15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Executive -kontorsdesign: zonindelning, val av inredning, modetrender

Varje rum har sin egen energi. Genom att välja en design för hemmet kan människor göra allt i enlighet med personlig smak och deras preferenser, men när du utformar en arbetsplats måste du följa vissa regler. Ledarens arbetsstil påverkar den psykologiska atmosfären i teamet och följaktligen hela organisationens arbete.

huvudkontorsdesign

Huvudets snygga kontor är ett slags företagskort för företaget, som talar mycket.

huvudkontor wenge

Utformningen av detta rum måste motsvara ägarens status..

Utformningen av chefskontoret är ett viktigt skede. Detta rum bör ha en lista med grundläggande funktioner. Inredningen i kontoret måste inte bara motsvara ägarens smakpreferenser, utan också för att återspegla företagets allmänna estetik..

foto på huvudkontoret

Interiören i verkställande kontoret måste utföras i enlighet med strikta principer.

Färglösningar

Psykologer säger att det första man lägger vikt vid är att komma in i ett nytt rum är en färgkombination. Alla komponenter bör harmoniskt kombineras med varandra och bidra till koncentration. Därför rekommenderas att använda följande färger:

 • Beige;
 • Alla nyanser av brunt;
 • Terrakotta;
 • Grå toner.

idéer till chefens kontor

Huvuddragen är presentabilitet, komfort och individuell stil.

utformning av chefskontoret

Här sker övervägande stunder och viktiga uppgifter i företaget löses, så situationen bör vara gynnsam för de angivna åtgärderna.

Designers rekommenderar också starkt att överge svartvita färger, särskilt när du organiserar en arbetsplats och väljer ett bord.

möbler på huvudkontoret

Chefskontoret är en plats där du behöver fokusera så mycket som möjligt på att lösa problem.

Områdeszonering

Innan du väljer val av möbler för inredningen bör du avgöra var vilken zon på chefskontoret kommer att ligga. Detta anses vara en viktig fråga, eftersom lokalerna ska vara bekväma och funktionella..

funktionell design av huvudkontoret

Designers rekommenderar naturliga färger – brun, beige och grå.

zoner i huvudkontoret

Sådana nyanser gör det moderna kontoret för regissören inte bara snyggt, utan också anpassar de närvarande till arbetsstämningen..

Det finns flera nödvändiga delar i tabellen:

Zon Krav
Arbetssätt Den ska vara placerad i mitten av utrymmet eller nära en av väggarna. Och det är bättre på den ljusa sidan. Det rekommenderas att välja ett massivt skrivbord av hög kvalitet. Det kommer att vara centrum för verkställande kontor. Dessutom ska denna möbel inte bara vara vacker, utan också funktionell och rymlig. Viktiga dokument, kontorsutrustning, kontorsmaterial bör alltid finnas till hands.

Fåtöljen spelar en lika viktig roll i inställningen. Det är bättre att välja produkter av naturmaterial eller ekoläder. Ryggstöd, sitshöjd och armstöd måste vara justerbara.

Mötesrum Huvudattributet för kommunikation på kontoret är ett stort rymligt bord och bekväma stolar för anställda och partners. Möbler ska vara av inte mindre kvalitet än chefens arbetsplats. Alla möbler måste kombineras med varandra.
För avkoppling Denna del kräver inte soffor eller fåtöljer. Ibland räcker det bara att bli distraherad från affären i bokstavligen en halvtimme, för att göra något annat. Så du kan tänka på minigolf, fotboll och andra inomhusaktiviteter..

ljus design av verkställande kontoret

Effekten blir motsatt när du väljer pastellfärger – de introducerar avslappning och du vill inte tänka på arbetsproblem alls.

möbler på huvudet

Bekväma fåtöljer och stolar för gäster, gjorda i svart, passar perfekt in i spelkontrasten.

Inredning, belysning och tillbehör

Ignorera inte tillbehör och belysningsenheter när du inreder ett chefskontor. Först och främst tänker de på belysningen i arbetsområdet. Om en central ljuskrona används måste en bordslampa eller golvlampa finnas..

belysning på kontoret

Det är viktigt att ordentligt organisera ljuset i arbetsområdet..

Ljus måste fördelas jämnt över hela området, annars kan atmosfären orsaka obehag.

Trots att interiören i verkställande kontoret ska vara strikt utesluter detta inte behovet av att placera inredningsartiklar och tillbehör. Det är de som kompletterar atmosfären, gör designen harmonisk och mysig..

tillbehör på kontoret

Det finns många idéer för inredningen, det viktigaste är rätt kombination av nyanser.

ljus skåp design

En av principerna är att lägga till en twist som kommer att tala om ägaren till skåpet.

De mest populära typerna av tillbehör inkluderar ofta:

 • En slags vägg- eller farfarklocka;
 • Högkvalitativa designerpapper (arrangörer, pennor, vässare, stativ);
 • Målningar;
 • Blomvaser (de kan vara levande, torra eller konstgjorda).

inredning på huvudet

För en kvinna är det bättre att välja bord och andra möbler i ljusa färger med glas..

Men under inga omständigheter ska du lämna gardinerna i rampljuset. De ska vara lakoniska, diskreta och diskret passa in i designen. Bekväma persienner eller gardiner kan användas. Textilier ska hanteras varsamt.

persienner på chefens kontor

Dekorativa tillbehör ger harmoni till skåpet.

monokrom skåpdesign

Bordsskivor är lämpliga som ljuskällor..

Feng Shui

Utformningen av chefskontoret är företagets visitkort, framgången för alla aktiviteter beror på det. Av denna anledning rekommenderar många designers att tänka på några av feng shui -lagarna. Enligt doktrinen kommer den korrekta zonindelningen och arrangemanget av objekt att låta dig ordna saker, ordna dina tankar och öka din effektivitet..

ljusa möbler på kontoret

Lyxiga möbler av högkvalitativa material kommer att vittna om ägarens rikedom och utmärkta smak..

design av feng shui

Funktionerna i en mans kontor är åtstramning, prestige och stabilitet.

Så här är några viktiga tips.

 1. Skrivbordet är definierat mittemot dörröppningen. Detta förstärker ledarens auktoritativa kvaliteter. I den anställdes ögon ser han klokare och tryggare ut..
 2. Ett tillbehör med vatten (minifontän eller akvarium) i den sydvästra delen hjälper till att förbättra ekonomiska frågor.
 3. Det eldiga elementet (ljus, fackelformad inredning) gör att ledaren kan fatta snabba beslut korrekt. De ska läggas på bordet direkt i arbetsområdet..

skåpdesign män

För att göra inredningen personlig är det värt att lägga till dekorativa element som indikerar ägarens hobbyer..

Modetrender

Inredningen på chefskontoret ska inte bara vara funktionell. Hon måste följa de senaste designtrenderna. Nu är de mest populära inom kontorsdesign:

 • Högteknologisk;
 • Klassisk.

högteknologisk skåpdesign

Ledningskontorets designprojekt bör utformas tillsammans med ägaren av lokalen.

klassisk skåpdesign

Designers rekommenderar att inreda kontoret i klassikernas anda – den här stilen kommer alltid att uppskattas högt.

Högteknologisk

Denna stil väljs oftare av unga ledare som hänger med i tiden. Möbler för arbetsområdet väljs praktiskt och funktionellt. Kontoret kommer att se modernt ut, mer lämpligt för reklambyråer och företag med en stark marknadsposition.

högteknologisk verkställande kontorsdesign

Kontorets design ska vara snygg, mysig och presentabel samtidigt..

Klassisk

Den klassiska stilen ger massiva trämöbler, originaltillbehör med inslag av förgyllning, läderklädsel av stoppade möbler, handgjorda.

klassisk skåpdesign

Interiördetaljer ska vara i harmoni med varandra och lämna bara ett positivt intryck för besökare och företagets anställda.

Denna design kommer att betona organisationens stabilitet, lämplig för företag som verkar i alla riktningar.

skåp i klassisk stil

Oftast väljer chefer mellan två stilar: klassisk och modern..

När du väljer interiören för företagets chef, måste du tänka över varje detalj. Det är detta rum som har en speciell inverkan på hela företagets arbete, underordnadas inställning till ledaren, atmosfären i teamet. Oavsett vilken stil som väljs måste alla komponenter organiskt kombineras med varandra – det här är framgångens huvudhemlighet..

verkställande kontor i mahogny

Rätt färgschema, val av möbler och organisation av utrymme är viktiga steg mot en framgångsrik design av direktörens kontor.

VIDEO: Interiör på huvudkontoret.

50 snygga designalternativ för verkställande kontor:

Huvudkontor barockledarkontor huvudkontorsdesign huvudkontorsdesignfoto idéer för huvudkontorsdesign huvudkontors inredning huvudkontorsdesign huvudkontorsdesignfoto idéer för huvudkontorsdesign chef för fotoregistreringens kontor fotochefs kontor huvudkontor foto design fotodesignchefs kontor huvudkontor foto design fotodesignchefs kontor chefens kontorsfotoidéer idéledarkontor huvudkontor idéer design idéer för huvudkontorsdesign huvudkontor idéer design idéer för huvudkontorsdesign huvudkontor idéer foto huvudkontor idéer design idéer för huvudkontorsdesign chefens eldstad kontrastchefens kontor loftchefs kontor ljuskrona huvudkontor verkställande skåp massiva trämöbler exekutiva kontorsmöbler exekutiva kontorsmöbler glas huvudkontor dekoration chefs kontorsfoto dekoration chefens kontorsdesignidéer panelchefs kontor verkställande kontor panoramafönster huvudkontors mötesrum verkställande kontor snidade möbler verkställande kontorsdisk gröna väggar verkställande kontor kvinnans huvudkontor loft verkställande kontor möbler på huvudet modernt kontor i huvudet valnöt möbler verkställande kontor rymligt verkställande kontor skåp på chefskontoret lätt kontor i huvudet kvinnokontor i huvudet kvinnokontor i huvudet

Previous Post
Caracteristici de îngrijire a plitei cu inducție
Next Post
Nachhaltiger Trend: Cafés und Restaurants im Loft-Stil