15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Co je aplikace Dahua?

Shrnutí článku: Co je Dahua?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] K čemu se používá Dahua?

Dahua je systém/software pro správu videa, který maximalizuje zabezpečení a zvyšuje provozní efektivitu pro produkty pro řízení videa a přístupu. Umožňuje kontrolu, skladování a živé video zdroje.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je aplikace Dahua bezpečná?

Technologii Dahua je zakázáno podnikat a prodávat produkty ve Spojených státech kvůli bezpečnostním obavám.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká aplikace se používá pro dahua kamery?

Aplikace použitá pro dahua kamery se nazývá DMSS. Najdete ji v obchodě Google Play pro Android a iOS App Store pro iPhony a iPady. To je pojmenováno na obou platformách.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stalo s Dahua?

Dahua je jednou z několika čínských společností založených na prodej federální vládě ve Spojených státech kvůli obavám o špionáž.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu na dálku zobrazit kameru Dahua?

Chcete-li zobrazit na dálku fotoaparát Dahua, můžete kliknout pravým tlačítkem myši a přejít do nastavení sítě. Změňte nastavení TCP/IP a povolte vzdálené prohlížení odkudkoli na světě.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Dahua kamera IP?

Dahua Technologies je předním výrobcem produktů video dohledu, včetně IP kamer, které nabízejí výjimečnou hodnotu a kvalitu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Dahua ve vlastnictví čínské vlády?

Dahua je částečně vlastněna čínskou vládou, která vyvolává obavy o bezpečnosti.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je nejbezpečnější aplikace Wifi Camera?

Mezi nejlepší domácí zabezpečení pro Android patří Athome Camera, Alfred, Camera Home Security, IP webová kamera, monitor Tinycam a Wardencam.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vzdáleně přistupovat k fotoaparátu Dahua?

Chcete -li získat přístup k fotoaparátu Dahua na dálku, musíte nakonfigurovat nastavení DVR. Zadejte heslo, přejděte do možností sítě a vyberte TCP/IP a povolte vzdálené prohlížení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu sledovat nahrávky na Dahua?

Chcete -li sledovat nahrávky na rekordéru Dahua, klikněte na možnost přehrávání. Pomocí kalendáře vyberte datum a vyberte si kamery/kanály pro přehrávání. Záběry se načítají do časové osy pod rámcem videa.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Dahua bezpečnostní riziko?

Vědci objevili zranitelnost v bezpečnostních kamerách Dahua, kterou mohou vzdálí hackeři využít k manipulaci s časovým razítkem videa a zvyšují bezpečnostní obavy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč byl Lorex zakázán?

Lorex, spolu s Ezvizem, byl z obchodů odstraněn z důvodu vazby na porušování lidských práv a bezpečnostním obavám.

[/WPRemark]
Co je aplikace Dahua?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] K čemu se používá Dahua

Systém pro správu videa / Softwaremaximalizující zabezpečení a zvyšování provozní efektivity na vaše produkty videa a řízení přístupu, které umožňují ovládání, skladování a živé video zdroje.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je aplikace Dahua bezpečná

Zakázaná bezpečnost

Technologii Dahua je zakázáno podnikat a prodávat produkty ve Spojených státech, protože na U byl přidán čínský dodavatel kamery.S. V říjnu 2019 „seznam entit“ ministerstva obchodu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká aplikace se používá pro dahua kamery

DMSS najdete v obchodě Google Play pro Android a iOS App Store pro iPad a iPhone. DMSS je pojmenován stejný na obou platformách. Nainstalujte pouze DMSS.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stalo s Dahua

Dahua je jednou z několika čínských společností zakázaných prodávat federální vládě podle zákona o výdajích na obhajobu z roku 2019 kvůli obavám, že tato technologie může čínské vládě pomoci provádět špionáž.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu na dálku zobrazit kameru Dahua

Takže můžete své zařízení vzdáleně zobrazit kdekoli na světě. Klikněte pravým tlačítkem myši a s hlavní nabídkou. Vyberte síť Levý roh přejděte do TCP/IP. Karta změníte ji ze statického na

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Dahua kamera IP

Dahua Technologies je předním výrobcem poskytovatele video dohledem a poskytovatelem řešení. Vytvořili trvalou pověst pro IP kamery a představují výjimečnou hodnotu pro kvalitní produkt.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Dahua ve vlastnictví čínské vlády

Další populární čínskou značkou je Dahua. Značka je částečně ve vlastnictví čínské vlády, což z ní dělá bezpečnostní riziko.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je nejbezpečnější aplikace Wifi Camera

Nejlepší aplikace pro domácí zabezpečení pro kameru pro Androidathome.Alfredcamera Home Security.IP webová kamera.Monitor Tinycam.Wardencam.Bonus: Hardware Security Camera Apps.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vzdáleně přistupovat k fotoaparátu Dahua

Nakonfigurujte Dahua DVR pro dálkové prohlížení na vašem DVR Dahua a začít konfigurovat DVR Dahua pro vzdálené prohlížení.Zadejte heslo potřebné pro zadání nastavení.V části Nastavení vyhledejte možnost sítě.Nabídka se otevře pro vás a vybere první možnost, TCP / IP.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu sledovat nahrávky na Dahua

Jak přehrávat video na CCTV na přehrávání rekordéru Dahua.Objeví se rozhraní přehrávání.Pomocí kalendáře vyberte datum.Vyberte, které kamery/kanály pro přehrávání pomocí zaškrtávacího políčka vedle každé kamery/kanálu.Kontrola fotoaparátu/kanálu načte záběry do časové osy pod rámcem videa.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Dahua bezpečnostní riziko

Vědci zjistili zranitelnost, kterou mohou vzdálí hackeři využít k manipulaci s časovým razítkem videí zaznamenaných bezpečnostními kamerami Dahua. Vala, která byla sledována jako CVE-2022-30564, byla objevena loni v Indii CCTV a IoT Cybersecurity Company Redinent Innovations.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč byl Lorex zakázán

Lorex a Ezviz odstranili z obchodů přes odkazy na porušování lidských práv. Tento příběh byl ohlášen ve spolupráci s webem Video Surveillance News IPVM. Maloobchodní giganty Home Depot a Best Buy vytáhli čínské technologické technologie pro video dohled Lorex a Ezviz ze svých obchodů nad odkazy na porušování lidských práv.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím kameru Dahua k mému mobilu

Tato příručka vám ukáže, jak používat Dahua DMSS na mobilním telefonu, systému iOS a Android.Stáhněte si „DMSS“ z App Store.Otevřete aplikaci DMSS a vyberte zemi pobytu.Přidejte zařízení Dahua na DMSS.Pokud se rozhodnete přidat zařízení Dahua „SN/SCAN“.Zadejte podrobnosti zařízení Dahua.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vzdáleně přistupovat

Prvním krokem bude naskočit na rozhraní HDMI NVR nebo navštívit webové rozhraní pro váš fotoaparát nebo zapisovač navigace do nabídky sítě. A pak snadný cloud. Ujistěte se, že je snadný cloud

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím svou IP fotoaparát Dahua k telefonu

Tato příručka vám ukáže, jak používat Dahua DMSS na mobilním telefonu, systému iOS a Android.Stáhněte si „DMSS“ z App Store.Otevřete aplikaci DMSS a vyberte zemi pobytu.Přidejte zařízení Dahua na DMSS.Pokud se rozhodnete přidat zařízení Dahua „SN/SCAN“.Zadejte podrobnosti zařízení Dahua.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím svou fotoaparát Dahua IP k internetu

Pokyny krok za krokem z hlavní nabídky Vyberte kameru.Vyberte vzdálené zařízení ➞ Vyberte vyhledávání zařízení. K tomuto výběru se můžete také dostat kliknutím pravým tlačítkem na libovolný pohled, který zobrazí pod nabídku pro vyhledávání vzdáleného zařízení.Kamery zaškrtávací značky, které mají být přidány ➞ Vyberte Přidat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Dahua dobrá značka

Domov > Srovnání > Což je lepší, fotoaparáty Hikvision nebo Dahua, pokud jde o nejlepší značky na trhu s bezpečnostními kamerami, Hikvision a Dahua se řadí mezi nejlepší poskytovatele bezpečnostních kamer a souvisejících produktů na světě.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může být moje kamera WiFi napadena

Jakékoli zařízení připojené k internetu může být napadeno, a to zahrnuje kamery pro domácí bezpečnosti. Kabelové kamery jsou méně zranitelné než Wi-Fi kamery a ty s místním úložištěm jsou méně zranitelné než kamery, které ukládají video na cloudovém serveru. Všechny kamery však mohou být napadeny.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Existuje skrytá aplikace kamery, která opravdu funguje

Skrytý detektor špionážní kamery: Android a iOS

Aplikace má síťový skener All-in-One, který je schopen rychle identifikovat GPS sledovače a skryté kamery.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak si mohu prohlédnout své bezpečnostní kamery online na dálku

Prvním krokem bude naskočit na rozhraní HDMI NVR nebo navštívit webové rozhraní pro váš fotoaparát nebo zapisovač navigace do nabídky sítě. A pak snadný cloud. Ujistěte se, že je snadný cloud

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím svou kameru Dahua k telefonu

Tato příručka vám ukáže, jak používat Dahua DMSS na mobilním telefonu, systému iOS a Android.Stáhněte si „DMSS“ z App Store.Otevřete aplikaci DMSS a vyberte zemi pobytu.Přidejte zařízení Dahua na DMSS.Pokud se rozhodnete přidat zařízení Dahua „SN/SCAN“.Zadejte podrobnosti zařízení Dahua.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zobrazit své DVR nahrávky

Naučteme se, jak přístup. Jim. Stiskněte tlačítko My DVR nebo DVR na dálkovém ovladači. Zde najdete všechny své nahrávky. Jakékoli nahrávky série, které máte, budou organizovány naposledy

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu sledovat zaznamenané záběry bezpečnostní kamery

Chcete -li zkontrolovat záběry z fotoaparátu, klikněte na myši. A přejděte na přehrávání videa. Pokud se podíváte na pravou stranu, můžete vidět zeleně všechny předchozí dny, na které můžete kliknout a náhled

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč jsou kamery Dahua zakázány

Etické a bezpečnostní obavy ohledně produktů Dahua a Hikvision byly vzneseny již od roku 2015, kdy byly jejich vazby na čínskou vládu považovány za eticky pochybné. Od té doby se subjekt v mezinárodních médiích obnovuje tak často.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je v nás zakázána Dahua

Bill Toulas. Vláda Spojených států prostřednictvím Federální komunikační komise (FCC) zakázala prodej vybavení z čínského telekomunikačního a video dohledu Huawei, Zte, Hytera, Hikvision a Dahua splatné "nepřijatelná rizika pro národní bezpečnost".

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cómo sabe el iPad cuándo se cierra la cubierta??
Next Post
Kolik stojí zabezpečení SafeTouch?