15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Je bezpečné používat iPad s prasklou obrazovkou?

Co dělat, když je váš iPad obrazovka popraskaná

Je bezpečné používat iPad s prasklou obrazovkou?

Otázka 1: Je bezpečné používat tablet s prasklou obrazovkou?

Odpověď: Pokud jsou na obrazovce střepy, rozbité sklo nebo hranolky, může být nebezpečné pokusit se použít tablet. Střepy vám mohou oříznout prsty a dostat se do kůže jako Splinters. Závažnost a umístění trhliny na obrazovce ovlivní typ nezbytné opravy.

Otázka 2: Je lepší vyměnit iPad obrazovku nebo si koupit novou?

Odpověď: Obecným pravidlem je, že pokud jsou náklady na opravy o polovinu až dvě třetiny náklady na výměnu zařízení, možná budete chtít zvážit náhradu.

Otázka 3: Mohu na prasklou obrazovku položit ochránce obrazovky?

Odpověď: Můžete, ale měli byste to dělat pouze za určitých okolností. Pro displeje, kde jsou čipy a střepy skla volné nebo chybějící, je přidání ochránce obrazovky zbytečné. Nebude schopen správně přidržet, jak je sklo v pohybu.

Otázka 4: Popraskaný iPad obrazovka se zhoršuje?

Odpověď: Nejhorší trhliny se budou i nadále šířit a začnou zasahovat do výkonu dotykové obrazovky. Váš iPad vás již nemusí rozpoznat, když se ho dotknete, nebo by to mohlo také předpokládat, že váš prst je na jiném místě – možná docela několik míst současně.

Otázka 5: Kolik by to stálo opravit prasklý iPad obrazovky?

Odpověď: Odhadované náklady jsou 249 $.00, i když to můžete vzít do poskytovatele služeb Genius Bar/Apple, abyste získali odhad pro vaši obrazovku, protože stupeň poškození se může lišit.

Otázka 6: Co se stane, pokud neopravíte prasklou obrazovku?

Odpověď: I když máte na obrazovce jen malou trhlinu, může to růst a šířit – zejména pokud budete pokračovat v používání telefonu. Pokud trhliny rostou a šíří se na obrazovce, mohou také ovlivnit schopnosti dotykové obrazovky vašeho telefonu – a mohou usnadnit prach a vodu se dostat dovnitř.

Otázka 7: Bude prasklá obrazovka stále fungovat?

Odpověď: Trhliny a škrábance mohou způsobit, že vaše dotyková obrazovka přestane správně fungovat. To znamená, že váš telefon by si mohl myslet, že váš prst je na jiném místě. Aplikace se nemusí otevřít, když je klepnete. Váš telefon může trvat déle reagovat obecně, nebo vaše dotyková obrazovka může přestat fungovat úplně.

Otázka 8: Jaká je průměrná cena, která nahradí obrazovku na iPadu?

Odpověď: Odhadované náklady jsou 249 $.00, i když to můžete vzít do poskytovatele služeb Genius Bar/Apple, abyste získali odhad pro vaši obrazovku, protože stupeň poškození se může lišit.

Otázka 9: Kolik stojí opravit popraskanou obrazovku Apple iPad?

Odpověď: Další možností je vyměnit sklo pomocí opravy, která stojí kdekoli od 20 do 50 $. Nezapomeňte, že pokud je váš iPad v záruce nebo pokrytý AppleCare+, může být opravy nebo výměna pokryta bez nákladů.

Otázka 10: Jak zabráníte rozprostření popraskané obrazovky?

Odpověď: Neexistují žádné prokázané metody, jak zabránit rozprostření prasklé obrazovky. Doporučuje se opravit nebo vyměnit obrazovku co nejdříve, aby se zabránilo dalšímu poškození.

Je bezpečné používat iPad s prasklou obrazovkou?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co dělat, když je váš iPad obrazovka popraskaná

Oprava iPadu & ServicesChedule návštěva. Domluvte si schůzku v autorizovaném poskytovateli služeb Apple nebo Apple Store.Pošlete k opravě. Zajistěte poštu svůj produkt přímo do Apple.Kontaktujte nás. Promluvte si s poradcem podpory Apple.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je bezpečné používat tablet s prasklou obrazovkou

Pokud jsou na obrazovce střepy, rozbité sklo nebo hranolky, může být nebezpečné pokusit se použít tablet. Střepy vám mohou oříznout prsty a dostat se do kůže jako Splinters. Závažnost a umístění trhliny na obrazovce ovlivní typ nezbytné opravy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je lepší vyměnit iPad obrazovku nebo si koupit novou

Náklady na náhradu. Jakmile víte, co bude stát váš tablet nebo iPad, zkontrolujte jej proti nákladům na nákup nového ekvivalentního modelu. Obecným pravidlem je, že pokud jsou náklady na opravy o polovinu až dvě třetiny nákladů na výměnu zařízení, možná budete chtít zvážit náhradu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu dát chránič obrazovky na prasklou obrazovku

Zajímá vás, jestli můžete na prasklou obrazovku položit ochránce obrazovky, ale měli byste to udělat pouze za určitých okolností. Pro displeje, kde jsou čipy a střepy skla volné nebo chybějící, je přidání ochránce obrazovky zbytečné. Nebude schopen správně přidržet, jak je sklo v pohybu.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Popraskaná obrazovka iPad se zhoršuje

Nakonec se nejhorší trhliny budou i nadále šířit a začnou zasahovat do výkonu dotykové obrazovky. Váš iPad vás již nemusí rozpoznat, když se ho dotknete, nebo by to mohlo také předpokládat, že váš prst je na jiném místě – možná docela několik míst současně.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik by to stálo opravit popraskaný iPad obrazovku

Odhadované náklady = 249 $.00 Přestože můžete vzít do poskytovatele služeb Genius Bar / Apple, abyste získali odhad vaší obrazovky ~ stupně poškození se liší .

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, pokud neopravíte prasklou obrazovku

I když máte na obrazovce jen malou trhlinu, může to růst a šířit – zejména pokud budete pokračovat v používání telefonu. Pokud trhliny rostou a šíří se na obrazovce, mohou také ovlivnit schopnosti dotykové obrazovky vašeho telefonu – a mohou usnadnit prach a vodu se dostat dovnitř.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Bude prasklá obrazovka stále fungovat

Praskliny a škrábance mohou způsobit, že vaše dotyková obrazovka přestane správně fungovat. To znamená, že váš telefon by si mohl myslet, že váš prst je na jiném místě. Aplikace se nemusí otevřít, když je klepnete. Váš telefon může trvat déle reagovat obecně, nebo vaše dotyková obrazovka může přestat fungovat úplně.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je průměrná cena, která nahradí obrazovku na iPadu

Odhadované náklady = 249 $.00 Přestože můžete vzít do poskytovatele služeb Genius Bar / Apple, abyste získali odhad vaší obrazovky ~ stupně poškození se liší .

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik stojí opravit popraskanou obrazovku Apple iPad

Všechny části jsou nové a mají standardy OEM, takže se nemusíte starat o kvalitu. Další možností je vyměnit sklo pomocí opravy, která stojí kdekoli od 20 do 50 $. Nezapomeňte, že pokud je váš iPad v záruce nebo pokrytý AppleCare+, může být opravy nebo výměna pokryta bez nákladů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zabráníte rozprostření prasklé obrazovky

Pokud se jedná pouze o trhlinu na obrazovce telefonu, můžete použít dočasnou pečeť, abyste zabránili dalšímu šíření nebo růstu trhlin. Pro tuto dočasnou pečeť musíte použít sloučeninu zvanou kyanoakrylát. Naklonit telefon sem a tam pro správné pokrytí celé trhliny.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Měl bych odstranit chránič obrazovky, pokud je prasklý

Po přiměřeném období smutku (řekněme, deset sekund), opatrně odstraňte rozbitý ochránce a co nejdříve jej vyměňte. Pokračování používání chráněného obrazovky rozbitého skla může být nebezpečné, protože ostré praskliny mohou na prsty rozdávat drsné řezy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Dělá prasklý záření pro únik iPadu

Ne, co „záření“ pochází z mobilního telefonu, iPadu nebo jakéhokoli jiného zařízení, nemá nic společného s tím, zda je obrazovka neporušená. V každém případě existují tři typy záření, které jsou takovými zařízeními vyráběny: Světlo.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se zhoršujete prasklou obrazovku

Pokud se jedná pouze o trhlinu na obrazovce telefonu, můžete použít dočasnou pečeť, abyste zabránili dalšímu šíření nebo růstu trhlin. Pro tuto dočasnou pečeť musíte použít sloučeninu zvanou kyanoakrylát. Naklonit telefon sem a tam pro správné pokrytí celé trhliny.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho trvá nahrazení popraskané obrazovky iPad

Jak dlouho bude trvat většinu oprav, bude dokončena do 3–5 pracovních dnů, ale to se může lišit v závislosti na typu potřebné opravy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete si vyměnit obrazovku iPadu sami

Pointa je, že výměna obrazovky iPad není tak jednoduchá jako přidání RAM do vašeho nového iMaku, a většina lidí se rozhodne, že opravujete někoho jiného. Ale pokud jste na výzvu, je to určitě proveditelné.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zabráníte rozprostření prasklé obrazovky telefonu

Pokud se jedná pouze o trhlinu na obrazovce telefonu, můžete použít dočasnou pečeť, abyste zabránili dalšímu šíření nebo růstu trhlin. Pro tuto dočasnou pečeť musíte použít sloučeninu zvanou kyanoakrylát. Naklonit telefon sem a tam pro správné pokrytí celé trhliny.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Stojí za to vyměnit popraskanou obrazovku

Výměna popraskané obrazovky nebo baterie, která nemůže trvat celý den, může být skvělý způsob, jak prodloužit životnost telefonu. Pokud je cena správná, zařízení se objeví v dobrém provozním stavu a vy stlačíte další rok nebo dva používání.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Dělá prasklé záření úniku obrazovky

Podle Národního institutu pro rakovinu emitují smartphony radiofrekvenční záření. Toto je neionizující záření z antény smartphonu. Při používání popraskané obrazovky telefonu vaše tělo absorbuje více této energie. Vystavení radiofrekvenci z obrazovky rozbitého skla zvyšuje topení ve vašem těle.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete vyměnit pouze obrazovku na iPadu

Apple Do nabízí služby nahrazení obrazovky pro iPad. Pokud však dojde k dalšímu poškození nebo je ohrožen rámec, dostanete pouze možnost koupit si nové zařízení. Kromě toho nejsou chrániče skleněné obrazovky nainstalovány s opravou a to přijde za dodatečné náklady.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mám si vyměnit obrazovku iPadu sám

Nepokoušejte se opravit rozbitý iPad obrazovku sami

Důvodem je to, že byste mohli problém zhoršit tím, že se ho pokusíte opravit sami. Možná nevíte, jak hluboké jsou tyto trhliny na vašem rozbitém iPadu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je třeba vyměnit prasklý iPad obrazovka

Způsobují překážku a zážitek z 3D dotyku nebude stejný, takže je nejlepší nahradit obrazovku iPadu. Protože se jedná o nákladný postup opravy, je nejlepší dát si čas a iPad používat co nejvíce před výměnou obrazovky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Opraví Apple prasklou obrazovku zdarma

Nahrazujeme prasklé obrazovky za poplatek. Náhodná škoda se nevztahuje na záruku Apple. Opravy obrazovky jsou způsobilé pro pokrytí náhodného poškození při manipulaci s vaším Applecare+.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co dělat, když je můj ochránce obrazovky prasklý

Použijte lak na nehty na obrazovce čistým kouskem látky, abyste dostali každou nečistotu.Opatrně naneste lak na nehty podél trhliny a nechte jej na minutu.Odkryjte přebytečný lak na obrazovce pomocí složeného kusu papíru nebo tupé strany čepele.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč byste měli odstranit chránič obrazovky

Je důležité co nejpřirozeně oddělit svůj ochránce obrazovky od zařízení.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Qué es Kaspersky File Protection??
Next Post
Je nyní Google Launcher Safe?