15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Köksdesign och interiörer med burspråk P44T

I typiska P-44T-byggnader är lägenheterna ganska rymliga, oftast två eller tre rum, med relativt högt i tak, rymliga kök. Den ursprungliga köksdesignen p44t med ett burspråk ser fräscht ut, det här rummet är alltid väl upplyst.

Kök med burspråk.

Inredning av ett kök med ett burspråk i byggnaden P44T.

Funktioner i kökets layout med ett burspråk

Den största fördelen med P-44T-hus är att köket kan göras i nästan alla rum. En del av utrymmet sticker ut framåt, samtidigt som det är en fortsättning på rummet. I ett burspråk är det lätt att utrusta nästan alla möjliga områden – ett arbetsrum, matsal, för vila och avkoppling, ett växthus. Avsatsen ökar köket med flera “rutor”, det kan vara triangulärt (halvfönster), trapetsformat, kantigt.

Kök med burspråk P44T.

Kök med burspråk med matplats.

Varför är burspråket användbart??

Fönstret låter dig fylla köksutrymmet med ljus på grund av solen, vars strålar kommer genom flera stora fönster i närheten. Fönsterområdet är ett intressant arkitektoniskt element – till skillnad från balkongen är det i P -44T -hus kvalitativt isolerat. Här är det till exempel enkelt att göra en vinterträdgård genom att separera ett sådant ytterligare område med skjutdörrar i glas..

Fönsterområde i köket.

Fönstret underlättar penetration av solljus genom stora fönster.

Fördelar och nackdelar

Liksom alla andra rumskonfigurationer har ett rum med en arkitektonisk avsats flera fördelar:

 • stort område jämfört med ett vanligt rum;
 • många fönster, vilket sparar på el;
 • soffa i ett rymligt burspråk till köket p44t – en original och bekväm idé;
 • layouten är mycket intressant;
 • även en liten studie med ett skrivbord passar här.

Idéer för att dekorera ett kök med ett burspråk.

Utformningen av köksutrymmet med ett burspråk låter dig väcka liv i de mest originella designidéerna.

Det finns också nackdelar:

 • när man placerar ett arbetshörna här är det svårt att leda vatten, gas, el, och projektet måste samordnas med byggorganisationer.
 • för att dekorera burspråket med gardiner krävs en taklist med speciell form;
 • ett headset för ett sådant rum är vanligtvis dyrt, eftersom det görs på beställning.

Soffa i burspråket.

Dekorera ett burspråk i köket med en soffa.

Kökslayout med burspråk P-44T

I alla kök finns det två huvudområden – ett arbetsrum och en matsal. Köksytan i en enrumslägenhet P-44T är cirka 7-8 meter, i en “två-rums” eller “tre-rubel” -lägenhet-upp till 13 kvadratmeter. Det senare alternativet låter dig organisera inte bara matlagnings- och matplatser, utan också en sovplats för en eller två personer..

Headset i karnappfönstret.

Kökssatser som är utformade för burspråket är dyrare än vanligt.

Så här planerar du ditt kök bäst:

 • Två raders placering av headsetet – karnappfönstret förblir ledigt här, du kan sätta en soffa i det, växter i badkar, ett matbord.
 • L -formad layout – fångar hörnet närmare dörren, matplatsen ligger mot den motsatta väggen eller i en avsats, en skänk eller en TV på konsolen tar upp ledigt utrymme.
 • U -formad – bäst lämpad för ett burspråkskök. Matsalen här ligger bakom baren, till höger eller vänster, det mesta av arbetsområdet ligger i avsatsutrymmet.
 • G -formad – lämplig för kombinerade utrymmen, har vanligtvis en liten bardisk.

Kök med burspråk.

U-formad kökslayout med burspråk.

Middagszon

Matplatsen består av ett bord med stolar eller en liten soffa, som är inbyggd i en avsats, placerad nära en fri vägg. Du kan tilldela utrymme med en podium, skärm, bardisk. Rummet är upplyst med en takkrona på en lång sladd, flera sconces.

kök med dekoration av burspråk.

Köksinredning med ett burspråk i matplatsen.

Arbetszon

Det är ganska svårt att utrusta en matlagningsplats i avsatsen – du måste “dra” kommunikation hit, det vill säga leda gas, vatten, elektricitet. För att säkerställa att det finns tillräckligt med ljus i avsatsen även i mörkret, används lampor på fläckar, specialskenor. Ett högt kylskåp placeras inte i karnappfönstret – det skymmer fönstret, det är tillåtet att använda den horisontella versionen.

Köks arbetsområde.

Köks arbetsyta i burspråket.

Välja en stil för utformningen av ett burspråkskök

Layouten på ett modernt kök med burspråk p44t utförs i mycket olika stilar: klassiskt och modernt, provence och loft, högteknologi och minimalism. Varje stil kännetecknas av ett visst färgschema, material, dekorativa element.

Klassisk

I ett klassiskt kök är det önskvärt att observera symmetri, den mest korrekta geometrin. Alla möbler är gjorda av naturligt trä, handtagen på headsetet är vanligtvis metall. Det finns en liten mängd stuckaturdekorationer på väggar och tak..

Klassiskt kök med burspråk.

Klassisk köksdesign med burspråk.

Modern

Den modernistiska interiören utmärks av headsetets flödande linjer och andra möbler. Det finns många blanka ytor av lackerat trä, MDF, spånskiva. Det är bättre att dekorera väggarna med fototapeter, köksförklädet är av plast.

Modernt kök med burspråk.

Modern köksdesign med burspråk.

Högteknologisk

Högteknologisk inredning utförs främst i kalla färger. Av materialen föredras förkromad metall, mönstrat och transparent glas. Fönster här är dekorerade med silver- eller gråblå persienner.

Högteknologiskt kök.

Högteknologiskt kök med burspråk.

Provence

Setet är ljust, vanligtvis av trä; det är att föredra att placera matsalen vid burspråket och dekorera den med rottingmått. Korta blommiga gardiner, andra draperier med detta tryck är också lämpliga..

Färglösning

Fönstret verkar alltid tillräckligt rymligt på grund av bra belysning. Valet av kalla eller varma färger beror på var karnappfönstren går ut: för de norra, nordvästra är “heta” nyanser att föredra, för de södra, sydöstra är svala toner lämpliga.

Köksdesign med ett burspråk.

Inredning av ett kök med ett burspråk i pastellfärger.

De vackraste färgkombinationerna:

 • agatgrått med aubergine;
 • solgult med himmelblått;
 • olivgrön med kastanj;
 • amarantlila med beige;
 • violettgrå med blekrosa;
 • pumpa med mintgrön;
 • guldbrun med korall;
 • krämig med sparris;
 • rödaktig orange med blek safir.

Kök med burspråk.

Kök med burspråk i gröna nyanser.

Tips: mer än två eller tre färger i en interiör brukar inte kombineras – rummet blir alltför färgstarkt.

Tillbehör, inredning

Praktiskt taget alla små föremål som används här på ett eller annat sätt anses vara tillbehör till köksutrymmet. Det här är tallrikar och bestick, små köksmaskiner och hängande hyllor för glas ovanför baren, skärbrädor och “smarta hem” kontrollpaneler..

dekoration av ett kök med ett burspråk.

Modern köksdesign med burspråk.

Fototapeter och inramade bilder på väggarna, färska blommor i krukor och vaser, några statyetter och familjefoton används som inredning..

Tips för att ordna ett kök med burspråk P-44T

Professionella inredningsarkitekter rekommenderar när de inreder byggnader i P-44T-serien, nämligen deras kök, att följa ett acceptabelt färgschema för att ta hänsyn till rummets storlek. Det färdiga köket ska vara så bekvämt och säkert som möjligt. Om köksutrymmet verkar för trångt kombineras det med vardagsrummet.

kök i byggnader P44T.

Köksdesign i P44T -byggnader.

Slutsats

Strukturerna P-44T anses vara svåra att utforma på grund av närvaron av ett arkitektoniskt utsprång. Designers fortsätter att utveckla nya, spännande alternativ för alla tillfällen. Foton med beskrivningar på Internet, liksom i många tryckta publikationer, hjälper till att skapa ett drömkök i ett rum med ett karnappfönster, ett halvfönster.

Video: Kök med burspråk i p44t

50 fotoidéer för köksdesign med ett burspråk P44T

Previous Post
Gamla “resväskor” i inredning
Next Post
تصميم الضوء الثاني: مزايا وعيوب