečníky.Windscribe VPN – Nejlepší zdarma VPN pro zabezpečení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se vyhnout volnému VPN

Pokud jde o VPN, služby zdarma nejsou bezpečné. Mají málo peněz na utracení za dobrou infrastrukturu nebo další bezpečnostní prvky. Ještě horší je, že bezplatné VPN mohou ohrozit vaše digitální zabezpečení shromažďováním & Prodej vašich dat nebo sprchování reklam.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se mu vyhnout

Nikdy se nepřipojte k serveru VPN, který je umístěn v jednom z "Pět očí" země. To jsou USA, Velká Británie, Austrálie, Nový Zéland a Kanada. Vyhněte se také "Devět očí" Země (Francie, Norsko, Dánsko, Nizozemsko). A vyhnout se "Čtrnáct očí" Země (Belgie, Itálie, Německo, Španělsko, Švédsko).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Když bych neměl používat VPN

Proč bych neměl používat VPNA VPN by mohl snížit rychlost připojení, i když váš poskytovatel internetových služeb nebude škrtit vaši rychlost; použití VPN na mobilu zvýší využití vašich mobilních dat; použití VPN je v některých zemích považováno za trestný čin. a můžete za to uvěznit pokutu nebo dokonce být uvězněni.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je legální používat VPN k streamování Netflix

Zatímco Netflix má zákaz proti serverům VPNS a proxy, je naprosto legální používat VPN na Netflixu; prostě to nemusí fungovat. Netflix má specifické licenční dohody s televizními pořady a filmy, což znamená, že je mohou nabídnout pouze určitému publiku, děleno zemí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč HMA nepracuje s Hulu

Zde je důvod, proč by Hulu mohl blokovat skrýt můj zadek:

Bohužel to znamená, že si nebudete moci užít své oblíbené pořady nebo filmy na Hulu, protože byly detekovány a černé adresy HMA a černou listinu. Budete muset zvážit použití jiného Hulu VPN. Hulu je k dispozici pouze ve Spojených státech.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zabránit majiteli Wi-Fi v vidění mé historie

Použijte VPN. Pokud opravdu chcete skrýt své informace před poskytovatelem internetových služeb, majitelem WI FI nebo komukoli jinému, je řešení virtuální soukromá síť (VPN). VPN navazují chráněné spojení, což znamená, že nikdo nevidí, co děláte.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může osoba, která platí žádost o telefonní účet, aby viděl vaše vyhledávání a historii na internetu

Může člověk, který zaplatí váš telefonní účet, aby viděl vaše vyhledávání a historii na internetu, pokud je telefon pod vaším jménem a osoba platí pouze telefonní účet, osoba nebude schopna zobrazit vaši internetovou historii, pokud jste ji neprokázali pro osobu.. … Váš telefonní účet může ukázat, kolik dat jste použili,.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je služba VPN s nejvyšším hodnocením

Expressvpn

ExpressVPN udržovala cenu CNET Editors ‘Choice Award za nejlepší celkovou VPN po své přezkumu 2023. Zachovává si svou pozici mimo jiné virtuální soukromé síťové služby díky své odhodlání k soukromí a silné rychlosti.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké je číslo jedna důvěryhodná VPN

Nordvpn – nejbezpečnější VPN v roce 2023 celkově

Nordvpn je nejbezpečnější VPN na trhu kvůli nejrobustnější šifrovací technologii, bezpečnostních opatřeních na vysoké úrovni a jurisdikci v Panamě přátelské k soukromí v Panamě.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Lze sledovat skrytou IP adresu

Prémiová kvalita VPN šifruje data a skrývá vaši IP adresu směrováním vaší aktivity prostřednictvím serveru VPN; I když se někdo pokusí sledovat váš provoz, vše, co uvidí, je IP serveru VPN a kompletní gibberish. Kromě toho můžete sledovat pouze informacemi, které poskytujete webům nebo službám, do kterých se přihlásíte.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je HIDEMYASS bezpečný

HMA VPN je slušný nástroj VPN s dobrými bezpečnostními funkcemi. Používá šifrování vojenské třídy, nabízí obrovské množství serverů a podporuje torrenting. Její politika bez logů byla také nezávisle auditována.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Existuje bezplatná VPN, která ve skutečnosti funguje

Bez datových omezení je proton VPN jedinou službou, která by mohla být skutečným denním VPN bez řidiče. Omezené možnosti serveru však znamenají, že budete chtít být (nebo relativně blízko) země, kde jsou nabízeny servery.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Stojí za to VPN za to

Nedoporučujeme používat bezplatnou VPN, protože by to mohlo kompromitovat a dokonce poškodit vaše online zabezpečení prodejem vašich dat třetím stranám a ponechat vás zranitelným vůči malwaru. Místo toho bychom navrhli použít placenou možnost za rozumnou cenu, jako je Nordvpn, aby vaše data byla v bezpečí, když jste online.

[/WPRemark]

Previous Post
Qué otras cámaras funcionan con Reolink?
Next Post
Jak mohu odstranit vpnagentd z mého Mac?