15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Je soukromý přístup k internetu legitimní?

Shrnutí článku

Lze důvěřovat soukromému přístupu k internetu? PIA je důvěryhodná VPN, která nabízí dobrou zabezpečení a soudní politiku bez logů. Dodává se s blokátorem reklam, anonymním torrentingem a největší serverovou flotilou na planetě.

Jaká společnost vlastní soukromý přístup k internetu? Soukromý přístup k internetu je ve vlastnictví bezpečnostní firmy Kape Technologies, která se váže na ne. 8 V našem nejlepším hodnocení VPN z roku 2023.

Musíte platit za soukromý přístup k internetu? Ano, PIA nabízí 30denní záruku na zpětné peníze na všechny nákupy, což vám umožní používat službu jako bezrizikovou zkoušku. Mobilní aplikace PIA pro iOS a Android také nabízejí 7denní bezplatnou zkušební verzi.

Co se stalo se soukromým přístupem k internetu? Síť Legacy VPN se v říjnu zabývá západem a uživatelé budou muset aktualizovat své klienty, aby používali síť NextGen VPN. Soukromý přístup k internetu byl po desetiletí přední službou bez logů VPN.

Můžete být sledováni, pokud používáte VPN? Prémiová kvalita VPN šifruje data a skrývá vaši IP adresu směrováním vaší aktivity prostřednictvím serveru VPN. I když se někdo pokusí sledovat váš provoz, vše, co uvidí, je IP serveru VPN a kompletní gibberish. Můžete být sledováni pouze pomocí informací, které poskytujete webům nebo službám, do kterých se přihlásíte.

Jak bezpečný je soukromý APN? Odběratelé jsou viditelní pouze pro jiná zařízení na stejném APN, což činí soukromé APN vynikajícím řešením, pokud jde o zabezpečení dat ve srovnání s používáním veřejného APN nebo jakéhokoli jiného přístupu k internetu. Umožňuje datům zůstat pouze v soukromé síti zákazníka.

Jak funguje soukromý přístup k internetu? VPN vytváří šifrovaný tunel mezi počítačem a jejich serverem. Váš ISP vám poskytuje připojení k internetu a jejich služba toto připojení šifruje, takže je anonymní a zabezpečený.

Z jaké země je soukromý přístup k internetu? Soukromý přístup k internetu je u.S.-společnost se sídlem, která nabízí okamžitou aktivaci svých služeb VPN.

Kolik stojí pia za měsíc? PIA stojí 11 $.95 za měsíc v měsíčním plánu, 3 $.33 za měsíc na jednoroční plán a 2 $.03 za měsíc na tříletém plánu.

Kolik stojí pia ročně? Soukromý přístup k internetu nabízí měsíční platební plán za 143 $.40 ročně a tříletý platební plán za 79 $ ročně. Cena za měsíc na tříletém plánu je 2 $.03.

Může být pia vpn sledována? Ne všechny služby VPN zajišťují soukromí uživatelů, ale PIA ano. Jejich software nikdy zaznamenává ani neukládá žádná osobní uživatelská data, takže neexistuje způsob, jak být sledován při používání PIA. Porovnejte tento přístup k bezplatným službám VPN, které hlavně v podnikání prodávají uživatelská data.

Je soukromý přístup k internetu anonymní? Ano, PIA poskytuje anonymní prohlížení a zajišťuje soukromí uživatele tím, že nezaznamenává nebo neukládá data osobních uživatelů.

Je soukromý přístup k internetu legitimní?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Lze důvěřovat soukromému přístupu k internetu

„PIA je důvěryhodná VPN, která nabízí dobrou zabezpečení a soudní politiku bez logů. Dodává se s blokátorem reklam, anonymním torrentingem a největší serverovou flotilou na planetě.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká společnost vlastní soukromý přístup k internetu

Kape Technologies Plcprivate Internet Access / Parent Organization

Soukromý přístup k internetu, vlastněný bezpečnostní firmou Kape Technologies, vazby na ne. 8 V našem nejlepším hodnocení VPN z roku 2023.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Musíte platit za soukromý přístup k internetu

Mohu zkusit PIA zdarma ano. Nabízíme 30denní záruku zpětného peněz na všechny nákupy PIA, takže těchto prvních 30 dnů můžete použít jako 30denní bezrizikový soud. Mobilní aplikace PIA pro iOS a Android také nabízejí 7denní bezplatnou zkušební verzi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stalo se soukromým přístupem k internetu

Síť Legacy VPN se v říjnu zabývá západem a uživatelé soukromého přístupu k internetu budou muset aktualizovat své klienty, aby mohli používat síť NextGen VPN Network. Soukromý přístup k internetu byl již deset let předním servisem VPN bez protokolu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete být sledováni, pokud používáte VPN

Prémiová kvalita VPN šifruje data a skrývá vaši IP adresu směrováním vaší aktivity prostřednictvím serveru VPN; I když se někdo pokusí sledovat váš provoz, vše, co uvidí, je IP serveru VPN a kompletní gibberish. Kromě toho můžete sledovat pouze informacemi, které poskytujete webům nebo službám, do kterých se přihlásíte.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak bezpečný je soukromý APN

Bezpečnostní. Odběratelé jsou viditelní pouze pro jiná zařízení na stejném APN. Díky tomu jsou soukromé APN vynikajícím řešením, pokud jde o zabezpečení dat ve srovnání s používáním veřejného APN nebo jakéhokoli jiného přístupu k internetu. Umožňuje datům zůstat pouze v soukromé síti zákazníka.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak funguje soukromý přístup k internetu

VPN funguje tak, že vytvoří šifrovaný tunel mezi počítačem a naším serverem. V zásadě se to stane, že váš ISP vám poskytuje připojení k internetu. Naše služba poté šifruje toto spojení, takže je anonymní a zabezpečená.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Z jaké země je soukromý přístup k internetu

U.S.

Soukromý přístup k internetu je u.S.-Společnost se sídlem, která nabízí uživatelům okamžitá aktivace služeb virtuální soukromé sítě (VPN).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik stojí pia za měsíc

$ 11.95 za měsíc

Zde je, kolik nákladů PIA za měsíc na každý ze svých tří plánů předplatného: jednoměsíční plán: 11 $.95 za měsíc. Jednoletý plán: 3 $.33 za měsíc. Tříletý plán: 2 $.03 za měsíc.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik stojí pia ročně

Soukromé ceny a plány na přístup k internetu

Měsíční platební plán Tříletý platební plán
Celkem za rok 143 $.40 79 $
Cena za měsíc $ 11.95 2 $.03

8. května 2023

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může být pia vpn sledována

Ne všechny služby VPN zajišťují soukromí uživatelů, ale PIA ano. Náš software nikdy zaznamenává ani neukládá žádná osobní uživatelská data, takže neexistuje způsob, jak být sledován při používání PIA. Porovnejte náš přístup k bezplatným službám VPN – bezplatné VPN jsou hlavně v podnikání prodejem uživatelských dat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je soukromý přístup k internetu anonymní

Soukromý přístup k internetu nabízí anonymní adresy IP služby VPN, které efektivně maskují vaši IP adresu pro všechny vaše softwarové aplikace, včetně, ale nejen na prohlížení webu, rychlého zpráv a dalších.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co nedělat při používání VPN

VPN vás neudělá úplně anonymní.Vaše soukromí závisí na vaší službě VPN.V některých zemích je nezákonné používat VPN.Dobré služby VPN stojí peníze.Použití VPN zpomaluje rychlosti vašeho připojení.VPN zvyšují spotřebu dat.Některé online služby zakazují uživatele VPN.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak víte, zda je vaše IP adresa sledována

Neexistuje žádný způsob, jak vědět, kdo běží vaši IP adresu prostřednictvím jakéhokoli typu IP vyhledávací služby. Mohla by to být vaše banka, váš realitní agent nebo technicky zdatný teenager, který je také hacker. Je možné vysledovat někdo – stalker, vyšetřovatel nebo dokonce zločinec – Via vaše IP adresa.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může být APN napadena

APN však může být relativně snadno kompromisy a jakmile se hacked může poskytnout přístup k vozidlům. Konektivita je obecně spravována řídicí jednotkou telematiky (TCU). Vytažením SIM z TCU nebo přímým připojením k TCU může hacker často ohrozit soukromý APN.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je účel soukromého APN

Soukromé APN segreguje provoz v síti z jiných APN pomocí vlastních parametrů. To znamená větší kontrolu nad zabezpečením, metodami ověřování, využití obecného sítě a IP adresování.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je soukromý přístup k internetu založený na USA

Soukromý přístup k internetu sídlí ve Spojených státech, aby našim zákazníkům nabídl nejlepší možnou službu VPN.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč je PIA tak drahá

Podle zdrojů je hlavním důvodem, proč se vstupenky staly tak drahými. Ceny vstupenek v zahraničí jsou také svědky masivního nárůstu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak funguje PIA

PIA vám umožňuje obcházím síťové bloky a sledujte obsah, který chcete, když chcete. Jednoduše se připojte k jedné z našich 147 umístění globálních serverů a změňte své virtuální umístění a omezení sítě obtoku.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik stojí PIA za měsíc

Ceny předplatného

Termínní délky 1 měsíc 2 roky
Měsíční sazba $ 11.99 2 $.37
Celková částka $ 11.99 56 $.94

15. května 2023

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu být sledován policií, pokud mám VPN

Policie nemůže sledovat živý, šifrovaný provoz VPN, ale pokud mají soudní příkaz, mohou jít na váš ISP (poskytovatel internetových služeb) a požádat o připojení nebo protokoly použití. Protože váš ISP ví, že používáte VPN, mohou na ně nasměrovat policii.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vlastně procházet internet soukromě

Chcete -li procházet web soukromě, můžete použít soukromé prohlížení, odhlásit se ze svého účtu, změnit nastavení vlastních výsledků nebo smazat minulou aktivitu. Pokud chcete prohledat web bez uložení vyhledávací činnosti na svůj účet, můžete použít režim soukromého prohlížeče v prohlížeči (jako je Chrome nebo Safari).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik stojí PIA VPN

Vyhrazená funkce IP PIA vám umožňuje, abyste si vyvinuli vaši vyhrazenou adresu IP na domácí bezpečnostní kamerách, inteligentních zvoncích a dalších zařízeních IoT, aby omezili neoprávněný přístup. Za každou adresu musíte za každou adresu zaplatit pouze 5 $ měsíční poplatek a za dlouhodobé předplatné.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč byste neměli používat VPN po celou dobu

Proč bych neměl používat VPN a VPN by mohla snížit rychlost připojení, i když váš poskytovatel internetových služeb nebude škrtit vaši rychlost; Použití VPN na mobilu zvýší vaše využití mobilních dat; Používání VPN je v některých zemích považováno.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může používat VPN vás dostat do potíží

Ano, VPN jsou ve většině zemí po celém světě legální, včetně USA, Kanady a většiny Evropy. Můžete však riskovat těžké pokuty nebo dokonce uvěznění za používání VPN v zemi, která ji zakazuje, například Severní Korea nebo Irák.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Es BitDefender una suscripción mensual??
Next Post
Funguje vzdálená závěrka pro video?