15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Mohu vidět svou hnízdní kameru na mém Apple Watch?

Shrnutí článku

Jak připojím své hnízdo k Apple Watch?

Co se stalo s aplikací Nest na Apple Watch?

Jak mohu sledovat svou hnízdní kameru na mém iPhone?

Je hnízdo kompatibilní s Apple?

Jak mohu přidat Nest Camera do aplikace Apple Home?

Jak dám Google domů na své Apple Watch?

Jak připojím Google Nest k Apple?

Proč nejsou některé aplikace kompatibilní s Apple Watch?

Jakou aplikaci mohu použít k tomu, abych viděl své hnízdní kamery?

Můžete živě streamovat kameru hnízda?

Jak propojím Apple s Google Nest?

Otázky a odpovědi

Jak připojím své hnízdo k Apple Watch?
Chcete -li připojit hnízdo s Apple Watch, musíte stáhnout a nainstalovat aplikaci Nest z obchodu s aplikacemi. Po instalaci aplikace se přihlaste k účtu Nest na vašem iPhone. Poté spusťte aplikaci na hodinky a použijte digitální korunu k nastavení teploty. Další funkce lze přistupovat pevně stisknutím na obrazovce hodinek.

Co se stalo s aplikací Nest na Apple Watch?
Aplikace Nest pro WatchOS a Wear OS Google již není k dispozici. Google přerušil aplikace Nest pro sledování Android i Apple kvůli nedostatku využití uživateli Smartwatch.

Jak mohu sledovat svou hnízdní kameru na mém iPhone?
Chcete -li sledovat kameru Nest na vašem iPhone, ujistěte se, že máte nainstalovanou aplikaci Nest. Můžete si jej stáhnout z obchodu Google Play pro Android nebo v App Store pro iOS. Otevřete aplikaci Nest na mobilním zařízení a vyberte miniaturu hnízda Max ze seznamu zařízení. Pro více funkcí nastavte kameru Nest v aplikaci Nest.

Je hnízdo kompatibilní s Apple?
Nest je kompatibilní s aplikací Apple Home. Chcete -li používat Nest se zařízeními Apple, potřebujete jeden z následujících: telefon nebo tablet Android s Androidem 8.0 nebo novější, nebo iPhone nebo iPad s iOS 15.0 nebo později.

Jak mohu přidat Nest Camera do aplikace Apple Home?
Chcete -li přidat kameru Nest do aplikace Apple Home, nejprve si stáhněte aplikaci Nest z Apple App Store. Otevřete aplikaci a vytvořte si účet. Na domovské obrazovce aplikace klepněte na „Přidat“ a naskenovat QR kód na zadní straně fotoaparátu. Aplikace vás poté provede procesem nastavení a instalace.

Jak dám Google domů na své Apple Watch?
Chcete -li dát Google domů na vaše Apple Watch, nainstalujte aplikaci Google Assistant z obchodu na hodinky. Zapněte hodinky a vyhledejte „Assistant“ v nabídce aplikace Play Store. Stáhněte si a nainstalujte aplikaci Google Assistant na hodinky.

Jak připojím Google Nest k Apple?
Chcete -li připojit Google Nest k Apple, postupujte podle těchto kroků: Připojte reproduktor hnízda nebo zobrazte a otevřete aplikaci Google Home. Klepněte na ikonu Přidat a vyberte „Nastavit zařízení.„Sledujte kroky v aplikaci a dokončete nastavení. Můžete se odhlásit z některých nastavení, jako je hlasový zápas nebo osobní výsledky.

Proč nejsou některé aplikace kompatibilní s Apple Watch?
Špatné připojení k internetu je hlavním důvodem, proč se aplikace mohou instalovat na Apple Watch. Nekompatibilita, přeplněné úložiště a softwarové závady mohou také způsobit problémy s instalací aplikace na WatchOS.

Jakou aplikaci mohu použít k tomu, abych viděl své hnízdní kamery?
Chcete -li zobrazit kamery Nest, můžete použít aplikaci Google Home. Staré i nové kamery Google, stejně jako kamery pro zvonky a Google Hub Max, si můžete prohlédnout v aplikaci Google Home nebo na jakékoli zařízení Google Screen, jako jsou rozbočovače s obrazovkami nebo zařízeními Google TV.

Můžete živě streamovat kameru hnízda?
Ano, můžete žít video z vašich kamer a zvonků v domácí aplikaci. Vyberte fotoaparát a přiblížíte se pro podrobné zobrazení nebo sledujte video z více kamer na kartě oblíbených aplikací.

Jak mohu propojit své Apple s Google Nest?
Chcete -li propojit Apple Music se zařízením Google Nest, otevřete aplikaci Google Home na vašem zařízení iPhone, iPad nebo Android. Přejít na nastavení a poté hudbu. V rámci „Více hudebních služeb“ klepněte na ikonu odkazu vedle Apple Music. Postupujte podle pokynů a propojte svůj účet.

Mohu vidět svou hnízdní kameru na mém Apple Watch?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím své hnízdo k Apple Watch

Jak používat hnízdo na Watchdownload Apple a nainstalovat aplikaci z App Store.Přihlaste se ke svému účtu Nest spuštěním aplikace na vašem iPhone.Spusťte aplikaci na hodinách a roztočte digitální korunu a nastavte teplotu.Další funkce pevně stiskněte na obrazovku hodinek.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stalo s aplikací Nest na Apple Watch

Aplikace Nest pro WatchOS a opotřebení OS Google již nebude k dispozici. Protože mnoho lidí často používá chytré hodinky, které mohou ovládat inteligentní domácí zařízení, Google zabil aplikace Nest jak pro Android, tak i pro Apple Watches.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu sledovat svou hnízdní kameru na mém iPhone

Ujistěte se, že máte nainstalovanou aplikaci Nest na mobilním zařízení. Můžete si jej stáhnout z obchodu Google Play (Android) nebo App Store (iOS). Z vašeho mobilního zařízení otevřete aplikaci Nest a vyberte z vašeho seznamu zařízení miniaturu Nest Hub Max. Pro více funkcí nastavte kameru Nest v aplikaci Nest .

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je hnízdo kompatibilní s Apple

Požadavky na domácí aplikace

Jedno z následujících mobilních zařízení: telefon nebo tablet Android s Androidem 8.0 nebo později. iPhone nebo iPad s iOS 15.0 nebo později.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu přidat Nest Camera do aplikace Apple Home

Nest Appif, že jste tak ještě neučinili, stáhněte si aplikaci Nest z Apple App Store nebo Google Play.Otevřete aplikaci a vytvořte si účet.Na domovské obrazovce aplikace klepněte na Přidat .Skenujte QR kód na zadní straně fotoaparátu.Aplikace vás prochází nastavením a instalací.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dám Google domů na své Apple Watch

Nainstalujte aplikaci z obchodu Play.Klepnutím na obrazovku hodinek nebo stisknutím tlačítka ji zapněte.Klepněte na nabídku aplikace. Hrajte obchod.Hledat asistenta .Stáhněte a nainstalujte aplikaci Assistant Google.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím Google Nest k Apple

Začněte se začněte ve svém reproduktoru nebo zobrazení. Pokud bylo zařízení dříve použito, před pokračováním továrna resetujte reproduktor nebo zobrazení.Otevřete aplikaci Google Home .Klepněte na zařízení Nastavení ikony přidat. Nové zařízení sledujte kroky v aplikaci.Budete se moci odhlásit z některých nastavení, jako je hlasový zápas nebo osobní výsledky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nejsou některé aplikace kompatibilní s Apple Watch

Zatímco špatné připojení k internetu je hlavním důvodem, proč se aplikace často neinstalují na Apple Watch, existují i ​​další úzká místa, která musíte mít na paměti. Nekompatibilita, přeplněné úložiště a různé závady softwaru jsou také zodpovědné za problém s instalací aplikace ve vašem vydání WatchOS.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jakou aplikaci mohu použít k tomu, abych viděl své hnízdní kamery

Všichni staré & Nové kamery Google, jakož i kamery pro zvonek a Google Hub Max si můžete prohlédnout v aplikaci Google Home nebo na jakékoli obrazovce Google Obě rozbočovače s obrazovkami nebo Google TV zařízeními.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete živě streamovat kameru hnízda

Můžete sledovat živé video z vašich hnízdních kamer a zvonků v domácí aplikaci. Vyberte jednu kameru a přiblížíte se pro podrobné zobrazení nebo sledujte video z více kamer na kartě oblíbených aplikací.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu propojit své Apple s Google Nest

Nastavte Apple Music na vašem Google Nest Deviceon Váš iPhone, iPad nebo Android zařízení, otevřete aplikaci Google Home.Klepněte na Nastavení.Klepněte na hudbu.Pod "Více hudebních služeb," Klepněte na ikonu odkazu vedle Apple Music.Klepněte na odkaz na účet.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu vidět svou hnízdní kameru na mé televizi

Videa můžete sledovat z kamer Google Nest a Dropcam pomocí aplikace Nest pro Android TV. Video archiv každé kamery si můžete prohlédnout pomocí uvědomění Nest. Již jste si vědomi, že můžete sledovat video Nest Cam v telefonu nebo tabletu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Apple Watch kompatibilní s Google

Google nezahrnuje podporu iOS na hodinky Pixel a Apple Watch Series 8 nelze spárovat s Androidem.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Existuje aplikace Google pro Apple Watch

Od této chvíle neexistuje žádná aplikace Gmail pro Apple Watch. Místo toho mohou uživatelé přistupovat pouze k oznámení o nových e -mailech. Jsou zrcadleny z oznámení o vašich iPhone, takže musíte zajistit, aby byla povolena oznámení o Gmailu. Na vašem iPhone přejděte na Nastavení > Oznámení a povolit oznámení o Gmailu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může se zařízení Apple připojit k Google Home

Mobilní aplikace pro mobilní aplikace Google ovládají inteligentní reproduktory Google Home a je k dispozici pro zařízení Android i iOS. Zde je návod, jak nastavit a používat Google Home a Google Assistant s vaším iPhone nebo iPad.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může se Google Home Connect to Apple

Zakřivená šipka směřující doprava. Google Home je inteligentní reproduktor se zabudovaným asistentem Google. Je to podobné Amazon Echo a jeho osobním asistentovi Alexa. Google Home pracuje s iPhone a Android.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké aplikace lze nainstalovat na Apple Watch

Aplikace na Apple Watch

Název aplikace Pro více informací
Pošta Podívejte se na čtení Mail na Apple Watch a Psaní a Odpovězte na Mail na Apple Watch.
Mapy Podívejte se na místa a prozkoumejte s Apple Watch.
Léky Podívejte se na sledování svých léků na Apple Watch.
Memoji Viz Použijte Memoji na Apple Watch.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Lze nainstalovat jakoukoli aplikaci na Apple Watch

Vaše Apple Watch zahrnuje aplikace pro různé komunikace, zdraví, fitness a časové úlohy. Můžete se také rozhodnout nainstalovat aplikace třetích stran, které máte na svém iPhone, a získat nové aplikace z obchodu s aplikacemi, buď na Apple Watch nebo z vašeho iPhone. Všechny vaše aplikace jsou na jedné domovské obrazovce.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je nejlepší způsob, jak zobrazit hnízdní kamery

Můžete sledovat historii videa fotoaparátu hnízda v telefonu nebo tabletu nebo pomocí počítače. Chcete -li sledovat historii videa na počítači, přihlaste se do svého účtu doma.hnízdo.com a vyberte fotoaparát, který má předplatné uvědomování hnízda.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak sleduji svou hnízdní kameru

Otočte domácí monitorování nebo offmake ujistěte se, že vaše mobilní zařízení nebo tablet je připojeno ke stejnému Wi-Fi nebo propojeno se stejným účtem jako váš displej Google Nest.Otevřete aplikaci Google Home .Klepněte na oblíbené nebo zařízení .Dotkněte se a držte dlaždici zařízení.Vpravo nahoře klepněte na nastavení.Zapněte nebo vypněte funkce monitorování domů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Google, který ukončuje hnízdní kamery

Podle e -mailů zaslaných společností Google dnes bude jak 8. dubna 2024 fungovat, zabezpečovací systém Hnítí zabezpečení zabezpečené domácí bezpečnostní. Společnost změkčuje ránu slevy na modernější náhrady – včetně poukázek za volné vačky Nest a zabezpečení ADT.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak sleduji kamery Google Nest

Říci "Dobře, Google" nebo "Ahoj Google," pak:

"Co je na [název fotoaparátu]" Živé video z kabelových hnízdních kamer a zvonů se zastaví po 12 hodinách.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč Google není na Apple Watch

Mluvčí Google potvrdil Verge, že odstranil svou aplikaci WatchOS, ale má v úmyslu se vrátit na platformu. “Odstranili jsme podporu Apple Watch z naší poslední vydání iOS, ale očekáváme, že ji v budoucnu znovu podporujeme.”.„Nemyslíme si, že je to správné řešení pro naše zákazníky.“

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu do svého Apple Watch přidat účet Google

Přidejte nebo přepněte účty na svém hodináři Ujistěte se, že vaše hodinky jsou připojeny k telefonu.Na vašem iPhone otevřete aplikaci OSON OS. nebo doprovodná aplikace pro vaše zařízení.Přejděte dolů a klepněte na Advanced Settings. Účty na vašich hodinách.Klepnutím zapnete nebo vypnete účet nebo přidejte nový účet.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu přidat Google domů do svých Apple Watch

Jakmile nastavíte domácí zařízení, připojte hodinky s asistentem Google: Na vašem iPhone nebo iPad otevřete aplikaci Google Home. .Vlevo nahoře klepněte na Přidat. Nastavit zařízení.Postupujte podle pokynů a dokončete nastavení.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Qué oficina de crédito utiliza el banco Capitec??
Next Post
Jak zabráníme palbě?