15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Modern inredning i ettrumslägenheter

Att välja en lägenhets inredning är ett viktigt beslut. Det krävs att man studerar mycket material för att hitta rätt alternativ. Tänk på detaljerna i lokalerna. Du måste dölja bristerna och fokusera på meriterna. Detta gör att du kan uppnå ett högkvalitativt och vackert resultat..

Vitt vardagsrum i en modern lägenhet

Interiören i lägenheten ska tillfredsställa alla familjemedlemmar

Lägenhetsdesign: de bästa inredningsidéerna

Det rekommenderas att överväga olika designidéer för att välja rätt. Det finns många alternativ som skiljer sig åt i originalitet, svårighetsgrad, pomp. Besluta först huvudtypen för typ av utrymme.

Soffa med grå klädsel i det inre av lägenheten

Det är viktigt att tänka på vilka zoner som behövs och vilket område de ska vara

Vardagsrumszonering med en bardisk

Kompetent zonindelning säkerställer interiörens ergonomi och funktionalitet

Design av en ett-rums lägenhet

Det är svårt att tänka på interiören under sådana förhållanden. Det är nödvändigt att placera alla nödvändiga zoner i ett utrymme. De mest populära och lämpliga lösningarna för inredningen i en lägenhet med ett litet område visas i tabellen:

Mottagningar Beskrivning
Minimalism Med endast multifunktionella möbler kan du praktiskt taget fylla utrymmet. Alla objekt ska ha flera roller, vilket sparar utrymme.
Lätthet och luftighet Spegelytor och zonindelning gör att du kan öka det visuella utrymmet. Lätta tyger, starkt glas fungerar som en skiljevägg. Indelningen i segment realiseras med hjälp av efterbehandlingsmaterial. Använd inte mörkläggningsgardiner, fönstret ska släppa in ljus så mycket som möjligt.
Accenter Det är viktigt att lägga till variation i paletten. Implementera några färgaccenter. Om väggarna och taket är gjorda i en ljus ton, välj ett mörkt golv. Men överanvänd inte den senaste paletten. Mörk kommer visuellt att minska rummet.
Ombyggnad Om väggarna inte är bärande är det bättre att ta bort dem. Detta kommer att lägga till utrymme och utrymme..
Maximal användning av skafferiet Förvandla den till en klädkammare eller garderob.
Högt tak Om lägenheten har denna funktion, rekommenderas det att köpa en loftsäng. Den kombinerar en sovplats och ett förråd.
Dekor Minska användningen av figurer och andra föremål till ett minimum. Tunna luftridåer är lämpliga för fönster..

Planering av sovrum-vardagsrummet med en träskiva

En intressant lösning skulle vara att separera sovområdet med hjälp av vertikala trälister.

Lägenhetsdesign i Chrusjtjov

Det rekommenderas att börja i korridoren. Antalet möbelartiklar måste reduceras till ett minimum. Om det finns ett skafferi, är en garderob organiserad där. Använd en stor spegel för att visuellt utöka utrymmet. Komplettera med ett litet skoställ med sittplats och garderob i avsaknad av skafferi.

För köket är inbyggda apparater att föredra, så att du kan spara mätare. Matsalen installeras bredvid fönstret. Välj ett bord med väggfäste. Den fälls bekvämt ner och frigör utrymme. Om tröskeln är bred görs den till en infästning på arbetsområdet. Det är viktigt att använda varje centimeter användbar..

Gasspis i ett litet kök Chrusjtjov

I ett litet kök är det rimligt att använda små hushållsapparater.

Flera zoner behöver organiseras i vardagsrummet. En lätt, liten partition bör användas för avgränsning. För det inre av lägenheten rekommenderas att lägga till några ljusa accenter. Detta kommer att undvika tråkighet och tråkighet i utrymmet..

Hur man utrustar en lägenhet för en familj med ett barn

Om det är planerat att placera vuxna och barn i samma rum, är det viktigt att tänka igenom designen noga så att alla familjemedlemmar bekvämt passar. Det finns två segment, varav en tilldelas barnet. Det kan ordnas i ett hörn, bort från gång och fönster, för att undvika drag. Komplement med transformatormöbler och bra belysning.

Interiör i ett barnhörna i det gemensamma rummet

Barnområde för en förskoleflicka

Barnområdet kan organiseras enligt följande:

 1. Anslutning av ett rum och en balkong, ett skafferi. Rummet är uppdelat i flera delar med hjälp av en stationär vägg.
 2. Anslutning till köket. Det är planerat att överföra matplatsen till balkongen.
 3. Skapande av en studio med introduktion av rörliga skärmar för delning av området.

Du bör också ta hänsyn till barnets ålder..

 • Små. För att öka utrymmet kan sängen installeras på en hög podium. Föräldrarnas sovplats tas bort i den resulterande nischen. Racks används för zonindelning.
 • Tonåring. En partition bör införas. Både stillastående och i form av en skärm med möjlighet till rörelse är lämpliga. Du kan välja en säng installerad på det övre planet, och den nedre är avsatt för arbetsplatsen. Detta sparar utrymme betydligt.
 • Två barn. En våningssäng med flera sovplatser kommer att göra. Dessutom måste du organisera ett separat arbetssegment.

Skilj sovrummet från vardagsrummet med gardiner

Ibland räcker det med en enkel gardin för att separera sovområdet, allt beror på ägarnas livsstil

Hur man utformar hela lägenheten

Fundera noga över designen. Det är viktigt att de valda stilarna för varje rum förenas med ett enda stycke. Det kan vara en enhetlig beläggning eller dekorativa element. Då kommer huset att få ett komplett och komplett utseende. Först måste du tänka igenom alla nyanser i varje rum, först sedan börja implementera dina idéer.

Layout av ett rum i en studiolägenhet

Gemensamt utrymme för rekreationsområde, arbetsplats och sovplats

Zoning med en skjutbar skiljevägg av sovrum-vardagsrummet

Glidande skiljevägg istället för väggar för att separera sovrummet

Vardagsrum kombinerat med en loggia

Ett populärt alternativ för en kompetent expansion av området. Om du behåller den övre fönsterbrädan blir den en partition för den visuella separationen av segmenten. Den kan användas så här:

 1. Installera en TV eller annan utrustning.
 2. Bardiskkonstruktion.
 3. Gör ett stativ och placera dekorativa färska blommor.

Om fönsterbrädan tas bort, är den resulterande passagen dekorerad med en båge. Valet av stilar för det utökade utrymmet är ganska brett. För att spara utrymme, förkroppsligar högteknologiska eller moderna.

Bardisk istället för en fönsterbräda i köket med balkong

Väggen under fönsterbrädan kan inte brytas för att undvika problem med överföring av värmebatteriet

Gärna spotbelysning. Flera nivåer kan göras för olika zoner. Det finns också ett alternativ att installera strålkastare som riktar ljuset underifrån. Om loggian kommer att användas som arbetsområde eller plats för läsning är det värt att överväga platsen för elektriska punkter.

Bekväm soffa på en isolerad loggia

På den bifogade loggian kan du organisera en bekväm plats att koppla av på

Balkongen är inredd i samma stil som det anslutna rummet. Den har en liten yta, därför är det inte tillåtet att placera många föremål. Ett minimum av detaljer kommer att behålla lätthet och utrymme.

Badrum och toalett

När badrummet har en stor yta kan du förkroppsliga vilken stil du vill. Situationen är svårare när dimensionerna är små eller badrummet är uppdelat. Det krävs mycket ansträngning för att kombinera användbarhet, funktionalitet och skönhet.

Interiör i separata badrum i Provence -stil

Toalett- och badrumsdesign i samma Provence -stil

Efterbehandlingsmaterial måste uppfylla de svåra förhållandena i rummet. Alla tål inte hög luftfuktighet och regelbundna temperaturförändringar. Kakel är fortfarande ett av de mest efterfrågade materialen. Bra belysning av hög kvalitet bör organiseras, komplettera allt med en stor spegel.

Design av små lägenheter

Det begränsade området ökar designens komplexitet. Nya uppgifter läggs till, inklusive kompakthet och praktiska egenskaper. Därför rekommenderas att först tänka över detaljerna, göra ett projekt på papper. Detta gör att du kan ta hänsyn till bristerna och placera allt korrekt..

Möbleringsarrangemang i enrumslägenhet

Planen för en ett-rums lägenhet med en yta på 33 kvm. meter

Hallprojekt i en studiolägenhet

Entré med rymlig garderob för ytterkläder

Dekorativ skiljevägg mellan vardagsrummet och arbetsrummet

Studera bakom en lätt partition

Vardagsrumsinredning i en liten yta

Bekväm sittgrupp med hörnsoffa

Designprojekt för ett litet kök

Minimalistiskt kök

Litet badrumsprojekt

Kombinerad badrumsinredning

Modern lägenhet inredning

En modern inredning förutsätter en kombination av funktionalitet, skönhet och praktik..

 • Samtida. Skillnad i mångsidighet och implementeras ofta i små utrymmen. Uppdelning i zoner utförs av partitioner. Hög funktionalitet och möjlighet att byta interiörartiklar med varandra.

  Lägenhet interiör i modern stil

  En lägenhet i modern stil är ett bra alternativ för medelinkomsttagare

 • Loft. Det bygger på övergivna, ofärdiga byggnader. Antar lite grov finish. Rymlighet är organiserad, partitioner används inte. Kommunikation och ledningar gömmer sig inte, golvet kan vara av vanliga brädor. Många moderna och originella vitvaror och möbler tillkommer.

  Lägenhet interiör i industriell stil

  Lägenhetsinredning i loftstil innebär användning av grovt färdiga ytor och öppna strukturer

Studio lägenhet design för unga och kreativa

Oftare väljer de en loftstil. Den kombinerar modernitet, originalitet och praktik. Lämplig för kreativa människor. Dessutom kan du välja högteknologisk eller modern. Dessa alternativ ser lämpliga ut i studion för unga människor. Tyngdpunkten ligger på modernitet och tillverkbarhet. Med stilar kan du använda hela området samtidigt som du lämnar gott om utrymme..

Blå soffa i en studiolägenhet

Ljust och ovanligt vardagsrum i loftstil för ett ungt par

Arrangemang av en arbetsplats i ett kombinerat vardagsrum

Arbetsbord för två personer i slutet av vardagsrummet

Köksinredning i blandad stil

Kök i stil med en kompromiss mellan loft och eklekticism

Viktiga detaljer i utformningen av olika rum

Vid utvecklingen av den övergripande designen av en lägenhet beaktas varje rums egenskaper:

 1. Vardagsrum. En mysig atmosfär råder. Området där soffan ligger blir centrum. Belysningen är bra. Särskild uppmärksamhet ägnas åt fönsterdekoration.
 2. Sovrum. Atmosfären bör vara inriktad på maximal återhämtning och ordentlig vila. Bör återspeglas i paletten, detaljer, textilier. Eliminera ljusa och prickiga toner.
 3. Kök. Bekvämligheten med att ordna arbetsområdet är viktigt. Det ska inte finnas några hinder för rörelse. Om det inte finns tillräckligt med utrymme rekommenderas att använda inbyggda apparater och skåpen placeras längs väggarnas höjd..
 4. Hall. Undvik för mycket detaljer. Håll din stil ren.
 5. Bad. Särskild uppmärksamhet på efterbehandlingsmaterial. Alla element måste tåla förändringar i temperatur och luftfuktighet.

Svartvitt entré i en liten lägenhet

För en liten hall kommer minimalism att vara den bästa designstilen.

Kombinerat badrum i vitt

För att designa ett kompakt badrum är det bättre att använda ljusa färger som visuellt ökar utrymmet.

En genomtänkt design gör att du kan ta hänsyn till rummets funktioner. Då blir det möjligt att undvika misstag redan innan idéer omsätts i praktiken..

Video: studiolägenhet i modern stil

Foton av modern inredning

Genomgående linjärt kök i odnushka Interiör i en modern studiolägenhet Bardisk i en vit skiljevägg Designprojekt för det kombinerade rummet Sovrumszonering med gardiner Soffbord på stora hjul Sovplats i en studiolägenhet Färgglad matta på det vita golvet i vardagsrummet Brunt golv i en vit lägenhet Röda stolar vid ett vitt matbord Liten hall med vit dörr Bardisk i minimalismens stil Fällbart bord framför soffan i vardagsrummet Kökszonering med skjutbara skiljeväggar i glas Vardagsrumsdesign i modern stil Interiören i lägenheten i minimalistisk stil Svart soffa på en röd tegelväggsbakgrund Badrumsinredning i loftstil Röd tegelsten Grå matta i köksarbetsområdet Litet matbord framför panoramafönster Studiolägenhet i vitt Arrangemang av lokaler i studio Belysning i en öppen planlösning Fällbart matbord i det inre av en liten lägenhet Zoner en studiolägenhet med en markeringslinje Vit säng bakom en glasskiva Design av en modern studiolägenhet med stora fönster Arrangemang av en sovplats i ett gemensamt rum Använda ett ställ för zonindelning av ett rum Vertikal zonering av en liten lägenhet Design av en studiolägenhet i modern stil Kombinerade möbler i en stadslägenhet Gröna väggar i ett rum med ett vitt tak Gul köksuppsättning med blanka fasader Inbyggd bokhylla med öppna hyllor Rekreationsområde på bifogad loggia Grå färg i det inre av en ett-rums lägenhet Lila plattor av golvlampor Matplats med runt bord Svart tak i badrummet Grå polerad betongvägg Vit kantsten framför en grå skiljevägg Dekorera väggen ovanför soffan med målningar och fotografier Köksförkläde med skifferbräda Liten soffa i rekreationsområdet i studiolägenheten Kökssats i stil med minmalism Vita köksskåp utan handtag Interiör i ett vardagsrum i ett panelhus Matbord för fyra familjemedlemmar

Previous Post
Kökrenovering, inredning och dekoration
Next Post
Дървени кухненски плотове: видове, съвети за грижа, стилни модели, съвети