15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Co je to prvotřídní?

Shrnutí článku: Co je třída?

Termín Throuple se týká spáchaného romantického vztahu mezi třemi lidmi. Je to odlišné od „otevřeného“ vztahu, kde dva lidé ve vztahu mají oddělené vztahy mimo primární.

Throuple je intimní konsensuální vztah, který zahrnuje tři lidi.

Neexistují žádná specifická pravidla pro vztah tříprů. Některé úchyty se mohou rozhodnout společně spát na stejné posteli, zatímco jiné se mohou rozhodnout pro oddělené místnosti nebo postele a spojit se pouze pro sexuální aktivitu. Partneři musí mít dohodu.

Throuple manželství nejsou v současné době legální ve všech 50 státech. Zatímco některé státy, včetně New Yorku, začaly nabízet ochranu pro polyamorní vztahy, více než dva lidé zatím nemohou vstoupit do legálního manželství.

Throuple je příkladem polyamory, což znamená milovat více než jednu osobu najednou. Throuples mohou nebo nemusí být v otevřených vztazích, v závislosti na preferencích zúčastněných.

Zatímco se dva členové tříduku mohou rozhodnout oženit se, třetí osoba může ztratit právní výhody manželství, pokud tak není dovoleno.

Termín „thrapple“ ve skotském znamená krk nebo průdušník, zejména koně.

Ve třípotlu mohou všichni tři lidé spát ve stejné posteli. Pokud se někdo nechce zúčastnit, může se jednoduše převrátit.

Některé troska spí v posteli společně, jiní spánek sami a jiné otáčí mezi různými spánkovými uspořádáními. Uspořádání spánku závisí na tom, co funguje nejlépe pro všechny zúčastněné.

Throuple je vztah, ve kterém jsou všichni tři lidé vzájemně zapojeni. Nemusí vždy žít společně, ale jsou navzájem oddáni smysluplným způsobem.

Throuple je vztah mezi třemi lidmi, kteří se jednomyslně dohodli, že budou v romantickém a milujícím vztahu spolu se souhlasem všech zúčastněných lidí.

Lidé se mohou rozhodnout, že se dostanou do trosek, protože chtějí prozkoumat nemonogamní vztahy nebo protože mají pocit, že mít třetí osobu umožňuje emocionální a sexuální potřeby splnit více partnerů.

Otázky:

  1. Co je to tříduk?
  2. Co je to třída?
  3. Jaká jsou pravidla třípodla?
  4. Jsou nezákonné?
  5. Je tříduk stejný jako polygamie?
  6. Dělejte se oženit?
  7. Co je to tvor?
  8. Spí spánky ve stejné posteli?
  9. Dělate všechny spánky společně?
  10. Jaký je vztah 3 volaných?
  11. Jak by fungoval tříduk?
  12. Proč se lidé dostávají do trosek?

Odpovědi:

  1. Throuple vztah odkazuje na spáchaný romantický vztah mezi třemi lidmi. Liší se od „otevřeného“ vztahu, kde mají dva lidé mimo jejich primární vztahy.
  2. Throuple Slang odkazuje na termín „Throuple“, což je intimní konsensuální vztah zahrnující tři lidi.
  3. Pravidla tříduku se mohou lišit. Některé trojky se mohou rozhodnout spát společně na stejné posteli, zatímco jiné mohou mít oddělené místnosti nebo postele a spojit se pouze pro sexuální aktivitu. Nejdůležitějším aspektem je, že partneři mají dohodu.
  4. Throuples nejsou v současné době legální ve všech 50 státech. Zatímco některé státy začaly nabízet ochranu pro polyamorní vztahy, více než dva lidé zatím nemohou vstoupit do legálního manželství.
  5. Throuple je příkladem polyamory, což znamená milovat více než jednu osobu najednou. Throuples mohou nebo nemusí být v otevřených vztazích, v závislosti na preferencích zúčastněných.
  6. Ve třípotlu se mohou dva členové rozhodnout oženit se, ale třetí osoba nemusí mít právní výhody, pokud tak nebude dovoleno udělat.
  7. „Thrupple“ ve skotském znamená krk nebo průdušník, často používaný s odkazem na koně.
  8. Ve třípotlu mohou všichni tři lidé spát ve stejné posteli. Pokud se někdo nechce zúčastnit, může se jednoduše převrátit.
  9. Některé úchyty se rozhodnou spát v posteli společně, zatímco jiné mohou spát samostatně nebo se otáčet mezi různými uspořádáními spánku. Uspořádání spánku závisí na preferencích a potřebách zúčastněných jednotlivců.
  10. Vztah tří lidí se nazývá třídul. Je to vztah, ve kterém jsou všichni tři jednotlivci vzájemně zapojeni do sebe důvěrně.
  11. Throuple pracuje tím, že všichni tři lidé jednomyslně souhlasí s tím, že budou v romantickém, milujícím vztahu spolu se souhlasem všech zúčastněných jednotlivců. Může být také označován jako třícestný vztah, triáda nebo uzavřená triáda.
  12. Lidé se mohou dostat do Throuples, protože chtějí prozkoumat nemonogamní vztahy nebo proto, že mít třetí osobu umožňuje jejich emocionální a sexuální potřeby splnit více partnerů.

Co je to Trupple?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je to tříduk

Termín Throuple se týká spáchaného romantického vztahu mezi třemi lidmi. (To se liší od „otevřeného“ vztahu, ve kterém mají dva lidé ve vztahu samostatné vztahy mimo primární.)

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je to thropple slang

To, co znamená tříduk, je intimní konsensuální vztah, který zahrnuje tři lidi.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká jsou pravidla třípodla

Throuple pár se může rozhodnout společně spát na stejné posteli. Jiní se mohou rozhodnout pro dva lidi, kteří se střídají, když spolu spaní. Jednotlivci si také mohou vybrat oddělené místnosti nebo postele a spojit se pouze pro sexuální aktivitu. Neexistuje žádné konkrétní pravidlo, pokud mají partneři dohodu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jsou nezákonné

Jsou legální manželství v New Yorku Polygamie (oženění více než jedna osoba) je v současné době nezákonná ve všech 50 státech. Zatímco některé státy, včetně New Yorku, začaly nabízet ochranu pro polyamorní vztahy, více než dva lidé zatím nemohou vstoupit do legálního manželství.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je tříduk stejný jako polygamie

Throuple je příkladem polyamory, i.E., Milovat více než jednu osobu najednou a Throuples může nebo nemusí být v otevřených vztazích, v závislosti na preferencích zúčastněných.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Dělejte se oženit

V tomto směru se mohou dva členové tříduk určitě oženit a rozhodnout se, že do svého spojení přivítá někoho jiného, ​​ale ten třetí osoba pravděpodobně ztratí právní výhody manželství (x, y, z atd.), pokud to není dovoleno.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je to tvor

skotský. : krk, průdušník. Používá se zejména koně.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Spí spánky ve stejné posteli

"Všichni spíme ve stejné posteli, takže pokud se někdo nechce zúčastnit," Řekla a vytáhla přikrývku přes hlavu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Dělate všechny spánky společně

Některé troska spí v posteli společně; nějaký spánek sám; a někteří se otáčí mezi spaním samotným, spíme s jedním partnerem a spící jako triáda. To, jak všichni nejlépe spíte, by měl být velkým faktorem při určování vašeho uspořádání spánku. Navíc, kolik prostoru hrajete velkou roli při rozhodování o spánku.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je vztah 3 volaných

To, co je tříduk, je vztah, ve kterém jsou všichni tři lidé vzájemně zapojeni do sebe důvěrně. Ne vždy žijí společně, jako je tomu v případě vztahu uvedeného v "Lovci domů," ale všichni jsou navzájem oddáni smysluplným způsobem.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak by fungoval tříduk

Taylor nabízí tuto definici: „Throuple je vztah mezi třemi lidmi, kteří se všichni jednomyslně dohodli, že budou v romantickém, milujícím vztahu spolu se souhlasem všech zúčastněných lidí.„Možná také slyšíte tříduk, který se označuje jako třícestný vztah, triáda nebo uzavřená triáda.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se lidé dostávají do trosek

“Jindy se pár nechce spoléhat pouze na jednu osobu pro své emocionální a sexuální potřeby, takže to má třetina.”.„Throuples se může také formovat, když se jeden člověk zamiluje do dvou jednotlivých lidí a chce být s nimi oběma. (Samozřejmě, že všichni zúčastnění musí souhlasit s dohodou.)

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je ninnyhammer

podstatné jméno. blázen nebo simpleton; pitomec.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je původ slova thrapple

Podstatné jméno je odvozeno od pozdního středo angličtiny thropul, Þropul („průdušnice, průvodce“); Další etymologie nejistá, ale možná varianta throte-bolle („laryngeální výtečnost, Adamova jablko; hrtan; Epiglottis; zvířecí jícen nebo krk; maso zakrývající hrdlo jelena“) [a jiné formy] (odkud anglický krk (odkud anglický krk ( …

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou výhody třípojení

“Mnoho výhod třídulu je podobné výhodám vztahu se dvěma osobami,” říká Taylor. Patří mezi ně: někdo, kdo si užívá stejné koníčky, a někdo (S), aby si vyzvedl nové koníčky. Někdo vás emocionálně podporuje v těžkých dobách.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Dělejte dotazy žárlí

Ve skutečnosti je žárlivost pocit, který se objevuje pro téměř všechny v určitém okamžiku. Jedna osoba ve třídu by se mohla cítit žárlí na další dva a pouto, které mají, nebo na čas, který spolu tráví, nebo se mohou cítit žárlí na své vztahy s jinými partnery mimo triadu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi poly a třídou

A v některých případech si nevyberete, kolik lidí milujete současně. Situace této povahy je volně popisována jako polyamorní, ale pokud se vztah skládá ze tří lidí, kteří se navzájem zavázali stejným způsobem jako monogamní pár, nazývá se a "Throuple."

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se nazývá pětistupňový vztah

Polyamory se stala zastřešujícím termínem pro různé formy nemonogamních vztahů s více party nebo nevýhradními sexuálními nebo romantickými vztahy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je to snollygoster

‘Snollygoster’, slovo pro "Neprovozující, ale chytrá osoba," Mohlo by se odvodit ze slova „sallygaster“, které se používá k popisu mýtického stvoření z venkovského Marylandu, které je napůl plaz a napůl pták.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je to Cattywampus

Cattywampus. Cattywampus pochází z koloniálních Spojených států a stále se používá na hlubokém jihu, znamená něco, co je v nepořádku, to je Askew, nebo něco, co není přímo naproti něčemu. To se může vztahovat na dekorace v místnosti, poloze budovy nebo něčí oblečení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je význam trotpapování

naprostá porážka ve hře nebo soutěži.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se tomu říká portmanteau

Proč se tomu říká portmanteau, francouzské slovo portmanteau popisuje dvoudílný kufr. Kombinuje slova Porte, což znamená „nosit“ a Manteau, což znamená „Cloak.„Stejně jako kufr, slovo Portmanteau drží nebo nese význam dvou nebo více slov.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se nazývá vztah 3 osoby

Romantické vztahy nejsou vždy jen mezi dvěma lidmi. Někdy mohou tyto vztahy zahrnovat tři nebo čtyři – nebo ještě více lidí. Toto je známé jako polyamory.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se nazývá 7cestný vztah

Polyamory se stala zastřešujícím termínem pro různé formy nemonogamních vztahů s více party nebo nevýhradními sexuálními nebo romantickými vztahy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je čtyřcestný poly vztah

Quad. Quad vztah zahrnuje čtyři lidi, kteří jsou propojeni. Všichni čtyři lidé, kteří se účastní čtyřčlenného polyamorního vztahu, chodí navzájem. Všichni čtyři jednotlivci jsou navzájem romanticky svázaní.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cuánto tiempo se tarda en descargar avira??
Next Post
Funguje Reolink NVR s jinými kamerami?