15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Je avast v App Store?

Shrnutí článku:

Zde je několik klíčových bodů o Avastu a jeho mobilní aplikaci:

  1. Avast má mobilní aplikaci s názvem Avast Mobile Security pro Android, což je oceněný bezplatný antivirus pro zařízení Android.
  2. V prosinci 2019 bylo prodloužení online bezpečnostního prohlížeče Avast odstraněno z trhů Mozilla, Chrome a Opera kvůli obavám o shromažďování nadměrných uživatelských dat.
  3. Avast Mobile Security je kompatibilní s iPhony a iPady s iOS 13, iOS 14 nebo jakoukoli verzí iOS 10.0 nebo vyšší.
  4. Náklady na aplikaci Avast se liší v závislosti na verzi. Avast Free je k dispozici bez nákladů, zatímco upgrade prémie začíná na 50 $.28 pro pět zařízení nebo $ 199.88 pro 30 zařízení.
  5. Avast Mobile Security poskytuje pokročilou ochranu před viry, spyware a škodlivé instalace aplikací na zařízeních Android.
  6. Avast je považován za jeden z nejlepších antiviru, pokud jde o detekci malwaru, s 99% blokovou rychlostí a vysokým hodnocením pro celkový výkon.
  7. Antivirus Avast Free zůstává zdarma a nabízí komplexní bezpečnostní funkce.
  8. Zatímco iPhone mají vestavěné bezpečnostní funkce, může být nutný další antivirový software, pokud zařízení bylo manipulováno.
  9. Existuje několik bezplatných antivirových aplikací pro čištění virů na iPhone, jako je Norton Mobile Security, Avira Free Security, TotalAv, Panda Dome, Bitdefender a Sophos.
  10. Avast Premium Security se doporučuje pro online ochranu a obdržel vysoké hodnocení od testerů třetích stran.
  11. Avast One je bezplatný nástroj pro odstranění viru, který dokáže detekovat a odstranit malware z jakéhokoli zařízení.

Otázky:

  1. Má Avast mobilní aplikaci?
  2. Co se stalo s rozšířením prohlížeče Avast?
  3. Mohu na svůj iPhone dát Avast?
  4. Kolik stojí aplikace Avast?
  5. Je mobilní aplikace Avast bezpečná?
  6. Jak důvěryhodné je avast?
  7. Není avast již svobodný?
  8. Potřebují iPhone ochranu virů?
  9. Jaká je bezplatná aplikace k čištění virů na iPhone?
  10. Stojí za to stáhnout Avast?
  11. Detekuje Avast malware?

Podrobné odpovědi:

  1. Má Avast mobilní aplikaci?
    Ano, Avast má mobilní aplikaci s názvem Avast Mobile Security for Android, která poskytuje bezplatnou antivirovou ochranu pro zařízení Android.
  2. Co se stalo s rozšířením prohlížeče Avast?
    V prosinci 2019 bylo prodloužení online bezpečnostního prohlížeče společnosti Avast odstraněno z Mozilla, Chrome a operních trhů kvůli obavám o sběr dat. Bylo zjištěno, že rozšíření shromažďuje rozsáhlá uživatelská data, včetně návštěv webových stránek, umístění uživatele, historie vyhledávání, identity sociálních médií a osobních údajů.
  3. Mohu na svůj iPhone dát Avast?
    Avast Mobile Security for iOS pracuje na iOS 13, iOS 14 nebo na jakémkoli iOS verzi 10.0 nebo vyšší. Je kompatibilní s iPhony i iPady a nabízí ochranu před viry a pokročilými bezpečnostními prvky.
  4. Kolik stojí aplikace Avast?
    AVAST Free Antivirus je k dispozici bez nákladů. Upgrade prémie začíná na 50 $.28 za první rok, který zahrnuje pět zařízení. Existuje také možnost pro 30 zařízení za cenu 199 USD.88 První rok.
  5. Je mobilní aplikace Avast bezpečná?
    Avast Mobile Security poskytuje bezplatné zabezpečení a ochranu Androidu před nově vznikajícími mobilními hrozbami. Nabízí pokročilou ochranu před viry, spyware a škodlivé instalace aplikací. V aplikaci jsou k dispozici také funkce prémiového zabezpečení.
  6. Jak důvěryhodné je avast?
    Avast má silnou pověst v antivirovém průmyslu a je považován za jeden z nejlepších antiviru, pokud jde o detekci malwaru. Získal vysoké hodnocení a ocenění za svůj výkon, včetně 99% blokové sazby za hrozby.
  7. Není avast již svobodný?
    Antivirus Avast Free zůstává zcela zdarma a nabízí komplexní bezpečnostní funkce. Uživatelé si mohou užít ochranu poskytované společností Avast bez jakýchkoli dodatečných nákladů.
  8. Potřebují iPhone ochranu virů?
    Apple iOS operační systém poskytuje iPhone a další zařízení Apple s robustními bezpečnostními funkcemi, které ztěžují infiltrování malwaru. Pokud však bylo zařízení manipulováno nebo jailbroken, může být vhodné instalovat antivirový software pro další ochranu.
  9. Jaká je bezplatná aplikace k čištění virů na iPhone?
    Existuje několik bezplatných antivirových aplikací pro čištění virů na iPhone, včetně Norton Mobile Security, Avira Free Security, TotalAv, Panda Dome, Bitdefender a Sophos. Tyto aplikace nabízejí další bezpečnostní opatření k ochraně před malwarem.
  10. Stojí za to stáhnout Avast?
    Avast Premium Security je považována za dobrou investici pro online ochranu. Od testerů třetích stran obdržela vysoké hodnocení a pozitivní recenze. S konkurenčními cenami a 60denním bezplatným pokusem se Avast Antivirus stojí za zvážení.
  11. Detekuje Avast malware?
    Avast One je bezplatný nástroj pro odstraňování virů, který může skenovat a odstranit stávající malware a také zabránit budoucím infekcím. Je kompatibilní se všemi zařízeními a nabízí komplexní ochranu před malwarem a dalšími hrozbami.

Je Avast v App Store?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Má Avast mobilní aplikaci

Avast Mobile Security pro Android. Chraňte svůj mobil pomocí oceněného bezplatného antiviru pro Android.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stalo s Avastem

Prodloužení AVAST Online Security Prohlídka byla vymazána z Mozilla, Chrome a Opera Marketplaces v prosinci 2019 poté, co tvrdí, že shromažďuje podezřelé množství uživatelských dat – nejen každý navštívený web, ale také umístění uživatele, historie vyhledávání, věk, pohlaví, Identity sociálních médií a dokonce i osobní …

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu na svůj iPhone dát Avast

Pracuje Avast na mobilním zabezpečení iPhone Avast pro iOS na iOS 13, iOS 14 nebo na jakémkoli iOS ve verzi 10.0 nebo vyšší, pro iPhone i iPad. Budeme také pracovat pro všechny novější verze iOS, které mohou vyjít. Pokud hledáte pomoc při odstraňování virů z vašeho iPhone, měli byste jí dát instalaci.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik stojí aplikace Avast

Kolik stojí Avast Antivirus, zatímco Avast zdarma nestojí nic, prémiový upgrade začíná na 50 $.28 pro první rok pro pět zařízení nebo 199 $.88 První rok pro 30 zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je mobilní aplikace Avast bezpečná

Je to bezplatná zabezpečení a ochrana Androidu před nově vznikajícími mobilními hrozbami. V aplikaci budete mít dokonce přístup k prvotřídním funkcím zabezpečení, abyste vás mohli chránit před nejnáročnějšími hrozbami, například: Pokročilá ochrana před viry, spyware a škodlivé instalace aplikací.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak důvěryhodné je avast

Zatímco Avastovi se podařilo zablokovat 99% hrozeb, stále ji chytil nejvyšší cenu „AAA“. Celkově, i když existuje prostor pro zlepšení s falešnými pozitivy, Avast je rozhodně mezi nejlepšími antiviry, pokud jde o detekci malwaru. Nemluvě o tom, že bezplatná verze je stejně bezpečná jako placená.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Není avast již svobodný

AVAST bezplatný antivirus je zcela zdarma a nabízí veškerou bezpečnost, kterou potřebujete. Co dělá antivirový software a jak to funguje

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebují iPhone ochranu virů

Operační systém společnosti Apple (iOS) poskytuje iPhony a další zařízení Apple s bezpečnostními funkcemi, díky nimž je pro malware velmi obtížné infiltrovat. Pokud však byl telefon manipulován, může být vhodné přijmout další bezpečnostní opatření k ochraně vašich zařízení, jako je instalace antivirového softwaru.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je bezplatná aplikace k čištění virů na iPhone

5 nejlepších 100% zdarma iPhone & Antivirové aplikace iPad (aktualizováno 2023) Vyzkoušejte mobilní zabezpečení Norton pro iOS.Vyzkoušejte Norton pro iOS bez rizika po dobu 60 dnů.Vyzkoušejte avira zdarma zabezpečení s iOS zdarma.Zkuste totalav s iOS zdarma.Zkuste Panda Dome s iOS zdarma.Vyzkoušejte Bitdefender s iOS zdarma.Vyzkoušejte Sophos s iOS zdarma.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Stojí za to stáhnout Avast

Při hledání online ochrany je zabezpečení Avast Premium dobrou investicí. Tester třetích stran SE Labs mu dal hodnocení AAA, což je nejvyšší možné skóre. S konkurenčními cenami a 60denní bezplatnou zkouškou si myslíme, že Avast Antivirus stojí za to zkontrolovat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Detekuje Avast malware

Nejjednodušší způsob, jak odstranit malware z počítače, je použít bezplatný nástroj pro odstraňování virů, jako je Avast One, který skenuje a odstraňuje existující malware, a také zabraňuje budoucím infekcím. Avast One je kompatibilní se všemi zařízeními, takže můžete skenovat, detekovat a odstranit malware na Mac, iPhone a Android.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je ve vlastnictví Ruska

AVAST Premium Antivirus je řešení kybernetické bezpečnosti vyvinuté společností Avast, které má sídlo v Praze, České republice.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Existuje lepší antivirus než avast

TotalAv je nejlepší alternativa Avast. Pro začátek nabízí antivirus výjimečnou ochranu před kybernetickými hrozbami a má výsledky testů, které jej zálohují. V testu 2022 podle AV-testu má Totav 100% míru detekce malwaru a blokuje 97% útoků na malware s nulovým dnem.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Který antivirus je zcela zdarma

Naše recenze špičkového volného antivirového softwaru Antivirus Antivirus Free Edition.AVG Antivirus Free.Kaspersky Security Cloud zdarma.Microsoft Windows Defender.Avira Antivirus.360 Celkem zabezpečení.Antivirus volného zóny.Malwarebytes Anti-malware zdarma.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zkontrolovat viry svého iPhonu

Jak zkontrolovat iPhone na Malwarelook pro neznámé aplikace. Pokud jste něco jako průměrný uživatel smartphonu, pravděpodobně jste si stáhli desítky (ne -li stovky) aplikací.Zkontrolujte využití dat.Zkontrolujte spotřebu energie.Sledujte vyskakovací reklamy.Skenujte telefon pomocí antivirového softwaru.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Má Apple postaveno v antiviru

DO Mac mají vestavěné antivirové Mac mají vestavěný antivirový a bezpečnostní software, ale nejsou spolehlivé. Mac potřebují pro celkovou ochranu antivirus třetích stran. Přečtěte si naši recenzi BitDefender, nejvyššího hodnoceného softwaru se 100 procentním detekcí viru.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Má Apple volný antivirus

Technicky sofistikovaná ochrana runtime v MacOS pracuje v samém jádru vašeho Mac, aby se váš systém v bezpečí před malwarem. To začíná nejmodernějším antivirovým softwarem zabudovaným pro blokování a odstranění malwaru.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Má Apple odstraňovač virů

XProtect je vestavěná ochrana malwaru společnosti Apple. XProtect bude skenovat soubory, které jste si stáhli, a zkontrolujte je pro známé malware nebo viry.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je nevýhoda Avastu

Jednou z hlavních nevýhod Avastu je, že může být trochu drahý. Další nevýhodou je, že Avast zabírá spoustu systémových zdrojů, které mohou zpomalit váš počítač, pokud máte starší s omezenými hardwarovými schopnostmi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je avast falešným antivirem

Celkově ano. Avast je dobrý antivirus a poskytuje slušnou úroveň ochrany zabezpečení. Verze zdarma přichází se spoustou funkcí, ačkoli to chrání před ransomwarem. Pokud chcete ochranu prémie, budete muset upgradovat na jednu z placených možností.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Stále krade data

Krátce později nezávislí odborníci odhalili, že rozšíření prohlížeče Avast shromažďuje data uživatelů bez jejich znalostí – mnohem více, než je nezbytné pro ochranu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč Norton kupuje Avast

Kombinované podnikání zvyšuje příjmy a podíl na trhu

Ochrana virů a přidává webové štíty, ransomware a moduly brány firewall. Avast také vlastní AVG, což je také průkopníkem bezpečnosti, který nabízí širokou škálu řešení ochrany, výkonu a ochrany osobních údajů pro spotřebitele a podniky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká společnost vlastní Avast

Gen DigitalAvast Software B.PROTI.
Software avast s.r.Ó./Organizace rodičů

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Odstraňuje Avast všechny viry

Také jste vás tam zakryli. Náš antivirus v reálném čase pro skenování Mac pro, odstraňuje a zastaví všechny druhy malwaru-od virů po spyware po ransomware. Bránit proti phishingovým útokům a vyhýbat se škodlivým webovým stránkám s ochranou jedné z největších sítí detekce hrozeb na světě.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak nainstaluji Avast Antivirus zdarma

Jak stáhnout a nainstalovat AVAST Antivirusopen vaše zařízení a poté přejít do webového prohlížeče.Najděte Avast Antivirus a navštivte web Avast.Přejděte dolů a poté vyberte pro domov.Budou vám poskytnuty plány AVAST, které jsou k dispozici na vašem zařízení.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Puedo controlar mi caja de cable de Xfinity con Alexa??
Next Post
Vidíte, kdo si prohlédl vaše položky na trhu Facebooku?