15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Co se stalo Norton Utilities?

souhrn

Po mnoho let byl společnost Norton Utilities jedním z nejlepších softwarových produktů pro optimalizaci PC. Podpora Nortonských společností však skončila 30. září 2020. Již není k dispozici, i když to může stále fungovat.

Chcete -li najít své nástroje Norton, přihlaste se ke svému účtu a klikněte na „Spravovat mé předplatné.„Pod Norton Utilities Premium nebo Norton Utilities Ultimate, můžete kliknout na„ Stáhnout “a získat přístup.

Norton 360 Premium a Norton Utilities Ultimate nejsou stejné, ale oba poskytují vynikající ochranu pro počítače, notebooky, chytré telefony a tablety. Norton 360 Premium je komplexní bezpečnostní balíček, který zahrnuje Ultimate Norton Ultimate.

Pokud by byla vaše pojistné Norton Utilities deaktivováno, mohlo by to být způsobeno více licencemi nebo vypršenou licenci na vašem účtu. Chcete -li tento problém vyřešit, aktivujte produkt s aktivním předplatným Norton Utilities. Pokud nemáte aktivní předplatné, můžete si zakoupit nový nebo obnovit existující předplatné.

Aktuální verze Norton Utilities je 21.4.7.637.

Chcete -li přeinstalovat nástroje Norton, postupujte podle poskytnutého tutoriálu. Přeinstalování může být užitečné, pokud máte problémy s programem.

Pokud potřebujete reaktivovat Norton Utilities, otevřete program a přejděte do sekce „About Norton Utilities Premium“. Odtud klikněte na „Změnit klávesu“ a zadejte svůj nový klíč aktivace produktu.

Chcete-li reaktivovat Norton Utilities Premium nebo Norton Utilities Ultimate, klikněte na ikonu nápovědy v pravém horním rohu obrazovky a vyberte „About Norton Utilities Premium“ nebo „About Norton Utilities Ultimate.„Poté klikněte na„ Změnit klávesu “a zadejte klíč produktu. Nakonec klikněte na „Aktivaci dokončit.”

Chcete -li obnovit své předplatné Norton Utilities Premium, otevřete aplikaci Norton a vyhledejte sekci obnovy poblíž spodní části hlavního okna. Klikněte na tlačítko „Obnovit“ a postupujte podle pokynů pro zabezpečenou pokladnu.

Otázky:

  1. Norton Utilities již není k dispozici?
  2. Kde najdu své Nortonské služby?
  3. Je Norton 360 stejný jako Norton Utilities?
  4. Proč byla moje Norton Utilities Premium deaktivována?
  5. Jaká je aktuální verze Norton Utilities?
  6. Jak mohu přeinstalovat Norton Utilities?
  7. Jak mohu reaktivovat Norton Utilities?
  8. Jak mohu reaktivovat Norton Utilities Premium?
  9. Jak mohu reaktivovat Norton Utilities Ultimate?
  10. Jak obnovím prémii Norton Utilities?

Odpovědi:

  1. Norton Utilities již není k dispozici. Podpora to skončila 30. září 2020, i když to může stále fungovat.
  2. Chcete -li najít své nástroje Norton, přihlaste se ke svému účtu a klikněte na „Spravovat mé předplatné.„Pod Norton Utilities Premium nebo Norton Utilities Ultimate, můžete kliknout na„ Stáhnout “a získat přístup.
  3. Ne, Norton 360 a Norton Utilities nejsou stejné. Norton 360 Premium a Norton Utilities Ultimate poskytují různé bezpečnostní funkce, přičemž Norton Utilities je součástí balíčku Norton 360 Premium.
  4. Pokud by byla vaše pojistné Norton Utilities deaktivováno, mohlo by to být způsobeno více licencemi nebo vypršenou licenci na vašem účtu. Chcete -li tento problém vyřešit, aktivujte produkt s aktivním předplatném Norton Utilities. Pokud nemáte aktivní předplatné, můžete si zakoupit nový nebo obnovit existující předplatné.
  5. Aktuální verze Norton Utilities je 21.4.7.637.
  6. Chcete -li přeinstalovat nástroje Norton, postupujte podle poskytnutého tutoriálu. Přeinstalování může pomoci vyřešit jakékoli problémy, které můžete mít s programem.
  7. Chcete -li reaktivovat Norton Utilities, otevřete program a přejděte do sekce „O Norton Utilities“. Odtud klikněte na „Změnit klávesu“ a zadejte svůj nový klíč aktivace produktu. Nakonec klikněte na „Aktivaci dokončit.”
  8. Chcete-li reaktivovat Premium Norton Utilities Premium, klikněte na ikonu nápovědy v pravém horním rohu obrazovky a vyberte „About Norton Utilities Premium.„Pak klikněte na„ Změnit klíč “a zadejte klíč produktu. Nakonec klikněte na „Aktivaci dokončit.”
  9. Chcete-li znovu aktivovat Norton Utilities Ultimate, klikněte na ikonu nápovědy v pravém horním rohu obrazovky a vyberte „About Norton Utilities Ultimate.„Pak klikněte na„ Změnit klíč “a zadejte klíč produktu. Nakonec klikněte na „Aktivaci dokončit.”
  10. Chcete -li obnovit své předplatné Norton Utilities Premium, otevřete aplikaci Norton a vyhledejte sekci obnovy poblíž spodní části hlavního okna. Klikněte na tlačítko „Obnovit“ a postupujte podle pokynů pro zabezpečenou pokladnu.

Co se stalo Norton Utilities?


Co se stalo Norton Utilities?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Norton Utilities již není k dispozici

Po mnoho let je společnost Norton Utilities jako jeden z nejlepších softwarových produktů pro optimalizaci PC. Nyní se to dostalo do svého EOL (na konci života). Proto podpora Norton Utilities skončila 30. září 2020. Všimněte si, že služby Norton mohou stále fungovat.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde je moje Norton Utilities

Přihlaste se ke svému účtu. Umístěte myši nad svým jménem v pravém horním rohu a klikněte na Spravujte mé předplatné. Na stránce mého předplatného pod Norton Utilities Premium nebo Norton Utilities Ultimate, klikněte na Stáhnout.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Norton 360 stejný jako Norton Utilities

Norton 360 Premium a Norton Utilities Ultimate nabízí nejlepší ochranu pro počítače, notebooky, chytré telefony a tablety. Verze Premium 360 je kompletní balíček, který obsahuje 4 nezbytné bezpečnostní komponenty Norton Utilities Ultimate.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč byla moje Norton Utilities Premium deaktivována

Tato chyba může nastat, pokud existuje více licencí Norton Utilities nebo vypršená licence na vašem účtu. Chcete -li tento problém vyřešit, aktivovat produkt s aktivním předplatným Norton Utilities. Pokud nemáte aktivní předplatné Norton Utilities, zakupte si nový nebo obnovte stávající předplatné.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je aktuální verze Norton Utilities

Norton Utilities 21.4. 7.637 je nyní k dispozici! Komunita Norton.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu přeinstalovat Norton Utilities

V tomto tutoriálu. Naučíte se, jak znovu nainstalovat Norton na počítači. To může být užitečné, pokud máte nějaké problémy s programem, jak můžete vidět zde, máme nainstalovaný Norton Antivirus.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu reaktivovat Norton Utilities

Jak znovu aktivovat Norton Utilities PremiumOpen Premium Norton Utilities Premium a klikněte na "" (nápověda) vpravo nahoře. Vybrat "O Norton Utilities Premium". Když se otevře okno služby, klikněte na "Změnit klíč" knoflík.Vložte klíč nového produktu. a pak stiskněte "dokončit aktivaci".

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu reaktivovat Norton Utilities Premium

Klikněte na ikonu nápovědy přítomné v pravém horním rohu obrazovky. Klikněte na Norton Utilities Premium nebo na Norton Utilities Ultimate. V okně Norton klikněte na Změnit klávesu. Zadejte produktový klíč Norton Utilities a klikněte na Aktivaci Dokončit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu reaktivovat Norton Utilities Ultimate

Klikněte na ikonu nápovědy přítomné v pravém horním rohu obrazovky. Klikněte na Norton Utilities Premium nebo na Norton Utilities Ultimate. V okně Norton klikněte na Změnit klávesu. Zadejte produktový klíč Norton Utilities a klikněte na Aktivaci Dokončit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak obnovím prémii Norton Utilities

Nejjednodušší způsob, jak obnovit vaši ochranu, je zevnitř vašeho produktu. Zde je návod: Spusťte svou aplikaci Norton.Na hlavním okně vyhledejte sekci obnovy poblíž dna.Vyberte tlačítko „Obnovit“ a postupujte podle pokynů pro zabezpečenou pokladnu.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cómo se verifica qué antivirus tengo Windows 10??
Next Post
Co je Chromebook Powerwash?