15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Funktioner i utformningen av en ett-rums lägenhet på 45 kvm. m.

Ett av de mest betydande problemen som alltid uppstår när man inreder inredningen i en enrumslägenhet är den begränsade ytarean. Därför tvingas designers att använda sig av vissa knep för att i slutändan få det mest funktionella, moderna och bekväma huset..

design av en enrumslägenhet 45 kvm

Du kan använda kvadratmeter maximalt och samtidigt göra utan ombyggnad i utformningen av en ett-rums lägenhet.

studiolägenhet 45 kvm.

Dörröppningarnas framgångsrika placering gjorde det möjligt att fördela utrymme i rummet för ett separat omklädningsrum.

projekt av en enrumslägenhet 45 kvm

Soffan, som fungerar som sovplats, lyftes fram med tapeter med mönster..

Komplexiteten i inredningen av en ett-rums lägenhet

Utformningen av en enrumslägenhet måste nödvändigtvis utvecklas med hänsyn till det faktum att i ett enkelrum är det nödvändigt att kombinera zoner med olika funktioner. Trots allt kommer sovrummet, vardagsrummet och barnkammaren att placeras här samtidigt..

studiolägenhet 45 m2

För ett vardagsrum i kombination med en plantskola är det bättre att välja känsliga och ljusa färger..

studiolägenhet 45 kvm

Med hjälp av tapeter av en lugnare färg är väggen dekorerad ovanför den fällbara soffan, som fungerar som en sovplats för vuxna.

studiolägenhet 45 kvm.

För zonindelning, förutom färg, kan du använda ljusa glidande skiljeväggar.

Experter föreslår att man börjar planera designen av en lägenhet med små dimensioner genom att välja huvudfärgschemat.

  • Det är känt att ljusa nyanser av inredning bidrar till en visuell ökning av rymden..
  • Ljusbeige, gröna eller gräddfärger är mest föredragna..

Små knep

Den primära uppgiften är att visuellt öka volymen i rummets boyta. Låt oss titta närmare på några av de mest intressanta alternativen som erbjuds av erfarna designers..

design av en enrumslägenhet 45 m

Kombinationen av vitt, grått och varmt beige skapar en avkopplande, lugn atmosfär.

design av en ett-rums lägenhet 45 meter

Den övre delen av väggen mittemot sängen är dekorerad med en enorm spegel fäst på väggen på en speciell ram. Detta tillför ljus och gör rummet visuellt mycket rymligare..

Minimalism

Ju färre stora inredningsdetaljer i lägenheten, desto rymligare är den. Detta uttalande blev grunden för den minimalistiska designen av små rum. Omfattande möbler, tunga draperier, invecklade flerskiktade ljuskronor används inte här. Lätt design, inbyggda möbler, enkelhet och nåd-dessa koncept definierar designen av en ett-rums lägenhet idag..

studio lägenhet minimalism

Grundprinciperna för att dekorera ettrumslägenheter i stil med minimalism är enkelhet i form, strikta linjer, utrymme och frihet..

studiolägenhet 45 kvm minimalism

Dekorativa element hålls på ett minimum och kan enkelt bytas ut, vilket förändrar uppfattningen av interiören.

studiolägenhet 45 kvm minimalism

Designen av en enrumslägenhet i stil med minimalism är baserad på en kombination av olika former och texturer.

minimalism i en studiolägenhet

Enkla lakoniska former, noggrant arbete med linjer och färger säkerställde skapandet av en elegant och funktionell inredning..

lägenhet i stil med minimalism

Samma färger och material används i hela lägenheten, vilket hjälper till att uppfatta det som ett enda utrymme.

Vi tar bort partitionen

För att organisera ytterligare utrymme kan du ta bort väggen mellan köket och vardagsrummet. Resultatet är ett modernt rum som kallas en “studio”. En särdrag – ett sådant rum kombinerar ett vardagsrum, kök, sovrum och till och med en plantskola, som är uppdelade av symboliska skiljeväggar i funktionella zoner.

utformning av enrumsstudio 45 kvm

Gästområdet strömmar smidigt in i köket.

studio 45 kvm design

För denna effekt beslutades att riva den interna partitionen..

Vi använder nischer och ställningar

Den aktiva användningen av originalhyllor eller hyllor med grunda nischer i inredningen hjälper till att dela upp bostadsutrymmet i separata zoner, som en studiolägenhet. Du kan förfina nischer med dekorativa element, spotbelysning eller husväxter, och ställningar blir ett verkligt oumbärligt alternativ för att placera böcker, målningar, medelstora hushållsapparater.

studiolägenhet med nisch

Hela väggen mittemot arbetsområdet upptas av ett stort lagringssystem med en nisch där en soffa är byggd.

design av en enrumslägenhet 45 kvm

På natten förvandlas vardagsrummet till ett sovrum – den utfällda soffan utgör en bekväm sovplats.

ställ i en studiolägenhet

Vardagsrummet delades upp i två delar av ett öppet rack – denna enkla lösning är mycket effektiv i många fall.

lägenhet 45 kvm med hyllplan

Sängen ligger vid fönstret, det finns också ett slags minikontor – ett litet byråbord med en arbetsstol.

Imitation av andra våningen

Om lägenheten har högt i tak kan du öka bostadsytan genom att ordna en andra våning eller podium. En inbyggd garderob för kläder och böcker passar lätt under golvet i en sådan överbyggnad..

studiolägenhet med podium

Podiet i det inre av lägenheter och privata hus är mer och mer vanligt.

lägenhet med podium 45 kvm

Modern design finner många funktionella och estetiska användningsområden för denna struktur..

Belysning som dekor

Användningen av spotlights gör att du kan bestämma gränserna för de funktionella områdena i rummet. Dessutom ökar användningen av flera olika ljuskällor inte bara visuellt volymen på lägenheten utan också väsentligt förnyar dess interiör..

lägenhet 45 m2 belysning

En svart vägg med en TV -panel och förvaringssystem skjuter visuellt soffdelen och utökar utrymmet.

belysning i en studiolägenhet

Röd i designen markerar aktivt rekreationsområdet i vardagsrummet och studien på loggian, som logiskt förbinder dem med varandra. Elegant svartvitt mönster pryder sängens huvud.

Vi väljer möbler

När du väljer möbler för en ett-rumslägenhet bör du vara uppmärksam på det begränsade utrymmet. Av denna anledning är inbyggda och transformerbara strukturer av hög kvalitet särskilt populära idag. I synnerhet kommer en låda för sängkläder, som ligger under sängen, betydligt att spara utrymme, och en rymlig garderob kan helt ersätta omklädningsrummet..

modern design av en studiolägenhet

Lägenheten är inredd i en minimalistisk stil, tack vare vilken kompositionen utstrålar uttrycksfullhet, koncishet, tydlighet och tydlighet.

garderob i enrumslägenhet

Färg, ombyggnad, ett minimum av inredningsdetaljer, glas och blanka ytor gav en rymlig, praktisk och effektiv inredning.

50 idéer för design av en enrumslägenhet 45 kvm. m.

kök i en studio lägenhet idéer kök i en studio lägenhet foto kök i en studio lägenhet design kök i en studio lägenhet modernt kök i en studio lägenhet idéer kök i en studio lägenhet design foto kök i en studio lägenhet design kök i studio kök i en studio lägenhet foto kök i studio korridor i en studiolägenhet interiör i en studio lägenhet 45 kvm idéer interiör i en ett-rums lägenhet 45 kvm foto interiör i en studio lägenhet 45 kvm design interiör i en studio lägenhet 45 kvm interiör i en studio lägenhet idéer interiör i ett ett-rums lägenhet foto interiör i en studio lägenhet design interiören i en ett-rums lägenhet vardagsrum sovrum i en studio lägenhet 45 m2 idéer vardagsrum sovrum i en studio lägenhet 45 m2 foto vardagsrum sovrum i en studio lägenhet 45 m2 design vardagsrum sovrum i en studio lägenhet 45 m2 garderob i studio design av en hörnstudiolägenhet 45 kvm interiör design av en hörnstudiolägenhet 45 kvm idéer design av en hörnstudiolägenhet 45 kvm foto design av en hörnstudiolägenhet 45 kvm designprojekt för en enrumslägenhet 45 kvm design av en ett-rums lägenhet 45 kvm design av en ett-rums lägenhet 45 kvm med ett sovrum design av en enrumslägenhet 45 kvm med sovrum design av en ett-rums lägenhet 45 kvm design av en ett-rums lägenhet 45 kvm foto design av en ett-rums lägenhet 45 kvm foto design av en ett-rums lägenhet 45 kvm foto design av en ett-rums lägenhet 45 kvadratmeter design av en ett-rums lägenhet 45 kvm design av en ett-rums lägenhet 45 kvm med ett sovrum design av en ett-rums lägenhet 45 kvm foto design av en ateljé på 45 kvm med ett sovrum i glas design av en ett-rums lägenhet 45 kvm interiör design av en enrumslägenhet 45 kvm idéfoto design av en ett-rums lägenhet 45 kvm idéer design av en enrumslägenhet 45 kvm fotoidéer design av en ett-rums lägenhet 45 kvm foto design av en ett-rums lägenhet 45 kvm design av en ett-rums lägenhet design av ett foto av ett bad i en ett-rums lägenhet badrum med gula kakel

Previous Post
Μαύρο ταβάνι στο εσωτερικό του σαλονιού: εφαρμογή, φωτογραφία
Next Post
Az üzlet belső kialakításának jellemzői