15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Wallpaper Erisman katalog – urval av tapeter för hemmet

För närvarande finns det många byggmaterial för reparation av en lägenhet. Från vanliga, till otroligt komplexa och dyra tapeter. I många lägenheter väljer de klassiker, tapeter. Men innan de rusar till affären kommer vi att ta reda på vad vi behöver.

Wallpaper Erisman katalog - urval av tapeter för hemmet

Från vanliga till otroligt komplexa och dyra tapeter

Typer av nya tapeter

Det finns många typer av tapeter på byggvarumarknaden. Och som ett resultat finns det ingen potential att genomföra en storskalig systematisering av produkten. I det här fallet är det tillåtet att visa huvudfunktionerna, som ett resultat är de indelade i typer.

Katalog över ljusa tapeter med blommönster Erisman för hemmet

Ljus tapet Erisman från katalogen för heminredning

Från fuktbeständighet:

 • Standardprodukt, en produkt som inte kan tvättas, rengöras utan att få vätska på produkten.
 • En specialprodukt som har potential att tvätta och torka rent med en liten våt trasa. I detta fall är det strängt förbjudet att använda kemiska medel för att avlägsna föroreningar..
 • Tapeter med tvättpotential och vatten och till och med använda en pensel när du tvättar.

  Vacker Erisman tapet i varma bruna toner för vardagsrummet och hallen

  Mysig vardagsrumsinredning med vacker brun Erisman tapet

Externa indikatorer för produkten:

 • Slät.
 • Uppfostrad. En textilbild appliceras på produktens yta.
 • tapeter med liknande materialstruktur, som tegel, kakel och andra material.

De skiljer sig också åt i produkttäthet:Tapet Erisman ädel svart med gyllene blommor

 • Lätt tapet, väger mindre än 110 gram per kvadratmeter.
 • Viktad tapet. I en sådan produkt tillhandahålls många lager av textur, och det räknas från 110 gram per kvadratmeter.

  Erisman tapet för ett mysigt och varmt vardagsrum

  Vardagsrumsdesign med Erisman tapeter i ljusa färger

Sådana klassificeringar kan inte utvecklas på grund av ständiga produktuppdateringar på byggvarumarknaden..

Typer av nya tapeter

Och som ett resultat finns det ingen potential att genomföra en storskalig systematisering av produkten

Nyligen har produkten varit en rulle med efterbehandlingsmaterial, beroende på dess olika struktur, mönster, fuktbeständighet och dekorativhet hos produktytan. Vid fixering av tapeter appliceras speciellt lim för väggar och texturer. Och potentialen att kategorisera tapeter enligt dess förberedelseprincip.

Erisman tapeter för ett strikt vardagsrum i mörk färg

Vardagsrum i en strikt mörk färg med Erisman tapeter

Därför delar vi upp tapetsbasens egenskaper i följande kategorier:

 • Tillverkad av papper.
 • Vinyl.
 • Bakgrund designad för färg.
 • Glasbaserad tapet.

Produkter för papperstapeter

Att välja tapeter, vilken typ av preferenser finns det, då stöter vi direkt på vanliga papperstapeter. De kännetecknas av ett lager och två lager av pappersprodukter. Enlagers tapeter är vanliga med ett lager och en målad bild. Och med två lager som skiljer sig från ettlagers, är det första lagret basen, och det andra lagret är texturbeläggningen, på vilken bilden redan är ritad..

Erisman tapeter för en snygg hall eller vardagsrum

Snygg Erisman tapet med ett litet blommönster för hallen eller vardagsrummet

Naturligtvis är en sådan pappersbaserad produkt ett ekonomiskt alternativ i en renoveringsmiljö. Men papperstapeter har många nackdelar. De är inte hållbara och kan riva när de appliceras på en vägg. Sol exponering kan orsaka missfärgning, missfärgning och ljusstyrka på det ursprungliga köpet. Dessutom är deras nackdel att de inte kan torkas bort, och från all fukt som kommer på den förlorar de sina egenskaper. Om väggen inte är jämn, finns det stötar eller fördjupningar, så med denna tapet kommer allt detta att vara tydligt synligt, särskilt i bra belysning.

Erisman tapet i en delikat blå nyans för vardagsrummet eller sovrummet

Vardagsrumsdekoration med känslig blå Erisman -tapet

Faktum. Men den här typen är lämplig för alla punkter om det finns små barn i huset som medvetet skisserar hela ytan som de når..

Produkter för papperstapeter

Enlagers tapeter är standard med ett lager och en målad bild.

Vinylbaserad produkt

Den presenterade typen av tapeter skiljer sig från papper, förekomsten av två lager, det första lagret är grundläggande, det andra är dekorativt med en målad bild på ytan. Ett särdrag hos denna typ är att tjockt papper eller tjocka tyger tas för basen. När du använder tyg kallas tapet för textil. En PVC -film placeras på ytan av denna typ av tapeter..

Erisman tapetsäng mörka nyanser för hemmet

Modern heminredning med mörka nyanser av Erisman tapeter

Vinylbaserad produkt varierar i vad du ska använda den här typen till. De sticker ut för sin styrka, motståndskraft, särskilt mot skador på mekaniska egenskaper. De får lätt tvättas, rengöras och de kommer att tjäna ditt hem under lång tid..

Erisman tapet med ljusa vallmor för ett mysigt vardagsrum

Design av ett mysigt vardagsrum med Erisman tapeter

En mängd olika produktytor för denna typ, låter dig skapa alla slags effekter i rummet och dekorera rummet efter eget gottfinnande.

Faktum. Ett minus vid köp av vinyltapeter, de tillåter inte luft att passera, vilket resulterar i att luftfuktigheten i rummen kan störas, vilket kommer att leda till att mögel och mögel uppstår.

Vinylbaserad produkt

Vinylbaserad produkt varierar i vad du ska använda den här typen till

Tapeter för målning

Om du väljer tapeter, som vi sedan målar, är efterbehandlingsmaterialet optimalt för målning. På grundval av denna typ finns ett fiberduk tillgängligt. På grundval av detta är de hållbara, ger dig ljudisolering och visar inte brister i väggbeklädnader..

Erisman tapet med ljusrosa blommor för ett snyggt sovrum

Snygg sovrumsinredning med Erisman tapeter

Den typ av tapeter som tillhandahålls är utmärkt för målning, den visar inte de mest fruktansvärda bristerna i väggens ojämnheter, som inte kan undvikas om färg appliceras direkt på väggen. Ovävt tapet målas många gånger. Denna fördel är praktisk, eftersom du inte behöver skala bort det gamla färgskiktet..

Faktum. En annan fördel med denna typ av tapeter, det finns något som inte krävs i limmet, eftersom det har ett lager på en limbas och är lätt att använda..

Erisman tapet med originalmönster för släta och höga väggar

Dekor av en platt och hög vägg med Erisman tapeter från katalogen

Glasbaserad tapet

I mitten av detta byggmaterial finns en glasfibergänga. Sådana tapeter har också ett och två lager, skiljer sig i ytan av en slät och texturerad.

Glasbaserad tapet

Det är absolut nödvändigt att applicera akryl- eller vattenbaserad färg efter att ha limt dem på väggen ovanifrån

När man skapar en sådan produkt tas bara ekologiska råvaror, därför är de perfekta, ekologiska och inte skadliga för miljön. Med sådan tapet kommer insekter inte att vara inne, eftersom detta inte är ett näringsmedium för dem..

Lätt och praktisk Erisman tapet för hemmet

Heminredning med ljus och praktisk tapet från Erisman -katalogen

Sådana tapeter har olika initiala parametrar: de kommer att hålla länge, hållbara och rivas absolut inte. Det är absolut nödvändigt att applicera akryl- eller vattenbaserad färg efter att ha limt dem på väggen ovanifrån. Men oftast används denna typ av tapeter inte för hela rummet, utan för enskilda delar av interiören..

Katalog över täta och praktiska Erisman -tapeter för hemmet

Ljus tapet Erisman från katalogen för lägenhet och husinredning

Vad man ska titta efter när man köper

De flesta tipsen du behöver för att noggrant överväga alla finesser. När du väljer är det lämpligt att ta hänsyn till belysningen i rummet där tapeten säljs, de skiljer sig från hemmabelysning. Följaktligen blir det resulterande färgomfånget annorlunda..

Vad man ska titta efter när man köper

De flesta tipsen måste du noga överväga alla finesser

När du köper ett stort antal tapeter, kontrollera batchnumret så att du inte köper olika tapeter. Varje rulle innehåller en markör som anger batchnummer, produktegenskaper och typ av byggmaterial. Använd också chefens råd eftersom du inte förstår tecken och märken på förpackningen. Detta kommer att göra det lättare för dig att använda produkten och applicera den på väggen..

Original tapet Erisman fuchsia färg för en ovanlig heminredning

Snygg lägenhetsdesign med ljus tapet Erisman

Tapet av Erisman

Erisman produktion, är ett ryskt tapetföretag. Dess palett representerar både exceptionella produkter, skapade med den senaste tekniken, med hänsyn till andra populära märken, och standardprodukter, vars popularitet inte har tappat sin relevans bland köpare. Företaget tillhandahåller produkter för alla rum och texturerade väggar. Företaget tillverkar tresidiga, olika strukturprodukter och vanliga pappersprodukter..

Dekorerande byggmaterial från denna tillverkare är bevis på att kvalitetsprodukter är som den tyska standarden..

Tapet av Erisman

Företaget tillverkar tresidiga, olika strukturprodukter och vanliga pappersprodukter.

Erisman -produkterna är märkta med RAL -märket, vilket i sin tur representerar den högsta bedömningen, överensstämmelse med kvalitet och internationella standarder. Alla ekologiska material används, bra papper på ytorna i kombination med intressanta mönster på produktens beläggning. Den kombinerade funktionen av en konstnär, en ingenjör och en marknadsförare, som kontinuerligt övervakar köparnas önskemål på marknaden, vilket gör att du i princip ständigt kan behaga köpare när som helst..

Den tyska fabriken Erisman grundades 1838, sedan dess har grunden för att höja kvaliteten på produkten ständigt idealiserats..

Efter en grundlig omstrukturering 1992 startade fabriken sin produktion i andra länder i världen. Och i Ryssland, inklusive i detta land, finns det två grenar av detta företag för att skapa tapeter, med hjälp av innovativ teknik, med hjälp av utländsk utrustning..

Tapet av Erisman

Den tyska fabriken Erisman grundades 1838, sedan dess har grunden för att höja kvaliteten på produkten ständigt idealiserats..

Erisman Wallpaper Variety

En mängd tapeter från detta företag, denna tyska fabrik, läggs hela tiden till, men tidigare produkter finns också att köpa, och designernas produktivitet fortsätter att växa i popularitet. Om du tittar på katalogen ser du de senaste, färgglada, mönstrade, textilierna. Det finns enkla, duplexa och erisman vinylprodukter som är tillverkade med silketryck eller skummad vinylteknik..

Erisman tapet för sovrum i vintage stil

Sovrum i vintage stil med klassisk Erisman svart tapet

Den populära fabriken blev känd för sina textilier tillverkade av miljövänliga ingredienser som cellulosa och fiberduk. Målad med akryl- och latexfärger, på grund av färgerna, verkar väggen vara ansluten till en helhet, utan sprickor och med utmärkta textilier, samtidigt som den njuter av imponerande popularitet. Det är tillåtet att skära ut produkter för målning direkt på väggen, vilket ibland förenklar skapandet.

Erisman Vinyl Wallpaper

Dessa produkter är lager av skummad vinyl som läggs på ett specifikt papper eller annan bas..

Erisman Vinyl Wallpaper

Det finns enkla, duplexa och erisman vinylprodukter som är tillverkade med silketryck eller skummad vinylteknik.

Produktens strukturella beläggning är exemplifierande för luft, och därför tillåter produkterna inte bakterier, skadliga svampar och fukt i rummet på väggarna. Denna produkt tillverkas av Erisman -fabriken, av tyskt ursprung. De avdunstar inte skadliga gaser alls, och som ett resultat av detta kan de användas i arbetsrum, kök, men också i rummet där du sover och för barnrummet.

Utmärkta och hållbara produkter, det finns möjligheter att köpa i många butiker och byggmarknader, eftersom denna fabrik är mycket populär i olika länder.

Erismann

Tapeter erisman katalog 40 fotoidéer:

Previous Post
Designfunktioner och materialval. Vad mer att tänka på när du väljer en veranda design?
Next Post
نصائح مفيدة لمن يريدون تزيين منازلهم بأيديهم