15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Low Frost -system i moderna kylskåp: fördelar och nackdelar

Alla köpare förstår inte vad Lov Frost, Less Frost, No Frost eller Frost Free betyder. Människor från den senaste generationen föredrar den teknik som bevisats genom åren, även om den faktiskt inte är så bekväm. Äldre modeller måste avfrostas nästan varje månad, nyare behöver inte vara det..

låg frost vad är

Low Frost – kylsystemet i moderna kylskåp.

Egenskaper hos Low Frost -tekniken i moderna kylskåp

Funktionen är följande:

  1. Frysen innehåller en dubbelväggig kammare.
  2. Köldmediet fyller hela förångaren.
  3. Alla kamrar värms upp och kyls jämnt. Skillnaden mellan detta system kommer att märkas direkt efter användning av ett konventionellt kylskåp..

Hur Love Frost fungerar.

Till skillnad från andra kylsystem säkerställer Low Frost samma temperatur för alla kylkammare.

Vad är låg frost i kylen

Low Frost på engelska betyder låg frost. Förångaren är placerad på hela omkretsen av kylskåpet, på grund av vilken is inte bildas eller visas i mycket små mängder. Många undrar vad det är, fiskfrost i kylskåp, du kan svara att detta är en mycket bekväm innovation.

Hur Love Frost fungerar.

Översatt från engelska Love Frost betyder låg frost.

Särdrag

Teknikåtgärder: frost bildas inte i den inre kammaren, på grund av att temperaturen ändras smidigt, kondens bildas nästan inte. Det är liten skillnad mellan väggarnas temperatur och innerkammaren, det finns inga temperaturhopp. Du behöver bara tina upp en gång om året, vilket sparar mycket tid. Low Frost -modeller kan vara droppavfrostning. Samma system finns i No Frost -kylskåp..

Lov Frost behöver inte tina upp.

Till skillnad från äldre modeller behöver nya system inte tinas upp varje månad..

Vad du behöver veta om Low Frost

Fördelar med lågfrostkylrum: låg kostnad, is syns inte på väggarna, avfrostning går snabbt och stör inte kunden, alla produkter kyls mycket bra. Det finns många modeller att välja mellan, varje konsument hittar en lämplig.

Det finns flera typer av lågfrostsystem.

Det finns droppavfrostningsmodeller.

Funktionsprincip

En speciell enhet kyler luften, kylskåpet i Nou Frost har ingen förångare, men det gör regelbundet isen från väggarna till vatten. Luften svalnar, kondens bildas, som förvandlas till is. Isen värms upp av enheten och rinner nerför väggarna och avdunstar senare. Motorn är ständigt på och av för att bibehålla temperaturbalansen.

Vet frost kräver inte avfrostning.

Tack vare Know Frost -systemet kan du glömma avfrostning för alltid.

Elektriskt diagram

Enhetens elektriska krets består av en termostat, en timer, en omkopplare, en glödlampa, ett värmeelement och några andra saker. Alla kontakter är i samma krets och fungerar bara med varandra.

Om du väljer Lov Frost kommer du att bli av med isen i kammaren för alltid.

Tack vare Love Frost -systemet kommer ett tjockt lager av is inte att byggas upp i frysen.

Fördelar och nackdelar

Fördelar Lowe och Noe Frost:

  1. Du behöver inte tina kylskåpet själv.
  2. Enhetlig kylning i kyl och frys.
  3. Modern teknik som förenklar hemmafruarnas arbete.

Low Frost -teknik, hur det fungerar.

Lov Frost -tekniken distribueras över alla kylskåp.

Nackdelar med systemet:

  1. Hög förbrukning av el, som behövs för att enheten ska fungera korrekt.
  2. Behovet av att stänga eller packa mat, eftersom de kan bli vittra på grund av fläktens funktion.
  3. Om det bildas is, ta bort det omedelbart..

Fiske frost nackdelar och fördelar.

Den enda nackdelen med Lov Frost -systemet är de höga kostnaderna för el..

Vilket är bättre – Low Frost eller No Frost

Funktionsprincipen för dessa frysar kan kallas identisk. De båda kräver inte frekvent avfrostning och gör livet enklare för hemmafruar. Low Frost -systemet har en intern förångare som hindrar kondens från att sätta sig på väggarna. Förångaren upprätthåller en balans mellan luftfuktighet och temperatur så att lite is byggs upp. Islagret som bildas är mycket tunt och det kommer inte att vara svårt att ta bort det. Know Frost -systemet har en fläkt, det fördelar luftflöden genom hela utrymmet. Vidare avlägsnar förångaren överflödiga luftångor, och därmed sätter sig frosten på väggarna och rinner sedan in i speciella fack. Därefter indunstas den resulterande vätskan. Systemen är inte så olika. Den enda skillnaden är den mer automatiska driften av enheten i Nou Frost..

Lov Frost gör livet enklare.

Båda kylsystemen förenklar värdinnans liv mycket.

Ytterligare tips och tricks

när du väljer ett kylskåp måste du vara uppmärksam på materialets kvalitet och styrka, samt hur det kyls. Det är nödvändigt att kontrollera alla funktioner och deras användbarhet. Kylskåpet måste vara hållbart eftersom det har mycket arbete att göra..

Kylda grönsaker Lov Frost.

Grunden för Lov Frost -tekniken är en förångare belägen runt hela innerväggarnas omkrets..

TOP-4 betyg för de bästa modellerna med låg frost

Ett litet betyg skapades baserat på användarens feedback. Det tog hänsyn till funktionalitet, storlek, kvalitet på arbetet.

Bosch LOW FROST KGV39VK23R

Bosch -kylskåpet ser bra ut, rymmer många produkter, byggkvaliteten är mycket bra och går tyst. Men kylskåpet tar lång tid att anpassa sig till utetemperaturen. Låg frostavfrostningssystem vad det är – kvalitet och bekvämlighet till ett lågt pris.

Kylskåp Bosch

Kylskåp Bosch LOW FROST KGV39VK23R

SHARP SJ-B132ZR-WH

Materialkvaliteten här är på högsta nivå, det finns inget överflödigt inuti, det finns bara allt du behöver i förpackningen. Kylskåpet är inte bullrigt.

Kylskåp SHARP

Kylskåp SHARP SJ-B132ZR-WH

SIEMENS KI87SAF30R

Karossen är konstruerad av stål och materialen är mycket bra. Enheten kan integreras i ett headset. Det finns också fruktlådor där du kan justera temperaturen. Enhetens dimensioner är inte stora, så den passar inte för en stor familj.

Kylskåp SIEMENS.

Kylskåp SIEMENS KI87SAF30R.

AEG SCS61800FF

Denna modell har en elektronisk display med bekväm kontroll, ett färskhetsområde och en grönsaksdel som till och med passar en vattenmelon. Alla material är av hög kvalitet. Enheten låter lite men det är inte så problematiskt.

Kylskåp AEG

Kylskåp AEG SCS61800FF

När du väljer ett kylskåp måste du vara uppmärksam på dess egenskaper: dimensioner, kapacitet, materialkvalitet, närvaro av lådor och hyllor, temperaturkontroll. Också en viktig detalj är buller. Om apparaten ger mycket ljud kan det störa sömnen på natten. Och dessa kylskåp kan vara bullriga på grund av motorns ständiga omkoppling. Du måste också läsa recensioner om slitage, eftersom Low and No Frost-modellerna är ganska unga och inte lika tidstestade som de gamla klassikerna. I allmänhet, om du följer alla regler för användning, kommer enheten att fungera länge och korrekt, du bör inte oroa dig för dess skick. Alla modeller har en garanti, eftersom kylsystem tenderar att gå sönder från överbelastning. Rätt vård ökar livslängden och minskar underhållstiden.

Lov Frost eller Know Frost, vilket som är bäst.

Vilket av systemen är bättre för alla att avgöra med ett individuellt tillvägagångssätt.

Low Frost -teknik

Previous Post
Träpallar för köket: sorter, riktiga fotoexempel
Next Post
تصميم المكتب التنفيذي: تقسيم المناطق واختيار الديكور واتجاهات الموضة