15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Köksinredning i landet: idéer och råd

Köksdesignen i landet har en stor potential. Det kännetecknas av närvaron av en stor mängd trä och ljus. Vackra landskap öppnas från fönstren. Det finns dock vissa funktioner i arrangemanget. Var noga med att överväga dem för att uppnå en funktionell och attraktiv inredning..

köksdesign i landet

Köksdesignen i landet ska vara så ergonomisk som möjligt..

Köket i lanthuset är en av huvudlokalerna. Därför bör valet av design behandlas noggrant och seriöst. Ett av de viktigaste tipsen att följa är att lära av andra..

köksdesign i landet

Köksinredning i landet.

Rummet måste vara utrustat i ett modernt, praktiskt, men också så bekvämt som möjligt för dig. Du ska vara bekväm att flytta runt i köket, vara där. Bläddra bland designernas arbete. Detta hjälper dig att avgöra vad du gillar och vad du kan vägra. Efter att ha valt bland tusentals idéer som passar dig, kolla in de recensioner som människor som redan har gått igenom inredningen i köket i landet lämnar.

ljus köksdesign i landet

Köksinredning i landet. Vi organiserar utrymmet.

Var noga med att lägga till dina egna idéer i interiören för att ge den personlighet. Var noga med att markera flera zoner, kombinera en matplats och en matlagning på samma territorium..

köksdesignidéer i landet

Ju färre fristående element i köket, desto mer kompakt och funktionell..

Spis eller spis?

I början av utvecklingen av den framtida interiören är det värt att bestämma hur ofta du planerar att laga mat i det här köket. Eller så fungerar det mer som en matsal. Ditt val påverkar korrekt installation av hällen. Vissa bestämmer sig för att placera inte en modern modell, utan en spis.

gör-det-själv-kök på landet

Ryska traditioner i inredningen är alltid relevanta.

Det är värt att identifiera alla fördelar och nackdelar med båda alternativen. De återspeglas i tabellen.

Produkt Fördelar nackdelar
Spis Rummet kommer att se mer färgstarkt, mer originellt ut. Det är nödvändigt att ha kunskaperna för att gräva kaminen, och det bör alltid finnas ved tillgängligt.
Maten blir mer hemtrevlig. Det tar längre tid att laga mat.
Elspis Mindre tid att laga mat. Kan inte grilla.
Ett modernt alternativ som inte kräver vissa färdigheter, extra kostnader. Passar kanske inte in i den valda designen. Till exempel i lantlig stil.

Om du har bosatt dig på en spis rekommenderas det att välja en modell utrustad med två eller tre brännare. Detta är tillräckligt för ett lantkök.

vitt i lantköket

Köksinredning i landet. Praktik framför allt.

När du har bestämt dig för denna fråga är det värt att vidröra den som gäller kylskåpet. Välj en produkt som är kompakt, inte skrymmande. När du odlar frukt, bär, ta hand om platsen för lagring. Få ett kylskåp utrustat med en frys.

lantkök

I vilken inredning som helst bör du först och främst känna dig bekväm..

Funktioner i utformningen av landköket

Det viktigaste problemet som kan uppstå när man utformar ett lantkök är bristen på tillräckligt med utrymme. Sådana hus är kända för sina mycket kompakta dimensioner. Därför är köket sällan rymligt. Men det betyder inte att du inte kommer att kunna förkroppsligar en elegant inredning..

lantligt kök interiör

Köksinredning i landet. Enkelt och smakfullt.

Det är viktigt att följa några rekommendationer.

 • Setet för köket bör installeras längs väggen eller i form av bokstaven G.Välj inte ö- eller U-formade modeller.
 • Få ut det mesta av höjden i rummet. Skåp kan placeras ovanför headsetet. Detta hjälper till att skapa ytterligare lagringsutrymmen. Det är mycket mer bekvämt och praktiskt att använda utrymmet i höjd, särskilt när mätarna är begränsade..

inställd för lantkök

I det inre av ett litet kök är det bäst att använda ljusa möbler..

 • Undvik fristående föremål. Detta sparar utrymme. Släpp den klassiska skrivbordsmodellen. Byt ut den mot en särskild bänkskiva. Den fästs på väggen och fälls tillbaka vid rätt tidpunkt. När bordet inte används tas bordsskivan bort för att frigöra utrymme.
 • Ett lantkök är inte en plats för ett stort kylskåp. Kompakta inbyggda produkter eller stavmodeller är bättre lämpade.
 • Hällen tar bara värdefulla meter. Begränsa dig till en elektrisk modell med endast 2 kokzoner.

matkök på landet

Inredningen i ett lantkök kan vara mysigt hemma.

Om huset är utrustat med en källare behöver du inte installera ett kylskåp.

Du kan utöka utrymmet genom att ansluta köket till ett angränsande rum. Då blir måtten större, men dessutom är arbetsområdet utrustat med en huva och används regelbundet vid tillagning av rätter. Ett förstorat rum behöver mer frekvent och noggrann rengöring.

vardagsrums kök design på landet

Det moderna kökets huvuduppgift är just att minimera den tid som läggs ner på matlagning..

Funktioner i ett träkök

Ett kök av trä har ett antal funktioner.

 1. Huset behöver strikta och noggranna efterlevnad av brandsäkerhetsregler.

  arrangemang av lantkök

  Detta bör beaktas när du ordnar möbler, tekniska föremål, utrustar ett ventilationssystem.

 2. Bestäm i förväg var kommunikationen ska placeras. Det är viktigt att ge dem fri tillgång om behovet av reparation eller utbyte uppstår. Om det finns gas- eller elledningar i närheten, installera en generator med kapacitet att ge belysning och bra utrustningsdrift..

  lantligt kök interiör

  Du kan dölja systemet med ramar.

 3. Om huset var nybyggt, förvänta dig att det sjunker..

  kök i ett hus på landet

  Det är viktigt att ta hänsyn till detta när du organiserar designen..

 4. Köket i sådana hus skiljer sig inte åt i ett stort område. Därför är det värt att överge elementen placerade separat, som inte ingår i samma struktur..

  köksinredning i landet

  Då kommer det att visa sig uppnå frihet och utrymme..

 5. Trä är ett mycket svårt material att underhålla. Det absorberar lätt dofter och fukt. Insekter älskar trädet. Använd därför specialprodukter för att minska antalet problem med trä, bevara materialet länge..

  lantkök av trä

  Ventilera regelbundet.

Vilka stilar är lämpliga för köket på landet i ett trähus?

Trä blir det idealiska alternativet för att betona naturlighet. Följande stilar är att föredra.

 • Provence. Låter dig uppnå luftighet och lätthet. Den har en stor mängd blommigtryck och närvaron av originaldetaljer. För väggarna är en pastellpalett och tapeter som visar blommor lämpliga. För fönster, välj gardiner dekorerade med volanger. Lägg till några vackra kuddar för att lägga till ömhet..

Kök i Provence -stil

Använd öppna hyllor för att rymma vacker inredning.

 • Land. Populärt i timmerhus. Ljusa färger passar väggar. Det är viktigt att reflektera landsbygdens motiv i designen. Geometriska element har bara rätt form, och möbler passar från en grovt bearbetad matris. Endast naturmaterial används.

lantkök

Lantlig stil är mycket lämpligt i det inre av ett lanthus..

 • Skandinaviska. Skiljer sig i rymlighet, ljus palett och öppen trä accentuering. Släpp ut vanliga stolar och ersätt dem med bänkar. Om du placerar ett bord, välj kompakta modeller.

kök på landet i skandinavisk stil

Det är viktigt att implementera interiören så enkelt och så diskret som möjligt..

 • Ryska. Den består i att spegla utseendet på en gammal koja. Det måste finnas en spis i köket utrustad med skorsten. Väggarna ska inte målas, gör dem texturerade. Detta kommer att ge värme och komfort till rummet. Lämna golvet trä. Så att det inte är kallt att trampa på det på vintern, placera mattan. 

Rysk kökstil i landet

Placera stolar med hemgjorda lock bredvid bordet..

De bästa lösningarna för att välja rätt inredning i ditt lantkök

För att få en komplett och organisk bild när du inreder ett kök finns det viktiga tips att tänka på. Detta hjälper dig att undvika vanliga misstag..

 • I ett litet rum är det värt att använda det maximala vertikala utrymmet genom att placera väggskåp.

inställd för köket på landet

Genom att höja skåpen längs väggens höjd (om infästningen tillåter) sparar du inte bara utrymme, utan också tid för rengöring av damm.

 • Hushållsapparater är bara de mest nödvändiga, helst kompakta. Använd en liten spis i stället för en skrymmande spis. Ta bort standardkylskåpet genom att installera den inbyggda modellen på plats.

köksdesign i landet

Så du kan spara på köksuppsättningens djup..

 • Med ett begränsat, litet område tar hörnsänkor extra utrymme. Byt ut den mot en rektangulär, långsträckt modell. I det fria utrymmet under diskbänken, ordna speciella hyllor för förvaring av saker.

lantkök

Dess fördel är inte bara att spara djupet på ytan, utan också det faktum att plattorna placerade i diskbänken inte kan blockera vattendräneringen..

 • Bordsskivan med möjlighet att luta sig ner, skjutbar ut låter dig spara de nödvändiga mätarna utan att minska bekvämligheten när du äter.

litet lantkök

Denna teknik sparar inte bara köksutrymmet utan även matsalsutrymmet..

 • Den bästa placeringen av föremål skulle vara en rak modell eller i form av bokstaven G.

placera headsetet i lantköket

Denna regel, förresten, gör att du kan busa mindre i köket..

Om du tänker över allt i förväg kan du inse allt du har tänkt, även i ett begränsat utrymme. Gör ett preliminärt designprojekt direkt. Detta hjälper i praktiken att demontera de utvalda idéerna, ta hänsyn till eventuella problem och nyanser..

50 ursprungliga köksdesignidéer i landet:

lantkök lantkök lantkök design lantkök design lantkök foto lantkök fotoidéer lantkök idéer lantkökdesignidéer lantkökdesignidéer land kök idéer foto land kök interiör idéer land kök interiör idéer lantligt kök interiör lantligt kök interiör köksdesign för ett sommarboende köksdesign i landet köksdesign på landet foto kök design i landet foto idéer kök design idéer kök design i landet foto idéer köksinredning i landet köksinredning i landet köksinredning i landet kök inredning kök inredning kök interiör i landet foto kök interiör i landet foto design kök interiör i landet foto design kök interiör i landet foto idéer köksinredning i landet idéer kök interiör i landet foto idéer köksinredning i landet hur man utrustar ett kök på landet gör-det-själv-kök på landet kök på landet kök på landet med en uppsättning kök på landet DIY köksdesign kök på landet foto kök i landet foto design kök i landet fotoidéer kök på landet foto av interiören köksidéer kök i landet fotoidéer kök i landet inredning idéer kök på landet inredning sommarkök på landet lantligt kök på landet litet kök på landet kök på landet

Previous Post
Soffval: färger, mekanismer, storlekar
Next Post
ماذا يجب أن يكون تصميم مطبخ مستطيل